Lekelenmen devam ederse git zaten canım ihmal etme üzülme bak yavrun sendeki her şeyi hissetmeye başladı olumlama yap ben çok iyiyim yavrumda iyi de ve inan bu dediğine herşey çok güzel olacak :) herkes bendende sorunlu bir geblik bekliyordu maşallah şimdiye kadar birşey olmadı keseyi ilk gördüğümüzde kistin var demişti doktor kalp atışını duymaya gittiğimde heycandan sormayı unutmuşum ne durumda diye bakalım bu gittiğimde unutmazsam sorarım
Kızlar selam tlfdan gelıyorum alıntılayamadım
Nergis canım benımde senin gibi mıktarı cok az olurdu adetım bide bana dr dedi iç karnın dar diye
Kızlar buarada dün gene geldi leke canım sıkıldı dınlenıyorumda nie oluyor anlamıyorum dr aradım cıkan ölü kan kurumuş kan dıyor kahverengi oldugu için korkulcak bişey yok dedirandevumada çok var daha gene gidicem başka dr bir bakım dr uzak bana biraz çunku
Ayni bendede cok cok az geliyor bazen bi bakiyorum hic gelmiyor bazense noktalar halinde burdaki doktorda dedi kahverengi oldugu icin korkma eski kanlardir dedi ve vajinadan baktigi icin bebegin oldugu yer cok sert buda cok güzel dedi ama iste elimizde olmadan olumsuz düsünüyoruz
hihhh kırkbinkere maaşallah..çok tatlıı..
Bende gecen hafta gıttım sanırımaslında normal 1 ayda bir gitmemiz ama sorun olunca haftada bi cagırması lazım
Senin belirti var kuzum ya bende oda yok tek belirtim karnımın guruldaması oda bebegın oldugu ısaretıymiş kitapta yazıodu ya aslında bizi haftada 1 cagırması lasım çünkü leke meke oluo sınır oldum bide dr onca para verıyorumablamın şakır şakır kanaması vardı aynı dr gıdıoz onun dr zaten benımkıde o ozaman 2 güne bir drdaydı şaka gibi gıdıyoduk hep aynı adam beni cagrmıo uyuz
Maşallah çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın
Bende durduk yere ağlıyorum eşim alıştı artık geçicek hepsi sıkma canını diyor ne yapsın adam hem benle hem evle ilgileniyor üstüne öğretmen hergün 200 öğrenci onun işi benden zor :))evet yaaa hem hormonlar hemde türkiyeyi çok özledim ((
Öle yapcam canım zaten sıldıgım zaman gelıo kendılıgınden gelmıo sabah geldı bi tek benimde var bol su iç demişti canım
canım bende hıc bısey yıyemıyorum dun butun gun sadece 2 kase yogurt yedım ha 1 tanede elma
Evet bunyeyle alakalıymış ınş gecer kuzum yaa 4. Gecsek hepımız rahatlıcaz patates falan haşla ye en iisi o ama ıcın alıosa
Kıslar sıze bısey sorcam ara ara sızede altan agrı gıryor mu bole anı zonklama gıbı
Denedim cnm hepsini yemıyorum muz falan allahtan sabah cıktım şükür olsun
Benim oluo canım kasıgımada oluo aradaKıslar sıze bısey sorcam ara ara sızede altan agrı gıryor mu bole anı zonklama gıbı
Benide öle cagrıo 2 haftada ama yurtdısı semineri var o yuzden burda yok anca 2 mayısa kaldım offfbenimki normalde 3 haftada bir çağırıyo..
benim psikopatlığımı görünce 2 haftaya düşürdü:))
yinede çok geliyor...
Yemedıkce daha çok bulanıo gercekten ben aç kalıyım hemen bulanır yada çok yedıgımde inş bıtcek cnm az kaldı azalır inşpatatestende tiksindim. birşeyi ikinci defa yerken içim almıo. ki ben patatesin her türlüsüne deli olan bir insanken şimdi yiyemiyorum. kocam dalga geçio sen yemek için yaşıomuşsun demek yiyemeyince bütün psikolojin bozuldu diyoacıkmayı çok özledim 8 haftadır hiçbişi yiyemiyorum susayıp kana kana su içmeyi özledim. yemeklerden zevk alarak yemek yemeği özledim
Kıslar sıze bısey sorcam ara ara sızede altan agrı gıryor mu bole anı zonklama gıbı
yiyemedikçe daha çok bulanıyormuş midemizbide ben hiç su içemediğim için tükrük bezlerim çok fazla çaılışıomuş. hatta hamilelikte zaten artarmış bide su içmeyince iyce artmış benim. oda içimi çok kaldırıyo
patatestende tiksindim. birşeyi ikinci defa yerken içim almıo. ki ben patatesin her türlüsüne deli olan bir insanken şimdi yiyemiyorum. kocam dalga geçio sen yemek için yaşıomuşsun demek yiyemeyince bütün psikolojin bozuldu diyoacıkmayı çok özledim 8 haftadır hiçbişi yiyemiyorum susayıp kana kana su içmeyi özledim. yemeklerden zevk alarak yemek yemeği özledim
oluyo oluyo böyle derinlere doğru :)rahim yer açıyo kendine diyorum
artık ne ağrım olsa rahim büyüyo diye avutuyorum kendimi:))
Benim oluo canım kasıgımada oluo arada
Benide öle cagrıo 2 haftada ama yurtdısı semineri var o yuzden burda yok anca 2 mayısa kaldım offf
Yemedıkce daha çok bulanıo gercekten ben aç kalıyım hemen bulanır yada çok yedıgımde inş bıtcek cnm az kaldı azalır inş
bendede oluyo canım ya korkuyorum agrı oldugunda bışey olcak dıye
hımmm ozman nomal bısey sanırım bana 2 kere oldu bırı az once olunca aklıma sıze sormak geldı bole anıden gırdı bıraz araklı oldu ve gectı korktum bende
Benim kasıgımada gırıo canım ara ara sancı
bende de oluyo hatta bi ara sorucak oldum dünde sonra unuttum gitti. bugün yok ama.....
he bide kızlar iki gündür ben çıkarmıyorum daha rahatım bileklikler işe yaradı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?