2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
günaydın bende sipariş ettim bileklikten bugun elimde olur sanırım umarım işimize yarar.

inşallah çünkü artık okadar kötü oldumki anlatamam yolda yürürken allahım sen yardım et diye diye yürüyodum ikide bir içimi çekip allahımmm diyodum dayanamıyodum resmen bügün biraz rahat gibiyim inşallah canım gerçekten tahamül sınırlarımı aştım artık..

İnşallah hayırlı haberlerle verirsin canım

Saol canım inşallah

İnşallah bende gerildim nedense duyuyoruz zaten gebelikde troid hastalığının çıktığını ben gebeliğe gerek kalmadan zaten troid hastasıyım o yüzden ilacımın yeterli olmayacak doza artırımına gidilecek gibi geliyor hayırlısı

geçmiş olsun ben dün bulantı hapı içtim yemek yıyebildim. sosyal hayatı olumsuz etkiliyor gerçekten. hemen geçse de hamile olduğumuzu anlasak ben kendimi hamıle değil de hasta gibi hissediyorum

en cok uzaklardan seslenıyorum sıze allaha sukur benım mıde bulantım falan olmadı hatta cogu zaman hamıle oldugumu unutuyorum benım tek sorunum burnumda konka adı verılen erlerın geregınden fazla sısıp benım nefes almamı engellemesı.ben rusyadayım ve havalar hep karlıydı buzamana kadar sımdı havalar duzeldı sıcak oldu ama benım neefes arlıgım basladı benım gıbı nefes darlıgı ceken varmı acaba??

Bende nefes darlığı çekiyorum zaman zaman gebelikde olabilecek bir durummuş oksijene daha fazla ihtiyacımız oluyormuş ama senin burnundai durumdan da kaynaklanıyor olabilir doktorunla göriş istersen canım bu arada baa uzaktaymışsın uzaklık bir kenera soguk bir ülkedesin :)) bu aralar bizim burası da rusyayı aratmıyorduk kış geri geldi

kızlar günaydın hepinizee:)

Dün herkeste bi üşüme olayı varmış demekki bende bır turlu ısınamadım artık ayaklarımın altına sıcak su torbası yaptım ole uyumusum. Genel bişey sanırım bu. Bir de dün gece rüya gördüm kızlar 2li test için ultrasona giriyorum ultrasonda 3 boyutlu:) benim minnoş olmuş kocaman orda :) sonra bole cizgi film gibi oluyo bebekler çıkıyo doktor sizinki kızdı dimi diyor.Bizde daha belli diildi ama dioruz sonra aa yok kesin erkek diyor valla şu günler geçsin artık rüyalarda iice çoşmuş durudayızz

h. burada .dan canım ama tek mı iki bilek için mi bilmıyorum tek taksak işe yaramazmı eşim sipariş etti pek incelemedim 1.tane mı 2 tane mi?

ben eczaneden aldım çünkü belki farklı olabilirler bakalım eğer ben faydasını göremeyip sen görürsen bide ordan alıp onu denerim napim el mahküm totoş gardiyan

eczaneden medikalden almak daha mantıklı ama hiç aklımıza gelmedi sormak. neyse inşallah ikimizde faydasını görürüz. yazarım buraya da bir kullanayım hele:)

Günaydın anneler ve yavruları gününüz her günüüzden güzel geçsin... Sabahın köründe gittim troid için kan verdim 4 gibi çıkıcak sonuçlarım dua edinde iyi çıksın sonuçlarım

bende 8 yıldır troid ilaçları kullanıyorum benim çalışmıyor.hatta doktorum gebe kalman zor bile olabilir demişti. çok şükür o sıkıntıyı çekmedim. ama kadın doğuma gittiğimde ilk baktırdığım şey troid hormonlarım olmuştu. ilacım varsa düzenli kullanmaya çalış canım inşallah herşey yolunda gider. içini ferah tut sen.

Canım ben zaten düşük yapınca troid hastası olduğumu öğrendim ve çocuk sahibi olamazsın dedi doktorun biri bende başka doktor buldum tabi ilaç kullanıyorum 3 yıldır hemen gebe kalamadım umudumu yitirmiştim artık çok şükür gebe kaldım şimdi kontrol altında benimde çalışmıyor her gün ilaç içiyorum doktorum herşey çok iyi gidiyor sorun yok diyor bakalım bugün sonuç ne olacak

Canim benim uc yil once troidlerimin tamami alındı hic yok , zaten ilac kullaniyorum ama ilac dozu yetmiyor surekli arttırıyor doktor ben endokronolaga gidiyorum surekli buna ragmen zor kontrol altında tutuyorlar

eczaneden medikalden almak daha mantıklı ama hiç aklımıza gelmedi sormak. neyse inşallah ikimizde faydasını görürüz. yazarım buraya da bir kullanayım hele:)
tamam canım merakla haberlerini bekliyorumm..
gunaydınn annecıkler bulantılı bır gunden daha merhaba

burcucum sende biz faydasını görürsek eğer alırsın ir bileklik canım böyle çekmektense allah yardımcımız olsun

Benim sol kasığıma dogru cok nadiren göz seyretmesi gibi bir şey oluyor son haftadır , onceleri bağırsak hareketi falan sandim sonra doktoruma sordum bizimkiler kıpırtıya başlamış ya bazen cok hızlı hareket ettiginde sakin bir ortamdaysan hissedersin dedi boyle hafif sanki göz seyretmesi gibi sizdede varmı :))

gunaydınn annecıkler bulantılı bır gunden daha merhaba

Benimde bulantılarım oluyor ama doktor kontrolümde 11.haftada bebek hiç hareket etmedi kap atışlarını gördük ama kımıldamadı.Doktorum uyku halinde dedi (sabah erken saatti ve karnımda açtı ondan olabilirmi bilmem ama) çok tedirgin oldum bide boyu 4.5 cm dedi ama internette bu haftaya göre kısa görünüyor.Bebeğim sağlıklımı diye çok endişeleniyorum bilgisi olan varmı?

sen içini ferah tut ilaçlarını güzelce iç bişicik olmaz bak gelmiş kuzu sana. 3 yıl sonra gelince daha kıymetli oluyo tabi :):)

Canim benim uc yil once troidlerimin tamami alındı hic yok , zaten ilac kullaniyorum ama ilac dozu yetmiyor surekli arttırıyor doktor ben endokronolaga gidiyorum surekli buna ragmen zor kontrol altında tutuyorlar

ablacım çok geçmiş olsun. inşallah doğumsonuna kadar kontrol altına tutarlar sana da sıkıntı çıkarmaz . güzel düşünmeye devam :)

bende ilk öğrendiğimde doktorum başkasına gidersen alırlar troid bezlerini demişti. aldırırsan senin için daha zor olur diye uyarmıştı. her gün dua ediyorum ona resmen beni kontrol etti doktorum.arada ilaçlarımı almadığım zamanlar olduğunda ne kadar önemli olduğunu anlıyodum . ilaçlarımı alınca hemen normale dönüyorum çok şükür ama almadığımda o midedeki bulantıyı ben boğazımda hissediyorum gerçekten dayanılmaz oluyor.ilk üç ay çok önemliymiş beyin gelişimi troid hormonlarından gittiği için. ilaçlar bizim bu görevi görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…