2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

tamam canım eklerım bırazdan haplarımı ıcıyımde:) anca kalktım malum kahhvaltı yaptım

günaydınnnnn kızlarrrr ben yenı uyandım daha kahvaltımı yaptım grıp oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa napıcam ben

sağlık ocağı benide arayıp teeee haziranın 17 sine çağardı bence de bir yanlışlık var tatlımm doktorunla görüşmelisin

günaydınnnnn kızlarrrr ben yenı uyandım daha kahvaltımı yaptım grıp oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa napıcam ben

pufff dediğimi yaptınmı sen canım ıhlamurun içine bol limon çok azıcık karabiber koy iç iki bardak faln sonra üzerine al bir battaniye yat yarım saat uyu inşallah hemen geçer dikkat et kendine

günaydın canım valla sanırım ben de hastalığa doğru gidiyorum başım kazan gibi, dün çok iyi kurutmamıştım saçlarımı. hemen c vitamini al

kızzzz uyuyan var uyuyamayan var yeni uyandın haaaaa ohhhhh keyfe bakk. bzde amele gibi sabahın 7sinde kalktıkk kuzum yaaa. artık hergeçen gün çalışmak ızdırappp..

canım ben 3 gündür hastaydım çok fena bugün biraz gözüm açıldı. bol bol limonlu sıcak su içtim iyi geldi birde. üstüme ne blduysam örttüm terledim sabaha kadar. terle attm cnm. sende dikkat ettt daha fazla ilerlemeden önlemi al. ya zaten hava kışdan beter oldu ankara resmen ayaz. bu havada hasta olmamak elde değil.

pufff dediğimi yaptınmı sen canım ıhlamurun içine bol limon çok azıcık karabiber koy iç iki bardak faln sonra üzerine al bir battaniye yat yarım saat uyu inşallah hemen geçer dikkat et kendine
yaptım dünnn kuzum sıcak su koydum 1 tane lımon sıktım ıcıne bal koydum sımdıde onu ıcıcemm karabıberdemı atsam :26:

günaydın canım valla sanırım ben de hastalığa doğru gidiyorum başım kazan gibi, dün çok iyi kurutmamıştım saçlarımı. hemen c vitamini al
offf dun yedım c vıtamınlı bseyler ben dusada sık gıremıyorum ama evım buzhane gıbı ya ondan oldu yada abım grıptı ondan gectı
hehe progestan benı mahvedıo kuzum yaa napımmm aslında erken kalktım ama yataktan kalkamadımmmm.
ıstanbulda oyle canım bende sımdı ıcıcemm lımonla ballı suu ınsallah gecer yaaa offf gecmesse ararım dr hap alırım ne yapalım

kızlar merhabalar, dün dr gittik ultrasonda görünce inanamadık hopluyo zıplıyo dönüyo takla bile atıyo bu kadar harekete rağmen hiçbişey hissetmedim o kadar güldüm ki göbek sanki bana ait değil gibi geldi ve dr amcamız galiba erkek geliyor dedi. tarama testleri için ense pilisi kalınlığına bakıldı birde kan verdim numune ankaraya gidecek miş 15 gün sonra sonuç alacağız inşallah. 1 kasımdı tarihimiz 29 ekim oldu sonra 27 ekim dünde 26 ekim dendi. gelişimi 1 hafta önde dedi dr sanırım iri bi bebek olabilir. normal doğum istiyorum çok iri olmaz inşallah

hatunumm biz üçümüzde iyiyz sanırım. ama çok uykumuz varrr ve çalışmakan nefret ediyoruzzzzz ben ve bebişlerimm

Oyyy oyyy ikizleri de varmış :13: biz iyiyiz sanırım diyo ya eşim de bana soruyo nasılsınız diye bilmem valla galiba iyiyiz diyorum. Ya ben de aynı filiz gibi progestanın etkisiyle sanırım 11:30 de bile uyandıgım oluyor.Normalde erkenden kalkardım hatta işe giderken 6 da kalkıyordum ama özlüyorum çalışmayı yaaaaa,işe gitmeyi isterdim , 26 sında raporum bitiyor tekrar verir mi rapor dr bilmiyorum yerime ücretli öğretmen geldi. Kimi bilemezzzzz kimi bulamazzz derler ya aynen öyle

yaptım dünnn kuzum sıcak su koydum 1 tane lımon sıktım ıcıne bal koydum sımdıde onu ıcıcemm karabıberdemı atsam :26:

bence ıhlamur yap dediğim gibi çay kaşının ucuyla çok azıcık koy karabiberi limon da koy balla tatlandır dediğim gibi üzerinide ört içtikten sonra biraz yat

ben bunu daha önce nanelimonla yapıyodum çok iyi geliyodu canım ama şimdi naneye ne olur ne olmaz diye cesaret edemiyorum

Son düzenleme:

Erkek bebekler erkenden kendilerini hissettirebiliyormuş canım :)))

KIZLARRRRR sağlık ocağından aradılar tetenoz aşınızın ilk dozu için gelin diyee:S doktoruma sormayı unuttum ben sizi aradılar hiçççç

Ben aşılarıma evlenmeden önce başlamıştım o nedenle çağırmadılar. Aile hekimi nişanlıyken demişti şimdiden başla diye de nişanlıyken başladık aşılara. tetonoz hebatit b kızamıkcık aşılarını oldum. tetanoz son bir toz kaldı sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…