eşim yanımda oluyo zaten..Dr.a bak böyle olabilir diycem :)))allah iyiliğini versinsende ölçüm yapılırken bizde bole bi durum var buna göre değerlendirin dersin
allah iyiliğini versinsende ölçüm yapılırken bizde bole bi durum var buna göre değerlendirin dersin
benim doktorum 300 lira fiyatı diyince malum başka yerlere bakmaya başladım.Ben zeynepkamile mayısın 3une gun aldım ama sadece doktora gidip 2li test istoyurm demek için. Ozamn 12+4 feln olucak e bide gün vermesi var buseferde hastam geçer hadi yinee hastane bakmaya başlarız .
benim zaten muayene 300 test 1000liramı acaba
bu ne yaa ne kadar pahalı..yapmasammı ne :)
iflas ettik hepten..yavrum fasfakir bi aileye doğacak:))
malesef sağlık sektörü çok kötü durumlarda ben bunu çocuğum doğduğunda anladım hastalandığında gittiğim drların gereksiz yere yazdığı ilaçlar antibiyotikler çocuğu iyileştirmekten ziyade hastanın tekrar tekrar gelmesi için hazırlanan tezgah ilaç firmalarının drlara tanıdığı güzelliklerden dolayı yazılan içilen gereksiz ilaçlar ve müdahaleleri geç farkettim ama öğrendim artık çocuğumun kendi druyum dra götürüyorum ama tedavisine ben karar veriyorum inanın hepsi düzenbaz devlet hastanesinden özele en son profun özel muayenesine götürdüm aynılar ,bütün çocuklar alerjik etrafımda kortizonlu spreyler yazılıyor bütün öksüren çocuklara astım tedavisi gripte bile antibiyotik yazıyorlar çok yazık
ya kızlar bi yardım edin ... hepiniz özeldemi yaptıryo bu 2li testi yaptırıyosa nerde yaptırıyo? devletten hastanesinden gun alanlara kaç gun sonraya veriyolar ?
slm kızlar valla,doğru dürüst ilgilenemiyorum bilgisayarla,sürekli uzanmak ihtiyacı hissediyorum,çok şükür iyiyiz ama yine de içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.ikili test yaptıran var mı?
bende ikili test için zeynep kamile gitmeyi düşünüyordum ama nasıl olcak bilmiyorum salı günü doktor muayenem var ama eminim orda da 300 den aşağı değildir özel sonuçta
bu açlık hissi iyice psiklojimi bozdu yiyorum yarım saat sonra yine aynı canımda hiç bişey istemiyo artık ne yiyeceğimi sasırdım o kadar halsizim ki kalkıp yemek yapmam lazım kızım uyuyo uyanınca doyurmam lazım ama benim hiç halim yok buraya bile zor yazıyorum
bana bişey deyin kızlar ne geçirir bu devamlı süren açlık hissini
Oy yandın valla ben benım muayeneye pahalı dıyordum senin daha betermiş profmu senin cnm bide ne dicem sen igne olmusmuydun kanama için dr 1 sefer verdi proluton bı sefer daha olsam ı acaba
ya benim bi korkum var bu 2li test için..
eşim ve ailesindeki herkesin enseleri çok kalın bildiğin 2.bi çıkıntı var kafataslarının altında:)
şimdi benim fasulye o tarafa çekmişse ya yanıltıcı olursa
saçma biliyorum daha parmak kadar ama ya olursa..
pöff ne zor işlermiş
iyi olmana sevindim tatlım. Özledim seni valla baya oldu yazmıyosun.
valla bende özlüyorum sizleri ama,şu ikli test kafamo yoruyor,hem sonucu düşünüyorum hem nerede yaptıracağıma karar veremiyorum.hiç özelde yaptırmak istemiyorum sürekli insanları sömrüyorlar,ne yazık ki buradaki devlet hastnesinde yapmıyorlar,antalyaya gideceğim ama işte karar veremedim hangisine yaptıracağıma.
