2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızzzzlaaaarrrr bu arada ben dün bişi örendim sizle paylaşmayı unuttum :26: dün kuzenim aramıştı oda şubatta doğum yaptı. konuştuk dedim artık yediklerim çıkmıo sarı bi su kusuyorum acı acı. oda öyleymiş ve doktorunun söylediği vücut bebeği kabul etmediği için atmaya çalışırmış. atamadığı zamanda zehir üretip zehirlemeye çalışırmış bebekte tutunduğu için o zehiri anneyi öğürterek attırırmış kusman ii dedi şok oldum. hakkatende sarı su kustuğumda öğürme içimden geliyor engel olamıyorum kendi kendime öğürmüyorum. ve uzun süre o öğürtüden kendime gelemiyorum

canım bı bılgım yok ama ters gıden bısey olsaydı doktorun muhakak solerdı

Minik baliklarin anneleri gunaydinnnn
Okudugum kadariyla hersey yolunda .. Sevindirici haberlrr okudum hep ne guzel ..

Ben cok halsiz ve bitkinim .. Bulantim olmadigi halde yerimde hic kalkmasam hep yatsam ..
Birde cok ama cok asabi ... Umarim cabucak gecer bu miskinligim ..
Burda oyle guzel bir hava varki gibi 20 derece :)) gunes parliyor ..

Nehar arkadaslarda yazmis brnde tekrardan sazayim canim sicak su tulumunu cek ..
Birgul38 iyi haberine cok sevindim
Filiz annen donmus gozun aydin canim..
Neslee benim evde seninki gibi :)))
Vahsihatunum gule gule giyin pantalonunu gobus cikabilir artik :))

Puffy68 kolay gelsin canim battaniyeni gormek isterim :)) birde erkrk cocuklari oyle seyirmeye sebep oluyor diyorlar :))

Butun bulanan annelere bulantisiz, huzulu bir gun diliyorum ..

Günaydın annişler maaşallah buradaki yazıları okudukça imrenikecek bir hamilelik yaşıyorum normal hayatta nasılsam öyleyim. Hiç başım dönmedi midem bulanmadı kusmadım çok şükür kanamam olmadı maaşallah daş gibiyim Rabbim sizlerin yardımcısı olsun

aaaaa öylemiymiş valla sersem sersem dolaşıyorum ruh gibiyim o öğürtü ve bulantılardan heleki o sabahları sarı suyu çıkarana kadar gözlerimden yaşlar akıyor boğuluyorum zannediyorum kıpkırmızı oluyorum. bileklik takıyorum bugün çıkarmadım ama takmasam mı acaba şimdi :26:

kız totişini kaşı dilini ısır maşallah

bilemedimki canım :26: bende bugün kusmadım gerçi. belki vücut alışıodur artık. ama kuzenimin dediği böyle doktorumada sorucam bakalım yarın. yani o suyu çıkarmamız iyiymiş. bende kusuyorum diye üzülüodum o öle diince sevinmiştim. mesela ilk zamanlar direk yediklerimi çıkartıodum. yaklaşık son 10 gündür o sarı su bide sadece sabahları diil gün içindede çıkartıyordum onu. hayırlısı olsun demek bebişler tutunmuşta zehiri bile attırıolar annişlerinden

Canim yine iyisin iste Allah sadece bunlari versin dayanırız bebisler icin , o asabiyet bendede var zaman zaman esime nelere yapıyorum sorma adam dayanıyor bana ne yapsın. Az kaldi geçecek 3 aydan sonra fişek gibi olacakmışız doktorum oyle diyor.
Burada yani istanbulda hava cok bulutlu ay bir sıkıcı sorma bunaltiyor adamı direkt depresyon havasi :))
Battaniye biraz ilerlesin resmini koyarım , ya bizim profilden bir 3d resmimiz var dun onuda inceledik kesin mipili bizimki , cok kiz istiyorduk ama olsun ilk sok bitince alıştık sag saglikli doğusunda civcivim ben her sekilde severim onu annesinin minik civcivi o :))
Sende kendine iyi bak :))

Günaydın kızlar. Rüyalarda ben de coşmuş durumdayım.Dün geceki rüyama bakın;

Nergisyasemin senle bi odadayız ve senin kızın olmuş Allahımmmm bir tatlı bir tatllı. Senle konuşuyoruz aramızda 1 hafta varmış,sen benden 1 hafta önce dooğurmuşsun, benimki de kız. Diyorum ki Nergiscim bari kendi kızım doğana kadar seninkini seveyim

:124::124::124:

Puffyyy ablacımmm sol kasığımdaki seyirme bende de oluyo.Tatlı tatlı sanki kelebek kanat çırpıyor.

puffy abla sen istanbuldamısın ne taraftasın?

