- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
Kızlar selam tlfdan gelıyorum alıntılayamadım
Nergis canım benımde senin gibi mıktarı cok az olurdu adetım bide bana dr dedi iç karnın dar diye
Kızlar buarada dün gene geldi leke canım sıkıldı dınlenıyorumda nie oluyor anlamıyorum dr aradım cıkan ölü kan kurumuş kan dıyor kahverengi oldugu için korkulcak bişey yok dedirandevumada çok var daha gene gidicem başka dr bir bakım dr uzak bana biraz çunku
canım öncelikle Pirinc, patates, muz ve elmayi bi müddet yeme, Armut, murdum erigi (taze veya kurusu veya kompostosu) iyi gelir
sarı al canım en garantisi o :) unisex benim ablam kıbrısta doğurdu doktor alternatifi yoktu yani. ondan baya önce doğum yapan bir abla vardı aynı doktor doğana kadar kız demiş. bebek bi doğuyo erkeko hep derdi benim oğlum pembelerle büyüdü diye. ablamada erkek dedi ama biz hep kız istediimiz için yine yanılıodur die mavi hiçbişi almadık hep yeşil sarı aldık. erkek oldu onlarla büyüdü mavileri doğduktan sonra alınanlar oldu. sarıların içinde civciv gibiydi :) Eki Görüntüle 689519
Kızlar selam tlfdan gelıyorum alıntılayamadım
Nergis canım benımde senin gibi mıktarı cok az olurdu adetım bide bana dr dedi iç karnın dar diye
Kızlar buarada dün gene geldi leke canım sıkıldı dınlenıyorumda nie oluyor anlamıyorum dr aradım cıkan ölü kan kurumuş kan dıyor kahverengi oldugu için korkulcak bişey yok dedirandevumada çok var daha gene gidicem başka dr bir bakım dr uzak bana biraz çunku
Denedim cnm hepsini yemıyorum muz falan allahtan sabah cıktım şükür olsun
Denedim cnm hepsini yemıyorum muz falan allahtan sabah cıktım şükür olsun
canım endişelenme benimde kanamam olduğunda doktor parlak kırmızı veya kahverengiyse korkma ama pembemsiyse hemen gel demişti. kahverengi en korkulmıycak olanı sanırım bu durumda. o yüzden hiç takılma sen. görmezden gel. içerde kalanlar çıkıyordur
bende dün acıbiber yemiştim ama çok az normalde acıyı çok severim öyleyken çok az yedim. çıkamadığım gibi birde üzerine o acı bir ağrı yaptı banagece uyuyamadım ağrıdan. hala daha ağrıyo çıkmadıkçada rahatlamıcak sanıom
Evet yaradı canım:)yağ ve ılık su işe yaradı dimi, :)
Ay inşallah canımm ya gecer kurtulurum artık leke gormek istemiyorum saol duan için amin canımBalımmm üzülmeee o da geçicek şunun şurasında kaç hafta kaldı ki :) sıkma canını dr da demiş sorun yok diye güzel şeyler düşün güzel olsun. Bebeğinin gülümseyeceği kadar mutlu bi anne ol :) Meleğini rabbim sana bağışlasın inşallah...
İnşallah bitanem yaaa ınsan zor kavusunca panık oluyo işte daha fazla ama ölü kan dedi ya bide progestan 4 tane alıyorum nasıl gelıo anlamadım randevum taaaa 2 mayısta of gıderım yakındakı dr bende napıyım
Valla canım çıktım sabH dün zeytınyag içtim ustune sıcak su içtim sarımsak yedim bende çig 2 tane grıptım ıyı gelir die ii geldıde agrısından duramıyorum migdemi mahvetti
hadi geçmiş olsun :)Denedim cnm hepsini yemıyorum muz falan allahtan sabah cıktım şükür olsun
ay kıyamam canım ya. valla midelerde baırsaklarda berbat. ben azcık yağlı bi yemek yesem midemde bişey tırmalıyor içimi. en iyi gelen kuru ekmek ama ondanda usandım artık. yerken diilde yedikten yarım saat sonra ölüyorum mide ağrısından. bide öle aman aman çok çok yemiyorumhiç yemedende olmuyor. tükrüğümü yutmaktan içim kalkıyor. kaç tane arkadaşım doğum yaptı hiçbiri böle şeyler yaşamadı. gelip gidip bana vah vah diolar. her bünye farklı demekki. benimki zayıf çıktı acayip sarsıyor
Of canım ya acayıp sıkılıyorum nie gelıo bıtsın artık cok uzuluo insan elinde deıl .valla mayıs nasıl gelcek bilmiyorumDoktorun ölü kan demiş canım sıkma canını sen sters yaptıkca da geliyor olabilir moralsizliğe hiç gelemiyor bizim bebişler taaa 2 mayısda benimde kntrl var kaç gündür beklediğim için benim için az kaldı :))
Evet bunyeyle alakalıymış ınş gecer kuzum yaa 4. Gecsek hepımız rahatlıcaz patates falan haşla ye en iisi o ama ıcın alıosaay kıyamam canım ya. valla midelerde baırsaklarda berbat. ben azcık yağlı bi yemek yesem midemde bişey tırmalıyor içimi. en iyi gelen kuru ekmek ama ondanda usandım artık. yerken diilde yedikten yarım saat sonra ölüyorum mide ağrısından. bide öle aman aman çok çok yemiyorumhiç yemedende olmuyor. tükrüğümü yutmaktan içim kalkıyor. kaç tane arkadaşım doğum yaptı hiçbiri böle şeyler yaşamadı. gelip gidip bana vah vah diolar. her bünye farklı demekki. benimki zayıf çıktı acayip sarsıyor
hadi geçmiş olsun :)
lekelenme normal canım ya senin o kadar kanaman oldu üstelik çok çok normal..
hiç korkma artık Allahın izniyle bişey olmaz
İnşallah bitanem yaaa ınsan zor kavusunca panık oluyo işte daha fazla ama ölü kan dedi ya bide progestan 4 tane alıyorum nasıl gelıo anlamadım randevum taaaa 2 mayısta of gıderım yakındakı dr bende napıyım
Doktorun ölü kan demiş canım sıkma canını sen sters yaptıkca da geliyor olabilir moralsizliğe hiç gelemiyor bizim bebişler taaa 2 mayısda benimde kntrl var kaç gündür beklediğim için benim için az kaldı :))
Ay saol kuzum ya sonunda çıktım şükür olsun dr aradım al duphalac dedi leke içinde ölü kan dedi ama genede korkuyorum işte zor kavusunca hıssetsek ah bebekleri keşke
Of canım ya acayıp sıkılıyorum nie gelıo bıtsın artık cok uzuluo insan elinde deıl .valla mayıs nasıl gelcek bilmiyorumçoooooook var ozamana kadar ben giderim başka dr devam ederse leke
ya kızlar ben taaaaa 5 nisanda gittim 3 mayısta gitcem bidaha doktor dedi ki artık ayda 1 gel. :/ of sanki aylar oldu miniğimi görmeyeli
Bende gecen hafta gıttım sanırımya kızlar ben taaaaa 5 nisanda gittim 3 mayısta gitcem bidaha doktor dedi ki artık ayda 1 gel. :/ of sanki aylar oldu miniğimi görmeyeli
ya aynen..bide kontroller geç olunca iyice deliriyorum..
geçen karnıma baktım sertti nasıl sevindim karnım çıktı diye..
ertesi gün yok normal..iyice koptum..
bulantı ve iştahsızlık olmasa unutucaz hepten :)
Günaydır hayırdır duygu patlaması mı yaşadın hormonlardan mahfolduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?