2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
yaaa kızzzlar günaydın diyecektim ama saat 9dan bri geçmişi okumaya çalıştım, saaat oldu 11:23 tünaydınnnn diyim artık. akşamdan sabaha bukdar çene yapılırmı yaaaa ayıp sizeeee valla kıskandımmm ne muhabbetler dönmüşş yetişemiyom valla hızınıza. ben işe döneyim canlar. çook çokk öpüyorum hepiniziiiii. hemen akşam olup eve gitmek dileğiyleeeeeee

allah yardımcın olsun canım 3 saatlik yol nedemek yaaa..

amann ne bilim işte nankörlük yapıyorum işte güya bi taşla iki kuş vurim istiyom midem bulansaydı raporum olur evde yatardım ohhh

aaa ben de kız istiyorum ama erkek hissediyorum
ayrıca kocişim nöbetçiydi gece

neyse allahtan adımda ofsayt diil. gerçi adamcaızda alışmıştır gündüz burda olunca gecede rüyamıza girio demek. cinsiyetleri dört gözle bekliorum. meraktan çatlıcam kesin süprizler olur

allah yardımcın olsun canım 3 saatlik yol nedemek yaaa..

evet ama burdaki sartlar okadar kotuki keske en kotu turk doktorlari kdar olsalar,fakat suanda yapacak baska biseyim yok turk doktorla aramizda okadar mesafe var ve ben mecburum malum dilde bilmiorum,
heralde tek avantaji doguma giderken sancinin yarisini arabada cekicem umarim yolda dogurmam )))

neyse allahtan adımda ofsayt diil. gerçi adamcaızda alışmıştır gündüz burda olunca gecede rüyamıza girio demek. cinsiyetleri dört gözle bekliorum. meraktan çatlıcam kesin süprizler olur
ayy kızlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum kız istiyorum ama herkes erkek diyo. benni kimse sevmiyo galiba ben sevmediğim ark bebek cinsiyet tahmininde bulunurken hep erkek derdim sevdiklerime kız şimdide herkes erkek diyo

KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç

canımmm çok sevindimmmm... bende 24 nisan da gidicem kontrole. en son 7+4 de gittim şimdi gittiğimde 9+4 gibi olacak. buzamana kadar vajinal ultrasonla baktı hep. acaba bu gittiğimde artık karından bakar mı?birde senle aynıyız ya bebişleri net gördün mü?? hareket ediyorlarmıydıı ay çok heycanlıyımmmm bitanem yaaa

sağol canımm:) sizin de az kalmış kontrole. ben 8+2 de gittim ilk kez karından baktı. sana bu sefer kesin karından bakar. evet yaa seninle günü gününe aynıyız. bebişleri net gördüm canım kalp atışlarını da tekrar duyduk şükürler olsun ama hareketlerini göremedim. sanırım 9.haftada hareketleri görülmeye başlıyor. sen bu sefer hareketlerini görürsün canım. bir dahaki sefere inşallah bizde 10+3 olucaz. belki o zaman bize de görmek nasip olur.

ayyy oku oku bitiremedim sayfaları size yetişmek çok zor..
herkese bulantısız dinç ve güzel bir gün diliyorum ...

KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç

gitme sakıııııınnn benim doktorum da sağlık ocağındaki ebe de 16.-20. haftalarda dedi,daha var yani.kendi doktoruna sor bi.

Kızlarrr kan tahlilimde folik asit yüksek çıkmış bi zararı olur mu kii ..
Ctesi göstericem doktora içmicem artık folik asit

cnm bn ilk hamile kaldığımda aramışlardı kayıt oluşturmak için. ozaman demiştiki 20.haftada tetanoz aşısının ilk dzunu yapıcaz sizi ararız demişti. senin erken değil mi ya? doktoruna sormadan bişi yaptırma sakın. benim doktorum benim haberim olmadan sağlık ocağına müdale ettirme demişti

ayyy beni heycanlandırdın bitanem iyice. hadi hayırlısı. ya vajinal bakınca dr. eşimi almıyor içeri bende o duyguyu onla tatmak istiyorum. karından bakmasını ondan çok istiyorum eşimde duysun kalp atışlarını istiyorum. kontrole gidince fotoğraflarını paylaşırım sende bebişlerinin o günde nasıl olduğunu anlarsın. herşeyimiz aynı nasılsa hemde ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…