aynen canım,ben de sürekli açım,uyku faklan kalmadı valla,bu ne iş arkadaş,midem kazınıyor her daim,bana çok yemiyormuşum gibi geliyor ama,annem güzel yiyorsun diyor
sorma..yok canım tüp bebek merkezi ondan öyle..prof.değil..tüp bebeği yapan dr.um
Allah yavruma ve bana sağlık versin inş.da 4.aydan sonra daha insancıl fiyatı olan bi Dr.a gidicem :)
Dr.umdan çok memnunum ama çok zorlanıyoruz artık..
prulutonu yaptır istiyosan zararı yok..
benim tüp bebek yapan arkadaşlara haftada bir vermişlerdi..arkadaş 4 günde bir yaptırıyodu :))
sende istersen yap..rahatlarsın..
ben 2 kez yaptırdım..
dr.kanama alanı görmeyince yapma dedi..kusmaktan zorlanıyodum ondan oluyodu benim..
bağzılarında daha fazla sürebiliyomus tatlım inşallah en kısa zamanda geçer benimde kolumda bileklik var bide zofran kullanıyorum anca fayda ediyoır.
Ben avrupa yakasındayım ama çok uzak banA ben çekmece tarafındayım:)kızlar mrhb bende 27 sine ikili test için randevu aldım özel okmeydanı hastanesi nde yaptırıcam dediğiniz gibi uçuk bi fiyatta değil 70 tl dedi doktorum. normal doğum bile çok uygun ist.avrupa yakasında oturan arkadaşlara tavsiye ederim
Selam kızlar..Diün eşimin yanında iş yerinde yardıma gitmiştim ama bugün evdeyim..Şu Pazartesi günü bi gelse de doktora gidip o minik kalbinin sesini duysak bebeğimin...Günler uzuyor sanki!!!Bebeğin 3,5 mm olması ve kalbinin atmıyor olması hepsi bir yana ben umutluyum..Allah büyük!stres yapıp da bebeğime zarar vermek istemiyorum ama işte geceleri bir türlü uyuyamıyorum.....
Ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden....
Selam kızlar..Diün eşimin yanında iş yerinde yardıma gitmiştim ama bugün evdeyim..Şu Pazartesi günü bi gelse de doktora gidip o minik kalbinin sesini duysak bebeğimin...Günler uzuyor sanki!!!Bebeğin 3,5 mm olması ve kalbinin atmıyor olması hepsi bir yana ben umutluyum..Allah büyük!stres yapıp da bebeğime zarar vermek istemiyorum ama işte geceleri bir türlü uyuyamıyorum.....
Ne olur dualarınızı esirgemeyin bizden....
aynen öyle. benim arkadaşım ilaç mümessili doktorların yanında yaşadıklarını anlattıkça gerçketen korkuyorum yazdıkları ilaçları içmeye. senin ilacını satarsam beni nereye tatile göndereceksin ne kadar ilaç fazlası vereceksin ne bileti alacaksın diye ön pazarlık yapıyorlarmış. ama mecburuz onlara dediğin gibi kendin karar vermen hepsinden önemli ne tedavi kullanacağına. kücük çocuklara antibiyotik :S çok yazık çok
canım ben hamilelik takibimi özel tıp merkezinde yaptırıyorum. son aylarıma doğru doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler var inşşalah öyle tamamlamayı düşünüyorum. 300 tl yazmışsın ya benim yaptıracağım yer anadolu yakasında ve senin söylediğin fiyatın çok çok altında.
Ay saol kuzummmm ya valla bende oluyum dedimde dr ızın vermedi progestan alıosun dedi fazla ama benim içimden olmak gecıyor.bende dün gece zorladım çok baya baya ondanmı oldu anlamadımki sabahada rahat cıktım işte.
Aminnn inş saglık versin rabbim hepımızın bebegıne ay bencede çok pahalı ya benımde 150 pahalı dıyorum herkezın ne guzel uygun dogum falanda pahalı benim gıttım yerde dogumhane yok ozel muayene bide hast ayrı para vercekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?