2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben sana daha komiğini söyliyim ben de antalyadayım görsen bi bere eksik kafamda saçımı kuruttum ama iyi kurutamamışım sanırım

Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
Sonrada acilacakmis perde
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur

Sizler umarim iyisinizdir

Kızlar bu sefer ben soruyorum;

Bir süredir dikkatimi çekiyordu aslında ama çekindiğimden sormadım.
Hamileliğim başladığından beri idrarım daha koyu ve koku alıyorum. Hamilelik için yaptığım idrar tahlili temiz çıkmıştı, doktora gittiğimde tekrar isteyeceğim ama acaba hamileliğin bir etkisi mi diye merak ettim.
Sizde de idrar konusunda fark ettiğiniz bir değişim var mı? Hamileliğimi öğrendiğim hatta test yaptığımdan beri böyle ?

ben sana daha komiğini söyliyim ben de antalyadayım görsen bi bere eksik kafamda saçımı kuruttum ama iyi kurutamamışım sanırım

Evet gerçekten daha trajik bir durum Nemli saç anında baş ağrısı yapıyor. Gece terlemelerimden biliyorum bu yüzden hep baş ağrısı ile uyanıyorum.

ya kısst bende dolu cnmmm pkoluyum ben . bencede eger ımkanın varsa eşinde goturuyorsa bır gorun gel progestan yazsınlar fıtıl yerınedeıcınde rahatlasın bızde rahatlayalım cok korkuyorum artık herseyden
Ciktim yola gidiyorum hastaneye dua edin o doktor olmasin
Nesle benide ilk zamanlarda bu rus doktoru hastanede delirtti resmen ben ne kadar iyi yöne cektiysem o hep kötülükleri saydi bana kist var diye neler yapti

Filiz biliyonmu ben cok sicak suyla yikanirim bugünde dayanamadim yikandim yine acaba ondanmi oluOr

Canım benim de böyleydi doktora gittim, kullandığın ilaca da bağlı olabilir dedi. Ama yine az su içmiş olma ihtimalin de yüksek dedi. Gebelikte daha çok su tüketmek gerekiyor.

iyi akşamlar herkeseee :)
aralık annesi olucam inş :)
yarın keseyi görmeye gidicem tahminen hcg hesaplarıma göre 2900 küsür olucak sat 11 mart sizce görünürmü tecrübelerinize ihtiyacım var yarına kadar dokuz doğurabilirim de

geçmiş bitmiş olsun canım. Hayırlısıyla güzel haber alacağız senden :)

canım ben çok su içersem rengi açık oluyo ama içmezsem koyu oluyor. Geçende 3-4 gün o koku olayı bende de oldu geçmeseydi doktora sorcaktım ama çok sürmedi.akıntı kokulu olursa zararlı derler belki senin de akıntıdandır.

canım sıcak değil kaynar değil heralde ? ideal duş sıcaklığı 45-47 derece arasıdır. çok sıcak zaten önce cildine zarar verir, daha soğukla yıkanırsan da üşütürsün.

keseyi görebilirsin canım ama belki bebeği görmeyebilirsin.biz 4+5te hem keseyi hem bebeyi gördük ama çok küçüktü bebek 1mm bişeydi yani.

canim benim de idrar ilac kokuyor sanki...ama idrar testi temiz ciktigi icin takmiyorum normal oldugunu cok okumustum.

hayirli haberlerle gel insallah

keseyi görebilirsin canım ama belki bebeği görmeyebilirsin.biz 4+5te hem keseyi hem bebeyi gördük ama çok küçüktü bebek 1mm bişeydi yani.

fazlasında gözüm yok valla şimdilik bi keseyi görsem yeter bana bikaç hafta idare ederim onunlaerken görmüşsün baya çok şanslıymışsınn :)

Canım benim de böyleydi doktora gittim, kullandığın ilaca da bağlı olabilir dedi. Ama yine az su içmiş olma ihtimalin de yüksek dedi. Gebelikte daha çok su tüketmek gerekiyor.

ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum. Günde 5 büyük bardak kadar su içiyorum bilemedim. Normalde bu kadar su içmezdim ama...
İnsanın idrarını takip etmesi gerekirmiş. Öğrendiğimden beri dikkat ederim. Böyle olunca da merak ettim tabi

Hayırlısı olsun canımm :) kaç gün geçmiş oluyor ?

ben de normale gore daha fazla su iciyorum ama gene hafif koyumsu cikiyor, esim demek ki daha fazla icmen lazim diyor, damacana falan dayamam lazim kafama herhalde

canim benim de idrar ilac kokuyor sanki...ama idrar testi temiz ciktigi icin takmiyorum normal oldugunu cok okumustum.

Evet sanki öyle canım. Aslında yarına randevum vardı tarama testi için ama başka yerde yaptırdım, haftaya sonuç çıkınca gideyim dedim. Daha çok su içmeye çalışayım .

canım sıcak değil kaynar değil heralde ? ideal duş sıcaklığı 45-47 derece arasıdır. çok sıcak zaten önce cildine zarar verir, daha soğukla yıkanırsan da üşütürsün.
Yok cnm kaynar degil di ..
fazlasında gözüm yok valla şimdilik bi keseyi görsem yeter bana bikaç hafta idare ederim onunlaerken görmüşsün baya çok şanslıymışsınn :)
Ahh cnm öyle deme inan her hafta birsey görmek istersin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…