- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
tamam canım merakla haberlerini bekliyorumm..
burcucum sende biz faydasını görürsek eğer alırsın ir bileklik canım böyle çekmektense allah yardımcımız olsun
Benimde bulantılarım oluyor ama doktor kontrolümde 11.haftada bebek hiç hareket etmedi kap atışlarını gördük ama kımıldamadı.Doktorum uyku halinde dedi (sabah erken saatti ve karnımda açtı ondan olabilirmi bilmem ama) çok tedirgin oldum bide boyu 4.5 cm dedi ama internette bu haftaya göre kısa görünüyor.Bebeğim sağlıklımı diye çok endişeleniyorum bilgisi olan varmı?
kızzzzlaaaarrrr bu arada ben dün bişi örendim sizle paylaşmayı unuttum :26: dün kuzenim aramıştı oda şubatta doğum yaptı. konuştuk dedim artık yediklerim çıkmıo sarı bi su kusuyorum acı acı. oda öyleymiş ve doktorunun söylediğivücut bebeği kabul etmediği için atmaya çalışırmış. atamadığı zamanda zehir üretip zehirlemeye çalışırmış bebekte tutunduğu için o zehiri anneyi öğürterek attırırmış kusman ii dedi şok oldum. hakkatende sarı su kustuğumda öğürme içimden geliyor engel olamıyorum kendi kendime öğürmüyorum. ve uzun süre o öğürtüden kendime gelemiyorum
Günaydın annişler maaşallah buradaki yazıları okudukça imrenikecek bir hamilelik yaşıyorum normal hayatta nasılsam öyleyim. Hiç başım dönmedi midem bulanmadı kusmadım çok şükür kanamam olmadı maaşallah daş gibiyim Rabbim sizlerin yardımcısı olsun
aaaaa öylemiymiş valla sersem sersem dolaşıyorum ruh gibiyim o öğürtü ve bulantılardan heleki o sabahları sarı suyu çıkarana kadar gözlerimden yaşlar akıyor boğuluyorum zannediyorum kıpkırmızı oluyorum. bileklik takıyorum bugün çıkarmadım ama takmasam mı acaba şimdi :26:
Minik baliklarin anneleri gunaydinnnn
Okudugum kadariyla hersey yolunda .. Sevindirici haberlrr okudum hep ne guzel ..
Ben cok halsiz ve bitkinim .. Bulantim olmadigi halde yerimde hic kalkmasam hep yatsam ..
Birde cok ama cok asabi ... Umarim cabucak gecer bu miskinligim ..
Burda oyle guzel bir hava varki gibi 20 derece :)) gunes parliyor ..
Nehar arkadaslarda yazmis brnde tekrardan sazayim canim sicak su tulumunu cek ..
Birgul38 iyi haberine cok sevindim
Filiz annen donmus gozun aydin canim..
Neslee benim evde seninki gibi :)))
Vahsihatunum gule gule giyin pantalonunu gobus cikabilir artik :))
Puffy68 kolay gelsin canim battaniyeni gormek isterim :)) birde erkrk cocuklari oyle seyirmeye sebep oluyor diyorlar :))
Butun bulanan annelere bulantisiz, huzulu bir gun diliyorum ..
Hem kaşıdım hem ısırdım maaşallah ama kusmak isterdim böylece biraz zayıflatdımkız totişini kaşı dilini ısırmaşallah
Günaydın annişler maaşallah buradaki yazıları okudukça imrenikecek bir hamilelik yaşıyorum normal hayatta nasılsam öyleyim. Hiç başım dönmedi midem bulanmadı kusmadım çok şükür kanamam olmadı maaşallah daş gibiyim Rabbim sizlerin yardımcısı olsun
Canim yine iyisin iste Allah sadece bunlari versin dayanırız bebisler icin , o asabiyet bendede var zaman zaman esime nelere yapıyorum sorma adam dayanıyor bana ne yapsın. Az kaldi geçecek 3 aydan sonra fişek gibi olacakmışız doktorum oyle diyor.
