Yok cnm kaynar degil di ..
Ahh cnm öyle deme inan her hafta birsey görmek istersin ..
canim benim de idrar ilac kokuyor sanki...ama idrar testi temiz ciktigi icin takmiyorum normal oldugunu cok okumustum.
ben 7 martta öğrendim adete 4 gün kala canım yarın adet geçeli 7 gün hcgde hesaplarıma göre 2900 küsür olucak.inş görürüm yaaçok panik yapıyorum bennn
bence de görürsün ama geç döllenme olduysa görememe ihtimalin olabilir korkma :) Benim son dönem adet düzensizliği vardı muhtemelen geç döllenme oldu, bebiş 3 gün geriden geliyor.
ayrıca panik yapma hemen çünkü daha çok panik nedeni bulacaksın
Yok cnm kaynar degil di ..
Ahh cnm öyle deme inan her hafta birsey görmek istersin ..
ben de normale gore daha fazla su iciyorum ama gene hafif koyumsu cikiyor, esim demek ki daha fazla icmen lazim diyor, damacana falan dayamam lazim kafama herhalde
ayy ciddenmi çok korkuyorum nasıl geçer bu 9 ay:44:
Baksana idrarımın rengi bile beni tedirgin ediyor.bende çok merak ediyorum nasıl geçecek bu 9 ay?
Kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Dışarı çıkıp sürekli bişeyler le vakit geçiriyorum. Başka şeylere odaklanmak lazımç
odaklancak şey kalmadı valla 2 haftada yedim bitirdim kendimi.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inşş :)teşekkür ederim çokk :)
İnşallahhh canım. Bikti çayı tüketme, mutlaka günde 1 adet ceviz ye. Arkadaşlarımda ceviz ye demişti ama en son doktorumda üstüne basa basa mutlaka ye dedi. Bende sana söyleyeyim. Bilgi paylaştıkça çoğalırmış :)
aslında dikkatini çekti mi bilmiyorum. Hamile olmadığım zamanda idrara çok sıkışık olduğumda da böyle olurdu. idrar kesemiz baskı altında olduğundan dolayı böyle mi acaba dedim şimdi.
Evdeki damacanayı ben bitiyorum zaten, kimse yok ki
Kizlar bebegimi gördüm cok sükür kipir kipir yavrum .. Benide hastaneye aliyolar giren agrilar sanci olabilir burda kontrol altinda ol diye ve magnezyum eksikligini verecekler fazla su icmiyorum midem bulaniyor diyede serum takacaklar burda kalip karninin sakinlesmesi gerek dedi ve doktor baskaydi ve cok iyiydi kahverengi akinti oldugu icin sorun etmiyorum dedi
cok sukur canim bak simdi hastanede de olacaksin,kontrol altinda olacaksin hep,serumla da toparlarsin insallah.
Alper Mumcu'nun sitesini okuyorum ben, o diyor ki 12. haftada bebek artik kesesiyle birlikte karina dogru yukselecekmis o yuzden son 3 ayimiza kadar idrar kesesi baskisi gececekmis.
Kizlar bebegimi gördüm cok sükür kipir kipir yavrum .. Benide hastaneye aliyolar giren agrilar sanci olabilir burda kontrol altinda ol diye ve magnezyum eksikligini verecekler fazla su icmiyorum midem bulaniyor diyede serum takacaklar burda kalip karninin sakinlesmesi gerek dedi ve doktor baskaydi ve cok iyiydi kahverengi akinti oldugu icin sorun etmiyorum dedi
Aynen cnm ya kafam bi dünya oluyo tansıon dusuyo neyse 4 ayı bıtırsemde rahatlasamben bu hapı hamile olduğumu bilmeden kullanmaya başladım doktor tedavi amaçlı vermişti. İçince kafam pek bir güzel oluyordu, birden ben duruyordum oda dönüyorduuyku daha da güzel oluyordu. Az kaldı :)
Oyyyy ablacım iyi daha kotu sorun yokmuş bende cekıldım fılm o perde alınır saglıkla kavusursun inş canımmmmBende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
Sonrada acilacakmis perde
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur
Sizler umarim iyisinizdir
Benım var canım dr sordum haplardanmış öyle dedi şimdide akıntı oluo bendeKızlar bu sefer ben soruyorum;
Bir süredir dikkatimi çekiyordu aslında ama çekindiğimden sormadım.
Hamileliğim başladığından beri idrarım daha koyu ve koku alıyorum. Hamilelik için yaptığım idrar tahlili temiz çıkmıştı, doktora gittiğimde tekrar isteyeceğim ama acaba hamileliğin bir etkisi mi diye merak ettim.
Sizde de idrar konusunda fark ettiğiniz bir değişim var mı? Hamileliğimi öğrendiğim hatta test yaptığımdan beri böyle ?
Canım çok sıcak su ile yıkanma zararlı regli döneminde yıkandıkça gelmıomu:) benım hep gelırdi drlarda önermioooCiktim yola gidiyorum hastaneye dua edin o doktor olmasin
Filiz biliyonmu ben cok sicak suyla yikanirim bugünde dayanamadim yikandim yine acaba ondanmi oluOr
:) herkez soru soruyooo hehe:) canım benım agrıo ama adet agrısı gibi deıl sancı gıbıBirkaç saat girmiyorum sayfalar uçup gitmiş muhabettler koyulaşmış dostluklar edinilmiş oh ne güzel hanımlar şimdi bendende bir soru sağ kasığıma akşamdan beri ağrı var devamlı değil ama adet sancısı gibi endişelenmek istemiyorum bu durumda olan var mı
:) herkez soru soruyooo hehe:) canım benım agrıo ama adet agrısı gibi deıl sancı gıbı
Birkaç saat girmiyorum sayfalar uçup gitmiş muhabettler koyulaşmış dostluklar edinilmiş oh ne güzel hanımlar şimdi bendende bir soru sağ kasığıma akşamdan beri ağrı var devamlı değil ama adet sancısı gibi endişelenmek istemiyorum bu durumda olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?