2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
fizilcim bu arada benim adım listede yok sanırım. sat:18.02.2013 bdt:25.11.2013 ilk bebek canım. eklersen sevinirim.

eklerım cnm sımdı..
evet canım yeterlı tabıykıde ben doktorumdan gızlı bıraktım hapı glıfor ıcıyordum cok agır gelıyor 1000 mg dı bıde zaten kanamam oldu cok cnm benım progestanı 4 tane alıyorum gunde corasprınıde bıraktırdı dr kanı sulandırıp kanamayı cogaltmasın dıye .
bende hamur ısı yememeye calısıyorum ıns seker cıkmaz cıksada zaten gene hap vs dusuyor hemen korkma kuzum
cogu dr kalp atısına kadar devam ettırıyor kımısı 12 haftaya kadar devam ettırıyor
ama coguda bana cok zararlı oldugunu soyledı bıde bızım pko topıgınde kızlar kalp atısına kadar ıctii kılon varmı peki canım?

bir kişide cevap yazmamış kızlar ya,
altı üstü kaç kilo aldınız dedim

hemmen soruya cevap veriyorum hamile kaldığımı öğrendiğim sabah 70 200 dim dün tartıldım 72 700 olmuşum .hiç miğdem bulanmadı iştahım çok var kızlar böle giderse çook fenalarrdayım .sadece çay ve kahveden tiksindim içemiyorum

nasılsınız annecikler .maşallahh sayfalar akıp gitmiş .geçmişe bi dalayımm

bir kişide cevap yazmamış kızlar ya,
altı üstü kaç kilo aldınız dedim

canım ben 2 bucuk kılo almıstım gerı vermısım kanamam oldugu zaman surecınde yemekten kesıldım
sen 5 kılo almıssın 9 haftada cok deılmı bana dr cok almıssın kesınlıkle hemen zayıfla dedi
sınır olmustum

evet kanama durumunda coraspirini bıraktırıyormuş. bu arada tekrar çok geçmiş olsun canım. bende tüp olduğu için malum risk hep var o yüzden bende progestanı günde 4 tane kullanıyorum. aslında ben tedavi sürecine yani 2 yıl öncesine kadar yıllaryılı hep çok zayıftım 48 kiloydum. ama zoraki bi zayıflıktı bu. hep dikkat ederdim kiloma. ne zamanki tedaviye başladım. ipin ucu kaçtı. en son tüp tedavisi sonrası 66 kiloydum:) bana doktor doğuma kadar glukofene devam dedi. ama tüp doktoruma devam ediyorum 12.haftadan sonra kendi doktoruma geçicem. bakalım o ne diyecek glukofen için.

bi gittim geldim 1000 i geçmiş sayfalar maşallah:)

kontrolden geldim. kist olabilir dediğimiz karanlık miyom dedi doktor. rahim dısında korkulacak bişey yok dedi çok şükür.
miniğim de baya buyumuş maşallah. kalbini de bu sefer guzel guzel duyduk. gelecek aya randebu verdi.

Rabbim hep güzel haberler yazdırsın bizlere inşallah.

bu arada 2,5 kilo almışım ya. gecen pzt si 49 dum simdi 50 olmuşum. 9 ay sonra düşünemiyorum.

gündüz işah yk gce acılıyor tabi gelsin kilolar(

bir de filizcim bni de kaydedersen sevinirim listeye.

sat.22 şubat
ilk çocuk 29.11.2013 tahmini doğum tarihi

bende 2 bucuk kılo almısım bulanmıyor mıgdem ya 62 kıloyla hamıle kaldım cok hızla kılo aldım ama vermısım geri kanama zamanı hıcbısey yemedım uzuntuden .
cok yemek yedıgım zaman mıgdem bulanıo cok tuaf

aman sakın aksatma ben crıone jel alıodum bazen aksam almıodum dusun gelmıo kanama dıye esımden gızlı drdan gızlı ama allahım neydı o kanama adetımde bıle olmadım allahım yasatmasın bıdaha kımseye ıcınde banada...
ben 55 ıle evlendım 58 ıle tedavıye basladım ve 62 ıle hamıle kaldım.
tedavıde cok aldım hormonlar mahvettı 1.68 boyum allahtan cok kotu kılolu durmuom tüp dr prof muydu?
benım asılama dr docenttı o 12 haftaya kadar dedi kendı dr devam dıo sımdılık
memorıalde bır dr gıttım oda ben bıraktırıyorum kullandırmıyorum dedi arastırdımda nebılım bıara cok kafam karısmıstı zaten cok hap alıyoruz dusunsene

benimde çok yiyince bide bi kaç çeşit meyva yersem bulanıyo .ama doymuyorum sanki .eşim ben yerken çok mutlu oluyo canımmm yaa ye ye ohh yarasın diyo
aman filizcim allah bi daha göstermesin o günleri de kilo veriliyo nasıl olsa
annen gelmiş gözün aydın allah kabul etsin umresini

canım çok sevindim olsun gelsin kilolar hayırlısıyla dünyaya gelsinlerde

Tansiyonum normal dunden beri yatiyorum yalnizim evde cit yok zaten

tüh yaaa allah yardımcın olsun canım

hergeçen gün biraz daha veriyorum ben ya kızlar bileklik demişsiniz iyi geliyormuki gerçekten serum yemekten bağımlı gibi oldum yaa

kızlar bileklik geldi geçiri verdim hemen koluma içinde 2 tane var ikisinide aynı andamı kullanıyorum acaba yaaaa :26: birini bi koluma birini bir kolumamı takıcam anlamadım gitti :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…