Burada yani istanbulda hava cok bulutlu ay bir sıkıcı sorma bunaltiyor adamı direkt depresyon havasi :))
Battaniye biraz ilerlesin resmini koyarım , ya bizim profilden bir 3d resmimiz var dun onuda inceledik kesin mipili bizimki , cok kiz istiyorduk ama olsun ilk sok bitince alıştık sag saglikli doğusunda civcivim ben her sekilde severim onu annesinin minik civcivi o :))
Sende kendine iyi bak :))
Hem kaşıdım hem ısırdım maaşallah ama kusmak isterdim böylece biraz zayıflatdım
Bende nefes darlığı çekiyorum zaman zaman gebelikde olabilecek bir durummuş oksijene daha fazla ihtiyacımız oluyormuş ama senin burnundai durumdan da kaynaklanıyor olabilir doktorunla göriş istersen canım bu arada baa uzaktaymışsın uzaklık bir kenera soguk bir ülkedesin :)) bu aralar bizim burası da rusyayı aratmıyorduk kış geri geldi
Hem kaşıdım hem ısırdım maaşallah ama kusmak isterdim böylece biraz zayıflatdım
varmı baska eklenmek ısteyen
selam kızlar, bizimde kontrolümüz vardı bugün. iki bebişimizi de gördük şükürler olsun. kocaman olmuşlar. biri günü ile tam uyumlu 8+2 diğeri 5 gün geriden geliyor 7+4 çıktı ölçümlerde. rutin kullandığım ilaçlar (glukofen, progestan, folbiol, corasprin) dışında elevit, demir hapı ve balık yağı verdi. tahlillerde demir kapasitem yüksek çıkmasına rağmen ikiz gebelik olduğu için kullanmam gerekiyormuş. bizden haberler böyle.
bi gittim geldim 1000 i geçmiş sayfalar maşallah:)
kontrolden geldim. kist olabilir dediğimiz karanlık miyom dedi doktor. rahim dısında korkulacak bişey yok dedi çok şükür.
miniğim de baya buyumuş maşallah. kalbini de bu sefer guzel guzel duyduk. gelecek aya randebu verdi.
Rabbim hep güzel haberler yazdırsın bizlere inşallah.
bu arada 2,5 kilo almışım ya. gecen pzt si 49 dum simdi 50 olmuşum. 9 ay sonra düşünemiyorum.
gündüz işah yk gce acılıyor tabi gelsin kilolar(
bir de filizcim bni de kaydedersen sevinirim listeye.
sat.22 şubat
ilk çocuk 29.11.2013 tahmini doğum tarihi
Kizlar bende yine cok az leke geldi az önce( belim cok fazla agriyor kendi doktorumda kapandi bu saatte hastaneyede gitmeye korkuyorum bel agrisi normalmi sizce ne yapsam cok korkuyorum (
Kizlar gorusemiyoruz benim modem arizaliymis ve nihayet bu aksam uzeri halloldu :)) bu boşlukta bebek battaniyesine basladim sarı beyaz kalp motifli , internetten buldum modeli , bayagida ordum :) hadi bakalim sizde bos durmayın
kızlar sıze sorum varrr ara ara kasıklarınıza sancı gırıyormu??? ama adet agrısı deıl normal bole ara ara kasıgıma benım sancı gırıyorda
Bende de perde varmis rahimde vajinal ultrasonda görüldü
Rahim filmi cekilmesi önerildi
Sonrada acilacakmis perde
3 düsük ondan kaynakli olabilirmis
Ayriyeten kan pihtilasmasina bakilacak
6 haftadan sonra yapilacak
Sen ve esin saglikli sonucta saglikli cocuk
Dunyaya getirmissin dedi dr
Neyseki caresi var cok sukur
Sizler umarim iyisinizdir
Kızlar bu sefer ben soruyorum;
Bir süredir dikkatimi çekiyordu aslında ama çekindiğimden sormadım.
Hamileliğim başladığından beri idrarım daha koyu ve koku alıyorum. Hamilelik için yaptığım idrar tahlili temiz çıkmıştı, doktora gittiğimde tekrar isteyeceğim ama acaba hamileliğin bir etkisi mi diye merak ettim.
Sizde de idrar konusunda fark ettiğiniz bir değişim var mı? Hamileliğimi öğrendiğim hatta test yaptığımdan beri böyle ?
Günaydın kızlar. Rüyalarda ben de coşmuş durumdayım.Dün geceki rüyama bakın;
Nergisyasemin senle bi odadayız ve senin kızın olmuş Allahımmmm bir tatlı bir tatllı. Senle konuşuyoruz aramızda 1 hafta varmış,sen benden 1 hafta önce dooğurmuşsun, benimki de kız. Diyorum ki Nergiscim bari kendi kızım doğana kadar seninkini seveyim
:124::124::124:
hayır olsun canım. bende dün gece kendimi gül bahçesinde gördüm. yorumuda hamile bir bayan kendini gül bahçesinde görürse kızı olur direk böyleydi çok şaşırdım. belki kız istediğim için bilinçaltım bana oyun oynuyor bilemiyorum ama hala içime erkek doğuyor bakalım yarın kontrolümüz var belki gösterir. erkekse çabuk belli olur diolar. hayırlı evlat olsunda kız erkek önemli değil.
bu arada adımı sayıklamamışmısıngerçi sayıkladıysanda nickimde sıkıntı yok
ayy bende şaftım kaysın istedim kilolar giderdi bu sayede :) böyle hep midem kazınıyo hep yesem ne yesem diye düşümnüyominan bu dediğine pişman olursunşaftım kaydı resmen dağıttım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?