Kızlar rüyanızda kızınız veya oğlunuz olduğunu gördünüzmü hiç hamileyken.Ben oğlum olmuş emziriyodum.Oğlu olduğunu görmek kızla müjdelenir yazıyo nette ama Allah bilir ne kadar doğru.
canım ya okadar cok hap alıyorum kı aslında hapta vs bıseyde ıcmek ıstemıyorum zaten benım ezelınden berı vardı kabızlık sorunum hamılelıktede daha beter oldu.neyse artık beklıcem 1 2 gun daha sonra arıycam sımdı 2 kasık has zeytınyagı ıctım ustune sıcak su ıcıyorum bakalımmm
ay kızlar kafayı yıycem yaaaaaaaa napıcam wc cıkamıyorum cok kotu agrı gırıyor karnıma yaptıklarımı yazıyım sıze başka yorumu olan yazsın
aktıvıa yogurt aldım kayısılı yedım,sabah ac karnına sıyah kayısı yedım 8 tane hemde cevızle bırlıkte,sarı kayısı kompostosu yaptı kaynanam onu ıctım sabah ac karnına yok,
ananas yedım lıflı dıye yok,elma yedım,kıvı yedım ustune sut ıctım,sıcak su ıctım,denemedıgım hıcbırsey kalmadı varmı baska fıkrı olan cok fenayım en sonunda dr gıdıcem sanırım
zeytınyagını ıcemedım cok fena kusasım geldı ama sabah denıycem onuda hepsını 2 haftadır sabahları denıyorum yok cıkamıyorummm
canım ben rüyamda kızım olduğunu görmüştüm vede kızım oldu terse çıkmadı
ben önceleri 2 kere oğlum olduğunu gördüm, sonra yakın zamanda da kızım olduğunu ay anlamadım şimdi benim neyim olcak :)
2-1 oğlan öndegelecek rüyalara bakalım şuan erkek heralde
walla ben erkek hissediyordum ama yakın zamanda kız görünce bilemedim lşimdi ay bişeler almak istiyorum ama ne alsam ne renk alsam bilemedim :)
walla ben erkek hissediyordum ama yakın zamanda kız görünce bilemedim lşimdi ay bişeler almak istiyorum ama ne alsam ne renk alsam bilemedim :)
Biz de dün fasülyeyi yine gördük, şükürler olsun iç kanamam vardı bitmişKilomu da ölçtü bebek 8 haftalık, 600 gr almışım. Bu da normal dedi. Bizden haberler böyle, inşallah herkes sağlıkla sıhhatle geçirsin hamileliğin
Bu eşler çok fena yaa.Bi de noldu bak.Ben kız anlattıktan sonra dedimki çok pahalı. Eşim de gayet ciddi. "Aaaa Neharcım olur mu öyle şey,ömürlük bu bi kere al askere gidene kadar kullanır" dediBen iyice koptum. Yani süper bi araba tamam ama 900 tl hakikaten çok çok pahalı yani bi de kız öyle bi anlatıyo ki bi al ömürlük kullan demediği kaldı. Len zaten kullanacağım 2-3 hadi bilemedin 4 yıl
fiyatı ne kadar ki? Bu araba bebekler için kullanışlı, büyüdü mü kullanılmaz.
bizimkide görse eminim aynısını derdi hatta satıcıya bu bebeğide kendi kendine götürüp getiriyomu diyede sorardı
Yarin cikis isteyecegim , zaten lekelenme durdu .. Hastane yakin zaten birsey olursa gelirim yine artik rabbime emanet bebegimde .. Insallah atlatacagit bu günleri .. Evt bebegiyle bagirarak konusmasi cok komik bazen banami diYo acaba diyorum , bazen kiziyo bebege sessiz ol diye ya bence yabancı olmasıyla davranışlarının alaksı yok canım kişilik bozukluğu bu tamamen o kadının sorunları var kesinlikle yazık dünyaya gelmeden acıdım içindeki bebeğe allah yardım eylesin
günaydın kızlar ben bu sabah agladım canım cok sıkkın kocamıda üzdüm giderken(((
Eşimi düşündümde mağzada biri anlatınca arkasına da fiyatıda söyleyince vereceği tepki ne olurdu acaba büyük ihtimalle yemekde ve ütü de yapabiliyor herhalde demek olurdu :))) öyle birşey alsam ki almam torunumun torununa bile saklarım :))
İnternette araştırdım en ucuz 700 o da güvenilir bir site mi belli değil :))
Sorulmayacak gibi de değil tamam çok kullanışlı görünüyor ama birkaç yıl içinde o para verilmez diye düşünüyorum en azından benim bütçem el vermez :))
sarı al tatlım ikiside giyebiliyor nasılsa yeşil al
günaydın kızlar ben bu sabah agladım canım cok sıkkın kocamıda üzdüm giderken(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?