Sevgili arkadaşlar satırlarınızı okurken yine gözyaşlarımı tutamıyorum.beni bazılarınız hatırlar tabloya ilk ismini yazdıranlardan ve tablodan ilk ayrılan diyelim artık.gurbetgüzeline öyle hevesle yazdırmıştımki ismimi.ama yaşamamız gereken şeyler varmışki bugünde veda etmek için yanınızdayım.burası öyle güzel biyerki en yakınınıza söyleyemediğiniz şeyleri burda paylaşıyorsunuz.hani bi sınıf olurda sınıftaki bikişinin canı yansa herkesten önce bütün sınıf arkadaşlarını yanında bulur ya o kişi işte sizde o sınıf arkadaşlarımdınız benim ama neyazıktırki ben sınıftan ayrılıyorum artık rabbim hepinizden razı olsun.benim hikayem kısaca kandeğerlerim çok yükselmiyordu 13,38,90,bihaftasonra732,1049,ertesigün1490,4gün sonra yani bu cmrts 1970.kesebihafta önce6.4mm idi bu cmrts7mm olmuş sadece büyümeyen bir kesem(yolk sac da var) artmayan bir kan değerim var.doktorlar başından beri düşeceğini söylüyorlardı.hergün kahverengi lekelenmem var.çalışıyorum dışarda biranda vücudum buz kesiliyor ama ayrılmıyor kopmuyor benim oğlum(rüyalarımda hep tostombul bi erkek çocuğu görürdüm onun için oğlum diyorum)ayrılmadıkça vücudum sinyal veriyor.araf da kaldım.ama düşmedikçe hergün dahada tehlikeli bi hale geliyormuş.kollarım delikdeşik tetkiklerden
eğer cumaya kadar düşmezse doktorlar müdahale edeceklermiş.bazen kanama oluyor ama mercimek çıkmıyor işte yerinden.aslında itiraf edeyim korkuyorumda düşüktende müdahaledende ama canım rabbim böyle takdir ettiyse büyük ama bizim göremediğimiz lütuflar vardır muhakkak bu işin içinde.ben rabbime teslimim bakmayın gözyaşlarıma,nasıl olmamki o alemlerin rabbine kimbilir nehayırlar vardır bu takdirinde.velhasıl biz bu tombul oğlanı çok istemiştik eşimin spermlerinde ciddi bi hareketsizlik vardı ilaç kullanıyordu onun için duyunca havalara uçmuştuk.ama...beni tablodan çıkarabilirsin gurbetgüzeli rabbim sizi evlatlarınızdan güldürsün sizleri mercimeklerinizle imtihan etmesin inş.aslında ben eşimin yanında bile gözyaşı dökemedim hiç.ama burda tutamıyo işte insan kendini.bu arada hepiniz çok moral oldunuz ama özellikle gurbetgüzeli ve puffye bukadar pozitif olduğunuz için teşekkür ediyorum.çoook şükredin arkadaşlar çook o güzel mercimekleriniz için.neyse çıkayım artık yoksa hiç çıkamıycam karnım çok ağrıyor. rabbim yardımcınız olsun benide dualarınıza eklerseniz beni çok memnun edersiniz.allaha emanet olun............
okurken ağladım ağladım ağladım canım okadar yandıki okadar yandıkirabbim kimseyi evladından bebesinden kuzusundan ayırmasın yarabbim nasıl bir acıdır içine düşmeyince bilemezsin ama ben seninle sanki o acıyı yaşamış gibi oldum öylesine içim yandı ne desem şuanda sana boş biliyorum ama avuçlarımı her açtığımda dualarımda olucaksın. rabbimm yar ve yardımcın olsun rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat vererek kucağını doldursun acılarını dindirsin. elbet vardır herşey de bir hayır...
aynen ole aslında yaptırmamak en iyisi benim doktorum hiçbişey solemedi bakınca o yüzden bende mecbur yaptırıcam.3 mayısı beklicem ama benim 4 gündür bel ağrım bide bole rahim içinde sızlama şeklinde ağrıalrım arttı.tamam rahim genişliyo felan filan ama sürekli olmaya başladı.5 dakkada bide ağrıyo.belki bu hafta içinde gidebilirm doktora .
