2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Evet aynen illaki birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olur.ben hergün burda olurum belki hafta sonu pek giremem evde olduğum için.Ya benim ablamda hamile 6,5 aylık ona 3lü test yapıldı sorun çıktı riske yakın çıktı değeri sonra ankaraya yolladılar detaylı ultrasona falan girdi ama tabi bu sürede 2 günde mahfoldu üzüntüden sonrada hiç bişey çıkmadı çocuk gayet sağlıklı dedi ankaradaki doktor bende butür bi olay yaşarım die kesinlikle yaptırmıcam demiştim ama mecburiyetten yaptırıcaz ilkinde yaptırdım bi sorun yaşamadım ama inşlh sorunsuz atlatırz insan tedirgin oluyo genede.

kızlar hevesinizi kırmayayım ama
hissettiğiniz rahmin büyümesiyle olan ksılmalar..
20.haftadan sonra hissedicez inş

Benim oğlum ocakda girdi canım 3 yaşına benimkide çok zayıf 14 kilo henüz.Seninki kaç kilo
benimki 12 kilo canım yaaa çok üzüllüyorum yemiyo hiç boyu kaç benimkinin 97 olmuş

kızlarr yapmayın bizde anne olucaz ailesine düşkün bir koca iyidir aslında saece olaya hangi taraftan baktığınızla ilgili birazda, bende başlarda sinir oluyordum yeni evliyken bile haftada üç gidip onlara kalıyordum şimdi onu dengeye soktuk, eşim ailesiyle beraber zaman geçirince çok mutlu oluyo sitresi azalıyo resmen o mutlu olunca bende oluyom hatta artık ben söylüyorum hadi gidelim diye, hem çocuklarımızın ruh sağlığı içinde geniş aile çok iyi ıymetini bilmeliyiz bence aradaki ufak tefek şeyleride görmemezlikten gelmek lazım belkide, yani bu benim nacizane görüşüm tabi affınıza sığınarak

ayy ama daha cok erken degıl mıheyecan yaptımmasallah kuzuma

değil canım özelliklede çok zayıfsan ben 46 kiloyum mesela kolay hissediyorum o yüzden tabi bebekte çok hareketli demekki, maşşallah

ilk kıpırtıları nne zaman hissedeceğiz
kiloya göre değişiyor tatlım

oy oy oyyy sizin durumlar baya bi ciddiymiş canım yaaaa yok çok şükür benimkiler öle değil çok gün görmüş insanlar
ben sadece gitme gelme olayına filan takıldınız sandım kusura bakmayın

50-51 kıloyum canım kılolu degılım.ayy bır dahakıne daha dıkkatlı dınleyecegım.allah herkese nasıp etsın

seninkiler mahçup olmuşlar en azından bizimkilerde yok. gayet yüzsüzler bizimkide anasına tatlım der anasıda bizimkine paşam der sinir oluorum. bizimki kıskançlıını bariz belli edio. bi ara nişanlıydık benim arkadaşım gelmişti annem yoktu hırsızlık olayı falan oldu eşim geldi 2 gece kaldı 3. gün gittik oraya oğlunun boynuna atladı vah yavrum süzülmüşsün diye. ben bakamıcam yani onu demeye getirio. ama 10 aylık evliyiz eşim 10 kilo aldı onu hiç söylemez. daha der dışardamı yiyosunuzda bu kadar kilo aldın diye. hazımsız yani. herşeyi en iyi o bilir ben bişey bilmem. sizinkilerde maşallah baya külfet olmuş belkide eşin ondan öyledir. bi yönden iyiyde olmuş çok görüşmemek en güzeli. bizimkide bütün birikimini aldıkları eve yatırmış. bizde beş kuruşsuz evlendik. geçen dedim hiçmi evlencem die bişey koymazsın kenara die. koydum ya dio hani dedim e işte o eb eninde sonunda bizim dio. ölme eşşeim ölme içimden dedim senin anan beni bile gömer die

ama bizimde ailemiz var dimi biz ağaç kovuğundan çıkmadık sonuçta. bende ailemi gördüğümde mutlu oluyorum. ama o benim ailemin yanına gittiğinde hep surat asıyo. bense onun ailesinin yanında sinirde olsam kimseye bişey yansıtmıyorum. bu adaletmi şimdi. bende isterim ama karşımdakiler iyi niyetli değilki. ne zaman gitsek bi para istemeler. bi laf sokmalar. yok efendim erkek olursa babasının ismini koysaymışızlar. ben geriliyorum bide belli etmemeye çalışınca iice kasılıorum deli ediolar beni

