2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Öle yapcam canım zaten sıldıgım zaman gelıo kendılıgınden gelmıo sabah geldı bi tek benimde var bol su iç demişti canım

Ayni bendede cok cok az geliyor bazen bi bakiyorum hic gelmiyor bazense noktalar halinde burdaki doktorda dedi kahverengi oldugu icin korkma eski kanlardir dedi ve vajinadan baktigi icin bebegin oldugu yer cok sert buda cok güzel dedi ama iste elimizde olmadan olumsuz düsünüyoruz

Banada ölü kan dedi kanama alanım vardı zaten kese kenarında kahverengi leke olcak dedi dr korkma dio ama korkuyorum ya giderim olmadı bende baska yakınımdakı drlara bi

hihhh kırkbinkere maaşallah..çok tatlıı..

benimki normalde 3 haftada bir çağırıyo..
benim psikopatlığımı görünce 2 haftaya düşürdü:))
yinede çok geliyor...

Maşallah çok tatlı bir kızın var allah bağışlasın
evet yaaa hem hormonlar hemde türkiyeyi çok özledim ((
Bende durduk yere ağlıyorum eşim alıştı artık geçicek hepsi sıkma canını diyor ne yapsın adam hem benle hem evle ilgileniyor üstüne öğretmen hergün 200 öğrenci onun işi benden zor :))
Öle yapcam canım zaten sıldıgım zaman gelıo kendılıgınden gelmıo sabah geldı bi tek benimde var bol su iç demişti canım

Banada su iç dedi içiyorum inşallah yok olmuştur :))

canım bende hıc bısey yıyemıyorum dun butun gun sadece 2 kase yogurt yedım ha 1 tanede elma

yiyemedikçe daha çok bulanıyormuş midemiz bide ben hiç su içemediğim için tükrük bezlerim çok fazla çaılışıomuş. hatta hamilelikte zaten artarmış bide su içmeyince iyce artmış benim. oda içimi çok kaldırıyo

Evet bunyeyle alakalıymış ınş gecer kuzum yaa 4. Gecsek hepımız rahatlıcaz patates falan haşla ye en iisi o ama ıcın alıosa

patatestende tiksindim. birşeyi ikinci defa yerken içim almıo. ki ben patatesin her türlüsüne deli olan bir insanken şimdi yiyemiyorum. kocam dalga geçio sen yemek için yaşıomuşsun demek yiyemeyince bütün psikolojin bozuldu diyo acıkmayı çok özledim 8 haftadır hiçbişi yiyemiyorum susayıp kana kana su içmeyi özledim. yemeklerden zevk alarak yemek yemeği özledim

Allhım deli olcam sizi bole gördükçe ne bulantı ne bişeyim var şimdi yemekten geldim afedersiniz bildiğin öküz gibi yemek tabirini bizzat uyguladım. Karnım şuan 4 aylık oldu zaten nerdeyse bu yemekle. Şuan tek sorunum bel ağrım ağırı derecede bel ağrım var...mahvetti benii:44:

Kıslar sıze bısey sorcam ara ara sızede altan agrı gıryor mu bole anı zonklama gıbı
Benim oluo canım kasıgımada oluo arada
benimki normalde 3 haftada bir çağırıyo..
benim psikopatlığımı görünce 2 haftaya düşürdü:))
yinede çok geliyor...
Benide öle cagrıo 2 haftada ama yurtdısı semineri var o yuzden burda yok anca 2 mayısa kaldım offf
Yemedıkce daha çok bulanıo gercekten ben aç kalıyım hemen bulanır yada çok yedıgımde inş bıtcek cnm az kaldı azalır inş

nolcak bız su halımız yemek yemeyi özledim ınankı sımdı yemek dıyınce bıle mıdem bulanıyor

oluyo oluyo böyle derinlere doğru :)rahim yer açıyo kendine diyorum

artık ne ağrım olsa rahim büyüyo diye avutuyorum kendimi:))

bendede oluyo canım ya korkuyorum agrı oldugunda bışey olcak dıye

hımmm ozman nomal bısey sanırım bana 2 kere oldu bırı az once olunca aklıma sıze sormak geldı bole anıden gırdı bıraz araklı oldu ve gectı korktum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…