keşke 4. aya kadar uzamasa iki hafta içinde bitse yaa... eşimde aç bileç kalıyo benim yüzümden yemek yapasım bile yok
bende özel hastaneye gidiyorum bende yaptırıcam mecbur herhalde ama ne bileyim yaa biraz yorgun ve kafası karışık bi haldeyim sanırsam...takip edelim birbirimizi bundan sonra hem tecrübelisin önceden de elbet senden öğreneceğim şeyler vardır...
benimki 12 kilo canım yaaa çok üzüllüyorum yemiyo hiç boyu kaç benimkinin 97 olmuşBenim oğlum ocakda girdi canım 3 yaşına benimkide çok zayıf 14 kilo henüz.Seninki kaç kilo
biraz dengeyi sağlamayı bilseler aslında. bende sölüorum eşime ama gitsin annesine cephe alsın laf sölesin die diil. bana savunmasın bide beni anlasın istiorum sadece ama yok anlamıyorlar. evlenmeden önce hiç geçinemezdi ailesiyle evlendikten sonra bir kıymete bindi anlatamam sğrekli onlara gitmek istio onlar bize gelsinler istioher gittimiz yere onlarıda götürmek istio. c.tesi bi piknie gidelim dedik hemen onlarıda aramış hangi ara aradı anlayamadım. sinir oldum
ayy ama daha cok erken degıl mıheyecan yaptım masallah kuzuma
kiloya göre değişiyor tatlımilk kıpırtıları nne zaman hissedeceğiz
benimki 12 kilo canım yaaa çok üzüllüyorum yemiyo hiç boyu kaç benimkinin 97 olmuş
104 canım boyu iyi aslında yemek ymeside güzel benimkinin ama çok hareketli et tutmuyo hiç canları sağolsun yaa.
varmı baska eklenmek ısteyen
en güzeli annenin ve babanın en güzel özelliklerini alsın
inşallah canım. işte düşünemiyorlar. acaba bizim yerimizde olsalardı onlar ne yaparlardı. ben eşimi çok ii tanıyorum onun annesinin yaptıklarının binde birini benim annem yapsaydı yüzüne bakmazdı kapısınıda açmazdı. ama kendi annesi yapınca bide üzerine kötü niyetli değil yapısı öyle diyoiyce deli oluyorum. yapısı öle ama ne eşime ne kızına yapmıo garezi bana kıskançlar. sen hamilesin yoruldun dinlen diyeceklerine eşinemi diolar bide yazık. senin sayende kalıolar o evde. daha seni hoş tutmaları lazım ama insanlara iyilik kesinlikle haram
benimki 12 kilo canım yaaa çok üzüllüyorum yemiyo hiç boyu kaç benimkinin 97 olmuş
104 canım boyu iyi aslında yemek ymeside güzel benimkinin ama çok hareketli et tutmuyo hiç canları sağolsun yaa.
maşşallah canım benimki bide erken doğdu onun çok etkisi oldu ve benimkide çok hareketli saniye durmuyo :)
kızlarr yapmayın bizde anne olucaz ailesine düşkün bir koca iyidir aslında saece olaya hangi taraftan baktığınızla ilgili birazda, bende başlarda sinir oluyordum yeni evliyken bile haftada üç gidip onlara kalıyordum şimdi onu dengeye soktuk, eşim ailesiyle beraber zaman geçirince çok mutlu oluyo sitresi azalıyo resmen o mutlu olunca bende oluyom hatta artık ben söylüyorum hadi gidelim diye, hem çocuklarımızın ruh sağlığı içinde geniş aile çok iyi ıymetini bilmeliyiz bence aradaki ufak tefek şeyleride görmemezlikten gelmek lazım belkide, yani bu benim nacizane görüşüm tabi affınıza sığınarak
değil canım özelliklede çok zayıfsan ben 46 kiloyum mesela kolay hissediyorum o yüzden tabi bebekte çok hareketli demekki, maşşallah
kiloya göre değişiyor tatlım
kızlarrrrr sayfa 1000 olmak üzereyizzzz nice nice binlere hep beraber inşallahhh
Canım yanlış yazmış ben de bakıyorum nerdeyim diyorum :26:
Sat:20 Ocak ,yanlışlıkla 20 Şubat yazılmış
Beklenen doğum tarihi: 27 .10.2013
maşşallah canım benimki bide erken doğdu onun çok etkisi oldu ve benimkide çok hareketli saniye durmuyo :)
allahtan benımkı oyle deılzaten gelmez bızımkıler oyle mahcuplar bıraz bıze karsı eşim yardım ettıgı ıcın sanrım
babasını eşimde pek sevmez bende sevmıyorum hıcccccccccccccccccccccccccherzamanda solerım eşime ..kaynanadan beter diye benım babamı gör melek yaa adam usenmeden 4 kardesız her bırıne zor yapılan bır yemegı yapsın annem dagıtır kapı kapı
evlendık nerdeyse dugunu babam yaptı oturdugum ev babamın dusun yani okadar ıyı babam allah uzun omur versın ama onun babası oyle deıl kocAM askerken 6 ayda işi batırdı saolsun 2 ev parası odedık evlendıgımızden berı halada var borc eşim ayda 15 mılyar oduyor adamın saç beyazladı 31 yasındababası yuzunden o yuzden hıc sevmem.
