kızlar hepimiz aynı durumdayız galiba evhamlar bitmiyor bulantımız olsa başka dert olmasa başka dert herşeyi takıyoruz düşünüyoruz ister istemez evlere ultrasyon makinası mı alsak napsak her dakika bakarız bebişlere korkularımız endşelerimiz biter :)
evet canım dur bakimm bide onu denimm valla napıcağımı şaşırdım artık okadar hızlı yıkanıyorumki eşimide kendime yaklaştırmıyorum artık sırf duşta fazla kalmamak için köşe bucak kaçıyorum
tşkrl canım bi sorun var benim hemoroid içerde ve birden fazla kanamada oluyo önceki gebeliğimde yaşamıştım bu tür sorunlar günde 3 defa yarım saat sıcak suda oturmamı söylemişlerdi herkez önermiyo sıcak suyu bende şaşırdım inanki zeytin yağıyla nemlendirici kremi denicem inş. işe yarar
:) herkesin derdi ayrı iştebence fark edecek. bizim banyo küçük, kapıyı ve duşakabin kapısı açık olmasına rağmen kısa süre sonra oksijen yetmiyor. Benim astımım olduğundan nem bile nefes almamı etkiliyor.
merhaba güzel anneler ve minik bebişleri nasılsınız inaşlaah herkes,n keyfi yerindedir .perşembe günü ailecek doktora gittik bebişim,zle tanışmaya .aman allahım nasıl bi mucixze minnacık bişey ama herşeyi oluşmaya başlamış bayağıı bebek gibi görüntüsü vardı .kalp atışlarını dinledik herşey yolunda dedi doktor amcamız .kızım ultrason resmini herkese gösterdi bakınnn kardeşim diye .tabii bende bi ağlama
eh canım ya cok bunaldım yatmaktan ınan
lekem devam kahverengı sukur ama onada.benım 2 mayıs randevum 25 gun olcak :2:
evet banada ole dedı dr ben gec olmazmı ya dedım yok dedı 12 14 arası yapılır dedı ama genede bılmıom 11 dede yaptıran var
maşallah diye başlayayım :) boyu kaç cm? bende cinsiyeti merak ediyorum çarşamba kontrolüm var ama öğrenebilir miyiz acaba? geçen hafta 4.1 cm di.
o daha kötü ole bir problemim yok ama benim tansiyon sürekli düşük ondanmıdır nedir suda tepeme tepeme indikçe demekki bişeyler oluyo eşimin ödü patlıyo ben banyodan ruh gibi çıkıyorum ben gelim yanına ben yıkım seni diyo ama eee yerlermi başıma gelceği bildiğim için içeri almıyorum
evet benımde ıgneden sonra kesıldı ama dr ısrarla bıdaha vermedı ıgne yaa gelıyor bazen kesılıyor lekem sevınıyorum derken ertesı gun gene gelıo 3 lıtre su ıcıyorum gunde.Filiz korkma o lekelerden benimde ilk kırmızıyı geldi ya iğnelerden sonra kirmizi kesildi ama günlerce kahverengi geldi , bol su ic dedi doktorum atarsın onlari rahmin temizleniyor :)
Arada cok ani hareket yapmadan uzanabilecegin yerlere gidersen bir sey olmaz onemli olan cok hareket etmemen
Ben hala igneyi vuruluyorum tedbir amaçlı proluton 500luk her pazar yaptiriyorum haftada bir , jeli kesti bu kanamayi durdurur ve yeni kanama olmaz dedi
Endise etme hayirlisiya geçecek bu gunler bebekler saglikli olsun anne demek her daim fedakarlık iste
-
benım aynı gıdıyor ultrasyondADA dr la asılama dıye.ben 4 aya gelıyım su leke kesılsın ınsallah yaaadur bakalım dr.un ultrason kaç diycek :))
şu 3 aya kavuşsaydık hayırlısıyla sonrada 5 7 9 diycem gerçi de:))
Allahım sağlık versin sabırsızlanıyoruz işte
anammmmm haber verdınız demekkı .. ne guzel ıste allah razı olsun kaynanadankayınvalidemleri uğurladım. hemen yazayım dedim. hem hamilelik hem de üçüz haberini verdik. hayretler içinde kaldım..aynı annem gibi tepki verdi. hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin dedi. ne zaman yardıma ihtiyacım olsa çekinmeden arayacakmışımm SASIRDIMM
Ruyalariniz hayirlara ciksin cok guzeller :))) ben de hep erkek goeuyordum bu hafta sarisin mavi gozly bir kiz gordum :)
sabır canım.bebeğin iyi olsunda sen yeterki yat
bir arkadaşımında senin gibi sürekli kanaması lekelenmesi oluyordu doktoru ciddi anlamda progesteron hormonu eksikliğin var demiş.acaba sendede böyle bir durummu var filiz ?
bende 2'li testten çok korkuyorum nedenseinşallah hakkımızda hayırlısı olur.
seninki 13 haftalık canım belki doktor çıtlata bilir ama nedense bu aralar herkesten kız çıkıyo kız dönemindemiyiz neyiz bilemiyorum ama banada hep benimki erkek gibi geliyor
forumu sürekli takip edemiyorum.
2li test yaptıranınız varmı ?
doktorum beni 11+5 iken çağırıyor erkenmi ?
doktoruma danıştım gastroentoroloji bölümüne gitmen gerekiyo dedi muayene olmak istemiyorum ama dediğini dikkate alıcam sıcak suya bi daha oturmam
maşallah diye başlayayım :) boyu kaç cm? bende cinsiyeti merak ediyorum çarşamba kontrolüm var ama öğrenebilir miyiz acaba? geçen hafta 4.1 cm di.
teşekkür ederimmm
galiba crl yazan boyu oluyo 3.40 yazıyı kağıtta .aslında doktorumuz söledi ama heyecandan unuttum herşeyi
daha erken olmazmı cinsiyet için bilemedim
alemsin valla... biz 6 senedir evliyiz, bunca zamandır her duş sonrası eşim su getirir. Sanki savaşmışım gibi bir süre dinleniyorum kalp atışım yavaşlasın diye bekliyorum.
Evde yalnızsam, saçımı hızlıca sabunlayıp çıkıyorum. lif yapmam mümkün değil yani.
benim sağ bacağıma hatta taa kalçamın içinden başlayarak kramp giriyo böle ayakta dilikdiğim yerde kalıyorum adım atamıyorum bazen .çok fena ağrım var .bu kadar erken olur mu yani daha bebek büyümedi göbeğim çıkmadı .dün eşim zeytinyağı sürdü masaj yaptı üstüne sıcak havlu azcık rahatlattı .başka fikri olan vrmı kızlar bu doğuma kadar sürer mi .üşüttüm mü acaba niye oldu
sağol canım :) bende bebeğimi görünce öyle kalıyorum. Cinsiyet öğrensem de değişme ihtimali olacaktır mutlaka ama merak işte :)
o bende de vardı canım bir ay boyunca çektim şu son bir haftadır rahatım ama neden oldu ve nasıl geçti hiç anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?