tamam canım okurum dersenız 1 er tane de ondan okuyalım el bırlıgıyle.2 kere kurtaj oldu o da.sımdı yıne ıstıyor.allah yardımcısı olsun.ınsallah da o da aramıza katılır bır an once amın.
çok geçmiş olsun canım ..benim hamilelik önecsinde de sık başağrılarım olurdu yine oluyor dayanmaya çalışıyorum ama bazen gerçekten dayanacak gibi olmuyor.doktor minoset yada parol önerdi bir zararı yokmuş arada içiyorum yoksa kendimden geçicem ..bu arada bana parol daha iyi geldi ..inşallah geçer canım..
canım çok gecmış olsun dikkat et kendinee ...
günaydın balım inşallah iyi olursun hem bugün hem de bundan sonra hergün... ben de iş yerindeyim günler geçmiyo resmen saatleri bekliyorum uyku hat safhada...
tatlım ben taaa haç hafta önce gün aldım bana 30 nisana gün verdi. bu arada hastaneye gidecek misin? zeynep kamile gideceksen özelden msj at saatini vs görüşelim :)
rabbim yardımcın olsun tatlım bende de öyle oldu ama 1 hafta sonra vajinal duyduk kalp atışını üzülme herşey çok güzel olur inşallah...
bende dün gece bebeğimi gördüm rüyamda erken doğmuştu ama sağlıklıydı ve ilk kez kız gördüm hep erkrk görüyordum :) öyle şirindiki dediğin gibi hemen büyüdü rüyamda yürüyordu falan allahım inanılmaz bi duyguymuş..
tatlım sıkma canını ya benim eşimde diyo kız kardeşime benzer vs allah korusun diyo o da senin kardeşine benzemesin diyo sinir oluyorum inşallah hiçbirine benzemez evladım babasına annesine benzesin yeter.
bende farkettim yok ama inşallah kötü bişey yoktur
isyaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
53: 53:
inşallah balım yaa üzülmeee bebeğin de üzülür annesi
bılmem kı yasak deılse ıcıyımmm hıc bılgım yok bu konularda :44:
okurum tabıykıde canımmm
emin olamadımki canım şimdi bir zararı olurmu nanenin olmadı ıhlamurun içine azcık karabiber katı ver çay kaşığı ucuyla belki öylede iyi gelir.
emin olamadımki canım şimdi bir zararı olurmu nanenin olmadı ıhlamurun içine azcık karabiber katı ver çay kaşığı ucuyla belki öylede iyi gelir.
canımmmm eğer öksürüğün varsa göğsüne bal sür sıcak havlu koy anında kesio,balla karabiberi karıştırıp bi tatlı kaşığı ye limonlu yaparsan daha iiii olur akşam eşime yaptım:))))) biki çaylarına dikkat edin fazlası zarar bizim için güzeller:)
Filizcim cevabin icin cok tesekkürler bakalim simdilik akintilar durdu .. Insallah gelmez birdaha ..
Ama evin cok isi var yapmaktanda korkuyorum .. Evde böyle olunca icim hic rahat degil .cok bunalimdayim
Kızlarrr bende aranıza katılmak ıstıyorum allah kısmet ederse kasım annesı olucam :)
Kızlarrr bende aranıza katılmak ıstıyorum allah kısmet ederse kasım annesı olucam :)
töbeee yarabbimmm yaaa eşinde deseydı anne karım o benimm usursemde sananeeee
ay ıyı yapmıssın cvp vermekle ben pek veremem ama eşimin basının etını yerim o halleder suANA KADAR pek bır sorunumuz olmadı babası dısında
hıc aglama yaaa bırak uzulme bile inşallah canım kurtulursunnnnn kıraya cıkmaya durummu el vermıyor yoksa eşinmi istemıo onları bırakmak :44:
bende eşimin ailesine öyle kin besliyorum ki resmen 1 yıl olmadan resmen kişil değiştirdim sayelerinde. kendimi tanıyamıyorum. acı çekseler resmen zevk alıcam öyle nefret ediyorum. benzemesinler diye yüzlerine bile bakmıyorum desem yeridir. her akşam ya annemlere gidiyorum ya kardeşime gidip yatma saatine geri dönüyorum. evi resmen otel gibi kullanıyorum. geçen cuma panik atak geçirdiğimde avazım çıktığı kadar bağırdım nefret ediyorum hepinizden diye sonra düşüp bayıldım. sırtıma resmen kambur oldular 2 maaşla 4 kişiye bakıyoruz. buna ben sinir oluyorum utanmadan yanımda kalıyorlar DİYE. bir kaç ayda ha sabredicem inşallah evime geçtiğimde asla gitmicem mecbur kalmadıkça. 1 senede içlerinde sinir hastası oldum. onların yüzünden hamile kaldığıma bile sevinemedim. böyle stresli bir zamanda hamile kaldım . sonumuz hayrolur inşallah
canım benım randevum 30 nisan saat 8,40 da .Özel mesaj yollayamadım yeni olduğum için mesaj sayım 100 olmamaış daha. Görüşürz tabi sen nezman doktora gittinde 2li test için randevu verdı.Yani dediğim gibi çok ileri tarihe verirse özel selimiye hastanesinde 70 lira orda yaptırırım artık .