50-51 kıloyum canım kılolu degılım.ayy bır dahakıne daha dıkkatlı dınleyecegım.allah herkese nasıp etsın

ben ilk bebemde kesemi bile buluyordum ama o zaman 41 kiloydum canım şimdi bulamıyorum, he bide aramıyorumda zati birşey olmasın diye o zaman hamile olduğumu bilmiyordum keseyide miyom sanmıştım o yüzden mıncıklayıp durmuştum miyomum ne kadar büyüdü böyle deyip deyip

Maşallah..... nice nice sayfalara bebişlerimizi burada büyütüp okula gönderip evlendirmeyi de görürüz inşallah

ağzın bal yesin kızzz ay ne iyi olur valla
yeni üye olduğumda bir sayfaya girmiştim beni kovalamışlardı, meğersem onlar teee evlenmeden önce açmışlar topiklerini çeğiz hazırlıkları evlilik filan hep beraber yaşamışlar gün filan yapıyorlarmış artık az ve öz kalmışlar öle dışardan kimseyi almıyoruz dediler

biz neden öle olmayalım ki süper olur bence

filizzzz hem göbüşlü hem eli maşalı olcan sen iyice yakında kız hahahha

Son düzenleme:

aman aman yaaa sankı sen bakmadın ona hee ay paşam lafını hıc sevmıyorum ben
bızımkıler fazlaca tutumsuz canım yaa onca sorun yasadılar hala gerıde kalmıyorlar bıseyden guzel havada bıle yakıo peteklerı kadın ben zaten usuyen bırıyım aman eşime cok yuk olmasın borclar bıtsın dıye sogukta yakmadıgım oldu ama sımdı akıllandım hıcc umurumda deıl bende umursamıyorum paramı alıyorum hergun eşimden cekılıyorum yazık uzuluyorum 2 ev parası ne demek ya mobılya olunca donen paralar daha buyuk oluyor canım mala yatırdı yatırdı dukkanı batırdı eşime teslım etti babam yardım ettı hep eşime cok sınır olmustum ozamanlar pskolojım bozuldu hep
sende eşine tavrını koy canım zaten bebek oldu sesıde cıkmaz artık
ayy cok guldum yaaa senınkınden korkulur valla kuzum benıde gomer dedın ya vallaa hıcc tavız verme
[/B]

yok bacım seninkiler problemliymiş benim eşimde onlrda öle rahatsızlık verici şeyler yapmazlar çok şükür
ben hatta onlara yakın biryere taşınmak istiyorum düşün artık zararlarıdan çok faydaları var bana manevi olarak

Selam herkese:)
Akşamları tabletten girmeyi sevmiyorum,iş yerinde de kızlarla muhabbetten giremiyorum ee işte var tabi biraz:)geçmişi okuyamıyorum artık.umarım herkes iyidir.ben bugun dr.a gittim ilk gebeliğim düşük oldu diye CORASPİRİN verdi bana ama bununla ilgili bi tahlil yapmadan verdi.kullanacakmıyım bilmiyorum.varmı coraspirin kullanan,daha önce 1 düşüğü olup.
30 nisana ikili test günü verdi.buarada benim minik coşmuştu eller kollar havada içerde çoşuyor ortamı kurmuş:)))

Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız.Şuana kadar kaç kilo aldınız merak ettim ben ilk hamileliğimde 25 kilo aldım ama bunda en fazla 13 almak istiyorum şuana kadar almadım henüz 62 kiloyum..

filizzzz hem göbüşlü hem eli maşalı olcan sen iyice yakında kız hahahha

kız yok onlara karsı hıccccccccccc sesım cıkmaz saygılıyımdır sadece esımın basının etını yerım
ama babası ılede konusmam hg kızım hb derım
gıderken ıyı aksamlar derım opmem yanı elımde deıl yanı sınırımı bozuyor kayınpederım
ama kaynanam cok ıyıdır saolsun agzı var dılı yok yani ama fazlaca tutumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…