2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar rüyanızda kızınız veya oğlunuz olduğunu gördünüzmü hiç hamileyken.Ben oğlum olmuş emziriyodum.Oğlu olduğunu görmek kızla müjdelenir yazıyo nette ama Allah bilir ne kadar doğru.

canım ben rüyamda kızım olduğunu görmüştüm vede kızım oldu terse çıkmadı

armut bayaa etkiliyor cnm dene istersen büyük deveci armutları varya onlardan

canım öncelikle Pirinc, patates, muz ve elmayi bi müddet yeme, Armut, murdum erigi (taze veya kurusu veya kompostosu) iyi gelir

Biz de dün fasülyeyi yine gördük, şükürler olsun iç kanamam vardı bitmiş Kilomu da ölçtü bebek 8 haftalık, 600 gr almışım. Bu da normal dedi. Bizden haberler böyle, inşallah herkes sağlıkla sıhhatle geçirsin hamileliğin

walla ben erkek hissediyordum ama yakın zamanda kız görünce bilemedim lşimdi ay bişeler almak istiyorum ama ne alsam ne renk alsam bilemedim :)

3-4 hafta sonra kesinleşir cnm o zamn başlarsın alışverişe ama çok fazla kıyafet alma hemen büyüyorlar

gelmiş geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Eşimi düşündümde mağzada biri anlatınca arkasına da fiyatıda söyleyince vereceği tepki ne olurdu acaba büyük ihtimalle yemekde ve ütü de yapabiliyor herhalde demek olurdu :))) öyle birşey alsam ki almam torunumun torununa bile saklarım :))
fiyatı ne kadar ki? Bu araba bebekler için kullanışlı, büyüdü mü kullanılmaz.

İnternette araştırdım en ucuz 700 o da güvenilir bir site mi belli değil :))
bizimkide görse eminim aynısını derdi hatta satıcıya bu bebeğide kendi kendine götürüp getiriyomu diyede sorardı

Sorulmayacak gibi de değil tamam çok kullanışlı görünüyor ama birkaç yıl içinde o para verilmez diye düşünüyorum en azından benim bütçem el vermez :))

şuanda okadar çok masrafımız olacakki tatlım emin ol bi çoğumuz için aynı şey geçerli gönül ister en iyileri olsun ama olmayınca olmuyor.

walla ben erkek hissediyordum ama yakın zamanda kız görünce bilemedim lşimdi ay bişeler almak istiyorum ama ne alsam ne renk alsam bilemedim :)

sarı al canım en garantisi o :) unisex benim ablam kıbrısta doğurdu doktor alternatifi yoktu yani. ondan baya önce doğum yapan bir abla vardı aynı doktor doğana kadar kız demiş. bebek bi doğuyo erkek o hep derdi benim oğlum pembelerle büyüdü diye. ablamada erkek dedi ama biz hep kız istediimiz için yine yanılıodur die mavi hiçbişi almadık hep yeşil sarı aldık. erkek oldu onlarla büyüdü mavileri doğduktan sonra alınanlar oldu. sarıların içinde civciv gibiydi :)

Kızlar selam tlfdan gelıyorum alıntılayamadım
Nergis canım benımde senin gibi mıktarı cok az olurdu adetım bide bana dr dedi iç karnın dar diye
Kızlar buarada dün gene geldi leke canım sıkıldı dınlenıyorumda nie oluyor anlamıyorum dr aradım cıkan ölü kan kurumuş kan dıyor kahverengi oldugu için korkulcak bişey yok dedi randevumada çok var daha gene gidicem başka dr bir bakım dr uzak bana biraz çunku

sarı al tatlım ikiside giyebiliyor nasılsa yeşil al

valla beyazı tercih ederim ben sevmiyom yeşil sarı falan ben mavi kırmızı pembe turuncu seviyorum :) o yüzden beklicem :)

günaydın kızlar ben bu sabah agladım canım cok sıkkın kocamıda üzdüm giderken(((

hayırdır tatlım? Ben de bu sabah kocişi üzdüm ama napim ya elimde değil Nerdeyse ağlıcaktı bana çok soğuk davranıyosun dedi.. yoo keyfim yok dedim. Ailesiyle sorunlar oldukça içine kapanıyo, konuşmuyo gülmüyo. Madem öyle ben de onun gibi davranıyorum dediğim anda sarsılıyo bana böyle davranma diye. O zaman sen de kendin gibi davran dedim. Hamile karınla ilgilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…