2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Eeee 2.5 cıktysa sorun yoktur bence korkmasın para içinde amniyosentez yapan var ee pahalı bişey çunku rabbim korusun inş hepımizin kuzularını ah bide benim lekelenmem geçse

malesef sağlık sektörü çok kötü durumlarda ben bunu çocuğum doğduğunda anladım hastalandığında gittiğim drların gereksiz yere yazdığı ilaçlar antibiyotikler çocuğu iyileştirmekten ziyade hastanın tekrar tekrar gelmesi için hazırlanan tezgah ilaç firmalarının drlara tanıdığı güzelliklerden dolayı yazılan içilen gereksiz ilaçlar ve müdahaleleri geç farkettim ama öğrendim artık çocuğumun kendi druyum dra götürüyorum ama tedavisine ben karar veriyorum inanın hepsi düzenbaz devlet hastanesinden özele en son profun özel muayenesine götürdüm aynılar ,bütün çocuklar alerjik etrafımda kortizonlu spreyler yazılıyor bütün öksüren çocuklara astım tedavisi gripte bile antibiyotik yazıyorlar çok yazık

canım onuda dsunmdum ama gecen gun asagıda 2.adet donemını gecırmıs olmanız lazım yazıyordu ama benim adet tarıhımın baslangıcına bugun daha yenı geldım ne bılyım kafam karıstı

o bende de yazdığında daha günüm gelmemişti...
ama senin takvimle uyumlu..
aman iyi olsunlarda biz hesaplayamayalım bişey olmaz:)

ya kızlar bi yardım edin ... hepiniz özeldemi yaptıryo bu 2li testi yaptırıyosa nerde yaptırıyo? devletten hastanesinden gun alanlara kaç gun sonraya veriyolar ?

ya kızlar bi yardım edin ... hepiniz özeldemi yaptıryo bu 2li testi yaptırıyosa nerde yaptırıyo? devletten hastanesinden gun alanlara kaç gun sonraya veriyolar ?

ben özele gıdıyorum canım gecen kontrolumde doktorum mayısın ilk haftasına gun verdı 2li test için mayısın 3unde gıdıcem inş. sonuçlar ii çıkar

burda bi arkadaş geçen yazmıştı aile hekimliğini arayıp sormuştu hast.
ama kimdi hatırlamıyorum..
gününü geçirme..herhangi bi devlet hast.randevu al..zaten onlar söylerler zamanını

ahahah benimde sevincim bi gazla sönüveriyor
yavrum gaz kadar bile yer kaplayamadınmı diyorum..
geçecek geçecek hiiç merak etme..
İnşallah canım benim yaaa geçsin artık kırmızı gelcek die ödüm kopuyo pecete elimde dk başı kntrol edıyorum aynen wc cıktım gitti koca göbegim ya şaka gibi nolcak onlardan bi lokmalar eşim gecen hesaplıo askım agırlıgı 2 tablet hapı almış bak bu kadar dıo kıyamam:)onlara ya ınş sorunsuz olur herseyimiz
İnan çoookk haklısın artık antibiyotiklr seker gibi kullanılıyor gercekten acıyorum grip olcak gıbıydım aldım 2 sarımsak yedim lımon yedim hafıfledi

Ben özelde yaptrcam cnm kendi dr yapıcak devlet sanırım 10 güne verio

Son düzenleme:

hangi şehirdesin izmirdeyim. bende sordum hastanelerde yapılmıyor denmişti o yüzden özel bir tıp merkezine gidiyorum. haftaya peşembe test için gidicem.

benim doktorum 300 lira fiyatı diyince malum başka yerlere bakmaya başladım.Ben zeynepkamile mayısın 3une gun aldım ama sadece doktora gidip 2li test istoyurm demek için. Ozamn 12+4 feln olucak e bide gün vermesi var buseferde hastam geçer hadi yinee hastane bakmaya başlarız .

valla benim kp de öle ensesi kalınlardan. Aman allah korusunnnnn benzemesin ona.

Korkma annmle babamda öle ay teyzen oluo kaynanan öz ve öz nasıl anlasamıon kızzz

Aynen canım yaaa bende çok korkuyorum ana mecburuz hersey biZim için ne yapalım canım ınş sorunsuz çıkar herseyimizzz

aaah ah keşke öz olmasaydı valla saçını başını yolardım söylediklerinden sonra. Ama anneMİN HATIRI VAR.

Tatlım ben 29.03.2013 te gittim zeynep kamile bana 30.04.2013 e tarih versi ama sonuçta bu 2li test belli hafta aralığında yapılabiliyor. Bi git eğer gün vermezlerse zöelde yaptırırsın :/ o da biraz pahalı ama

bu açlık hissi iyice psiklojimi bozdu yiyorum yarım saat sonra yine aynı canımda hiç bişey istemiyo artık ne yiyeceğimi sasırdım o kadar halsizim ki kalkıp yemek yapmam lazım kızım uyuyo uyanınca doyurmam lazım ama benim hiç halim yok buraya bile zor yazıyorum
bana bişey deyin kızlar ne geçirir bu devamlı süren açlık hissini

Oy maşallah yaaa çok pahalı imiş benim ne kadar hiç bilmiyorum valla ama 3 sene önce ablam 90 tl vermiş şimdide 150 olsun dıyorum inş 300 deildir ya zaten muayene 150
aaah ah keşke öz olmasaydı valla saçını başını yolardım söylediklerinden sonra. Ama anneMİN HATIRI VAR.
Boşver uyma kuzum :) hayırlısı herseyın inş sorun olmaz inş

benim zaten muayene 300 test 1000liramı acaba
bu ne yaa ne kadar pahalı..yapmasammı ne :)
iflas ettik hepten..yavrum fasfakir bi aileye doğacak:))

allah iyiliğini versin sende ölçüm yapılırken bizde bole bi durum var buna göre değerlendirin dersin

ben hep dalga geçiyodum bekarken arkasında bi kafa daha var kesin gözü de vardır falan :) ama tabi o zaman aklıma gelmiyodu bebek falan allah korusun güldüm diye başıma gelmesin :/

:) yok ben dalga geçmedim hiç...aman yok düşünme öyle şeyler ..bize çekerler inş.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…