Kızlar uykusuzluk yaşayan var mı ? gece tuvalete gittikten sonra 1 saat dönüyorum yatakta
dün sabah 11 den akşam 20 ye kadar yürüdüm, dolaştım. insan azcık yorulup da uyumaz mı ? hayret ettim kendime. Çay kahve de içmiyorum. Geleneksel bir durum mu yoksa bana özel bişey mi merak ettim aslında ??
okurken ağladım ağladım ağladım canım okadar yandıki okadar yandıkirabbim kimseyi evladından bebesinden kuzusundan ayırmasın yarabbim nasıl bir acıdır içine düşmeyince bilemezsin ama ben seninle sanki o acıyı yaşamış gibi oldum öylesine içim yandı ne desem şuanda sana boş biliyorum ama avuçlarımı her açtığımda dualarımda olucaksın. rabbimm yar ve yardımcın olsun rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat vererek kucağını doldursun acılarını dindirsin. elbet vardır herşey de bir hayır...
herkese günaydınlar... Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepiniz iyisiniz inşallah.
eskileri okuyordum da. benim de aynı sorunum var gece doğru dürüst uyuyamıyorum uykumu almış gibi değilim her rüyada uyanıyorum sonrasında uyumak ta cok zor oluyor
hani hamilelikte uykudan gözümüzü acamayacaktık..
biz de mi bir garplik var acaba sevgili asyaeren... yoksa sizler de böyle misinzi?
Bu arada göremedim henüz ama nergiscim randevun nasıl geçti guzel sonuclarla geldin inşallah..
Offff canım sorma yaaa kız ismimiz hazır da erkek de biz de çok kararsızız daha doğrusu isim bulamıyoruzBen Yiğit diyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor
bizim çok önceden belirlendi aslında. ama ben isim arasaydım içinde a ve e harfi olan, sesli harfi yoğunlukta isimlere bakardım. daha sıcak hoş geliyor bana.
Benim kız olursa asya, erkek olursa eren olacak kısmetse. :)
bende de vardı tatlım valla bilekliklerin kerametimi bilmiyorum ama bir kaç gündür daha iyiyimm kendimi daha iyi hissediyorum.kizlar haftamiz benzer oldugu icin soruyorum, ogurme, bulanti, agizda eksi tat, sabahalri cok ac uyanma, reflu gibi sorunlariniz var mi? devam ediyor mu? gectigse nezaman gecti?
Gezdim gezdim ama sizide özledim , ama iyide oldu evde cok bunalmisim dışarı çıkınca fark ettim . Birde sizdede oluyormu ben hızlı hızlı yürurdum simdi fazla hızlı hareket edemiyorum , belim de cok agriyor
Sen nasilsin iyi gibi duruyorsun buradan ' su test yastan dolayi beni biraz geriyor ama cokta stres yapmıyorum Rabbim yardim eder insallah
Bu arada lc waikiki yeni sezonları getirmiş cok guzel esprili hamış tshirtleri var
tatlım tansiyonun düşükse sarımsak tansiyonunu daha çok düşürebilir dikkat etbenım tansıyonum dusuk oldugu ıcın yıyorum valla hemde antıbıyotık valla herseye faydalı
bal ayında bizde antalya göynükdeydik canım tam olarak oraları bilmiyorum ama kemere yakındı keşke daha önce tanışsaydık kız fazla gezemedik bizi gezdirirdiniz biraz:)çok güldüm kız cingen lafınaBiz Kemer'e yakın bi beldedeyiz canım
