2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kıslar sıze bısey sorcam ara ara sızede altan agrı gıryor mu bole anı zonklama gıbı
Aynen cnm bendede oluyor arada bir
Bendeee hemde kilo alacagim umrumda olmadan yemek istiyorum cok acim ...

aaa gozun aydın canım

canım eczaneye sor sende al istersen bir umut belki faydasını görürsün böyle çekmektense bak benimki ana ertesi gün etki etti. netten araştır
PSIBAND Bulantı Bantları
Psiband bulantı bandları; hamilelikte, seyahatte, kemoterapi veya anestezi sebebiyle yaşanan mide bulantılarını önlemek için kullanılır.
Psibands bulantı bandları piyasadaki diğer bandların aksine rahat, şık, ayarlanabilir ve su geçirmez özelliktedir.
Aku-basınca verilen tepki kişiden kişiye değişir. Bazıları bir kaç dakika içinde rahatlarken ,diğerleri değişikliği saatler veya günler sonra da fark edebilir.

keyfini çıkar canım..biz perişan olduk..sen şanlı gruptasın işte ne güzel..
hem bebeğin hem kendin besleniyounuz..
ben vitaminlerimi bile içemiyorum..

Kızlar çok değil geçen cuma kontrolüm vardı ve burda ultrason resimlerini koymuştum hatta doktorun erkek dediğini ve eşimin de benim de kıza kendimizi çok hazırladığımızı sölemiştim.. ultrason resimlerine bakarak sizden de yorum istemiştim hatta neyse bu gün 2 li testim ve detaylı ultrasonum vardı bebeğimin tek tek bütün organlarına uzuvlarına cm cm bakıldı ölçüldü Allaha şükür her şey yolunda, en önemlisi 22 hafta da olan detaylı ultrasona girmeme gerek kalmadığını söledi doktor bebek bazen böle her şeyini gösteriyo gerek kalmıyo dedi doktorum da acıbademdeki Murat Beydi.. darısı hepinizin başına kızlar inşallah bu mutluluğuda yaşarsınız ve asıl bomba haber bizimki bizi kandırmış meğerse kızımız geliomuşşşş :))))

Hayırlı cumalar kızlar.. nasılsınız?? biz idare etmeye çalışıyoruz. hem bilekliklerim takılı hem her sabah düzenli zofran kullanıyorum. ne yapalım biraz kalabalığız ya biz. bulantımızda ona gore az kaldı az... gecicek hepsi..

aaaa CANIM gozun aydınnnnn ne guselllll hersey yolunda superrrrr
sey dıcem sen habıbe hanıma gıtmıyormuydun:26:

Topiğimizin ilk kızı ooyyy maşallaaaaahh

Gözün aydin canim .. Darisi diger annelere ve hepimize insallah

kızlar merhaba ben pek araya girmek istemedim ama dayanamadım dün geceden beri değişik bi karın ağrım var hasta olucakmışım gibi normalde günüde değil ztn acaba üşütmekten mi anormal bi durum olmasından korkuyorum böle bişi yaşıyan varmı hiç

geçmıs olsun canım benımde bı ara karnım agrısmıttı ama agrıdan cok kasılıyor gıbı olyordu sonra gectı kendılıgnden

ay maşallah gözün aydın canım sağlıklı olmasına çok sevindim. cinsiyetininde isteğin gibi olmasına Rabbim gönlüne göre vermiş hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah. bende bugün gidicem kontrole. eşim çok heycanlı gece rüyasına bile girmiş. kız istio ama doktor erkek demiş benim için hiç farketmez sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun yeter. kız erkek hepsinin tadı aynıdır eminim

Üsüttügündende olabilir yada tuvalete cikamadigindanda olur kafaya takma gecer insallah

gözün aydın canım inş. hepimizin testleri hayırlı sonuçlanır

benim tansiyonum düşmüş elim ayağım boşaldı.eczaneye gittim iyiym ama sabah ablama üzüldüm ondan mı oldu acaba.

kuzenimde hamile ense kalınlığı biraz yüksek çımtı 2,5 mm doktor amin. sentez yapılacak dedi. bi gitti yeterli su yok dedi bi gitti grip

olmuşsuın almam dedi.dün de gitmiş her şey hazırlanmış bu sefer ablamın tansiyonu 3 e düşmüş yine yapmamış doktor.

bebek 19.haftasına giricek ve hala alamadılar bide sonuç için bir ay beklicekler.ben de onun kadar stres oldum Akşam inşallah

alırlar ve güzel haberler verir. 1 hafta sonra benimde bakılacak. insan ne olursa olsun tedirgin oluyor yine de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…