2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
İsyeeeeeaaaannn tuvalete gitmekten bıktımmmmmmmmm
çok afedersiniz ama çok bunaldım beni bi tek siz anlarsınız

Ayrıca kaynanamdan ben de nefreeeett ediyorum vallahi inanmazsınız kızlar suratına bakarken midem bulanıyo tiksiniyorum.Çocuğum ona benzicek diye de ödüm patlıyo :18:

öyle de zaten hamilelik stresi var bir de bunlar böyle anlayışsız olunca insan deliriyo. bir de hergün aynı evde olunca durum değişiyo katlanma eşiğin düşüyo yani...

doğru söylüosun canım ama kendi kendimizi yiyoruz neden anlayıslı değiller neden böle yaptılr neden bunu söylediler yıne zarar verioruz kendimize ...üstelik meleklermizde içimizdeyken yapıoruz bunu:/ herkes yaptıgının bedelini öder canım kimsenın hakkı kalmaz kimsede üzülme sennn kıyamam sana yaa

Ayrıca kaynanamdan ben de nefreeeett ediyorum vallahi inanmazsınız kızlar suratına bakarken midem bulanıyo tiksiniyorum.Çocuğum ona benzicek diye de ödüm patlıyo :18:

ay kıyamam yaaa çok sevdiğine benzerrrr çocugun merak etme sen:) kim kaynanasını sevıoki zatennn ... endişelenme sen bebeişin senın gibi çok çok güselll olucak sana benzicek kaynanann çatlıcak ahahahahaah:))))))))))))))9

ay canım boşwer takma dicemde aynı bizimkiler bende öyleyim acaip değiştim. belki benimde vardır öyle ataklarım falan. evlendiğimiz günden beri burnumdan getiriyorlar hatta nişanlılıktan başladılar. hoş o zaman eşim hep arkamdaydı ama evlenince benim ailem hiç birşey yapmamasına rağmen benim aileme saldırmaya başladı. suçluluk psikolojisi heralde. bir iğneleri yok düğünü herşeyi kendimiz yaptık. bide eşim yüzünden annemi evinden ettik. offf neler neler. bu ay 10 bin tl ödememiz var ki evlerine giren para bizimkinin nerdeyse 3 katı. evleride kendilerinin kp hem emekli maaşı alıp hem çalışıo. görümcemin aldıı paranın haddi hesabı yok. öyleyken bizden bekliolar. ben yeni gelinim bayramda bir çorap bile alamadım kp utanmadan kıyafet istedi gittik ona aldık geçende evlerine yalıtım yapılcakmış 7 bin tl kredi çekilcekmiş tutturmuşlar eşim doldurup o çekcekmiş. allahtan sesini çıkarmadı yoksa kıyameti kopartırdım o kadar yüzsüzlerki anlatamam. nasıl anne baba bilmem. benim annem eşim yüzünden evsiz kaldı. öyleyken dün para istettirdi. kadın babamdan kalma bi emekli maaşıyla bize yardım edio hala. ama yok onun ailesi bişey duymasın üzülmesin. ne üzülürler ya. sıfır araba almıştık. görümcem arabayı değiştircek diye ki onun kullandığı arabayıda eşim almış ama onlarda kaldı. neymiş bizim arabayı ona satıp biz 2. el alcakmışız. bide ucuz vercekmişiz. eşimde bakarız dedi. çıldırdım. eve gidince açtım azımı yumdum gözümü. benim ne zorum var ya ben evlendiimden beri elime maaşımı alamadım borç ödicez diye. dahada bi dünya borcumuz var. bide olmasa napcaklar bilmem

ooyyyy kuzumm benimmmmmm kocamı çok seviyom ona benzer ama o da anasına benziyo azcık

kızzz öyle deme çok hırsla bakarsan benzer valla benimbüyük kız kopyası

annemde çok kızıyo aslında, öyle bakma benzer diyor

Okudum canım inşallah tez zamanda hayırlısıyla.

kızlar kaç kişi cinsiyet öğrendi geçmişe yetişemediğim oluyor bazen geri kalıyorumhep erkek galiba kız çıkan olmadı öğrenenleri merka ediyorum ya bu kesenin sağında solunda olayı doğrumu acaba öğrenenler söyleyebilirmi bebek kesenin neresindeydi acabaa

aynı sorunlar bizdede var eşler bazen çok anlayışsız olabiliyor insan ençok bu dönemde desteklerine ihtiyaç duyuyor aslında bende gündüzleri çalıştğm için akşamları çok yorgun oluyrm haliyle yapamıyorum eskisi gibi ev işi bizde problem titiz eş kadar zor bişiy yok heralde

Annem kayınvalidesini hiç sevmez ben ona benziyomuşum, anneme sordum anne gıcık oldunmu ben doğdum ona benzedim diye dedim yoo dedi kayınvalidem güzel ,çirkin olsa istemezdim ama ağzı burnu gözü maşallah sen ona çekmişsin yiğidi öldür hakkını yeme diyo

okudum canım allahım inşallah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…