2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar, bizimde kontrolümüz vardı bugün. iki bebişimizi de gördük şükürler olsun. kocaman olmuşlar. biri günü ile tam uyumlu 8+2 diğeri 5 gün geriden geliyor 7+4 çıktı ölçümlerde. rutin kullandığım ilaçlar (glukofen, progestan, folbiol, corasprin) dışında elevit, demir hapı ve balık yağı verdi. tahlillerde demir kapasitem yüksek çıkmasına rağmen ikiz gebelik olduğu için kullanmam gerekiyormuş. bizden haberler böyle.

kızlar eczaneden miğde bulantısı için bileklik istedim bakalım bir saate falan gelir kullanmaya başlıcam inşallah iyi gelir....

canım pıhtılasma olmasın kanı sulandırsın dıye bana vermıstı dr basından berı hep ıctım ama sımdı kestı kanama oldugu ıcın kanı sulandırıp kanamayı arttırmasın dıye vermedi daha..

bacım emin ol benimn kadar kimse çekmemiştir sabır lazım gülüm ben yıllardır anladımki sadece ve sadece kendimi yıpratmışım kendimi yedim bitirdim herşeyi duyarak herşeyi görerek yüzsüz herzamn yüzsüzdür biz gururumuzdan takıyoruz işte adamlarada bişey diyemiyorum onlarada günah kız arada kalmak kötü biyandanda düşünsene sende ailen ve eşin arasında kaldığını zor bi durum

canım hadı gozun aydın cok sevındımm.pkoluydun sanırım sende glukofeni kesmedı dıımı dr ben 10+5 deyım dr ıc dedı ben ıcmıyorum zaten okadar cok hap alıyorum kı seker vs yememeye ozen gosterıyorum :) elevıtte cok kılo aldırıomus dıkkat et az ye kuzum ılerde seker cıkmaması ıcın

Herkese merhabalar , Kizlar dünden bu yana modemim arızli evde internet yok , simdide tel den girdim gecmisi okuyamiyorum herkes iyimi bilgi verirseniz sevinirim :))

Guzel haber alan hamsileri tebrik ederim , hep guzel haber alırlar insallah

Endiseli olanlaraysa Allah hakkimizda hayirlisini versin ama dualarımıza bu gunler geçecek derim

Bu arada hazir İnternet'e giremiyorken bebek battaniyesine basladim , tigla örüyorum sarı beyaz :)) biraz üretsin resmini koyarım :))

ben cekmedım henuz daha 3 oglanlar eşim ama eltıler gelınce cekermıyım bılmem ama ne bılım kaynanam ıyı yanı sesı cıkmaz hıç.evet zor durumda kaldım sonucta 4 kardeşiz bız allahtan kımse bısey demedi babam verdıgı zaman .
ne edersen onu bulursun ben herzaman buna ınanırım ..valla ben babasına sınır oluyorum esımde allahtan sevmezde sesı cıkmıo solendıgım zaman
herkez cekıo demekkı eş taraflarından

oh hamarat hatun battanıyeye baslamıs bılee :))
Ne yaptıysam başımın ağrısı geçmiyor kafami duvarlara vurasim var :''(

evdeysen patates bagla tulbentle annem ole yapıodu eskı usul mıgren ıcın

kızlar nasılsıznı?
kaçar kilo aldınız ben beş kilo aldım 9. haftada
hızlımı gidiyorum sizce?
birde bu bileklik nedir bulantı için ?

oh hamarat hatun battanıyeye baslamıs bılee :))

evdeysen patates bagla tulbentle annem ole yapıodu eskı usul mıgren ıcın

Filiz canim seni neseli ve iyi gordum cok sevindim Allah bozmasin keyfini hazir yatiyorken sende basla kafa dağıtıyor
Ben kaçıyorum simdi tum kizlari ve seni opuyorum :))

eklıyorum kızlar sımdı hosgeldınız buarada

Filizz bende varim :))
Nasip olursa insallah
Dogum tarihi -01.11.2013
Ikinci cocugum olacak
Sat -25 ocak

Filiz canim seni neseli ve iyi gordum cok sevindim Allah bozmasin keyfini hazir yatiyorken sende basla kafa dağıtıyor
Ben kaçıyorum simdi tum kizlari ve seni opuyorum :))

yatmaya devam canımmm bende ıste bende yelek örmeye baslamıstım yarıda kaldı
gorusruz cnmm optm ıyı bak kendıne ve bebegıne
[/B]

Filizcim ben listeye baktimda yaziyor benim ismim demekki gurbet güzeli eklemis sadece benim 2. cocuk olacak eger düzeltirsen

sağol canım. glukofene devam dedi. valla sorma bende şimdi 7 ilaç birden kullanıcam 4 tanesi bile zor geliyordu:) şeker yüklemesinden bende çok korkuyorum şimdiden. iştahım pek yok zaten abur cubur, hamurişi, tatlı, pilav türü şeyler hiç tüketmiyorum. beyaz ekmek yerine çoğunlukla tam tahıllı tüketiyorum. meyveyi abartmıyorum ve mutlaka süt veya yoğurtla birlikte tüketiyorum. bunlara dikkat etsen şeker için yeter sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…