2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Amin insallah canim zaten tek bebegim saglikli olsunda ben tüm agrilara raziyim

kızlar sıze sorum varrr ara ara kasıklarınıza sancı gırıyormu??? ama adet agrısı deıl normal bole ara ara kasıgıma benım sancı gırıyorda

İnşallah canım.. salı günü alacakmışım. araştırma hast. gittiğim için biraz daha geç veriyorlar sanırım. Olsun sonuç gerçek olsun da geç olsun razıyım.

Son düzenleme:
Amin insallah canim zaten tek bebegim saglikli olsunda ben tüm agrilara raziyim

uzan dinlen ayaklanma bak ev isini falan bosver benim evimi bi gorsen :) yurtdisindayim da burda temizlikci falan isleri cok tuzlu, bu sekil yasayip gidiyoruz bir sureligine. bol su ic. oksayarak bebeginin oldugu yeri dua et canim "ya mubdi" diyorum ben 99 kere her gun sag elimle orayi oksayarak. cogalirsa ve rengi kirmiziya donerse mutlaka acile git ama.

kızlar sıze sorum varrr ara ara kasıklarınıza sancı gırıyormu??? ama adet agrısı deıl normal bole ara ara kasıgıma benım sancı gırıyorda

çok yoğun gaz sancısı oluyo bunun dışında 1 haftadır kasıklarım ağrıyodu halsizlik hafif ateşte olunca dr gttim herşey yolunda

çok tuaf bır agrı yaa arada bır sag bir sol kasıgımın oraya ınceden sızı gıbı bole agrı reglı agrısıda deıl nıe oluo acaba :44::44:

benim de boyle ince bir sizi gibi bazen de orasi cekiyor gibi yani sanki genisliyor cekiyor gibi orasi...genelde solda oluyor benim arada saga da giriyor.

En her ne kadar bir mühendis emeklisi olsamda rahmetli annanem sagolsun öğretmişti bir seyler , ama bayagi kafamı oyaladı bir baktım daha az endise yapar olmuşum bir arkadasim sagolsun o tavsiye etti
Artik sende yaptıklarını gönderirsin bize ornek yaparız :))

Ac interneti o kadar basit seyler varmı bir dene yaparsın hazir alabiliriz ama bu emek insallah doğarsa kullanır sonrada hatıra saklarım dedim , o da cocuğuna verir.
Bende bir sey ordurtmuyorum yada almıyorum ama bunu oyle bir basliyayim kısmet dedim :))
Annene bayıldım ne guzel yapmis affetsin ona bak ne guzel hatıra :)

benim zaman zaman belirli noktalara batmalar oluyor. dediğin öyle bir şeyse evet canım.

çok yoğun gaz sancısı oluyo bunun dışında 1 haftadır kasıklarım ağrıyodu halsizlik hafif ateşte olunca dr gttim herşey yolunda

gaz deılde agrı ara ara sancı gıbı bısey oluo anlamadım ne 15 gun sonra gıdıcem drda daha cok var

Pembe veya kırmızıya endise yap ama su an sakin stres yapma bol su iç , uzan dinlen fazla kalkma bu aksam yarin mutlaka doktorunu ara ama genelde hepimiz bunu atlattık cok ta endise yapma
Bide simdi öyle fazlada degil sildikce geliyor bende kist var acaba onunla ilgisi varmi ? Bu arada hepinizde iyiki varsiniz bu gurbet ellerde cok rahatlatiyorsunuz ..
Ben almanyadayim canim , doktorum o gün fitil yazmisti yaninda calisanda hormon hapi vermis , bende bugün akinti kesilince aramadim .. Bide aslinda hastane hemen yakin bana ama hastanede bi rus doktoru var ondan cok korkuyorum

benim de boyle ince bir sizi gibi bazen de orasi cekiyor gibi yani sanki genisliyor cekiyor gibi orasi...genelde solda oluyor benim arada saga da giriyor.
evet canım aynen ole ara ara benımde sagda oluyor anlamadım ne iş hayra cıksın ınsallah
benim zaman zaman belirli noktalara batmalar oluyor. dediğin öyle bir şeyse evet canım.

batma deıl canım ara ara bole agrı gırıyor gıdıyor hemen snyelık bısey sonra gene oluyor

canım ben de hapşurunca sol kasığıma fena ağrı giriyor.dün sabah yataktan kalktım aniden,sol kasığıma bi sancı ama anlatamam iki büklüm oldum

gaz deılde agrı ara ara sancı gıbı bısey oluo anlamadım ne 15 gun sonra gıdıcem drda daha cok var

benimde oluyor canım. Gaz şikayetim yok şükürler olsun. minik minik batmalar oluyor bende. Dün dışardaydım eve gelene kadar tuvaletimi tutmak zorunda kaldım. Allah'ım inanılmaz sanki bıçaklar saplandı karnıma. İdrar sıkışık olunca feci oluyor. Sabaha kadar 3 kere tuvalete böyle ağrı ile gidiyorum.

Kızlar bana da bişey söyleyin.Duş alıp uyudum, kalktığımdan beri yani yaklaşık 3-4 saattir sırtım buz gibi.Üzerimde yorgan battaniye var,sırtımda sıcak su torbası ama fayda etmiyor sırtım hala buzzzz

Ben almanyadayim canim , doktorum o gün fitil yazmisti yaninda calisanda hormon hapi vermis , bende bugün akinti kesilince aramadim .. Bide aslinda hastane hemen yakin bana ama hastanede bi rus doktoru var ondan cok korkuyorum

fıtıl deılde progestan ıste fıtıl altan oda zarar verebılıyormus bende jel kullanıyordum alttan kestı dr kanama olunca.
hap olarak verdı kıyamam ya turk dr hıc yok dimi sılme bıraz bırak bakalım eger cok gelırse dr gıt benım gıbı bekleme ben 1 den 4 e kadar bekledım gece kanama oldugu halde

evet canım aynen ole ara ara benımde sagda oluyor anlamadım ne iş hayra cıksın ınsallah

batma deıl canım ara ara bole agrı gırıyor gıdıyor hemen snyelık bısey sonra gene oluyor

ben de korkmustum baslarda canim ama doktor rahim genisledigi icin normal demisti bir de ayaklari usutme daha cok olur demisti insallah odur

aferım sıcak su torbasını cek sırtındann canım yaaa ust uste gıyın sıcak su koyma ayaklarını sıcak tut

benimde öyle bişey ama insan hissettiğini anlatmakta zorlanıyor tabi. :) hatta sanki içerdeki velet eline bir iğne almış soldan başlayıp sağa doğru karnımı çiziyor.

Nasıl anlattım ama??

bence önemli bişey değil tedirgin olma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…