2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gözün aydın gurbet güzeli darısı başıma bende hafta bası gidicem ..

tamamına erdirsin..
çok güzel ya pıt pıtlarıda duymuşsun allah

gözün aydın gurbet güzeli darısı başıma bende hafta bası gidicem ..

tamamına erdirsin..
çok güzel ya pıt pıtlarıda duymuşsun allah

Cnm sagolasinnn insAllah darisi senin basina guzelim

Tatlım benimde değerim 117 idi 2 3 haftalık dedi Dr bence evham yapma rahatına bırak güzel güzel beslen iyice dinlen herşey güzel olacak zaten çok normal o değer 2 3 hafta için kontrolde değerin bi anda nasıl arttığına sende şaşıracaksın :)

kızlar şirketteyim :26:gözlerimi açamıyorum gözlerim kapanıyo ve saniyesinde rüya gibi bişiler görüyorum içim geçiyo, evraklarım birikti, uykusuzluk ve mide bulantısı beni çok zorluyo:18:
uyku halim öğlen 11 gibi ve 3-4 gibi ağırlık veriyo fix kurulu saat gibi gözlerim kapanıyo bu saatlerde

kurtlukiraz arkadaşım benimde adetim 2 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 66.30 çıktı doktorum yaptırmasın demiş kese için çağırdı bende değer düşük diye üzülmüştüm çünkü kızımda adet günümde 200 küsür çıkmıştı ama doktor değeutr güzel demiş rahatladım sende içini ferah tut

Canım Allah gönlüne göre versin Allah aratmadın çocuk sevgisini herkese tatdırsın inşallah Ben okuyorum hemen şimdi...

kizlar ben 3+5 gunluk gebeyim son adet tarhime gore ve bugun adet tarihim olmasi nedeniyle mi artik bilmiyorum pembe bi akinti gordum camasirimda. biri beni aydinlatsin lutfen
3+3 te 351.79 du hcg m.yani yukselmitir. yardim edin

kizlar ben 3+5 gunluk gebeyim son adet tarhime gore ve bugun adet tarihim olmasi nedeniyle mi artik bilmiyorum pembe bi akinti gordum camasirimda. biri beni aydinlatsin lutfen

doktorunu arayıp sordunmu canım belki yerleşme kanamasıdır hemen telaş etme

doktora 2 hafta sonra gidicez. kalp atislari ancak o zaman duyulurmus o da oncesinde gelmene gerek yok demisti.

Açık renkteki akıntılar yerleşme kanaması olarak adlandırılır fakat doktorada mutlaka görünmesi gerekir canım kalbini ferah tut dinlenmeye çalış

burcu81 senle yakınız benım dogumda 2 kasım sat 26 ocak senın ne kac haftalıkken gıttık doktara kesen kac mm canım

Burcu81 ben de bugn 6+2 olduğumu öğrendm ve hesabıma göre 3 kasım doğum:)) benm sat 23 ocak aslnda ama 4 günlük bi fark varmş.. Zuzu ben şimdi kağıda baktm orda Crl 7.9 mm yazıyo kese buysa artk :) allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inş....

cnm adet tarihinde yerlesme kanamsi olur kirmizi kan gormedikce korkma leke seklinde iki gun devam eder biter bol bol su ic canm

ayy canım ne kadar yakınız 6+3 um bende gs 1.59 cm yani( 15.9 mm) yaziyor 5+6 da ama doktor senin sat keseyle tutuyor fark yok dedi ayni dedi:)
kalp atisini duydun mu canim

ayy canım ne kadar yakınız 6+3 um bende gs 1.59 cm yani( 15.9 mm) yaziyor 5+6 da ama doktor senin sat keseyle tutuyor fark yok dedi ayni dedi:)
kalp atisini duydun mu canim
Evet canm duyma değil de gösterdi doktr hareketini :)) zaten duyma olmuyo bu zamanlarda kalp atımı diye görünmesi oluo işte :) sen aldn mı kalp atışı? Minicik bişey pıt pıt inip kalkıyodu :))))

tabloya eklediklerim kaydedilmemis emekler bosa gittiiiiiii özel msjlarida silmistimmmmmmmmmmmm
kizlarrrrrrrr ne yapcam ben simdi ricam sizden yeniden yollayin yaaaaaaaaaaaaaa

Evet canm duyma değil de gösterdi doktr hareketini :)) zaten duyma olmuyo bu zamanlarda kalp atımı diye görünmesi oluo işte :) sen aldn mı kalp atışı? Minicik bişey pıt pıt inip kalkıyodu :))))

gittigimde 5+6 dim daha duyulmadi ozaman 2 hafta sonra gel dedi canim iste 22-martta gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…