canım mümkün olduğu kadar stres yapma ve bol bol uzan dinlen yarına kadar ve yarın mutlaka doktoruna görün öbür türlüsünü aklına bile getirme Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş..
Güle güle giy :))
Canim bel agrisi çoğumuzda var ama lekene icin doktorunu bir arasan yi olur bu aksam ariyamiyorsan bol bol su iç ve dinlen , lekenin rengi kahverengimi
Asya canim insallah guzel haberler alırsın test sonucunu ne zaman verecekler
kızlar sıze sorum varrr ara ara kasıklarınıza sancı gırıyormu??? ama adet agrısı deıl normal bole ara ara kasıgıma benım sancı gırıyorda
benim giriyor tatlim, eskisi kadar sIk degil ama giriyor arada gene
Amin insallah canim zaten tek bebegim saglikli olsunda ben tüm agrilara raziyim
kızlar sıze sorum varrr ara ara kasıklarınıza sancı gırıyormu??? ama adet agrısı deıl normal bole ara ara kasıgıma benım sancı gırıyorda
çok tuaf bır agrı yaa arada bır sag bir sol kasıgımın oraya ınceden sızı gıbı bole agrı reglı agrısıda deıl nıe oluo acaba :44::44:
canım normal.ben geçen gece resmen kıvrana kıvrana ağladım artık ağrıdan.bazen oluyo bi kaç saat sürüp geçiyor.doktorum rahim genişliyo o yüzden korkma dedi.bol su içmenin faydası var dedi.
vuhuuuuuuu ellerine sağlık ablacım.Malesef ben zincir çekmeyi beceremiyorumcinsiyeti belli olsun da odası için bazı el işi fikirlerim var ayrıca bebek şekerlerini felan da yaparım.ama örgü asla yapamam.
Evet yoklugunu farkettimiyi uğraş bulmuşsun, ben beceremem ki ancak dümdüz bişey olursa yapabilirim, motif falan benim neyime :2: annemlere daha bişey ördürtmüyorum ben korkuyorum hala hele bi 6 aylık olsun o zaman yaparız benim kendi battaniyelerim duruyomuş daha annem gösterdi onları da kullanabilirim .Bide ayakkabım duruyodu ah ah birine verdi bikaç yıl önce insan o kadar yıl saklar da verir mi
çok yoğun gaz sancısı oluyo bunun dışında 1 haftadır kasıklarım ağrıyodu halsizlik hafif ateşte olunca dr gttim herşey yolunda
canım normal.ben geçen gece resmen kıvrana kıvrana ağladım artık ağrıdan.bazen oluyo bi kaç saat sürüp geçiyor.doktorum rahim genişliyo o yüzden korkma dedi.bol su içmenin faydası var dedi.
Canim agriya tmm diyecegim ama bu akinti beni korkutuyor ..
vuhuuuuuuu ellerine sağlık ablacım.Malesef ben zincir çekmeyi beceremiyorumcinsiyeti belli olsun da odası için bazı el işi fikirlerim var ayrıca bebek şekerlerini felan da yaparım.ama örgü asla yapamam.
Bide simdi öyle fazlada degil sildikce geliyor bende kist var acaba onunla ilgisi varmi ? Bu arada hepinizde iyiki varsiniz bu gurbet ellerde cok rahatlatiyorsunuz ..Pembe veya kırmızıya endise yap ama su an sakin stres yapma bol su iç , uzan dinlen fazla kalkma bu aksam yarin mutlaka doktorunu ara ama genelde hepimiz bunu atlattık cok ta endise yapma
Ben almanyadayim canim , doktorum o gün fitil yazmisti yaninda calisanda hormon hapi vermis , bende bugün akinti kesilince aramadim .. Bide aslinda hastane hemen yakin bana ama hastanede bi rus doktoru var ondan cok korkuyorumoh hayırlı olsun ya ben sımdı almak ıstemıyorummm ama cokta ozenıyorum altlarım olmuo ama ust grubum oluyor daha
sımdı alsam 1 2 ay sonra hıc olmıcak 5 ayda alıyım dıyorummm ozamana kadar 2 tane esofman aldım
kahverengıyse korkma dıcem ama progestan falan almıomusun?
durma gıt dr nobetcı mutlka vardır ben gece 4 de gıttım kendı dr uyandırdım valla o benı memorıale yonlendırdı oraya gıttıkk
popo kısmına yakın yastık koy ayaklarınada koy yat dınlen kalkma cnm
evet canım aynen ole ara ara benımde sagda oluyor anlamadım ne iş hayra cıksın ınsallahbenim de boyle ince bir sizi gibi bazen de orasi cekiyor gibi yani sanki genisliyor cekiyor gibi orasi...genelde solda oluyor benim arada saga da giriyor.
benim zaman zaman belirli noktalara batmalar oluyor. dediğin öyle bir şeyse evet canım.
gaz deılde agrı ara ara sancı gıbı bısey oluo anlamadım ne 15 gun sonra gıdıcem drda daha cok var
Ben almanyadayim canim , doktorum o gün fitil yazmisti yaninda calisanda hormon hapi vermis , bende bugün akinti kesilince aramadim .. Bide aslinda hastane hemen yakin bana ama hastanede bi rus doktoru var ondan cok korkuyorum
evet canım aynen ole ara ara benımde sagda oluyor anlamadım ne iş hayra cıksın ınsallah
batma deıl canım ara ara bole agrı gırıyor gıdıyor hemen snyelık bısey sonra gene oluyor
Kızlar bana da bişey söyleyin.Duş alıp uyudum, kalktığımdan beri yani yaklaşık 3-4 saattir sırtım buz gibi.Üzerimde yorgan battaniye var,sırtımda sıcak su torbası ama fayda etmiyor sırtım hala buzzzz
evet canım aynen ole ara ara benımde sagda oluyor anlamadım ne iş hayra cıksın ınsallah
batma deıl canım ara ara bole agrı gırıyor gıdıyor hemen snyelık bısey sonra gene oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?