öyle de zaten hamilelik stresi var bir de bunlar böyle anlayışsız olunca insan deliriyo. bir de hergün aynı evde olunca durum değişiyo katlanma eşiğin düşüyo yani...
Günaydın canım nasılsın bugün ????
Ayrıca kaynanamdan ben de nefreeeett ediyorum vallahi inanmazsınız kızlar suratına bakarken midem bulanıyo tiksiniyorum.Çocuğum ona benzicek diye de ödüm patlıyo :18:
doktor bakarken ben dikkat etmiştim sağ tarafımdan baktı bana verdiği fotografta da kese sağda bebişte kesenin sağındaydı:)))
bende eşimin ailesine öyle kin besliyorum ki resmen 1 yıl olmadan resmen kişil değiştirdim sayelerinde. kendimi tanıyamıyorum. acı çekseler resmen zevk alıcam öyle nefret ediyorum. benzemesinler diye yüzlerine bile bakmıyorum desem yeridir. her akşam ya annemlere gidiyorum ya kardeşime gidip yatma saatine geri dönüyorum. evi resmen otel gibi kullanıyorum. geçen cuma panik atak geçirdiğimde avazım çıktığı kadar bağırdım nefret ediyorum hepinizden diye sonra düşüp bayıldım. sırtıma resmen kambur oldular 2 maaşla 4 kişiye bakıyoruz. buna ben sinir oluyorum utanmadan yanımda kalıyorlar DİYE. bir kaç ayda ha sabredicem inşallah evime geçtiğimde asla gitmicem mecbur kalmadıkça. 1 senede içlerinde sinir hastası oldum. onların yüzünden hamile kaldığıma bile sevinemedim. böyle stresli bir zamanda hamile kaldım . sonumuz hayrolur inşallah
Ayrıca kaynanamdan ben de nefreeeett ediyorum vallahi inanmazsınız kızlar suratına bakarken midem bulanıyo tiksiniyorum.Çocuğum ona benzicek diye de ödüm patlıyo :18:
Sağol canım :128:
Filiz gözünaydın annen gelmiş.
ay kıyamam yaaa çok sevdiğine benzerrrr çocugun merak etme sen:) kim kaynanasını sevıoki zatennn ... endişelenme sen bebeişin senın gibi çok çok güselll olucak sana benzicek kaynanann çatlıcak ahahahahaah:))))))))))))))9
kızzz öyle deme çok hırsla bakarsan benzer valla benimbüyük kız kopyası
ooyyyy kuzumm benimmmmmmkocamı çok seviyom ona benzer ama o da anasına benziyo azcık
annemde çok kızıyo aslında, öyle bakma benzer diyor
hamılelerın duası kabul olurmus.kardesımın de saglıkla sıhhatle hamıle kalıp saglıklı bır evlat dogurabılmesı ıcın okuyanlar 1 er tane fatıha suresı okuyabılır mı?kardesımın adı derya.cok tesekkur ederım
Tebrikler canım hayırlı olsun.hoşgeldinKızlarrr bende aranıza katılmak ıstıyorum allah kısmet ederse kasım annesı olucam :)
selaam kızlar nasılsınız gunaydınlar buaradaoh annem geldı sukur dün hep ordaydımmm
okudum canım allahım inşallah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder.
neyse dedıgını yapıyım kuzucum cok saolllemin olamadımki canım şimdi bir zararı olurmu nanenin olmadı ıhlamurun içine azcık karabiber katı ver çay kaşığı ucuyla belki öylede iyi gelir.
oksurk yok burnumda cok az akıo aslında ama onlem alıyımda ılerlemesın bıtkı cayı ıcmıom da ıhlamur ıctım 1 bardak dun bol lımonla cok ıyı geldı kuzumcanımmmm eğer öksürüğün varsa göğsüne bal sür sıcak havlu koy anında kesio,balla karabiberi karıştırıp bi tatlı kaşığı ye limonlu yaparsan daha iiii olur akşam eşime yaptım:))))) biki çaylarına dikkat edin fazlası zarar bizim için güzeller:)
hosgeldın aramıza canımmmm lısteye eklıyım senıde ıstersenn ılk sayfaya bak yaz bılgılerınıKızlarrr bende aranıza katılmak ıstıyorum allah kısmet ederse kasım annesı olucam :)
aynen ole valla cnmmmmm sorma ya altın dustu snır oldum cokkkkk ben doguma bılezıklrımı satmayı dusunuyordummmm hem rahatca gonlumde alısverıs hemde dogum masrafı ıcın eşim sanırım kalkamaz altından oldukca pahalı benım cunku ozel muayene dıyeev almak istiyoruz kirada çok zorlanırız madem o kadar para vercem bankaya kredi öder evimde otururum diyoruz ama altın çok düştü bilezik bozsam aşırı düşükbekliyoruz eşim de istiyo çıkmak ama hal böyle olunca sabrediyoruz biraz dahaç. Eşim bana kızmıyo aslında ama annesine bağırmam hoş bişey değil yani ben olsam ben de üzülürdüm bana sonra dedi zaten bağırma anneme ben siz böyle olunca çok üzülüyorum elimden de bişey gelmiyo . dedim allah bana senin gibi bi evlat verse sırtım yere gelmez o kadar saygılı ailesine. beni de kırmadan halletmeye çalışıyo.
ya bazen ben de içinmden resmen beddua ediyorum ama sonra bişey olunca da üzülüyorum . geçen gün kv rahatsızlandı baya bayıldı falan çok üzüldüm yine kolonya vs ben ilgilendim anneme babama diyo işte sizin kızınız yerine başkası olsa böyle bakmazdı bana diye. Dedim içimden ondan çok kıymetimi biliyosun da...
benim de 8:30 da randevum ayy kesinlikle görüşelim orda :) ben direk ikili test yapılan yerde olacağım seni de muayeneden sonra gün al diye oraya gönderecekler. :) cebime kırmızı karanfil mi koysam :)ınsallah canım gonlundekı nasıp olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .hepımızınnn ıns
bebegımmmmmmmm cok saol canım benımmmmmSağol canım :128:
Filiz gözünaydın annen gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?