ayy bende şaftım kaysın istedim kilolar giderdi bu sayede :) böyle hep midem kazınıyo hep yesem ne yesem diye düşümnüyom
Evet ama suanda turkiyeeden daha iyi oldugunu biliorum havalarin..benim asil derdim doktorum benden 3 saat uzaklikta dogum zamaninda neyapcam onu bilmiorum.hepiniz bence cok sanslisiniz cunku turk doktorlari cok iyiler ve tabiki dogum olanaklarida ama burda hersey cok kotu.bi turk doktor bulduk oda cok uzak neyapcaz bilmiorum
amann ne bilim işte nankörlük yapıyorum işte güya bi taşla iki kuş vurim istiyom midem bulansaydı raporum olur evde yatardım ohhhcanım hamilelikte kussanda zayıflamıosun bebiş kiloyu tutuyomuş. ben normalde boğazı çok iyi olan bir insandım. şu an herşeyden tiksindim. yiyemediğim gibi bide ağzıma ne sokarsam geri çıkartıyorum. yaklaşık bi 8 haftadır böyleyim. normalde bu kadar yiyememeye ve kusmaya en az bi 8-10 kilo vermem lazımdı. hatta tatlıya deli olurken şu an düşüncesi bile midemi karıştırıyor. öyleyken 3 kilo verdim onunda birini sanırım geri aldım :26: o yüzden 2 kilo için onca eziyeti çektiğine deymez
aaa ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorum
ayrıca kocişim nöbetçiydi gece
allah yardımcın olsun canım 3 saatlik yol nedemek yaaa..
ayy kızlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum kız istiyorum ama herkes erkek diyo. benni kimse sevmiyo galiba ben sevmediğim ark bebek cinsiyet tahmininde bulunurken hep erkek derdim sevdiklerime kızneyse allahtan adımda ofsayt diil. gerçi adamcaızda alışmıştırgündüz burda olunca gecede rüyamıza girio demek. cinsiyetleri dört gözle bekliorum. meraktan çatlıcam kesin süprizler olur
KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç[/QUOT
geçen hafta çağırdılar gittim bir kaç muayene yaptı.haziranın 28ine gün verdi.tetenoz için birşey söylemediler.
Goooooooood moooooorninnnnnng Vietnammmmmmmmmmm
hos geldinnnn yawrımmmmmmmmmm:
KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç
KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç
sağol canımm:) sizin de az kalmış kontrole. ben 8+2 de gittim ilk kez karından baktı. sana bu sefer kesin karından bakar. evet yaa seninle günü gününe aynıyız. bebişleri net gördüm canım kalp atışlarını da tekrar duyduk şükürler olsun ama hareketlerini göremedim. sanırım 9.haftada hareketleri görülmeye başlıyor. sen bu sefer hareketlerini görürsün canım. bir dahaki sefere inşallah bizde 10+3 olucaz. belki o zaman bize de görmek nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?