Kızlarrr kan tahlilimde folik asit yüksek çıkmış bi zararı olur mu kii ..
Ctesi göstericem doktora içmicem artık folik asit
Filizimmm bitanem benim tedaviyle old. için son adet tarihim yok.ama hesabıma göre sat:19/02/2013 yazabiliriz. Tahmini Doğum Tarihim:25/11/2013 ilk çocuğum olcak allahın izniyle. (ikiz gebelik)
cnm bana da öyle oluyor. çok ani ve hızlı bir şekilde kramp gibi giriyor ve çıkıyor bişi batıp çıkmış gibi
Hoşbuldukkkkkkk
Naber, bugün nasılsınız fıstıklar
cnm bn ilk hamile kaldığımda aramışlardı kayıt oluşturmak için. ozaman demiştiki 20.haftada tetanoz aşısının ilk dzunu yapıcaz sizi ararız demişti. senin erken değil mi ya? doktoruna sormadan bişi yaptırma sakın. benim doktorum benim haberim olmadan sağlık ocağına müdale ettirme demişti
ayyy beni heycanlandırdın bitanem iyice. hadi hayırlısı. ya vajinal bakınca dr. eşimi almıyor içeri bende o duyguyu onla tatmak istiyorum. karından bakmasını ondan çok istiyorum eşimde duysun kalp atışlarını istiyorum. kontrole gidince fotoğraflarını paylaşırım sende bebişlerinin o günde nasıl olduğunu anlarsın. herşeyimiz aynı nasılsa hemde ikiz
günaydınnnnn kızlarrrr ben yenı uyandım daha kahvaltımı yaptım grıp oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa napıcam ben
günaydınnnnn kızlarrrr ben yenı uyandım daha kahvaltımı yaptım grıp oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa napıcam ben
yaptım dünnn kuzum sıcak su koydum 1 tane lımon sıktım ıcıne bal koydum sımdıde onu ıcıcemm karabıberdemı atsam :26:pufff dediğimi yaptınmı sen canım ıhlamurun içine bol limon çok azıcık karabiber koy iç iki bardak faln sonra üzerine al bir battaniye yat yarım saat uyu inşallah hemen geçer dikkat et kendine
tamam canım eklerım bırazdan haplarımı ıcıyımde:) anca kalktım malum kahhvaltı yaptım
offf dun yedım c vıtamınlı bseyler ben dusada sık gıremıyorum ama evım buzhane gıbı ya ondan oldu yada abım grıptı ondan gectıgünaydın canım valla sanırım ben de hastalığa doğru gidiyorum başım kazan gibi, dün çok iyi kurutmamıştım saçlarımı. hemen c vitamini al
hehe progestan benı mahvedıo kuzum yaa napımmm aslında erken kalktım ama yataktan kalkamadımmmm.kızzzz uyuyan var uyuyamayan var yeni uyandın haaaaa ohhhhh keyfe bakk. bzde amele gibi sabahın 7sinde kalktıkk kuzum yaaa. artık hergeçen gün çalışmak ızdırappp..
canım ben 3 gündür hastaydım çok fena bugün biraz gözüm açıldı. bol bol limonlu sıcak su içtim iyi geldi birde. üstüme ne blduysam örttüm terledim sabaha kadar. terle attm cnm. sende dikkat ettt daha fazla ilerlemeden önlemi al. ya zaten hava kışdan beter oldu ankara resmen ayaz. bu havada hasta olmamak elde değil.
aman acelesi yok bitanemmmm sen iyi oll başka bişi istemem.
hatunumm biz üçümüzde iyiyz sanırım. ama çok uykumuz varrr ve çalışmakan nefret ediyoruzzzzz ben ve bebişlerimm
yaptım dünnn kuzum sıcak su koydum 1 tane lımon sıktım ıcıne bal koydum sımdıde onu ıcıcemm karabıberdemı atsam :26:
Benim sol kasığıma dogru cok nadiren göz seyretmesi gibi bir şey oluyor son haftadır , onceleri bağırsak hareketi falan sandim sonra doktoruma sordum bizimkiler kıpırtıya başlamış ya bazen cok hızlı hareket ettiginde sakin bir ortamdaysan hissedersin dedi boyle hafif sanki göz seyretmesi gibi sizdede varmı :))
KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?