evet yaa maşallah bakalım bizimkiler serecek mi :) ben gittiğimde de 11+0 olacağım acaba ikili test için erken mi? birde bizde akrabalık bağı var eşimle onunla ilgili bi test yapılıyor mu acaba?
12+ oldum hala devam inancim azaliyorrbirden gecio diorlar ama inanamiyorum
A
Çok geçmiş olsun canım ense kalınlıgı normal deılmı ? Olması gereken neyki he bide arkadasında öle demiş 2 ve 4 lü testleri kötü idi ama amniyosentezi ii çıktı allaha şükür
canım ailede varmı down sendromu olan sınır 3mm olması lazım bence gereksiz evham yapıyorsunuz iyiyi güzeli düşünün 2li testin altında yazar riskten labaratuarımız sorumlu değildir diye dopplerde de aynı şekilde %30 yanılma payı vardır olasılık çok yüksek olmadıkça ve genetik bi durum yoksa üzmeyin kendinizi.
ya aynen..bide kontroller geç olunca iyice deliriyorum..
geçen karnıma baktım sertti nasıl sevindim karnım çıktı diye..
ertesi gün yok normal..iyice koptum..
bulantı ve iştahsızlık olmasa unutucaz hepten :)
merhaba kaç haftalık benimki 11+2
sğl cnm en yüksek 3 mm olmalıymış ense kalınlığı testinde çıktı inşallah onunda iyi çıkar.
.
benim galiba 10+5 oldu..
kendi hesabıma göre yarın 11 olması lazımdı..ama bu takvim 2 gün geç atıyo..
sanırım şubatın azizliğiyle yanlış hesaplıyorum:))
Evet yaaa bende 10+6 ama 2 gün sora atıyobenim galiba 10+5 oldu..
kendi hesabıma göre yarın 11 olması lazımdı..ama bu takvim 2 gün geç atıyo..
sanırım şubatın azizliğiyle yanlış hesaplıyorum:))
hayırlısı olsun canım. bende haftaya perşembe 2 li test yaptırmaya gidicem. sen hangi şehirdesin ben izmir
Evet yaaa bende 10+6 ama 2 gün sora atıyo
Neyin oluo sanırım amca cocuklarında sorun oluyormuş annemle babam teyze çocukları düşün hiç sorun yok sukur olsun 4 kardeşiz
şubatın azizliği sanırım..28 olunca eksik hesaplıyo..
biz tam bir ay hesaplıyoruz...
şubatın azizliği sanırım..28 olunca eksik hesaplıyo..
biz tam bir ay hesaplıyoruz...
Eeee 2.5 cıktysa sorun yoktur bence korkmasın para içinde amniyosentez yapan var ee pahalı bişey çunku rabbim korusun inş hepımizin kuzularını ah bide benim lekelenmem geçse
nasıl hesaplıyorsunuz ben doktoruma sordum çarşambadan çarşambaya 1 er hafta atlarsın demişti.
nasıl hesaplıyorsunuz ben doktoruma sordum çarşambadan çarşambaya 1 er hafta atlarsın demişti.
benım aşagıdakıde onden gıdıyor sankı benım bgun tam 8 hafta oldu cunku gecen hafta perşembe 6hafta 6 gundu
Korkma annmle babamda öle ay teyzen oluo kaynanan öz ve öz nasıl anlasamıon kızzzteyze çocuğu :/ inşallah sorun olmaz ya. çok korkuyorum
Aynen canım yaaa bende çok korkuyorum ana mecburuz hersey biZim için ne yapalım canım ınş sorunsuz çıkar herseyimizzz2 ile 3 arasında olursa yapıyolarmış malesef. yani 2 ye yakın olması en idealiymiş .milimetrik hesaplar yapıyoruz. bazen hiç yaptırasım
gelmiyor hiç bir testi amma işte şu içimdeki kurdu bi öldürsem doğuma kadar gitmicem valla doktora :)
Evet aynen cnm ay wc cıktım ya karnım kuculdü ya demekki okadar şişlik wc cıkamadımdanmış bende göbek cıktı dıyordum ah bide lekemm gıtse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?