2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filizcim cevabin icin cok tesekkürler bakalim simdilik akintilar durdu .. Insallah gelmez birdaha ..
Ama evin cok isi var yapmaktanda korkuyorum .. Evde böyle olunca icim hic rahat degil .cok bunalimdayim

Ne parolu be minoseti tik fayda etmiyor. Hamilelikten öncede baş agrimi bir günde 4 tane majezik anca hafifletiyordu.

canım benım randevum 30 nisan saat 8,40 da .Özel mesaj yollayamadım yeni olduğum için mesaj sayım 100 olmamaış daha. Görüşürz tabi sen nezman doktora gittinde 2li test için randevu verdı.Yani dediğim gibi çok ileri tarihe verirse özel selimiye hastanesinde 70 lira orda yaptırırım artık .

günaydın annecikler yanı öğlen olmuş ama ben anca geldimm kendime:))))))
ay nele konuştunuz bi bakiiiiim dedimm okuyamadımda hepsini ama canını sıkanlar var bişeyler SIKMAYIN CANINIZIIIIIIIIII...Bebeğinizi düşünün ondan önemlisi yok şimdiiii kim ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesinnnn umrunuzda olmasın hamleliğin tadını çıkarın kızlarrrr:))))))))

Filizcim cevabin icin cok tesekkürler bakalim simdilik akintilar durdu .. Insallah gelmez birdaha ..
Ama evin cok isi var yapmaktanda korkuyorum .. Evde böyle olunca icim hic rahat degil .cok bunalimdayim

bizim evi ben otel gibi kullanıyorum sabah işe akşam anneme ordan eve gidince doğru yatağa başka hiç bişey yok . umrumda değil valla gözüm hiç bişeyi görmüyo neolursa olsun saldım çayıra mevlam kayıra ....

ev almak istiyoruz kirada çok zorlanırız madem o kadar para vercem bankaya kredi öder evimde otururum diyoruz ama altın çok düştü bilezik bozsam aşırı düşük bekliyoruz eşim de istiyo çıkmak ama hal böyle olunca sabrediyoruz biraz dahaç. Eşim bana kızmıyo aslında ama annesine bağırmam hoş bişey değil yani ben olsam ben de üzülürdüm bana sonra dedi zaten bağırma anneme ben siz böyle olunca çok üzülüyorum elimden de bişey gelmiyo . dedim allah bana senin gibi bi evlat verse sırtım yere gelmez o kadar saygılı ailesine. beni de kırmadan halletmeye çalışıyo.

ya bazen ben de içinmden resmen beddua ediyorum ama sonra bişey olunca da üzülüyorum . geçen gün kv rahatsızlandı baya bayıldı falan çok üzüldüm yine kolonya vs ben ilgilendim anneme babama diyo işte sizin kızınız yerine başkası olsa böyle bakmazdı bana diye. Dedim içimden ondan çok kıymetimi biliyosun da...

benim de 8:30 da randevum ayy kesinlikle görüşelim orda :) ben direk ikili test yapılan yerde olacağım seni de muayeneden sonra gün al diye oraya gönderecekler. :) cebime kırmızı karanfil mi koysam :)

öyle de zaten hamilelik stresi var bir de bunlar böyle anlayışsız olunca insan deliriyo. bir de hergün aynı evde olunca durum değişiyo katlanma eşiğin düşüyo yani...

kızlar nedense bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum öyle halsizimki anlatamam miğdem boğazımda sürekli sanki hiç bişey yemek istemiyorum yiyemiyorum da zaten ... akşam olsada eve gitsem allahım sen yardım et...

aynen bizdede hep öle oldu hep benim annem anneannem ablam üzüldüler. şimdide yürekleri ağızlarında. son iki kavgamızı ben görümceme yansıttım. oda ikincisinde ben sizle uğraşmak zorundamıyım dedi çıktı. anneside duydu. kv dede çocuklarıyla övünmeyi pek sever. sırf filancanın oğlu karısından ayrıldı dedittirmemek için oğluna kızıyo gibi yapıp bana dünyanın lafını soktu. ki kavga nedenimizde kv min edepsilikleriydi. biz balayındayken annemle anneannemi çağırıp demediğini bırakmamış. benim annemde çok sessizdir. öldürsen söylemez olanları. ben anneannemden ölümü gör diyip öğrendim olayları ve kavgalar başladı. ama sanki kendi bişey yapmamış gibi sıyrılıp çıktı. neler yaşadım neler. kp üzülür diye ona duyurmadılar bile. bizim ailelerimiz insan deil taş. onlar duysun kendi aileleri hiç bilmesin görmesin onlara gidince küs de olsam belli etmezdim ama eşim küs olmasak bile her fırsatı deerlendirip mutlaka bişiler çıkartırdı. yani bide benim kocam iyilerinden. iyisi böleyse kötüsünü düşünün artık. hamile olduumu bile kavga sonunda öğrendim. boşanmaya karar vermiştim hatta memleketime gitmiştim. ama ne biliim. garip bişey evlilik. boşanan bi arkadaşım var ona bakıyorum o da bekar gibi olmuyor. doluya koydum almadı boşa koydum dolmadı. bide şimdi çocuk. başlarda iyi gibiydi yine başladı. doğunca ne olur allah bilir.:26:

sanki sen üşümedin. allahım ya bu nası bi zihniyet. bizimkide şimdi beni diilde torununu düşünüo. dikkat et üşürsün paşa çocuu taşıosun hazine taşıosun dio yani beni düşündüüne diil. yemin ediom bunların yatcak yerleri yok. kendi kızıda var Allahım onada kendi gibi kv nasip etsinde görsün bakalım nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…