2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hımm bana doktorun hesabına görede benimki ortala bir hafta geriden geliyor ama bakalım yarın nediyecek

bacak krapmları vitamin eksikliğinden olur diye biliyorum doktoruna danış canım sana bir şey önerecektir.

bende de iki haftadır var .acaba bebek büyürken bi yerlere baskı yapıyoda ondan mı tutuluyo .ağır kaldırmıyoruz çünki herşeye dikkat ediyoruz .inşallah geçer .sanada geçmiş olsun canım

sağolasın bilmiyorumki belkide ama sırt üstü yatmaktanmıdır nedir sürekli ki hiç alışkın değilim ben yüz üstü yatmayı severim çünki kalçalarım resmen et kesmiş gibi acıyo şuanda bile :44:

saçını kestiren varmı..
öff koca kadın hurafesimi bilimsel bişey varmı ..
saçlarımı kesmem lazım kaldım böyle

Son düzenleme:

Bir kız bir erkek güzel olur tabi. Hayırlısı inşallah :) sağlık olsun.

hımm bana doktorun hesabına görede benimki ortala bir hafta geriden geliyor ama bakalım yarın nediyecek

doktorum önce 3 gün geriden geliyor deyince bozuldum tabi. Önemli olan gelişimin aynı hızla devam etmesiymiş. Geç döllenme olabiliyormuş.

saçını kestiren varmı..

Ben kestirdim canım. İnanmam öyle şeylere. Hatta tırnaklarımı da hep gece keserim babam beni sinir ederdi gece kesince öyle olurmuş, böyle olurmuş diye. bende o zamandan beri inat gece kesiyorum. İnsanları boşu boşuna korkutuyorlar.

saçını kestiren varmı..

eskiden gaz lambasıyla göz gözü görmezmişde o yüzden tırnak kesememişlerdir dibinden kesmemek için biride atmıştır ortaya bişey o günden bugüne :)

yarın benimde doktor kontrolüm var uzun zaman oldu bakalım ne diyecek doktor amcamız inşallah herşey yolundadır.
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inaşallah . ben sırt üstü yatmıyorum sağ yada sol tarafıma uyurum .geçer inşallah
bacak krapmları vitamin eksikliğinden olur diye biliyorum doktoruna danış canım sana bir şey önerecektir.

saol canım gidince sorayım bakalım

eskiden gaz lambasıyla göz gözü görmezmişde o yüzden tırnak kesememişlerdir dibinden kesmemek için biride atmıştır ortaya bişey o günden bugüne :)

geçerli ve mantıklı açıklama yapsınlar canım feda :) ama böyle ruhani boyutlara girdiklerinde etkisinde kalmamak için inat olsun diye yapıyorum. Yani korkuların üstüne gitmek gibi bişey benimkisi. Zamanında cahil insanların hurafeleri yüzünden canım çok yandı. Etki altında kalmamak için artık böyle yapıyorum.
eskiden insanlar bişey yapmanı istemediklerinde korkutma yöntemini tercih ediyorlardı.

Herkese selamlar:)
iyisiniz umarım, ben yoğun çalışıyorum.yani etrafım kalabalık bana göre yoğunluk o:)
bel ağrım benimle yorulursam hemen artıyor.

yawrum annem hep derki atalarımız bişey dediyse boşa dememiştir. ama bilemiyorum tabi insanı sapıttırıyolar

ya işte bazı hurafelerinde bilimsel bişeyi çıkıyo..
bilemedim..

saçını kestiren varmı..

hiç takılma öle şeylere batıl inanç onlar .zaten o zararlı bu zararlı herşeye temkinli yaklaşıyoruz .hep stres oluyoruz boşu boşuna .bir bebek anne karnına düştüğü an alın yazısı var zaten herşey kader kısmet .bi makas darbesimi bazı şeylere sebep olucak allah korusun allaha sığındık gerisi boş .takma kafana kestir saçını canım hem keyfinde yerine gelir .

peki beyaz saçları napıcaz bende çok var offffff

ya işte bazı hurafelerinde bilimsel bişeyi çıkıyo..
bilemedim..

heh işte zurnanın zort dediği yer o bende de var ama ona bence yapılcak hiç bişey yok :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…