2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benide listeye eklermisiniz sat 29.01.2013 öncedende söylemişdim ama gözden kaçtı galiba ....

selam kızlar, benide ekler misiniz listeye. ilk bebişim, sat 18 şubat, tahmini doğum tarihi 26 kasım. eğer gününde doğarsa teyzesiyle aynı gün olacak doğum günü :))

eklıyorum kızlar sımdı hosgeldınız buarada

merhaba canlarrrrr ve minicik bebişleriiiii
annem kahve falı baktırmış mzikli bir erkek bebek var arkasındda akrep var demiş
bizimkilerde akrep oluyo ya
ama benim gönlüm kızdan yana evde hazırda bitane doğurmuşum erkek zati
hem iki gelinle ben nasıl başa çıkıcam demi amaaa
bu arada sabah yine çıkarttım ondan sonra rahatım ama bida miğdem bulanmıyo ama hep bi yanma bi tuhaflık oda canımı çok sıkıyo
çok kötü olan arkadaşlara allah yardım tsin işiizin zor ama meyvesi çok tatlı emin olun
ben bazen oğlumu yicem diye korkuyom öpe öpe bi hal oluyom iyice şımardı oda gadasını aldığım darısı hepimizin başına
tekrar ve tekrar

oooooyyy benim kayınvalidem çooooooooookkk çirkin ama annem çok güzel

bebeğiiiiiiiiiimmm canımmmm ağzın bal yesin ben de eşim de kız istiyoruz ama erkek hissediyorum sen?

benim iki kızım var birde erkek taymak istedik bakalım inşallah son şansımızı denedik tüplerimi bağlatıcam canım ikisini normal doğum yaptım bunu ameliyatla yapıcam mecbur tüplerde bebekte çıkıcak aradan

Cinsiyeti belli mi yoksa hissettiğin için mi kızım dedin?

merhaba kızlar bende kasım annesı olucam benımde bat 6 subat benıde oraya sıkıstırrısanız sevınırım

eklerım canım lısteye ama kacıncı cocuk son adet tarıhı ve dogum tarıhı ılk sayfayı ıncelersenız o sekılde bılgı verın yazıyım

maşallah 3. geliyo haaa rabbim göblünüze göre versin .bende seninkini erkek hissediyodum valllaa

hoşgeldin şekerrr allah tamamına erdirsin

kız filiz ben yine arada kaynamışım heee lisede adım yok
tekrardan yazıyom canımın içi sana zahmet ekleyi verirsinmi
ikinci bebişim
son adet tarihi 09.11.2012 (benim düzensiz ondan böle :)
tahmini doğum tarihi 13.11.2013

erkek olursa Kıvanç'a mı baksam

Hahahah bi tanıdıgımız vardı hamileydi ve eşi de kendi de esmer ve ince dudaklıydı, resimde güzel bir kız çocuğu bulmuş asmış buzdolabına gidip gelip ona bakıyordu, kız sarışın ve dolgun dudaklı , doğurdu aynı o kız
Ben de eşim de kız bebek geçiriyoruz gönlümüzden aslında ama erkek olcak büyük ihtimal ,
Bizimki erkek olursa sen Kıvanç a bak ben de hmmm kime baksam acaba

demedınkı sen hıc ben 1 hafta falan gıremedım ozaman dedıysen halıyle gormemısımdır ... eklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…