2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben anadolu yakasındayım ümraniye tarafında. ÇAmlıca erdeme gidiyorum. Ama bu sefer Afiyete gideceğim.

ben anadolu yakasındayım ümraniye tarafında. ÇAmlıca erdeme gidiyorum. Ama bu sefer Afiyete gideceğim.

hımmm afiyette nekadar acaba erdemde nasıl peki fiyatlar doğum fiyatları falan hiç sordunmu canım bizim burda bir hastane var medistate orda 2,5 doktor bi orda bide başka bi hastane daha varmış bide orda yaptırıyormuş ama nasıl olcak artık bilmiyorum.

doğumu sormadım ama muayene erdem :50 , afiyet: 40 , Bir de avicennaya gittim orda da 40 tı. ma doktordan memnun kalmadım. Afiyete gidicem daha gitmedim ama gidenler memnunmuş bir de çetinemeç parkının yanındaki yokuşta açılmış birtane orayı da beğeniyorlar. bi araştırıcam.

İnşallah cnm dedıgın gibidir suana kadar 1 bucuk litre içtim evet öle yapcam devam ederse olurum igne jel bendende geliodu o jel allAh yardımcınız olsun valla zor benide dogum zorlar sanırım ee bide alısveriş vs yapılcak nasıpse baya masraflı olucak allh saglık versin bebelerede razıyız kuzum ya

canım ben sancaktepede yaşam tıp merkezi var orda yaptırıcam. 70 tl olduğunu söylediler. muay. ücretide 25 tl. randevu ile çalışıyor. kör cahil bir insana anlatır gibi her detayını anlatıyor. çok memnunum doktorumdan valla. medicina ile anlaşması varmış çamlıcadaki hastanede. kısmet olursa orda da doğum için konuştuk .

bende b.evlerdeyim..dr.um tee fulyada
Aaaa bana çok yakınsın :)) bakırkoyde drum ona gel:)))
canım bende tuzlada oturuyorum okmeydanına çok çok uzağım orda kimsem yok ailem avrupa yakasında oturduğu için bu hastaneyi tercih ettim ama doktorum çok iyi

Hımmm uzakmıs sanada .annenler bizim burda yani dr iiise sorun yok banada 30 dk drum

yaaaa doktorum çok iyi gerçekten taaa kartaldan sancak tepeden gelenler var kuzenim mesela sancak tepeden geliyor. o doktora bitaneside karşıda oturuyor oda ona geliyor bizim mahallemizdeki bayanların hepsi o doktorda randevu alamıyoruz zorla onbeş gün sonraya ancak randevu bulabiliyorsun. muayene ücreti 40 tl onunda ama doğum 2,5 yani çok pahalı bide sezeryan olursa hep yandık

burdaki 2.el ürünleremi baksak ne yapsak :))
ya bi arkadaş vardı 3üz onun işi daha zor..herşeyden 3 tane:)
Allah sağlık versin dediğin gibi..
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda herşey olur inş.

oooo çok iyiymiş olmadı gelip ordamı yaptırsam 2li testi

kızlar ben kaçıyorum herkes çıktı sizle konuşcam diye bir ben kaldım salllana sallana anamın evinin yolunu tutayım yine :)
neyse öpüyorum hepinizi pazartesi görüşmek üzere kendinize ve cicişlere iyi bakın üzmeyin kendinizi

canım internete giremiyorum pek ama sonucunu merak ettim çok, ne diyecek doktor inşallah hayırlı haberler verirsin...

Son düzenleme:
burdaki 2.el ürünleremi baksak ne yapsak :))
ya bi arkadaş vardı 3üz onun işi daha zor..herşeyden 3 tane:)
Allah sağlık versin dediğin gibi..
sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda herşey olur inş.

Hehe valla 150 dogru dıon bide ayda cagrıo ya 1 sefer gıt ver 150 ohh zeytınburnunda bi dr var vok uygun amerıkan hast calısmıs eşimin ark gıdıyo çok memnun bıara gıdıcektim ona bende memorial hizmet cok pahalı 10 günde 90 tl bayılıosun medıcana daha uygun seninki nerde kuzum olmadı bende gıderim:)

hımm orayıda çok övdülerde ben önceden gittiğim Dr.a gidicem..
çok kalabalık bu dediğim hast.ama dr.um iyiydi..tedavi için gidiyodum ..
yeni bosanada nisa hast..
geçen gittim sanki bedava muayene vardı:)7 8 tanede dr.var yani..ona rağmen çok kalabalık..

Aaaa bıliyorum benım asılama dr docentti bana aşılamayı o hast yaptı orda işi varmış oraya cagırmıştı ama çok pisti bılıomusun çok uygun ama orası teyzem orda yaptı dogumu hayırlısı canım dr iise sorun yok

ne pisti hast.mi..ben doğumhaneye kadar girdim çok temiz..kürtaj olmuştum..
hem uygun hem dr.iyi..nasip olursa benim adres orası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…