2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

valla bizi ancak paklar galiba ultrasonda tansiyon aleti gibi bişey olaydı belimize bağlıyaydık bebeğin boyu şu kadar kalp atışı şöle böle diye bize söyleseydi ne iyi olardı.

:) herkesin derdi ayrı işte bence fark edecek. bizim banyo küçük, kapıyı ve duşakabin kapısı açık olmasına rağmen kısa süre sonra oksijen yetmiyor. Benim astımım olduğundan nem bile nefes almamı etkiliyor.

merhaba güzel anneler ve minik bebişleri nasılsınız inaşlaah herkes,n keyfi yerindedir .perşembe günü ailecek doktora gittik bebişim,zle tanışmaya .aman allahım nasıl bi mucixze minnacık bişey ama herşeyi oluşmaya başlamış bayağıı bebek gibi görüntüsü vardı .kalp atışlarını dinledik herşey yolunda dedi doktor amcamız .kızım ultrason resmini herkese gösterdi bakınnn kardeşim diye .tabii bende bi ağlama

canım şuan tehlikeli dönemi henüz atlatmış değilsin o yüzden sıçak su arkadadaşlarda söylüyolar rahim kaslarını gevşetiyormuş bildiğim kadarıyla sen bunları bir dene baktın olmuyor ozaman gidersin bir doktora

o daha kötü ole bir problemim yok ama benim tansiyon sürekli düşük ondanmıdır nedir suda tepeme tepeme indikçe demekki bişeyler oluyo eşimin ödü patlıyo ben banyodan ruh gibi çıkıyorum ben gelim yanına ben yıkım seni diyo ama eee yerlermi başıma gelceği bildiğim için içeri almıyorum

maşallah diye başlayayım :) boyu kaç cm? bende cinsiyeti merak ediyorum çarşamba kontrolüm var ama öğrenebilir miyiz acaba? geçen hafta 4.1 cm di.

sabır canım.bebeğin iyi olsunda sen yeterki yat
bir arkadaşımında senin gibi sürekli kanaması lekelenmesi oluyordu doktoru ciddi anlamda progesteron hormonu eksikliğin var demiş.acaba sendede böyle bir durummu var filiz ?
bende 2'li testten çok korkuyorum nedense inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

maşallah diye başlayayım :) boyu kaç cm? bende cinsiyeti merak ediyorum çarşamba kontrolüm var ama öğrenebilir miyiz acaba? geçen hafta 4.1 cm di.

seninki 13 haftalık canım belki doktor çıtlata bilir ama nedense bu aralar herkesten kız çıkıyo kız dönemindemiyiz neyiz bilemiyorum ama banada hep benimki erkek gibi geliyor

alemsin valla... biz 6 senedir evliyiz, bunca zamandır her duş sonrası eşim su getirir. Sanki savaşmışım gibi bir süre dinleniyorum kalp atışım yavaşlasın diye bekliyorum.

Evde yalnızsam, saçımı hızlıca sabunlayıp çıkıyorum. lif yapmam mümkün değil yani.

evet benımde ıgneden sonra kesıldı ama dr ısrarla bıdaha vermedı ıgne yaa gelıyor bazen kesılıyor lekem sevınıyorum derken ertesı gun gene gelıo 3 lıtre su ıcıyorum gunde.
bebegım saglıklı olsunda cekıyım ben bole ama genede korkum fazla canım halıyle

dur bakalım dr.un ultrason kaç diycek :))
şu 3 aya kavuşsaydık hayırlısıyla sonrada 5 7 9 diycem gerçi de:))
Allahım sağlık versin sabırsızlanıyoruz işte
benım aynı gıdıyor ultrasyondADA dr la asılama dıye.ben 4 aya gelıyım su leke kesılsın ınsallah yaaa
anammmmm haber verdınız demekkı .. ne guzel ıste allah razı olsun kaynanadan
Ruyalariniz hayirlara ciksin cok guzeller :))) ben de hep erkek goeuyordum bu hafta sarisin mavi gozly bir kiz gordum :)

canım dun okudum kıtapta anne ruyasında ne gorurse bebegın cınsıyetı o olurmus ben erkek gormustum du bakalım

öle canım valla saglıklı olsun ama bazen cok kotu oluyorum daha nekadar surucek dıye
gunde 4 tane alıyorum canım progestanı cok fena hepımız korkuyoruz rabbım sabır verır ıns saglıkla kavusuruz bebeklerımıze

seninki 13 haftalık canım belki doktor çıtlata bilir ama nedense bu aralar herkesten kız çıkıyo kız dönemindemiyiz neyiz bilemiyorum ama banada hep benimki erkek gibi geliyor

sat tarihini göre 13. hafta diyor ama bugün ultrasona göre 12+0 oldu. 3 gün geriden geliyor benim.

