2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sat ve tahmini doğum tarihimiz aynı... şuan ne durumdasın merak ettim? bulantı, yemek yeme, uyku, kontroller falan...

Benim 2. hamileliğim 3 yaşında bir oğlum var.Bulantım çok fazla yok ara sıra oluyo birde acıkınca fena bulanıyo oyüzden sık sık birşeyler yiyorum.uyku aşırı derecede çok var çalışıyorum masanın üzerinde uyuyorum resmen.et türü şeylere karşı tiskinme var bende onun dışındaki herşeyi yiyorum.Kontrole 2 kez gittim en son 20 gün önce gitmiştim haftaya tekrar gidicem inşlh.Sen ne durumdasın peki?

bebek doğdu kısmına eklenmek istiyorummmmmmmm

bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saglıkla bebegı dogdu bıttı 40ı cıkmak uzere olsun ıstıyorum cokmu sey ıstıyorum sanki
şaka bıyanada zamanında dogurmayı nasıp etsın rabbimmmmmmmmmmmmmmm

benim ilk hamlieliğim. bulantım sürekli var ama çok sık istifra etmiyorum, kendimi yemeye zorladığımda falan kesin çıkartıyorum.. aşırı uyku var bende aynen iş yerinde halsiz yorgun ve uykusuz geziyorum resmen... neredeyse herşeyden tiksindim
süt yoğurt vs bile yiyemiyorum dün zorla bi süt içeyim dedim mahfoldum kendimi birşeyler yemek için zorluyorum sürekli işte...
2 mayısta gel ikili test yapalım dedi doktor, o konuda da çok kararsızım

bizimki çok çirkin :18: eşim annesine benzio. o bile dio kız olursa bana benzemesin diye. demekki oda annesini çirkin buluo

ayy kızlar gobegımın sag tarafında gıdıklanma gıbı bısey hıssettım.bebısım olabılır mı cok tatlı eger oysa

evet canım kesin o bende hissediyorum bazen:)

canım oğlunun kilosu ve boyu ne benim oğlumda haziranda doldurucak üç yaşını ama biraz zayıf

Benim ilk hamileliğim seninki gibiydi aynı ama 4.aydan sonra düzelmişti seninde düzelir ozaman bol bol süt yoğurt vs.. yersin merak etme bence kendini zorlama hafif şeyler ye ve leblebi mideyi çok rahatlatıyo yanında bulundur ben sürekli yiyorum acıktıkça midenin suyunu emio.2.ci hamileliğim daha farklı geçio daha hafif çok şükür uyku hariç.bende 2li testte karasızdım açıkcası ama özel hastaneye gidiyorum zorunlu dedi doktorum mecbur yaptırcam oyüzden.

aminnnn çok acele etmeyin kızlar bende ilk hamileliğimde yeter artık doğsun merak ediyorum nasıl olcak dedim dua zamanına mı denk geldim ndir birbuçuk ay erken doğdu allah düşmanımın başına vermesin çok kötü birşey
o yüzden tadını çıkartın hamileliğinizin acele yok

biraz dengeyi sağlamayı bilseler aslında. bende sölüorum eşime ama gitsin annesine cephe alsın laf sölesin die diil. bana savunmasın bide beni anlasın istiorum sadece ama yok anlamıyorlar. evlenmeden önce hiç geçinemezdi ailesiyle evlendikten sonra bir kıymete bindi anlatamam sğrekli onlara gitmek istio onlar bize gelsinler istio her gittimiz yere onlarıda götürmek istio. c.tesi bi piknie gidelim dedik hemen onlarıda aramış hangi ara aradı anlayamadım. sinir oldum

keşke 4. aya kadar uzamasa iki hafta içinde bitse yaa... eşimde aç bileç kalıyo benim yüzümden yemek yapasım bile yok
bende özel hastaneye gidiyorum bende yaptırıcam mecbur herhalde ama ne bileyim yaa biraz yorgun ve kafası karışık bi haldeyim sanırsam...takip edelim birbirimizi bundan sonra hem tecrübelisin önceden de elbet senden öğreneceğim şeyler vardır...

inşallah canım. işte düşünemiyorlar. acaba bizim yerimizde olsalardı onlar ne yaparlardı. ben eşimi çok ii tanıyorum onun annesinin yaptıklarının binde birini benim annem yapsaydı yüzüne bakmazdı kapısınıda açmazdı. ama kendi annesi yapınca bide üzerine kötü niyetli değil yapısı öyle diyo iyce deli oluyorum. yapısı öle ama ne eşime ne kızına yapmıo garezi bana kıskançlar. sen hamilesin yoruldun dinlen diyeceklerine eşinemi diolar bide yazık. senin sayende kalıolar o evde. daha seni hoş tutmaları lazım ama insanlara iyilik kesinlikle haram

allahtan benımkı oyle deıl zaten gelmez bızımkıler oyle mahcuplar bıraz bıze karsı eşim yardım ettıgı ıcın sanrım
babasını eşimde pek sevmez bende sevmıyorum hıccccccccccccccccccccccccc herzamanda solerım eşime ..kaynanadan beter diye benım babamı gör melek yaa adam usenmeden 4 kardesız her bırıne zor yapılan bır yemegı yapsın annem dagıtır kapı kapı
evlendık nerdeyse dugunu babam yaptı oturdugum ev babamın dusun yani okadar ıyı babam allah uzun omur versın ama onun babası oyle deıl kocAM askerken 6 ayda işi batırdı saolsun 2 ev parası odedık evlendıgımızden berı halada var borc eşim ayda 15 mılyar oduyor adamın saç beyazladı 31 yasında babası yuzunden o yuzden hıc sevmem.
eşine laf gecıremıomusun ben cok kavga ederım yanı benı dınlemesse kafasına gore iş yaparsa ki eşimin aılesı evıme cok gelmez benım cok yakınız bıde!! babası sayılıdır yani..gelmesınde..
eşin seni savunsun annesıne tüü kaka desın demıyoruz kı zaten dımı sadece bırazcık savunsun yeter..
kaynanan bence oglunu kıskanıo olabılır kız benımkıde askımmm dıo ogluna normalde hıc demezmıs evlendık ole dıodu
sımdı demıo daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…