2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Canim usutme belirtisi olabilir sicak bir ıhlamur yap iç hemen icin ısınsın , dikkat et kendine

ben de korkmustum baslarda canim ama doktor rahim genisledigi icin normal demisti bir de ayaklari usutme daha cok olur demisti insallah odur
oda olabılır rahmınız artık kucuk greyfurt kadar dıyor cunku ayaklarım bgun cok usudu zaten cok soguk burası yaa

benımde arada batma arada agrı cok tuaf uyuz oldum yaaa evet sorma bende gece 2 sefer kalkıyorum .
ıns normaldır agrı :44: herseyı takar oldum okadar kanamadan sonra

saçını ıslatmadan sıcak duşa tekrar girsen?

aferım sıcak su torbasını cek sırtındann canım yaaa ust uste gıyın sıcak su koyma ayaklarını sıcak tut

anaaaamm sıcak su torbası her saat benimle ayaklarımda sırtımda ama donuyorum filiz şuan eskimolardan farksızım kılık kıyafet yorgan.sıcak su torbası da belimde değil ama enseme yakın yerde

Türk doktor yok canim , ama kendi doktorumdan cok memnunum alman ama ilgili baya .. Simdi kendiliginden hic gelmiyor ..acaba kisle ilgili olabilirmi kendi annemle konustum oda beklemeden git diyor kafam cok karisti

İPad'in şarjı bitiyor sunu takayım şarja birazda battaniyemi didikleyeyim , ay sarı sarı civ civ gibi
Gorusuruz Hamisler :)))))

canım ben de hapşurunca sol kasığıma fena ağrı giriyor.dün sabah yataktan kalktım aniden,sol kasığıma bi sancı ama anlatamam iki büklüm oldum
evet yaa cok agrı gırıyor demekkı cogumuzda var

aynen cnm zorlanıyorum cok degısık ara ara sızı gıbı sancı gıbı agrı gıbı bısey :))
reglı agrısı deıl ama:)
haha guzel anlattın cnm senın degısıkmıs

Türk doktor yok canim , ama kendi doktorumdan cok memnunum alman ama ilgili baya .. Simdi kendiliginden hic gelmiyor ..acaba kisle ilgili olabilirmi kendi annemle konustum oda beklemeden git diyor kafam cok karisti

ya kısst bende dolu cnmmm pkoluyum ben . bencede eger ımkanın varsa eşinde goturuyorsa bır gorun gel progestan yazsınlar fıtıl yerınedeıcınde rahatlasın bızde rahatlayalım cok korkuyorum artık herseyden

korkma tatlım. ilaç kullanıyorsun zaten dimi? olabildiğince yat. bu bir kaç haftayı da atlattık mı tutmasın kimse bizii

anaaaamm sıcak su torbası her saat benimle ayaklarımda sırtımda ama donuyorum filiz şuan eskimolardan farksızım kılık kıyafet yorgan.sıcak su torbası da belimde değil ama enseme yakın yerde

kız bırak su torbasını ayagınada koyma sıcak suyla yıkanmıyoruz sıcak su koyuon sen
bende donuyorum battanıye altındayım evımde kuzeeye bakıo ve cok esıyor ıcımde bady usttumde bady ustunde hırka ustumde battanıye var sıkıca gıyın sende

canim benim en basta peceteye gelmisti ilk gun parlak kirmizi, ondan 3 gun sonra gene peceteye kahverengi gelmisti. bende moral 0 tabii,aralikta bir bebek kaybetmisim..bir de parlak kirmizi kotu diyorlar..ama sadece peceteye geldi. doktoru aradim,Amerikali benim doktor da...acile git demedi, hcg'me bakmislardi iki gun arayla..normal yukseliyor cikinca, randevumu biraz one almislardi ki burda normalde 8. haftadan once cagirmazlar randevuya,beni 6. haftada almislardi. cok sukur bir kanama bolgesi de cikmayinca,yerlesme kanamasi herhalde diye kapatmislardi konuyu. ondan anliyorum seni yurtdisinda muamele biraz daha farkli,hemsire de bana telefonda :ilk 3 ay dusecek bebek zaten duser biz engelleyemeyiz, dedi ve bana progestaron fln hic bir sey vermediler. Allahtan bir daha gelmedi leke meke ama bir kez gelince dahi insanda hep korku kaliyor.
bence Allah korusun cogalirsa lekelenmen ve rengi kirmiziya donerse direk acile git.obur turlu yat dinlen. sildikce gelmeye devam ederse koyu kahve yarin sabah ilk is doktorunu ara.

canım sıcak su torbasını karın bele koymak iyi değil gerçekten. ayakların ısındı mı her yanın ısınır. Ama en iyi ısınma ve gevşeme yöntemi sıcak duştur. o zor geliyorsa, ayaklarını sıcak su leğenine koy.

korkma tatlım. ilaç kullanıyorsun zaten dimi? olabildiğince yat. bu bir kaç haftayı da atlattık mı tutmasın kimse bizii

4 tane progestan alıyorum gunde canımmmm ve hıc ıs falan yapmıyorum yatıyorum devamlı maaleseff ınsallahhhhhh cok ıstıyorum tehlıkelerı atlatıp bole guzel guzell ılerlemeyii....

tamam canlarım çektim su torbasını.Duşa giremeeeemm lahana gibi giyindim üşenirim valla Migren de geliyo soldan soldan

sen duştan sonra saçın ıslak mı durdun bakim??? duştan sonra migren böyle başlar. tamam, ozaman ayaklarını sıcak suya koy inan çook rahatlarsın. hava soğuk, ben bile izmir gibi bir memleketteyim, kombiyi açtım ayaklarım hala buzzz...

bende severim öyle şeyleri atkı ördüm sadece ohoo ne diyosun ilk oyuncağım bezbebek Alicanım bile duruyor bizde ilkler özeldir
canım ben de hapşurunca sol kasığıma fena ağrı giriyor.dün sabah yataktan kalktım aniden,sol kasığıma bi sancı ama anlatamam iki büklüm oldum

Offf sorma alerjım var nasıl çok hapşuruyorum vede şiddetli ben de iki büklüm oluyorum nasıl bir ağrıdır o çok korkuyorum bebeğe bişey olcak diye

4 tane progestan alıyorum gunde canımmmm ve hıc ıs falan yapmıyorum yatıyorum devamlı maaleseff ınsallahhhhhh cok ıstıyorum tehlıkelerı atlatıp bole guzel guzell ılerlemeyii....

ben bu hapı hamile olduğumu bilmeden kullanmaya başladım doktor tedavi amaçlı vermişti. İçince kafam pek bir güzel oluyordu, birden ben duruyordum oda dönüyordu uyku daha da güzel oluyordu. Az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…