2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
evet yaa maşallah bakalım bizimkiler serecek mi :) ben gittiğimde de 11+0 olacağım acaba ikili test için erken mi? birde bizde akrabalık bağı var eşimle onunla ilgili bi test yapılıyor mu acaba?

Neyin oluo sanırım amca cocuklarında sorun oluyormuş annemle babam teyze çocukları düşün hiç sorun yok sukur olsun 4 kardeşiz

A
Çok geçmiş olsun canım ense kalınlıgı normal deılmı ? Olması gereken neyki he bide arkadasında öle demiş 2 ve 4 lü testleri kötü idi ama amniyosentezi ii çıktı allaha şükür

sğl cnm en yüksek 3 mm olmalıymış ense kalınlığı testinde çıktı inşallah onunda iyi çıkar.

yok çok şükür ailede kimse. ama amcamın 3 çocuğu var üçünün çocuklarında da aynı şeyi istediler ikisi çok iyi maşallahları var bu da iyi çıkacaktır eminim ama ona moral vereyim derken o anlattıkça ben fena oldum. ama işte doktor aklına düşürüdüğü anda rahat edemiyor insan.

sğl cnm en yüksek 3 mm olmalıymış ense kalınlığı testinde çıktı inşallah onunda iyi çıkar.
.

Eeee 2.5 cıktysa sorun yoktur bence korkmasın para içinde amniyosentez yapan var ee pahalı bişey çunku rabbim korusun inş hepımizin kuzularını ah bide benim lekelenmem geçse

ya benim bi korkum var bu 2li test için..
eşim ve ailesindeki herkesin enseleri çok kalın bildiğin 2.bi çıkıntı var kafataslarının altında:)
şimdi benim fasulye o tarafa çekmişse ya yanıltıcı olursa
saçma biliyorum daha parmak kadar ama ya olursa..
pöff ne zor işlermiş

şubatın azizliği sanırım..28 olunca eksik hesaplıyo..
biz tam bir ay hesaplıyoruz...

Evet aynen cnm ay wc cıktım ya karnım kuculdü ya demekki okadar şişlik wc cıkamadımdanmış bende göbek cıktı dıyordum ah bide lekemm gıtse

Son düzenleme:
Eeee 2.5 cıktysa sorun yoktur bence korkmasın para içinde amniyosentez yapan var ee pahalı bişey çunku rabbim korusun inş hepımizin kuzularını ah bide benim lekelenmem geçse

2 ile 3 arasında olursa yapıyolarmış malesef. yani 2 ye yakın olması en idealiymiş .milimetrik hesaplar yapıyoruz. bazen hiç yaptırasım

gelmiyor hiç bir testi amma işte şu içimdeki kurdu bi öldürsem doğuma kadar gitmicem valla doktora :)

nasıl hesaplıyorsunuz ben doktoruma sordum çarşambadan çarşambaya 1 er hafta atlarsın demişti.

benimde cumadan cumayaydı..
ama bu takvim geçen hafta pazar attı..
duruma bakılırsa bu haftada pazar atacak..
bende şaşırdım..
ultrasonda gününden ilerde gidiyo takvimde geriden geliyor...
çorba oldu hepten:))

teyze çocuğu :/ inşallah sorun olmaz ya. çok korkuyorum
Korkma annmle babamda öle ay teyzen oluo kaynanan öz ve öz nasıl anlasamıon kızzz
Aynen canım yaaa bende çok korkuyorum ana mecburuz hersey biZim için ne yapalım canım ınş sorunsuz çıkar herseyimizzz

Evet aynen cnm ay wc cıktım ya karnım kuculdü ya demekki okadar şişlik wc cıkamadımdanmış bende göbek cıktı dıyordum ah bide lekemm gıtse

ahahah benimde sevincim bi gazla sönüveriyor
yavrum gaz kadar bile yer kaplayamadınmı diyorum..
geçecek geçecek hiiç merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…