Kızlar bana da bişey söyleyin.Duş alıp uyudum, kalktığımdan beri yani yaklaşık 3-4 saattir sırtım buz gibi.Üzerimde yorgan battaniye var,sırtımda sıcak su torbası ama fayda etmiyor sırtım hala buzzzz
oda olabılır rahmınız artık kucuk greyfurt kadar dıyor cunkuben de korkmustum baslarda canim ama doktor rahim genisledigi icin normal demisti bir de ayaklari usutme daha cok olur demisti insallah odur
benimde oluyor canım. Gaz şikayetim yok şükürler olsun. minik minik batmalar oluyor bende. Dün dışardaydım eve gelene kadar tuvaletimi tutmak zorunda kaldım. Allah'ım inanılmaz sanki bıçaklar saplandı karnıma. İdrar sıkışık olunca feci oluyor. Sabaha kadar 3 kere tuvalete böyle ağrı ile gidiyorum.
Kızlar bana da bişey söyleyin.Duş alıp uyudum, kalktığımdan beri yani yaklaşık 3-4 saattir sırtım buz gibi.Üzerimde yorgan battaniye var,sırtımda sıcak su torbası ama fayda etmiyor sırtım hala buzzzz
aferım sıcak su torbasını cek sırtındann canım yaaa ust uste gıyın sıcak su koymaayaklarını sıcak tut
fıtıl deılde progestan ıste fıtıl altan oda zarar verebılıyormus bende jel kullanıyordum alttan kestı dr kanama olunca.
hap olarak verdı kıyamam ya turk dr hıc yok dimi sılme bıraz bırak bakalım eger cok gelırse dr gıt benım gıbı bekleme ben 1 den 4 e kadar bekledım gece kanama oldugu halde
evet yaa cok agrı gırıyor demekkı cogumuzda varcanım ben de hapşurunca sol kasığıma fena ağrı giriyor.dün sabah yataktan kalktım aniden,sol kasığıma bi sancı ama anlatamam iki büklüm oldum
benimde öyle bişey ama insan hissettiğini anlatmakta zorlanıyor tabi. :) hatta sanki içerdeki velet eline bir iğne almış soldan başlayıp sağa doğru karnımı çiziyor.
Nasıl anlattım ama??
bence önemli bişey değil tedirgin olma canım.
Türk doktor yok canim , ama kendi doktorumdan cok memnunum alman ama ilgili baya .. Simdi kendiliginden hic gelmiyor ..acaba kisle ilgili olabilirmi kendi annemle konustum oda beklemeden git diyor kafam cok karisti
oda olabılır rahmınız artık kucuk greyfurt kadar dıyor cunkuayaklarım bgun cok usudu zaten cok soguk burası yaa
benımde arada batma arada agrı cok tuaf uyuz oldum yaaa evet sorma bende gece 2 sefer kalkıyorum .
ıns normaldır agrı :44: herseyı takar oldum okadar kanamadan sonra
Canim usutme belirtisi olabilir sicak bir ıhlamur yap iç hemen icin ısınsın , dikkat et kendine
saçını ıslatmadan sıcak duşa tekrar girsen?
Nehar, bence de sicak su torbasi koyma..dusta bile cok sicak suyla yikanmayin diyorlar.
anaaaamm sıcak su torbası her saat benimle ayaklarımda sırtımdaama donuyorum filiz şuan eskimolardan farksızım kılık kıyafet yorgan.sıcak su torbası da belimde değil ama enseme yakın yerde
Türk doktor yok canim , ama kendi doktorumdan cok memnunum alman ama ilgili baya .. Simdi kendiliginden hic gelmiyor ..acaba kisle ilgili olabilirmi kendi annemle konustum oda beklemeden git diyor kafam cok karisti
anaaaamm sıcak su torbası her saat benimle ayaklarımda sırtımdaama donuyorum filiz şuan eskimolardan farksızım kılık kıyafet yorgan.sıcak su torbası da belimde değil ama enseme yakın yerde
korkma tatlım. ilaç kullanıyorsun zaten dimi? olabildiğince yat. bu bir kaç haftayı da atlattık mı tutmasın kimse bizii
tamam canlarım çektim su torbasını.Duşa giremeeeemm lahana gibi giyindim üşenirim vallaMigren de geliyo soldan soldan
En her ne kadar bir mühendis emeklisi olsamda rahmetli annanem sagolsun öğretmişti bir seyler , ama bayagi kafamı oyaladı bir baktım daha az endise yapar olmuşum bir arkadasim sagolsun o tavsiye etti
Artik sende yaptıklarını gönderirsin bize ornek yaparız :))
Ac interneti o kadar basit seyler varmı bir dene yaparsın hazir alabiliriz ama bu emek insallah doğarsa kullanır sonrada hatıra saklarım dedim , o da cocuğuna verir.
Bende bir sey ordurtmuyorum yada almıyorum ama bunu oyle bir basliyayim kısmet dedim :))
Annene bayıldım ne guzel yapmis affetsin ona bak ne guzel hatıra :)
canım ben de hapşurunca sol kasığıma fena ağrı giriyor.dün sabah yataktan kalktım aniden,sol kasığıma bi sancı ama anlatamam iki büklüm oldum
4 tane progestan alıyorum gunde canımmmm ve hıc ıs falan yapmıyorum yatıyorum devamlı maaleseff ınsallahhhhhh cok ıstıyorum tehlıkelerı atlatıp bole guzel guzell ılerlemeyii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?