benide listeye eklermisiniz sat 29.01.2013 öncedende söylemişdim ama gözden kaçtı galiba ....
selam kızlar, benide ekler misiniz listeye. ilk bebişim, sat 18 şubat, tahmini doğum tarihi 26 kasım. eğer gününde doğarsa teyzesiyle aynı gün olacak doğum günü :))
bulantının en çok olduğu hafta 9.hafta
10 dan sonra azalıyo en azından yiyip öyle çıkarıyosun
oooooyyy benim kayınvalidem çooooooooookkk çirkin ama annem çok güzel
bebeğiiiiiiiiiimmm canımmmm ağzın bal yesinben de eşim de kız istiyoruz ama erkek hissediyorum sen?
Güzel bir bebek resmi bul iç geçire geçire bak
kızlar 11+1 deyim hala midem buamıyo artık ilaç kullanıyorum çok direndim ama olmadı kayınvaidem 20 güne yakın kaldı sağolsun köye gittik burda kal dedi ama eşim izin vermedi uzun süre çekilmiyosun biraz ara ver öyle git dedi. şimdi öğüre öğüre yemek yapmaya çalışıyorum ama soğansız çok az salçayla bişeye benzemiyo ama kızımı doyursun yeter diyorum.
merhaba kızlar bende kasım annesı olucam benımde bat 6 subat benıde oraya sıkıstırrısanız sevınırım
eklıyorum kızlar sımdı hosgeldınız buarada
benim iki kızım var birde erkek taymak istedik bakalım inşallah son şansımızı denedik tüplerimi bağlatıcam canım ikisini normal doğum yaptım bunu ameliyatla yapıcam mecbur tüplerde bebekte çıkıcak aradan
Cinsiyeti belli mi yoksa hissettiğin için mi kızım dedin?
seni gidi tembel seniiiiii
kuzu anneciğin gelmiş gözün aydın bu arada
erkek olursa Kıvanç'a mı baksam
kuzum saol
kız ne tembelı kacıncı cocuk oldunu ne bılım bıde bazıalrın dogum tarıhı dha farklı oluo
hoşgeldin şekerrr allah tamamına erdirsin
kız filiz ben yine arada kaynamışım heee lisede adım yok
tekrardan yazıyom canımın içi sana zahmet ekleyi verirsinmi
ikinci bebişim
son adet tarihi 09.11.2012 (benim düzensiz ondan böle :)
tahmini doğum tarihi 13.11.2013
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?