ev almak istiyoruz kirada çok zorlanırız madem o kadar para vercem bankaya kredi öder evimde otururum diyoruz ama altın çok düştü bilezik bozsam aşırı düşükbekliyoruz eşim de istiyo çıkmak ama hal böyle olunca sabrediyoruz biraz dahaç. Eşim bana kızmıyo aslında ama annesine bağırmam hoş bişey değil yani ben olsam ben de üzülürdüm bana sonra dedi zaten bağırma anneme ben siz böyle olunca çok üzülüyorum elimden de bişey gelmiyo . dedim allah bana senin gibi bi evlat verse sırtım yere gelmez o kadar saygılı ailesine. beni de kırmadan halletmeye çalışıyo.
ya bazen ben de içinmden resmen beddua ediyorum ama sonra bişey olunca da üzülüyorum . geçen gün kv rahatsızlandı baya bayıldı falan çok üzüldüm yine kolonya vs ben ilgilendim anneme babama diyo işte sizin kızınız yerine başkası olsa böyle bakmazdı bana diye. Dedim içimden ondan çok kıymetimi biliyosun da...
kızlar ne takıosunuz ya adı üstünde kaynana yani:) benımkide ben eve parke yaptırcaktım oğlum senı almaya kalktı dedi ay allahım al çarp yere:)))) sonrada bebek geliooo oğlum benım parkeleri ne zaman yaptırcan diooo:))))))) gülüyorum artık ben...Allahtan eşim bilio annesinn huyunu yahu:)
kızlar ne takıosunuz ya adı üstünde kaynana yani:) benımkide ben eve parke yaptırcaktım oğlum senı almaya kalktı dedi ay allahım al çarp yere:)))) sonrada bebek geliooo oğlum benım parkeleri ne zaman yaptırcan diooo:))))))) gülüyorum artık ben...Allahtan eşim bilio annesinn huyunu yahu:)
canım eşinmi istettı annenden paraallah allah kendı aılesıne nıe yansıtmıyorrrrrrr
bızde aynı bınadayız annemle evlendıgımız zamanlar cok kavga ederdık hep annemler uzulurdu onların aılesıne yansıtmak yokne guzel memleket vallaa
uyuz bunlar valla. Dün eve girdim migrenim tutmuştu resmen krize girdim ölüyorum annesi diyo ki eşime sen niye çoıktın almaya kendisi geliyodu hava soğuk üşüyosun. delirdim zaten canım burnumda bi bağırdım yolda düşüp kalsamıydım noldu oğlunun incileri mi döküldü diye eşimde bana kızıyo niye cevap veriyosun diye. oturdum ağladım.
kv sonra gelmiş yok neyin var ilaç iç madem o kadar kötüsün yemek ye getirdi yemek ilaç içtim yattım çok şükür şimdi iyiyim eşimde niye cvp veriyosun dedi ölüyorum hala bıdı bıdı ediyo dayanamadım dedim. halimi görmüyo sanki.hayırlısıyla bi kurtulsam şunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?