Bide ultrasonda şunu fark ettim, bebeğin kaç haftalık olduğu, gelişimi vs tamamen boyu ile alakalı. Her sonuca bebeğin boyu ile hesaplıyorlar. O yüzden ilk boyunu sordum.

forumu sürekli takip edemiyorum.
2li test yaptıranınız varmı ?
doktorum beni 11+5 iken çağırıyor erkenmi ?

benim tam 12+0 da olucak ikili testim 3 gün sonrasına çağırmıştı ama ben haftasonuna denk getirmeye çalıştığım için cumartesiyi merakla bekliyorum. diğer arkadaşlarda yazmışlar 11-14.haftalar

arasında bakılıyormuş. 1 aydır görmedim meraktan çatlamak üzereyim :S

doktoruma danıştım gastroentoroloji bölümüne gitmen gerekiyo dedi muayene olmak istemiyorum ama dediğini dikkate alıcam sıcak suya bi daha oturmam

yarencim bilmiyorum bu söylediğim şimdi bir zararı var mı ama benim babamda da kardeşimde de baya şiddetlisi vardı ikiside ameliyatlık boyutundaydı olmadılar. onların mucizesi PAZI :):) annem

salatalara doğradı dolmasını yaptı yemeğini yaptı sürekli ,birde kuşburnu çok iyi geliyor. ama dediğim gibi bunların hamilelikte bir zararı var mı bilmiyorum. ama aklında bulunsun cnm .geçmiş olsun.

Son düzenleme:

teşekkür ederimmm
galiba crl yazan boyu oluyo 3.40 yazıyı kağıtta .aslında doktorumuz söledi ama heyecandan unuttum herşeyi
daha erken olmazmı cinsiyet için bilemedim

teşekkür ederimmm
galiba crl yazan boyu oluyo 3.40 yazıyı kağıtta .aslında doktorumuz söledi ama heyecandan unuttum herşeyi
daha erken olmazmı cinsiyet için bilemedim

sağol canım :) bende bebeğimi görünce öyle kalıyorum. Cinsiyet öğrensem de değişme ihtimali olacaktır mutlaka ama merak işte :)

allah yardımmcın olsun canım ya gerçekten çok zormuş yani :26:

benim sağ bacağıma hatta taa kalçamın içinden başlayarak kramp giriyo böle ayakta dilikdiğim yerde kalıyorum adım atamıyorum bazen .çok fena ağrım var .bu kadar erken olur mu yani daha bebek büyümedi göbeğim çıkmadı .dün eşim zeytinyağı sürdü masaj yaptı üstüne sıcak havlu azcık rahatlattı .başka fikri olan vrmı kızlar bu doğuma kadar sürer mi .üşüttüm mü acaba niye oldu

o bende de vardı canım bir ay boyunca çektim şu son bir haftadır rahatım ama neden oldu ve nasıl geçti hiç anlayamadım

sağol canım :) bende bebeğimi görünce öyle kalıyorum. Cinsiyet öğrensem de değişme ihtimali olacaktır mutlaka ama merak işte :)

çok çok güzel inanılmaz bişey şey ultasonda bebeği görmek çok heyecan verici bişey .benim kızımda günleri sayıyo merakla cinsiyetini bekliyo .ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir yada iki gece önce rüyamda kızımla erkek bebek sevdik ama yurttan almışız evlatlık nasıl seviyoruz yavrumm .sonra hamile olduğumu öğrendim galiba o rüyamın etkisiyle ben erkek hissediyorum .kızıım de erkek istiyo duaları hep erkek üstüne

o bende de vardı canım bir ay boyunca çektim şu son bir haftadır rahatım ama neden oldu ve nasıl geçti hiç anlayamadım

bende de iki haftadır var .acaba bebek büyürken bi yerlere baskı yapıyoda ondan mı tutuluyo .ağır kaldırmıyoruz çünki herşeye dikkat ediyoruz .inşallah geçer .sanada geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…