sat ve tahmini doğum tarihimiz aynı... şuan ne durumdasın merak ettim? bulantı, yemek yeme, uyku, kontroller falan...
varmı baska eklenmek ısteyen
kıs olee gıcık gıcık bakma kıs benzerrrrrr sonra
bebek doğdu kısmına eklenmek istiyorummmmmmmm
Benim 2. hamileliğim 3 yaşında bir oğlum var.Bulantım çok fazla yok ara sıra oluyo birde acıkınca fena bulanıyo oyüzden sık sık birşeyler yiyorum.uyku aşırı derecede çok var çalışıyorum masanın üzerinde uyuyorum resmen.et türü şeylere karşı tiskinme var bende onun dışındaki herşeyi yiyorum.Kontrole 2 kez gittim en son 20 gün önce gitmiştim haftaya tekrar gidicem inşlh.Sen ne durumdasın peki?
Annem kayınvalidesini hiç sevmez ben ona benziyomuşum, anneme sordum anne gıcık oldunmu ben doğdum ona benzedim diye dedim yoo dedi kayınvalidem güzel ,çirkin olsa istemezdim ama ağzı burnu gözü maşallah sen ona çekmişsin yiğidi öldür hakkını yeme diyo
canım sen varsın lıstede gurbet ablam eklemıs senii daha oncee
ayy kızlar gobegımın sag tarafında gıdıklanma gıbı bısey hıssettım.bebısım olabılır mı cok tatlı eger oysa
Benim 2. hamileliğim 3 yaşında bir oğlum var.Bulantım çok fazla yok ara sıra oluyo birde acıkınca fena bulanıyo oyüzden sık sık birşeyler yiyorum.uyku aşırı derecede çok var çalışıyorum masanın üzerinde uyuyorum resmen.et türü şeylere karşı tiskinme var bende onun dışındaki herşeyi yiyorum.Kontrole 2 kez gittim en son 20 gün önce gitmiştim haftaya tekrar gidicem inşlh.Sen ne durumdasın peki?
benim ilk hamlieliğim. bulantım sürekli var ama çok sık istifra etmiyorum, kendimi yemeye zorladığımda falan kesin çıkartıyorum.. aşırı uyku var bende aynen iş yerinde halsiz yorgun ve uykusuz geziyorum resmen... neredeyse herşeyden tiksindim
süt yoğurt vs bile yiyemiyorum dün zorla bi süt içeyim dedim mahfoldumkendimi birşeyler yemek için zorluyorum sürekli işte...
2 mayısta gel ikili test yapalım dedi doktor, o konuda da çok kararsızım
bizimki çok çirkin :18: eşim annesine benzio. o bile dio kız olursa bana benzemesin diye. demekki oda annesini çirkin buluo
bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
saglıkla bebegı dogdu bıttı 40ı cıkmak uzere olsun ıstıyorumcokmu sey ıstıyorum sanki
şaka bıyanada zamanında dogurmayı nasıp etsın rabbimmmmmmmmmmmmmmm
son kavgada bende onların aılesıde uzulsun dıye aradım soyledım gelın dıye babası annesı geldı konustuk eee tabı kendı cocugunu savunduişte sessız olmamak lazımmmmmmm yaaaa
valla benım kocammmı ben cok konusmamla bıktrdmmm o 1 laf dese ben 10 laf dıyorum artık pek konusmuo dedım gecen annen getrmesın yemek falan sınır oluyorum daha cok benım annem yaptıgında bolemı yaptı dedım tencere tencere getrıdı senın annen kucucuk tasla getırıo dedım dusuncesız anennden beklemezdım hıc dedım napalımmm cekıcegımız gorucegımız varmıs sabretces
gecen yelek ormüş ayy allahım belden oturtmalı yesıllerı var kurdelelı dedım sen ıyı alıstırdın kendını kıza dedı yooo erkekte gıyer bısey demedım eve geldım eşime dıom ölsem gıydırmem totosmu olcak cocuk dedım koptuk hep hemde sınırdenn uyuz oldummm
nolcak dıo eşim hep koruo anasını bana ananı koruma bak dıyorum gıt ananla yaşa ozaman dıyorum çok alınıyor cunku benım evımde oturuyooo sonrada uzuluyorum
evet canım kesin o bende hissediyorum bazen:)
canım oğlunun kilosu ve boyu ne benim oğlumda haziranda doldurucak üç yaşını ama biraz zayıf
Canım yanlış yazmış ben de bakıyorum nerdeyim diyorum :26:
Sat:20 Ocak ,yanlışlıkla 20 Şubat yazılmış
Beklenen doğum tarihi: 27 .10.2013
evet canım kesin o bende hissediyorum bazen:)
canım oğlunun kilosu ve boyu ne benim oğlumda haziranda doldurucak üç yaşını ama biraz zayıf
Benim ilk hamileliğim seninki gibiydi aynı ama 4.aydan sonra düzelmişti seninde düzelir ozaman bol bol süt yoğurt vs.. yersin merak etme bence kendini zorlama hafif şeyler ye ve leblebi mideyi çok rahatlatıyo yanında bulundur ben sürekli yiyorum acıktıkça midenin suyunu emio.2.ci hamileliğim daha farklı geçio daha hafif çok şükür uyku hariç.bende 2li testte karasızdım açıkcası ama özel hastaneye gidiyorum zorunlu dedi doktorum mecbur yaptırcam oyüzden.
herkes bana sen çok rahatsın istediğini yapıyosun ediyosun diyip duruyor. ama diyorum ya insanlıktan çıktım ağzıma geleni sayıyorum bu seferde bunları söyledim diye kendimi yiyip bitiriyorum.kaynım yanımda kalıyor ve büyükanneleri .hiçbir masrafa karıştıkları yok. işe gelmek için 2 araba değiştriyorum sabah akşam yine de oğulları akşam eve gelince uzan diye ona söylüyorlar. sinirden hoop oturup hop kalkıyorum. eşim niye gülmüyosun diye bide bana sorunca daha da sinirleniyorum. gülünecek bir ortam mı var diye. bende benim ailem duymasın diye elimden geleni yapıyorum. kendim istedim diye resmen eziyet çektim. boşanmak demişsin ya inan daha 3 aylık gelinken düşündüm ama olmuyor işte. ne baba evi ne koca evi farkeden bişey olmayacak diye düşünüyosun hemde ne olursa olsun yine de aileni düşünüyorsun. benim ailemde hala destek hemde herşey de ama akrabaları ev aldığımızı da bebeğide duyunca bi hayırlı olsun diye bile aramadılar.kimseye karşı sabrım yok eşime karşı bile gemileri yakıp gitmeyi o kadar çok istedim ki şu küçük melek geldi. kısmetimiz bu küçük meleklerimizle açılır inşallah .
ilk kıpırtıları nne zaman hissedeceğiz
biraz dengeyi sağlamayı bilseler aslında. bende sölüorum eşime ama gitsin annesine cephe alsın laf sölesin die diil. bana savunmasın bide beni anlasın istiorum sadece ama yok anlamıyorlar. evlenmeden önce hiç geçinemezdi ailesiyle evlendikten sonra bir kıymete bindi anlatamam sğrekli onlara gitmek istio onlar bize gelsinler istioher gittimiz yere onlarıda götürmek istio. c.tesi bi piknie gidelim dedik hemen onlarıda aramış hangi ara aradı anlayamadım. sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?