2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm kızlar valla,doğru dürüst ilgilenemiyorum bilgisayarla,sürekli uzanmak ihtiyacı hissediyorum,çok şükür iyiyiz ama yine de içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.ikili test yaptıran var mı?

bende ikili test için zeynep kamile gitmeyi düşünüyordum ama nasıl olcak bilmiyorum salı günü doktor muayenem var ama eminim orda da 300 den aşağı değildir özel sonuçta

benim zaten muayene 300 test 1000liramı acaba
bu ne yaa ne kadar pahalı..yapmasammı ne :)
iflas ettik hepten..yavrum fasfakir bi aileye doğacak:))

Oy yandın valla ben benım muayeneye pahalı dıyordum senin daha betermiş profmu senin cnm bide ne dicem sen igne olmusmuydun kanama için dr 1 sefer verdi proluton bı sefer daha olsam ı acaba

aynen öyle. benim arkadaşım ilaç mümessili doktorların yanında yaşadıklarını anlattıkça gerçketen korkuyorum yazdıkları ilaçları içmeye. senin ilacını satarsam beni nereye tatile göndereceksin ne kadar ilaç fazlası vereceksin ne bileti alacaksın diye ön pazarlık yapıyorlarmış. ama mecburuz onlara dediğin gibi kendin karar vermen hepsinden önemli ne tedavi kullanacağına. kücük çocuklara antibiyotik :S çok yazık çok

ya kızlar bi yardım edin ... hepiniz özeldemi yaptıryo bu 2li testi yaptırıyosa nerde yaptırıyo? devletten hastanesinden gun alanlara kaç gun sonraya veriyolar ?

canım ben hamilelik takibimi özel tıp merkezinde yaptırıyorum. son aylarıma doğru doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var inşşalah öyle tamamlamayı düşünüyorum. 300 tl yazmışsın ya benim yaptıracağım yer anadolu yakasında ve senin söylediğin fiyatın çok çok altında.

slm kızlar valla,doğru dürüst ilgilenemiyorum bilgisayarla,sürekli uzanmak ihtiyacı hissediyorum,çok şükür iyiyiz ama yine de içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.ikili test yaptıran var mı?

iyi olmana sevindim tatlım. Özledim seni valla baya oldu yazmıyosun.

bende ikili test için zeynep kamile gitmeyi düşünüyordum ama nasıl olcak bilmiyorum salı günü doktor muayenem var ama eminim orda da 300 den aşağı değildir özel sonuçta

keşke ilk muayenelerde siz de z.kamile gitseydiniz, ben testler için giitim iiki gitmişim

aynen canım,ben de sürekli açım,uyku faklan kalmadı valla,bu ne iş arkadaş,midem kazınıyor her daim,bana çok yemiyormuşum gibi geliyor ama,annem güzel yiyorsun diyor

Oy yandın valla ben benım muayeneye pahalı dıyordum senin daha betermiş profmu senin cnm bide ne dicem sen igne olmusmuydun kanama için dr 1 sefer verdi proluton bı sefer daha olsam ı acaba

sorma..yok canım tüp bebek merkezi ondan öyle..prof.değil..tüp bebeği yapan dr.um
Allah yavruma ve bana sağlık versin inş.da 4.aydan sonra daha insancıl fiyatı olan bi Dr.a gidicem :)
Dr.umdan çok memnunum ama çok zorlanıyoruz artık..
prulutonu yaptır istiyosan zararı yok..
benim tüp bebek yapan arkadaşlara haftada bir vermişlerdi..arkadaş 4 günde bir yaptırıyodu :))
sende istersen yap..rahatlarsın..
ben 2 kez yaptırdım..
dr.kanama alanı görmeyince yapma dedi..kusmaktan zorlanıyodum ondan oluyodu benim..

Ense kalinligi ,genislik degil ölculen canim orda bulunan sivi miktari ...
Icin rahat olsun o yonden :))

kızlar mrhb bende 27 sine ikili test için randevu aldım özel okmeydanı hastanesi nde yaptırıcam dediğiniz gibi uçuk bi fiyatta değil 70 tl dedi doktorum. normal doğum bile çok uygun ist.avrupa yakasında oturan arkadaşlara tavsiye ederim

Selam kızlar..Diün eşimin yanında iş yerinde yardıma gitmiştim ama bugün evdeyim..Şu Pazartesi günü bi gelse de doktora gidip o minik kalbinin sesini duysak bebeğimin...Günler uzuyor sanki!!!Bebeğin 3,5 mm olması ve kalbinin atmıyor olması hepsi bir yana ben umutluyum..Allah büyük!stres yapıp da bebeğime zarar vermek istemiyorum ama işte geceleri bir türlü uyuyamıyorum.....

Ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden....

aynen canım,ben de sürekli açım,uyku faklan kalmadı valla,bu ne iş arkadaş,midem kazınıyor her daim,bana çok yemiyormuşum gibi geliyor ama,annem güzel yiyorsun diyor

bende yiyorum ama doymuyorum anlamadım gitti keşke yanımda biri olsa yemek yapsa bende yesem canım kendi yaptıklarımı bile yemek istemiyo ya kendimden çok kızım için üzülüyorum

bu arada anadolu yakasında oturan arkadaşlar nerde oturuyorsunuz ve hangi hastaneye gidiyosunuz ben ümraniyedeyim çamlıca hospitilaum bahar besene gidiyorum..

Ay saol kuzummmm ya valla bende oluyum dedimde dr ızın vermedi progestan alıosun dedi fazla ama benim içimden olmak gecıyor.bende dün gece zorladım çok baya baya ondanmı oldu anlamadımki sabahada rahat cıktım işte.
Aminnn inş saglık versin rabbim hepımızın bebegıne ay bencede çok pahalı ya benımde 150 pahalı dıyorum herkezın ne guzel uygun dogum falanda pahalı benim gıttım yerde dogumhane yok ozel muayene bide hast ayrı para vercekmişim

Ben avrupa yakasındayım ama çok uzak banA ben çekmece tarafındayım:)

Canımmm ıns rabbim yar ve yardımcın olsun inş sorunsuz gecer p.tesi günü duyarsın bebegının kalp atısını

rabbim yarımcınız olsun canımm. Seni de miniğini de korusun inşallah. Dualarımız seninle. Bana da öyle dedi rahmim ters olduğu için vajinal bile zor duydu . hiç sıkma canını . Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur.

orası nerde tatlım benimkide tıp merkezinde bende anlaşmalı olduğu yerde yapcam doğumumu ama sen nerde yapmayı düşünüyosun ikili testi birde fiyatı nekadar en azından bilgi sahibi olayım bide benim doktorum çok titiz öyle her hastaneye her yere güvenmiyo bide kızıyo gelene gidene yanlış bişey söylese başka doktorlar kim uyduruyo bunları diye

evet ondan oluyo..bende zorlanmıştım..bildiğin kocaman jel parçası geldi..
seninde içinde pıhtı kaldıysa o gelmiştir..
ama kahverengi olunca korkma dinlen bol bol da su iç..baktın tekrar geldi yaptırırsın iğneyi...
yok canım yaa iflas ettik 3 ayda ist.da adım atınca para gidiyo zaten..
inş. sorun olmazda Dr.umu değiştiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…