günaydın bende sipariş ettim bileklikten bugun elimde olur sanırım umarım işimize yarar.
İnşallah hayırlı haberlerle verirsin canım
Burcu insallah guzel sonuc alırsın canim biliyorsun ben çekiyorum o konudan ay basinda yapilan 5.17 cikmisti delirmistim , ilac dozum arttırıldı simdi heyecanla yeni testi bekliyorum daha ay basina var ama panik yapıp duruyorum :))
Senin sonucların guzel olur insallah
inşallah çünkü artık okadar kötü oldumki anlatamam yolda yürürken allahım sen yardım et diye diye yürüyodum ikide bir içimi çekip allahımmm diyodum dayanamıyodum resmen bügün biraz rahat gibiyim inşallah canım gerçekten tahamül sınırlarımı aştım artık..
sen nerden sipariş ettin canımm
en cok uzaklardan seslenıyorum sıze allaha sukur benım mıde bulantım falan olmadı hatta cogu zaman hamıle oldugumu unutuyorum benım tek sorunum burnumda konka adı verılen erlerın geregınden fazla sısıp benım nefes almamı engellemesı.ben rusyadayım ve havalar hep karlıydı buzamana kadar sımdı havalar duzeldı sıcak oldu ama benım neefes arlıgım basladı benım gıbı nefes darlıgı ceken varmı acaba??
h. burada .dan canım ama tek mı iki bilek için mi bilmıyorum tek taksak işe yaramazmı eşim sipariş etti pek incelemedim 1.tane mı 2 tane mi?
Günaydın anneler ve yavruları gününüz her günüüzden güzel geçsin... Sabahın köründe gittim troid için kan verdim 4 gibi çıkıcak sonuçlarım dua edinde iyi çıksın sonuçlarım
Burcu insallah guzel sonuc alırsın canim biliyorsun ben çekiyorum o konudan ay basinda yapilan 5.17 cikmisti delirmistim , ilac dozum arttırıldı simdi heyecanla yeni testi bekliyorum daha ay basina var ama panik yapıp duruyorum :))
Senin sonucların guzel olur insallah
bende 8 yıldır troid ilaçları kullanıyorum benim çalışmıyor.hatta doktorum gebe kalman zor bile olabilir demişti. çok şükür o sıkıntıyı çekmedim. ama kadın doğuma gittiğimde ilk baktırdığım şey troid hormonlarım olmuştu. ilacım varsa düzenli kullanmaya çalış canım inşallah herşey yolunda gider. içini ferah tut sen.
bende 8 yıldır troid ilaçları kullanıyorum benim çalışmıyor.hatta doktorum gebe kalman zor bile olabilir demişti. çok şükür o sıkıntıyı çekmedim. ama kadın doğuma gittiğimde ilk baktırdığım şey troid hormonlarım olmuştu. ilacım varsa düzenli kullanmaya çalış canım inşallah herşey yolunda gider. içini ferah tut sen.
tamam canım merakla haberlerini bekliyorumm..eczaneden medikalden almak daha mantıklı ama hiç aklımıza gelmedi sormak. neyse inşallah ikimizde faydasını görürüz. yazarım buraya da bir kullanayım hele:)
gunaydınn annecıkler bulantılı bır gunden daha merhaba
gunaydınn annecıkler bulantılı bır gunden daha merhaba
Canım ben zaten düşük yapınca troid hastası olduğumu öğrendim ve çocuk sahibi olamazsın dedi doktorun biri bende başka doktor buldum tabi ilaç kullanıyorum 3 yıldır hemen gebe kalamadım umudumu yitirmiştim artık çok şükür gebe kaldım şimdi kontrol altında benimde çalışmıyor her gün ilaç içiyorum doktorum herşey çok iyi gidiyor sorun yok diyor bakalım bugün sonuç ne olacak
Canim benim uc yil once troidlerimin tamami alındı hic yok , zaten ilac kullaniyorum ama ilac dozu yetmiyor surekli arttırıyor doktor ben endokronolaga gidiyorum surekli buna ragmen zor kontrol altında tutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?