sen duştan sonra saçın ıslak mı durdun bakim??? duştan sonra migren böyle başlar. tamam, ozaman ayaklarını sıcak suya koy inan çook rahatlarsın. hava soğuk, ben bile izmir gibi bir memleketteyim, kombiyi açtım ayaklarım hala buzzz...
ben sana daha komiğini söyliyim ben de antalyadayım görsen bi bere eksik kafamdasaçımı kuruttum ama iyi kurutamamışım sanırım
Ciktim yola gidiyorum hastaneye dua edin o doktor olmasinya kısst bende dolu cnmmm pkoluyum ben . bencede eger ımkanın varsa eşinde goturuyorsa bır gorun gel progestan yazsınlar fıtıl yerınedeıcınde rahatlasın bızde rahatlayalım cok korkuyorum artık herseyden
Nesle benide ilk zamanlarda bu rus doktoru hastanede delirtti resmen ben ne kadar iyi yöne cektiysem o hep kötülükleri saydi bana kist var diye neler yapticanim benim en basta peceteye gelmisti ilk gun parlak kirmizi, ondan 3 gun sonra gene peceteye kahverengi gelmisti. bende moral 0 tabii,aralikta bir bebek kaybetmisim..bir de parlak kirmizi kotu diyorlar..ama sadece peceteye geldi. doktoru aradim,Amerikali benim doktor da...acile git demedi, hcg'me bakmislardi iki gun arayla..normal yukseliyor cikinca, randevumu biraz one almislardi ki burda normalde 8. haftadan once cagirmazlar randevuya,beni 6. haftada almislardi. cok sukur bir kanama bolgesi de cikmayinca,yerlesme kanamasi herhalde diye kapatmislardi konuyu. ondan anliyorum seni yurtdisinda muamele biraz daha farkli,hemsire de bana telefonda :ilk 3 ay dusecek bebek zaten duser biz engelleyemeyiz, dedi ve bana progestaron fln hic bir sey vermediler. Allahtan bir daha gelmedi leke meke ama bir kez gelince dahi insanda hep korku kaliyor.
bence Allah korusun cogalirsa lekelenmen ve rengi kirmiziya donerse direk acile git.obur turlu yat dinlen. sildikce gelmeye devam ederse koyu kahve yarin sabah ilk is doktorunu ara.
kız bırak su torbasını ayagınada koyma sıcak suyla yıkanmıyoruz sıcak su koyuon sen
bende donuyorum battanıye altındayım evımde kuzeeye bakıo ve cok esıyor ıcımde bady usttumde bady ustunde hırka ustumde battanıye varsıkıca gıyın sende
Kızlar bu sefer ben soruyorum;
Bir süredir dikkatimi çekiyordu aslında ama çekindiğimden sormadım.
Hamileliğim başladığından beri idrarım daha koyu ve koku alıyorum. Hamilelik için yaptığım idrar tahlili temiz çıkmıştı, doktora gittiğimde tekrar isteyeceğim ama acaba hamileliğin bir etkisi mi diye merak ettim.
Sizde de idrar konusunda fark ettiğiniz bir değişim var mı? Hamileliğimi öğrendiğim hatta test yaptığımdan beri böyle ?
Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
Sonrada acilacakmis perde
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur
Sizler umarim iyisinizdir
Hamileliğim başladığından beri idrarım daha koyu ve koku alıyorum. Hamilelik için yaptığım idrar tahlili temiz çıkmıştı, doktora gittiğimde tekrar isteyeceğim ama acaba hamileliğin bir etkisi mi diye merak ettim.
Sizde de idrar konusunda fark ettiğiniz bir değişim var mı? Hamileliğimi öğrendiğim hatta test yaptığımdan beri böyle ?
Ciktim yola gidiyorum hastaneye dua edin o doktor olmasin
Nesle benide ilk zamanlarda bu rus doktoru hastanede delirtti resmen ben ne kadar iyi yöne cektiysem o hep kötülükleri saydi bana kist var diye neler yapti
Filiz biliyonmu ben cok sicak suyla yikanirim bugünde dayanamadim yikandim yine acaba ondanmi oluOr
iyi akşamlar herkeseee :)
aralık annesi olucam inş :)
yarın keseyi görmeye gidicem tahminen hcg hesaplarıma göre 2900 küsür olucak sat 11 mart sizce görünürmü tecrübelerinize ihtiyacım var yarına kadar dokuz doğurabilirim de
Ciktim yola gidiyorum hastaneye dua edin o doktor olmasin
Nesle benide ilk zamanlarda bu rus doktoru hastanede delirtti resmen ben ne kadar iyi yöne cektiysem o hep kötülükleri saydi bana kist var diye neler yapti
Filiz biliyonmu ben cok sicak suyla yikanirim bugünde dayanamadim yikandim yine acaba ondanmi oluOr
keseyi görebilirsin canım ama belki bebeği görmeyebilirsin.biz 4+5te hem keseyi hem bebeyi gördük ama çok küçüktü bebek 1mm bişeydi yani.
Canım benim de böyleydi doktora gittim, kullandığın ilaca da bağlı olabilir dedi. Ama yine az su içmiş olma ihtimalin de yüksek dedi. Gebelikte daha çok su tüketmek gerekiyor.
iyi akşamlar herkeseee :)
aralık annesi olucam inş :)
yarın keseyi görmeye gidicem tahminen hcg hesaplarıma göre 2900 küsür olucak sat 11 mart sizce görünürmü tecrübelerinize ihtiyacım var yarına kadar dokuz doğurabilirim de
Hayırlısı olsun canımm :) kaç gün geçmiş oluyor ?
ben folik asit dışında bişey kullanmıyorum. Günde 5 büyük bardak kadar su içiyorum bilemedim. Normalde bu kadar su içmezdim ama...
İnsanın idrarını takip etmesi gerekirmiş. Öğrendiğimden beri dikkat ederim. Böyle olunca da merak ettim tabi
canim benim de idrar ilac kokuyor sanki...ama idrar testi temiz ciktigi icin takmiyorum normal oldugunu cok okumustum.
Yok cnm kaynar degil di ..canım sıcak değil kaynar değil heralde ? ideal duş sıcaklığı 45-47 derece arasıdır. çok sıcak zaten önce cildine zarar verir, daha soğukla yıkanırsan da üşütürsün.
Ahh cnm öyle deme inan her hafta birsey görmek istersin ..fazlasında gözüm yok valla şimdilik bi keseyi görsem yeter bana bikaç hafta idare ederim onunlaerken görmüşsün baya çok şanslıymışsınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?