Evet ama suanda turkiyeeden daha iyi oldugunu biliorum havalarin..benim asil derdim doktorum benden 3 saat uzaklikta dogum zamaninda neyapcam onu bilmiorum.hepiniz bence cok sanslisiniz cunku turk doktorlari cok iyiler ve tabiki dogum olanaklarida ama burda hersey cok kotu.bi turk doktor bulduk oda cok uzak neyapcaz bilmiorum

Hem kaşıdım hem ısırdım maaşallah ama kusmak isterdim böylece biraz zayıflatdım

canım hamilelikte kussanda zayıflamıosun bebiş kiloyu tutuyomuş. ben normalde boğazı çok iyi olan bir insandım. şu an herşeyden tiksindim. yiyemediğim gibi bide ağzıma ne sokarsam geri çıkartıyorum. yaklaşık bi 8 haftadır böyleyim. normalde bu kadar yiyememeye ve kusmaya en az bi 8-10 kilo vermem lazımdı. hatta tatlıya deli olurken şu an düşüncesi bile midemi karıştırıyor. öyleyken 3 kilo verdim onunda birini sanırım geri aldım :26: o yüzden 2 kilo için onca eziyeti çektiğine deymez

varmı baska eklenmek ısteyen

Filizimmm bitanem benim tedaviyle old. için son adet tarihim yok.ama hesabıma göre sat:19/02/2013 yazabiliriz. Tahmini Doğum Tarihim:25/11/2013 ilk çocuğum olcak allahın izniyle. (ikiz gebelik)

canımmm çok sevindimmmm... bende 24 nisan da gidicem kontrole. en son 7+4 de gittim şimdi gittiğimde 9+4 gibi olacak. buzamana kadar vajinal ultrasonla baktı hep. acaba bu gittiğimde artık karından bakar mı?birde senle aynıyız ya bebişleri net gördün mü?? hareket ediyorlarmıydıı ay çok heycanlıyımmmm bitanem yaaa

ben sana demiştimmmm bakkk boşa üzüldün panik yaptın cnm. hadi gözün aydınnn

Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce ( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (

birgülcümm bugün nasılsınnn geçti mi tamamen kanamann? hala hastanedemisin??

Kizlar gorusemiyoruz benim modem arizaliymis ve nihayet bu aksam uzeri halloldu :)) bu boşlukta bebek battaniyesine basladim sarı beyaz kalp motifli , internetten buldum modeli , bayagida ordum :) hadi bakalim sizde bos durmayın

ablacımmmm meraktan çatladımm bugün paylaş bi hem modeli hem rengi görelimm yaa. bizde evde olsak valla yparız ama nerdeeeee işler zaten çok yoğun eve gidince ağzım ayrılıyor

kızlar sıze sorum varrr ara ara kasıklarınıza sancı gırıyormu??? ama adet agrısı deıl normal bole ara ara kasıgıma benım sancı gırıyorda

cnm bana da öyle oluyor. çok ani ve hızlı bir şekilde kramp gibi giriyor ve çıkıyor bişi batıp çıkmış gibi

ablacımmmm canmmm senden haber almak negüzell. sorunun bulunması süperrr ve dualarım seninleee bu tedavinden sonraaa hrşey çok güzel olacak peşine hamile kalacaksınnn. bütün üzüntülerin geride kalacak inş.

asyacım ben onu doktora sormuştum içtiğiniz folik asit/polivit/elevit ve kan/demir hapları idrarı öyle yapıyor dedi.

hayır olsun canım. bende dün gece kendimi gül bahçesinde gördüm. yorumuda hamile bir bayan kendini gül bahçesinde görürse kızı olur direk böyleydi çok şaşırdım. belki kız istediğim için bilinçaltım bana oyun oynuyor bilemiyorum ama hala içime erkek doğuyor bakalım yarın kontrolümüz var belki gösterir. erkekse çabuk belli olur diolar. hayırlı evlat olsunda kız erkek önemli değil.

bu arada adımı sayıklamamışmısın gerçi sayıkladıysanda nickimde sıkıntı yok

aaa ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorum
ayrıca kocişim nöbetçiydi gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…