Filizcim ben listeye baktimda yaziyor benim ismim demekki gurbet güzeli eklemis sadece benim 2. cocuk olacak eger düzeltirsen
bir kişide cevap yazmamış kızlar ya,
altı üstü kaç kilo aldınız dedim
fizilcim bu arada benim adım listede yok sanırım. sat:18.02.2013 bdt:25.11.2013 ilk bebek canım. eklersen sevinirim.
sağol canım. glukofene devam dedi. valla sorma bende şimdi 7 ilaç birden kullanıcam 4 tanesi bile zor geliyordu:) şeker yüklemesinden bende çok korkuyorum şimdiden. iştahım pek yok zaten abur cubur, hamurişi, tatlı, pilav türü şeyler hiç tüketmiyorum. beyaz ekmek yerine çoğunlukla tam tahıllı tüketiyorum. meyveyi abartmıyorum ve mutlaka süt veya yoğurtla birlikte tüketiyorum. bunlara dikkat etsen şeker için yeter sanırım.
Dün gece 11 de ictim, sabah 7 de içtim fayda etmedi ki :'(
eklerım cnm sımdı..
evet canım yeterlı tabıykıde ben doktorumdan gızlı bıraktım hapı glıfor ıcıyordum cok agır gelıyor 1000 mg dı bıde zaten kanamam oldu cok cnm benım progestanı 4 tane alıyorum gunde corasprınıde bıraktırdı dr kanı sulandırıp kanamayı cogaltmasın dıye .
bende hamur ısı yememeye calısıyorum ıns seker cıkmaz cıksada zaten gene hap vs dusuyor hemen korkma kuzum
cogu dr kalp atısına kadar devam ettırıyor kımısı 12 haftaya kadar devam ettırıyor
ama coguda bana cok zararlı oldugunu soyledı bıde bızım pko topıgınde kızlar kalp atısına kadar ıctii kılon varmı peki canım?
eklıyorum kızlar sımdı hosgeldınız buarada
hemmen soruya cevap veriyorum hamile kaldığımı öğrendiğim sabah 70 200 dim dün tartıldım 72 700 olmuşum .hiç miğdem bulanmadı iştahım çok var kızlar böle giderse çook fenalarrdayım .sadece çay ve kahveden tiksindim içemiyorum
nasılsınız annecikler .maşallahh sayfalar akıp gitmiş .geçmişe bi dalayımm
canım bitane daha iç günde 3 tane alabiliyosun. allah yardımcın olsun sessiz karanlık sessiz biyerde yat dinlen biraz tansiyonuna baktırdınmı bide kaç onada bi baktır istersen
aman sakın aksatma ben crıone jel alıodum bazen aksam almıodum dusunevet kanama durumunda coraspirini bıraktırıyormuş. bu arada tekrar çok geçmiş olsun canım. bende tüp olduğu için malum risk hep var o yüzden bende progestanı günde 4 tane kullanıyorum. aslında ben tedavi sürecine yani 2 yıl öncesine kadar yıllaryılı hep çok zayıftım 48 kiloydum. ama zoraki bi zayıflıktı bu. hep dikkat ederdim kiloma. ne zamanki tedaviye başladım. ipin ucu kaçtı. en son tüp tedavisi sonrası 66 kiloydum:) bana doktor doğuma kadar glukofene devam dedi. ama tüp doktoruma devam ediyorum 12.haftadan sonra kendi doktoruma geçicem. bakalım o ne diyecek glukofen için.
bende 2 bucuk kılo almısım bulanmıyor mıgdem ya 62 kıloyla hamıle kaldım cok hızla kılo aldım ama vermısım geri kanama zamanı hıcbısey yemedım uzuntuden .
cok yemek yedıgım zaman mıgdem bulanıo cok tuaf
bi gittim geldim 1000 i geçmiş sayfalar maşallah:)
kontrolden geldim. kist olabilir dediğimiz karanlık miyom dedi doktor. rahim dısında korkulacak bişey yok dedi çok şükür.
miniğim de baya buyumuş maşallah. kalbini de bu sefer guzel guzel duyduk. gelecek aya randebu verdi.
Rabbim hep güzel haberler yazdırsın bizlere inşallah.
bu arada 2,5 kilo almışım ya. gecen pzt si 49 dum simdi 50 olmuşum. 9 ay sonra düşünemiyorum.
gündüz işah yk gce acılıyor tabi gelsin kilolar(
bir de filizcim bni de kaydedersen sevinirim listeye.
sat.22 şubat
ilk çocuk 29.11.2013 tahmini doğum tarihi
Tansiyonum normal dunden beri yatiyorum yalnizim evde cit yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?