yoo senin normal geçen hafta cuma7bitmiş..bu hafta cumda 8 bitmiş
9a geçmişsin artık
Eeee 2.5 cıktysa sorun yoktur bence korkmasın para içinde amniyosentez yapan var ee pahalı bişey çunku rabbim korusun inş hepımizin kuzularını ah bide benim lekelenmem geçse
canım onuda dsunmdum ama gecen gun asagıda 2.adet donemını gecırmıs olmanız lazım yazıyordu ama benim adet tarıhımın baslangıcına bugun daha yenı geldım ne bılyım kafam karıstı
ya kızlar bi yardım edin ... hepiniz özeldemi yaptıryo bu 2li testi yaptırıyosa nerde yaptırıyo? devletten hastanesinden gun alanlara kaç gun sonraya veriyolar ?
ya kızlar bi yardım edin ... hepiniz özeldemi yaptıryo bu 2li testi yaptırıyosa nerde yaptırıyo? devletten hastanesinden gun alanlara kaç gun sonraya veriyolar ?
o bende de yazdığında daha günüm gelmemişti...
ama senin takvimle uyumlu..
aman iyi olsunlarda biz hesaplayamayalım bişey olmaz:)
ole tabı canımmmm ama hergun heycanla okuyp takıp edıyorum
İnşallah canım benim yaaa geçsin artık kırmızı gelcek die ödüm kopuyo pecete elimde dk başı kntrol edıyorum aynen wc cıktım gitti koca göbegim ya şaka gibi nolcak onlardan bi lokmalar eşim gecen hesaplıo askım agırlıgı 2 tablet hapı almış bak bu kadar dıo kıyamam:)onlara ya ınş sorunsuz olur herseyimizahahah benimde sevincim bi gazla sönüveriyor
yavrum gaz kadar bile yer kaplayamadınmı diyorum..
geçecek geçecek hiiç merak etme..
İnan çoookk haklısın artık antibiyotiklr seker gibi kullanılıyor gercekten acıyorum grip olcak gıbıydım aldım 2 sarımsak yedim lımon yedim hafıfledimalesef sağlık sektörü çok kötü durumlarda ben bunu çocuğum doğduğunda anladım hastalandığında gittiğim drların gereksiz yere yazdığı ilaçlar antibiyotikler çocuğu iyileştirmekten ziyade hastanın tekrar tekrar gelmesi için hazırlanan tezgah ilaç firmalarının drlara tanıdığı güzelliklerden dolayı yazılan içilen gereksiz ilaçlar ve müdahaleleri geç farkettim ama öğrendim artık çocuğumun kendi druyum dra götürüyorum ama tedavisine ben karar veriyorum inanın hepsi düzenbaz devlet hastanesinden özele en son profun özel muayenesine götürdüm aynılar ,bütün çocuklar alerjik etrafımda kortizonlu spreyler yazılıyor bütün öksüren çocuklara astım tedavisi gripte bile antibiyotik yazıyorlar çok yazık
ya benim bi korkum var bu 2li test için..
eşim ve ailesindeki herkesin enseleri çok kalın bildiğin 2.bi çıkıntı var kafataslarının altında:)
şimdi benim fasulye o tarafa çekmişse ya yanıltıcı olursa
saçma biliyorum daha parmak kadar ama ya olursa..
pöff ne zor işlermiş
Korkma annmle babamda öle ay teyzen oluo kaynanan öz ve öz nasıl anlasamıon kızzz
Aynen canım yaaa bende çok korkuyorum ana mecburuz hersey biZim için ne yapalım canım ınş sorunsuz çıkar herseyimizzz
valla benim kp de öle ensesi kalınlardan. Aman allah korusunnnnn benzemesin ona.
Oy maşallah yaaa çok pahalı imiş benim ne kadar hiç bilmiyorum valla ama 3 sene önce ablam 90 tl vermiş şimdide 150 olsun dıyorum inş 300 deildir ya zaten muayene 150benim doktorum 300 lira fiyatı diyince malum başka yerlere bakmaya başladım.Ben zeynepkamile mayısın 3une gun aldım ama sadece doktora gidip 2li test istoyurm demek için. Ozamn 12+4 feln olucak e bide gün vermesi var buseferde hastam geçer hadi yinee hastane bakmaya başlarız .
Boşver uyma kuzum :) hayırlısı herseyın inş sorun olmaz inşaaah ah keşke öz olmasaydı valla saçını başını yolardım söylediklerinden sonra. Ama anneMİN HATIRI VAR.
benim doktorum 300 lira fiyatı diyince malum başka yerlere bakmaya başladım.Ben zeynepkamile mayısın 3une gun aldım ama sadece doktora gidip 2li test istoyurm demek için. Ozamn 12+4 feln olucak e bide gün vermesi var buseferde hastam geçer hadi yinee hastane bakmaya başlarız .
:))amin benimkide bana benzesinde bunların ailece öyle eşiminde..
ya benim bi korkum var bu 2li test için..
eşim ve ailesindeki herkesin enseleri çok kalın bildiğin 2.bi çıkıntı var kafataslarının altında:)
şimdi benim fasulye o tarafa çekmişse ya yanıltıcı olursa
saçma biliyorum daha parmak kadar ama ya olursa..
pöff ne zor işlermiş
ben hep dalga geçiyodum bekarken arkasında bi kafa daha var kesin gözü de vardır falan :) ama tabi o zaman aklıma gelmiyodu bebek falan allah korusun güldüm diye başıma gelmesin :/
Boşver uyma kuzum :) hayırlısı herseyın inş sorun olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?