Selam herkese:)
Akşamları tabletten girmeyi sevmiyorum,iş yerinde de kızlarla muhabbetten giremiyorum ee işte var tabi biraz:)geçmişi okuyamıyorum artık.umarım herkes iyidir.ben bugun dr.a gittim ilk gebeliğim düşük oldu diye CORASPİRİN verdi bana ama bununla ilgili bi tahlil yapmadan verdi.kullanacakmıyım bilmiyorum.varmı coraspirin kullanan,daha önce 1 düşüğü olup.
30 nisana ikili test günü verdi.buarada benim minik coşmuştu eller kollar havada içerde çoşuyor ortamı kurmuş:)))
kız yok onlara karsı hıccccccccccc sesım cıkmaz saygılıyımdır sadece esımın basının etını yerım
ama babası ılede konusmam hg kızım hb derım
gıderken ıyı aksamlar derım opmem yanı elımde deıl yanı sınırımı bozuyor kayınpederım
ama kaynanam cok ıyıdır saolsun agzı var dılı yok yani ama fazlaca tutumsuz
selam kızlar, bizimde kontrolümüz vardı bugün. iki bebişimizi de gördük şükürler olsun. kocaman olmuşlar. biri günü ile tam uyumlu 8+2 diğeri 5 gün geriden geliyor 7+4 çıktı ölçümlerde. rutin kullandığım ilaçlar (glukofen, progestan, folbiol, corasprin) dışında elevit, demir hapı ve balık yağı verdi. tahlillerde demir kapasitem yüksek çıkmasına rağmen ikiz gebelik olduğu için kullanmam gerekiyormuş. bizden haberler böyle.
bacım emin ol benimn kadar kimse çekmemiştir sabır lazım gülüm ben yıllardır anladımki sadece ve sadece kendimi yıpratmışım kendimi yedim bitirdim herşeyi duyarak herşeyi görerek yüzsüz herzamn yüzsüzdür biz gururumuzdan takıyoruz işte adamlarada bişey diyemiyorum onlarada günah kız arada kalmak kötü biyandanda düşünsene sende ailen ve eşin arasında kaldığını zor bi durum
oh hamarat hatun battanıyeye baslamıs bılee :))Herkese merhabalar , Kizlar dünden bu yana modemim arızli evde internet yok , simdide tel den girdim gecmisi okuyamiyorum herkes iyimi bilgi verirseniz sevinirim :))
Guzel haber alan hamsileri tebrik ederim , hep guzel haber alırlar insallah
Endiseli olanlaraysa Allah hakkimizda hayirlisini versin ama dualarımıza bu gunler geçecek derim
Bu arada hazir İnternet'e giremiyorken bebek battaniyesine basladim , tigla örüyorum sarı beyaz :)) biraz üretsin resmini koyarım :))
Ne yaptıysam başımın ağrısı geçmiyor kafami duvarlara vurasim var :''(
Ne yaptıysam başımın ağrısı geçmiyor kafami duvarlara vurasim var :''(
canım pıhtılasma olmasın kanı sulandırsın dıye bana vermıstı dr basından berı hep ıctım ama sımdı kestı kanama oldugu ıcın kanı sulandırıp kanamayı arttırmasın dıye vermedi daha..
oh hamarat hatun battanıyeye baslamıs bılee :))
evdeysen patates bagla tulbentle annem ole yapıodu eskı usul mıgren ıcın
oh hamarat hatun battanıyeye baslamıs bılee :))
evdeysen patates bagla tulbentle annem ole yapıodu eskı usul mıgren ıcın
kendine neden iskence çektiriyosun tatlım bitane minoset al az yat dinlen belki iyi gelir.
eklıyorum kızlar sımdı hosgeldınız buarada
kızlar lıstede adı olmayanlar yazsın eklıyım herkezııı
yanlız herkez lıstede gosterılen sekılde soylesınde yarım yamalak olmasın lıste
dogum tarıhı kacıncı cocuk son adet tarıhı
Filiz canim seni neseli ve iyi gordum cok sevindim Allah bozmasin keyfini hazir yatiyorken sende basla kafa dağıtıyor
Ben kaçıyorum simdi tum kizlari ve seni opuyorum :))
canım hadı gozun aydın cok sevındımm.pkoluydun sanırım sende glukofeni kesmedı dıımı dr ben 10+5 deyım dr ıc dedı ben ıcmıyorum zaten okadar cok hap alıyorum kı seker vs yememeye ozen gosterıyorum :) elevıtte cok kılo aldırıomus dıkkat et az ye kuzum ılerde seker cıkmaması ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?