günaydın güzel annecikler ve minnak davşanlarıhepinize güsel haftalar diliorum hafta sonu giremedim. c.tesi yoğundu dünde çok kötüydüm yine mide bulantısından gözümü açamadım. bugünde p.tesi psikolojisi yok yarın tatiiiiiiiiiilllllllllllllll oleyyy. cuma günü kontrolüm vardı. telefondan girip yazdım haberleri. cinsiyet sölemedi ama benim doktorum o konuda meşhurmuş 10. haftada sölüomuş ama benimkini sölemedi. kız mı acaba bu cuma da ikili tarama için çaırdı belki bu cuma söyleyebilir... bide bişi sorcam size benim davşan ultrasonda hiç kıpırdamadı. bide resminde hiç kolu bacağı belli değil 5cm olmuş boyu. haftam burdakiyle tutuo ama boyu daha uzun. gerçi benim yiğenimde öyleymiş. internette 11 haftalık bebek görüntülerine baktımda onlara hiç benzemio. biraz canım sıkıldı ama doktorum gelişiminin iyi olduunu söledi. bu arada kaçıranlar olmuş olabilir progeastanı bıraktırdı en çok ona sevindim o ilaç beni mahfediodu. çok şükür kurtuldum. darısı kullananların başına
tam aradıgım konu bu.yaa sormayın bu konudan cok muzdarıbım.gece bırkac defa tuvaleet kalkıyorum sonra gozume uyku gırmıyor.uyku bandımı takıyorum kı gozlerımı acamıyım dıye ıste oyle zorla uyuyorum.pazar gunlerı de 8 de ayaktayım saka gıbı.
herkese günaydınlar... Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepiniz iyisiniz inşallah.
eskileri okuyordum da. benim de aynı sorunum var gece doğru dürüst uyuyamıyorum uykumu almış gibi değilim her rüyada uyanıyorum sonrasında uyumak ta cok zor oluyor
biz de mi bir garplik var acaba sevgili asyaeren... yoksa sizler de böyle misinzi?
Bu arada göremedim henüz ama nergiscim randevun nasıl geçti guzel sonuclarla geldin inşallah..
merhaba kızlar..ya kafam cok karısık sanırım fazla okumaktan.bır kac gundur hamılelık belırtılerım bulantım falan azaldı ve ben korkmaya basladım :S bulantıların azalması yorgunlugumun azalması bunlar normal mı? cok fazla sıkıntı yaptım heralde :S
merhaba kızlar..ya kafam cok karısık sanırım fazla okumaktan.bır kac gundur hamılelık belırtılerım bulantım falan azaldı ve ben korkmaya basladım :S bulantıların azalması yorgunlugumun azalması bunlar normal mı? cok fazla sıkıntı yaptım heralde :S
Bazen benim de belirtiler gidiyor sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor endişeleniyorum ama Allah a emanet bişey olmayacak inş deyip devam ediyorum.
normalde cok rahatsız deilim ama haftada bir gün yataklık oluyorum. genelde de hafta dönümünde bebeğin. 6 ve 0. gün de. haftanın basında biraz etkiliyor snra bunye alısıyor sanki:))
brkaç ay sonra gececek inş bu evhamlar.
bir de kızlar benim sağ tarafımdaki hafif ağrı hiç geçmiyor sanki 5 dk da bir elimi oraya götürmek istiyorum. hafif hafif sızlıyor sanki.
rahim büyümesi olsa neden sağ tarafımda olsun ki diyorum. sizin ağrılar ne alemde..
günaydın hamişler ve güzel bebişleri :) kızlar bi konuda bilgi verebilirmisiniz bende hemoroid var bi kaç gündür bunun sıkıntısını çekiyorum hamileyken çoğalma yapıyolarmış doktora gitmek istemiorum malum muayenesi kötü :))) bilginiz varmı ne yapmam lazım sıcak su iyi geliyomuş sanırım denedim faydası olmadı hamile kalmadan önce turp gibiydim 2 ay içinde ayağımı burktum lif yırtılması oldu idrar yollarımda enfeksiyon akıntı v.s... herşeymi beni bulur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?