2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

okurken ağladım ağladım ağladım canım okadar yandıki okadar yandıki rabbim kimseyi evladından bebesinden kuzusundan ayırmasın yarabbim nasıl bir acıdır içine düşmeyince bilemezsin ama ben seninle sanki o acıyı yaşamış gibi oldum öylesine içim yandı ne desem şuanda sana boş biliyorum ama avuçlarımı her açtığımda dualarımda olucaksın. rabbimm yar ve yardımcın olsun rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat vererek kucağını doldursun acılarını dindirsin. elbet vardır herşey de bir hayır...

nasıl anlatılmaz bir durumdur bu... Allah'ım hep yanında olsun en kısa surede hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin..

Ayni bu iki gündür bendede aynisi var , özellikle bel agrisi mahvediyor

gunaydın canlar.ıyı bır hafta olsun hepımıze ınsallah.persembe gunu ıkılı testım var ınsallah guzel gecer.belkı cınsıyetını bıle ogrenırız

herkese günaydınlar... Güzel anneler ve tatlı bebişleri hepiniz iyisiniz inşallah.

eskileri okuyordum da. benim de aynı sorunum var gece doğru dürüst uyuyamıyorum uykumu almış gibi değilim her rüyada uyanıyorum sonrasında uyumak ta cok zor oluyor

hani hamilelikte uykudan gözümüzü acamayacaktık..

biz de mi bir garplik var acaba sevgili asyaeren... yoksa sizler de böyle misinzi?

Bu arada göremedim henüz ama nergiscim randevun nasıl geçti guzel sonuclarla geldin inşallah..

bende cok uzuldum yaaaa ALLAH yardımcın olsun canım

tam aradıgım konu bu.yaa sormayın bu konudan cok muzdarıbım.gece bırkac defa tuvaleet kalkıyorum sonra gozume uyku gırmıyor.uyku bandımı takıyorum kı gozlerımı acamıyım dıye ıste oyle zorla uyuyorum.pazar gunlerı de 8 de ayaktayım saka gıbı.

Offff canım sorma yaaa kız ismimiz hazır da erkek de biz de çok kararsızız daha doğrusu isim bulamıyoruz Ben Yiğit diyorum ama eşim biraz burun kıvırıyor

ben miraç isminide çok seviyorum ...

asya ismini bende çok seviyorum nedense beni çok çekiyor.

kizlar haftamiz benzer oldugu icin soruyorum, ogurme, bulanti, agizda eksi tat, sabahalri cok ac uyanma, reflu gibi sorunlariniz var mi? devam ediyor mu? gectigse nezaman gecti?
bende de vardı tatlım valla bilekliklerin kerametimi bilmiyorum ama bir kaç gündür daha iyiyimm kendimi daha iyi hissediyorum.

ben aldım canım ikitane birinde önünde böle bebiş var böle ağzı sulanmış dili dışarda birsürü meyve nommm noomm yazıyo diğeri de böle çizgili tam göbişin üzerinde çizgilerin arası daha açık
bebiş elleriyle alttan üstten orayı açmış böle dışarıyı gözetliyo gibi bide pantalon aldım ama şuan bana biraz büyük sanki valla pantalonumun düğmesi açık dolaşıyorum
benım tansıyonum dusuk oldugu ıcın yıyorum valla hemde antıbıyotık valla herseye faydalı
tatlım tansiyonun düşükse sarımsak tansiyonunu daha çok düşürebilir dikkat et
çok güldüm kız cingen lafına Biz Kemer'e yakın bi beldedeyiz canım
bal ayında bizde antalya göynükdeydik canım tam olarak oraları bilmiyorum ama kemere yakındı keşke daha önce tanışsaydık kız fazla gezemedik bizi gezdirirdiniz biraz:)

evet ya yarın tatil ohhhhh keşke bikaç gün daha tatil olaydı

bende aynı durumdayım tatlım gece uyanıyorum daha iki saat sağa dön sola dön eşimde uyanıyor ne oldu diye sabah da saat 6:45 tık uyanıyorum sanki o saatte napıcaksam deli oluyorum ...

canımmm bende tam tersı acayıppppppp uyuyyorum cok uyydugumdanmıdır ndır alacakaranlık kusağı gıbı kabuslar goruyorum

merhaba kızlar..ya kafam cok karısık sanırım fazla okumaktan.bır kac gundur hamılelık belırtılerım bulantım falan azaldı ve ben korkmaya basladım :S bulantıların azalması yorgunlugumun azalması bunlar normal mı? cok fazla sıkıntı yaptım heralde :S

selam öncelikle :)sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz benimde aynen öle azalmaya başaldı iştahım açıldı sanki bu aralar ama normal bunlar bildiğim kadarıyla allahın izniyle 3.ayı bitiriyoruz inşallah daha rahat bir döneme giricez ..karnımız büyüse de hateketlerini hissetmeye başlasak rahatlayacağız :)

benim 11. hafta başında bulantım bitti. arada hassasiyet yaşıyorum ama bence normal. benimde bulantım birden durmuştu tedirgin olmuştum ama şükür her şey yolunda

normal oldugunu bılıyorum aslında ama ne bılıyım cok fazla takıldım korkmaya basladımda :S bırden gecınce ama ıyı dusunmek lazım bıraz ıcım rahatlıyor aynı seylerı yasayanlarla konusunca normal olduguna ınanabılıyorum:) bır an once hıssetsekte su kuruntularımızdan kurtulsak:S nasıl gecıcek o 6 ay bılmıyorum

benimde 4 gündür bulantım yoktu bu sabah çıkardım..
böyle böyle bitecek galiba..
ama hiç hamile gibi değilim unutuyorum..sonrada bişemi oldu acaba diyorum..
3 günde bir kontrole gitsem anca rahatlarım

valla canım bir bilsem :) bünyeye göre değişiyor demek ki. ben artık akşamları su içmemeye çalışıyorum.
Bende hayal kuruyordum hamilelikte uyurum ne güzel diye ama ters tepti.

Bazen benim de belirtiler gidiyor sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor endişeleniyorum ama Allah a emanet bişey olmayacak inş deyip devam ediyorum.
normalde cok rahatsız deilim ama haftada bir gün yataklık oluyorum. genelde de hafta dönümünde bebeğin. 6 ve 0. gün de. haftanın basında biraz etkiliyor snra bunye alısıyor sanki:))

brkaç ay sonra gececek inş bu evhamlar.

bir de kızlar benim sağ tarafımdaki hafif ağrı hiç geçmiyor sanki 5 dk da bir elimi oraya götürmek istiyorum. hafif hafif sızlıyor sanki.

rahim büyümesi olsa neden sağ tarafımda olsun ki diyorum. sizin ağrılar ne alemde..

günaydın hamişler ve güzel bebişleri :) kızlar bi konuda bilgi verebilirmisiniz bende hemoroid var bi kaç gündür bunun sıkıntısını çekiyorum hamileyken çoğalma yapıyolarmış doktora gitmek istemiorum malum muayenesi kötü :))) bilginiz varmı ne yapmam lazım sıcak su iyi geliyomuş sanırım denedim faydası olmadı hamile kalmadan önce turp gibiydim 2 ay içinde ayağımı burktum lif yırtılması oldu idrar yollarımda enfeksiyon akıntı v.s... herşeymi beni bulur ((

canım benimde sol tarafta ince ince bir sızı var sanki bide böle öksürüp hapşırırken anlık kasığıma bir ağrı giriyor sanra geçiyor.

canım sakın sıcak suya falan oturma allah muhafaza bir doktora danış sen yine de çok sıcak suyla bile duş yapmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…