sat tarihini göre 13. hafta diyor ama bugün ultrasona göre 12+0 oldu. 3 gün geriden geliyor benim.
Bide ultrasonda şunu fark ettim, bebeğin kaç haftalık olduğu, gelişimi vs tamamen boyu ile alakalı. Her sonuca bebeğin boyu ile hesaplıyorlar. O yüzden ilk boyunu sordum.
benim sağ bacağıma hatta taa kalçamın içinden başlayarak kramp giriyo böle ayakta dilikdiğim yerde kalıyorum adım atamıyorum bazen .çok fena ağrım var .bu kadar erken olur mu yani daha bebek büyümedi göbeğim çıkmadı .dün eşim zeytinyağı sürdü masaj yaptı üstüne sıcak havlu azcık rahatlattı .başka fikri olan vrmı kızlar bu doğuma kadar sürer mi .üşüttüm mü acaba niye oldu
sat tarihini göre 13. hafta diyor ama bugün ultrasona göre 12+0 oldu. 3 gün geriden geliyor benim.
Bide ultrasonda şunu fark ettim, bebeğin kaç haftalık olduğu, gelişimi vs tamamen boyu ile alakalı. Her sonuca bebeğin boyu ile hesaplıyorlar. O yüzden ilk boyunu sordum.
bende de iki haftadır var .acaba bebek büyürken bi yerlere baskı yapıyoda ondan mı tutuluyo .ağır kaldırmıyoruz çünki herşeye dikkat ediyoruz .inşallah geçer .sanada geçmiş olsun canım
çok çok güzel inanılmaz bişey şey ultasonda bebeği görmekçok heyecan verici bişey .benim kızımda günleri sayıyo merakla cinsiyetini bekliyo .ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir yada iki gece önce rüyamda kızımla erkek bebek sevdik ama yurttan almışız evlatlık nasıl seviyoruz yavrumm .sonra hamile olduğumu öğrendim galiba o rüyamın etkisiyle ben erkek hissediyorum .kızıım de erkek istiyo duaları hep erkek üstüne
hımm bana doktorun hesabına görede benimki ortala bir hafta geriden geliyor ama bakalım yarın nediyecek
saçını kestiren varmı..
öff koca kadın hurafesimi bilimsel bişey varmı ..
saçlarımı kesmem lazım kaldım böyle
saçını kestiren varmı..
saçını kestiren varmı..
Ben kestirdim canım. İnanmam öyle şeylere. Hatta tırnaklarımı da hep gece keserimbabam beni sinir ederdi gece kesince öyle olurmuş, böyle olurmuş diye. bende o zamandan beri inat gece kesiyorum. İnsanları boşu boşuna korkutuyorlar.
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inaşallah .yarın benimde doktor kontrolüm var uzun zaman oldu bakalım ne diyecek doktor amcamız inşallah herşey yolundadır.
bacak krapmları vitamin eksikliğinden olur diye biliyorum doktoruna danış canım sana bir şey önerecektir.
eskiden gaz lambasıyla göz gözü görmezmişde o yüzden tırnak kesememişlerdir dibinden kesmemek için biride atmıştır ortaya bişey o günden bugüne :)
hayırlı güzel haberlerle gelirsin inaşallah .ben sırt üstü yatmıyorum sağ yada sol tarafıma uyurum .geçer inşallah
saol canım gidince sorayım bakalım
yawrum annem hep derki atalarımız bişey dediyse boşa dememiştir. ama bilemiyorum tabi insanı sapıttırıyolar
Ben kestirdim canım. İnanmam öyle şeylere. Hatta tırnaklarımı da hep gece keserimbabam beni sinir ederdi gece kesince öyle olurmuş, böyle olurmuş diye. bende o zamandan beri inat gece kesiyorum. İnsanları boşu boşuna korkutuyorlar.
saçını kestiren varmı..
ya işte bazı hurafelerinde bilimsel bişeyi çıkıyo..
bilemedim..
bilemedim..
hiç takılma öle şeylere batıl inanç onlar .zaten o zararlı bu zararlı herşeye temkinli yaklaşıyoruz .hep stres oluyoruz boşu boşuna .bir bebek anne karnına düştüğü an alın yazısı var zaten herşey kader kısmet .bi makas darbesimi bazı şeylere sebep olucak allah korusun allaha sığındık gerisi boş .takma kafana kestir saçını canım hem keyfinde yerine gelir .
peki beyaz saçları napıcaz bende çok var offffff
bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?