2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım endişelenme benimde kanamam olduğunda doktor parlak kırmızı veya kahverengiyse korkma ama pembemsiyse hemen gel demişti. kahverengi en korkulmıycak olanı sanırım bu durumda. o yüzden hiç takılma sen. görmezden gel. içerde kalanlar çıkıyordur

:) ayh yesinler onu. Ben hayatımda hiç sarı giymedim ,yeşili de pek sevmem beklemeyi tercih edicem sanırım :)

Balımmm üzülmeee o da geçicek şunun şurasında kaç hafta kaldı ki :) sıkma canını dr da demiş sorun yok diye güzel şeyler düşün güzel olsun. Bebeğinin gülümseyeceği kadar mutlu bi anne ol :) Meleğini rabbim sana bağışlasın inşallah...

Denedim cnm hepsini yemıyorum muz falan allahtan sabah cıktım şükür olsun

bende dün acıbiber yemiştim ama çok az normalde acıyı çok severim öyleyken çok az yedim. çıkamadığım gibi birde üzerine o acı bir ağrı yaptı bana gece uyuyamadım ağrıdan. hala daha ağrıyo çıkmadıkçada rahatlamıcak sanıom

İnşallah bitanem yaaa ınsan zor kavusunca panık oluyo işte daha fazla ama ölü kan dedi ya bide progestan 4 tane alıyorum nasıl gelıo anlamadım randevum taaaa 2 mayısta of gıderım yakındakı dr bende napıyım

Valla canım çıktım sabH dün zeytınyag içtim ustune sıcak su içtim sarımsak yedim bende çig 2 tane grıptım ıyı gelir die ii geldıde agrısından duramıyorum migdemi mahvetti

yağ ve ılık su işe yaradı dimi, :)
Evet yaradı canım:)
Ay inşallah canımm ya gecer kurtulurum artık leke gormek istemiyorum saol duan için amin canım

Doktorun ölü kan demiş canım sıkma canını sen sters yaptıkca da geliyor olabilir moralsizliğe hiç gelemiyor bizim bebişler taaa 2 mayısda benimde kntrl var kaç gündür beklediğim için benim için az kaldı :))

Valla canım çıktım sabH dün zeytınyag içtim ustune sıcak su içtim sarımsak yedim bende çig 2 tane grıptım ıyı gelir die ii geldıde agrısından duramıyorum migdemi mahvetti

ay kıyamam canım ya. valla midelerde baırsaklarda berbat. ben azcık yağlı bi yemek yesem midemde bişey tırmalıyor içimi. en iyi gelen kuru ekmek ama ondanda usandım artık. yerken diilde yedikten yarım saat sonra ölüyorum mide ağrısından. bide öle aman aman çok çok yemiyorum hiç yemedende olmuyor. tükrüğümü yutmaktan içim kalkıyor. kaç tane arkadaşım doğum yaptı hiçbiri böle şeyler yaşamadı. gelip gidip bana vah vah diolar. her bünye farklı demekki. benimki zayıf çıktı acayip sarsıyor

canım bende hıc bısey yıyemıyorum dun butun gun sadece 2 kase yogurt yedım ha 1 tanede elma

Of canım ya acayıp sıkılıyorum nie gelıo bıtsın artık cok uzuluo insan elinde deıl .valla mayıs nasıl gelcek bilmiyorum çoooooook var ozamana kadar ben giderim başka dr devam ederse leke
Evet bunyeyle alakalıymış ınş gecer kuzum yaa 4. Gecsek hepımız rahatlıcaz patates falan haşla ye en iisi o ama ıcın alıosa
hadi geçmiş olsun :)
lekelenme normal canım ya senin o kadar kanaman oldu üstelik çok çok normal..
hiç korkma artık Allahın izniyle bişey olmaz

Ay saol kuzum ya sonunda çıktım şükür olsun dr aradım al duphalac dedi leke içinde ölü kan dedi ama genede korkuyorum işte zor kavusunca hıssetsek ah bebekleri keşke

ya kızlar ben taaaaa 5 nisanda gittim 3 mayısta gitcem bidaha doktor dedi ki artık ayda 1 gel. :/ of sanki aylar oldu miniğimi görmeyeli

Ay saol kuzum ya sonunda çıktım şükür olsun dr aradım al duphalac dedi leke içinde ölü kan dedi ama genede korkuyorum işte zor kavusunca hıssetsek ah bebekleri keşke

ya aynen..bide kontroller geç olunca iyice deliriyorum..
geçen karnıma baktım sertti nasıl sevindim karnım çıktı diye..
ertesi gün yok normal..iyice koptum..
bulantı ve iştahsızlık olmasa unutucaz hepten :)

Of canım ya acayıp sıkılıyorum nie gelıo bıtsın artık cok uzuluo insan elinde deıl .valla mayıs nasıl gelcek bilmiyorum çoooooook var ozamana kadar ben giderim başka dr devam ederse leke

Lekelenmen devam ederse git zaten canım ihmal etme üzülme bak yavrun sendeki her şeyi hissetmeye başladı olumlama yap ben çok iyiyim yavrumda iyi de ve inan bu dediğine herşey çok güzel olacak :) herkes bendende sorunlu bir geblik bekliyordu maşallah şimdiye kadar birşey olmadı keseyi ilk gördüğümüzde kistin var demişti doktor kalp atışını duymaya gittiğimde heycandan sormayı unutmuşum ne durumda diye bakalım bu gittiğimde unutmazsam sorarım

ya kızlar ben taaaaa 5 nisanda gittim 3 mayısta gitcem bidaha doktor dedi ki artık ayda 1 gel. :/ of sanki aylar oldu miniğimi görmeyeli

Bende 27 martda gittim kalp atışını duymak için şimdi 2 mayıs ( ayda bir gel dedi 27 mayısda yer yoktu zor buldum 2 mayısıda gittiğimde o kadar büyümüş görücezki ben gördüğümde en son pirinç tanesiydi :))

Bende gecen hafta gıttım sanırım aslında normal 1 ayda bir gitmemiz ama sorun olunca haftada bi cagırması lazım

Senin belirti var kuzum ya bende oda yok tek belirtim karnımın guruldaması oda bebegın oldugu ısaretıymiş kitapta yazıodu ya aslında bizi haftada 1 cagırması lasım çünkü leke meke oluo sınır oldum bide dr onca para verıyorum ablamın şakır şakır kanaması vardı aynı dr gıdıoz onun dr zaten benımkıde o ozaman 2 güne bir drdaydı şaka gibi gıdıyoduk hep aynı adam beni cagrmıo uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…