eşine laf gecıremıomusun ben cok kavga ederım yanı benı dınlemesse kafasına gore iş yaparsa ki eşimin aılesı evıme cok gelmez benım cok yakınız bıde!! babası sayılıdır yani..gelmesınde..
eşin seni savunsun annesıne tüü kaka desın demıyoruz kı zaten dımı sadece bırazcık savunsun yeter..
kaynanan bence oglunu kıskanıo olabılır kız benımkıde askımmm dıo ogluna normalde hıc demezmıs evlendık ole dıodu
sımdı demıo daha
kızlarr yapmayın bizde anne olucaz ailesine düşkün bir koca iyidir aslında saece olaya hangi taraftan baktığınızla ilgili birazda, bende başlarda sinir oluyordum yeni evliyken bile haftada üç gidip onlara kalıyordum şimdi onu dengeye soktuk, eşim ailesiyle beraber zaman geçirince çok mutlu oluyo sitresi azalıyo resmen o mutlu olunca bende oluyom hatta artık ben söylüyorum hadi gidelim diye, hem çocuklarımızın ruh sağlığı içinde geniş aile çok iyi ıymetini bilmeliyiz bence aradaki ufak tefek şeyleride görmemezlikten gelmek lazım belkide, yani bu benim nacizane görüşüm tabi affınıza sığınarak
değil canım özelliklede çok zayıfsan ben 46 kiloyum mesela kolay hissediyorum o yüzden tabi bebekte çok hareketli demekki, maşşallah
kiloya göre değişiyor tatlım
50-51 kıloyum canım kılolu degılım.ayy bır dahakıne daha dıkkatlı dınleyecegım.allah herkese nasıp etsın
Maşallah..... nice nice sayfalara bebişlerimizi burada büyütüp okula gönderip evlendirmeyi de görürüz inşallah
allahtan benımkı oyle deılzaten gelmez bızımkıler oyle mahcuplar bıraz bıze karsı eşim yardım ettıgı ıcın sanrım
babasını eşimde pek sevmez bende sevmıyorum hıcccccccccccccccccccccccccherzamanda solerım eşime ..kaynanadan beter diye benım babamı gör melek yaa adam usenmeden 4 kardesız her bırıne zor yapılan bır yemegı yapsın annem dagıtır kapı kapı
evlendık nerdeyse dugunu babam yaptı oturdugum ev babamın dusun yani okadar ıyı babam allah uzun omur versın ama onun babası oyle deıl kocAM askerken 6 ayda işi batırdı saolsun 2 ev parası odedık evlendıgımızden berı halada var borc eşim ayda 15 mılyar oduyor adamın saç beyazladı 31 yasındababası yuzunden o yuzden hıc sevmem.
eşine laf gecıremıomusun ben cok kavga ederım yanı benı dınlemesse kafasına gore iş yaparsa ki eşimin aılesı evıme cok gelmez benım cok yakınız bıde!! babası sayılıdır yani..gelmesınde..
eşin seni savunsun annesıne tüü kaka desın demıyoruz kı zaten dımı sadece bırazcık savunsun yeter..
kaynanan bence oglunu kıskanıo olabılır kız benımkıde askımmm dıo ogluna normalde hıc demezmıs evlendık ole dıodu
sımdı demıo daha
seninkiler mahçup olmuşlar en azından bizimkilerde yok. gayet yüzsüzlerbizimkide anasına tatlım der anasıda bizimkine paşam der sinir oluorum. bizimki kıskançlıını bariz belli edio. bi ara nişanlıydık benim arkadaşım gelmişti annem yoktu hırsızlık olayı falan oldu eşim geldi 2 gece kaldı 3. gün gittik oraya oğlunun boynuna atladı vah yavrum süzülmüşsün diye. ben bakamıcam yani onu demeye getirio. ama 10 aylık evliyiz eşim 10 kilo aldı onu hiç söylemez. daha der dışardamı yiyosunuzda bu kadar kilo aldın diye. hazımsız yani. herşeyi en iyi o bilir ben bişey bilmem. sizinkilerde maşallah baya külfet olmuş belkide eşin ondan öyledir. bi yönden iyiyde olmuş çok görüşmemek en güzeli. bizimkide bütün birikimini aldıkları eve yatırmış. bizde beş kuruşsuz evlendik. geçen dedim hiçmi evlencem die bişey koymazsın kenara die. koydum ya dio hani dedim e işte o eb eninde sonunda bizim dio. ölme eşşeim ölme içimden dedim senin anan beni bile gömer die
ama bizimde ailemiz var dimi biz ağaç kovuğundan çıkmadık sonuçta. bende ailemi gördüğümde mutlu oluyorum. ama o benim ailemin yanına gittiğinde hep surat asıyo. bense onun ailesinin yanında sinirde olsam kimseye bişey yansıtmıyorum. bu adaletmi şimdi. bende isterim ama karşımdakiler iyi niyetli değilki. ne zaman gitsek bi para istemeler. bi laf sokmalar. yok efendim erkek olursa babasının ismini koysaymışızlar. ben geriliyorum bide belli etmemeye çalışınca iice kasılıorum deli ediolar beni
filizzzz hem göbüşlühem eli maşalı olcan sen iyice yakında kız hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?