ayyy n egüzelll maşşallhh canıımm maşşallh
darısı başımızaa
ayy süpeeeer çok sevindim ne güzel mipili dmek allahım inşallah bende böyle haber veririm yaa şimdi sen bi mipili annesi olarak belirtilerini söyle bakalım bide tedaviylemi olmulştu senin
İnsallah canim senin testinde yakın galiba , sende guzel haberlerle gel , bakalim paşamı geliyor prensesmi görelim artik :)
Bu arada ben bilmeden 7 haftalikken sacımı kestirim pek bu tarz seyleri bilmem pekde inanmıyorum acikcasi Rabbim verdi bir sey olacaksa gerisi bahane
Ya aslinda bana fark etmiyordu Rabbim saglikli versin derdindeydim , bu yasta cok buyuk risk aldim cunku gecen seferden erkek gibi demisti doktorum ama bu gun yine erkek dei , arada yinede bir sonrakinde bakalim diyor ay dedim mipiyi gorduk daha ne olsun guldu.Rabbim sanada icinden geceni saglikli versin insallah
Benim tup bebek , belirti olarakta sunlar oldu bana cok erken mide bulantım basladi , yüzüm sivilce doldu , tuzlu ve eksi seyler yedim hep , tatlıdan tiksindim bariz bunlar oldu
Canim insallah sirayla ve hayirlisiyla atlatacagiz bu gunleri Allah sanada iyi haberler nasip etsin
Ya aslinda bana fark etmiyordu Rabbim saglikli versin derdindeydim , bu yasta cok buyuk risk aldim cunku gecen seferden erkek gibi demisti doktorum ama bu gun yine erkek dei , arada yinede bir sonrakinde bakalim diyor ay dedim mipiyi gorduk daha ne olsun guldu.Rabbim sanada icinden geceni saglikli versin insallah
Benim tup bebek , belirti olarakta sunlar oldu bana cok erken mide bulantım basladi , yüzüm sivilce doldu , tuzlu ve eksi seyler yedim hep , tatlıdan tiksindim bariz bunlar oldu
Kizlar selam ilk haber benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Bunun disinda tam 3 aylik oldum , folik asiti kesti aldığım diger vitamin ilacın icinde varmis , çatlak kremi vermedi bol su ic istersen az miktarda badem yagi kullan dedi , güneş kremi vermedi 12 - 4 arasi günese çıkma dedi , hala diger kozmetikler full yasak, parolamız az kimyasal dogal yasammis :))
Mide bulantilarim icin ki hala cok fazla bende , zamanla azalacak ama tamamen kesilmesini bekleme ara ara olur dedi , ama benim 12 hafta bitti bulantı bitmiyor
aynı ben gobegınde kıllanma oldumu cnm bıde :)) benımde sıvılce oldu yaa
kesın erkek benımde%99 emınım yaaa tuzlu eksı bende hep yedım tatlıyı sevmeme ragmen pek yemedım
oy cok ıyıymıs maşallah abla darısı basımıza ıns senın suan kacıncı haftandasın benım 12+5 de cagırdı bakalımmm
ayyy allah iyiliğini versin patlattım kahkahayı işyerinde valla millet deli dicek demek mipisi diye bağardın
nasipse bu perşembe gün verecek..amin hepimiz inş...şimdi başka topicte kötü bi haber okudum içim burkuldu..
hepimiz için dua ettim..
biz eşimle kız istiyoruz normalde..ama niyeyse hep erkek doğuyodu içime..
geçen takvimdeki cinsiyet tahminine baktım kız gibi görünüyodu..bi tuhaf oldum:))
bende fazla duramıycam galiba..3.ayı bitireyimde gidip kestireyim inş.
kesın erkek benımde%99 emınım yaaa tuzlu eksı bende hep yedım tatlıyı sevmeme ragmen pek yemedım
filiz ikinci kızımda bende hep erkek erkek dedim doktorda erkek dedi 8.ayımda kız olduğunu öğrenince hönkolduk ama şimdi olsa alıştım artık kız nublarına yemem mipilisizse daha 11.haftada anlarım
filiz ikinci kızımda bende hep erkek erkek dedim doktorda erkek dedi 8.ayımda kız olduğunu öğrenince hönkolduk ama şimdi olsa alıştım artık kız nublarına yemem mipilisizse daha 11.haftada anlarım
bende erkek hissediorum kendimi ama benim doktorum 10. hafatda sölemesiyle meşhurmuş bana 11. haftamda sölemeyince kız heralde dedim :) bakalım bu cuma 2li tarama için gidicem belki belli olur. erkekse erken belli olur diolar ama bakalım hayırlısı
inşallah göbüşün çıktımı canım yaa benim kızlarımda çok çabuk blli olmuştu bunda zayıflıyorum farklı ama bakalım kanamaların olmuştu galiba geçti değilmi şimdi iyisin inşallah
maşallah ablacım çok sevindimdarısı bekleyen herkesin başına inşallah yavaş yavaş cinsiyetler başlar yazılmaya. hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin RABBİM
hayırlısı ıns canımmm saglıklı olsunda ne farkeder aslında oda evlat sonucta.gonlumuzden gecenı rabbım versın ıns hıssettıgımızı deıl
Filiz canim benim bugun 12+6 oldu
Sadece göbeğim degil ben acik tenkidim ve az kılırım normalde ama bir coktuki son zamanda sorma :))
aynı durumdayım göbeğim kıllandı yüzümde sivilce çıktı tüylerim hemencecik çıkıyo tarzana döncem korkuyorum:)aynı ben gobegınde kıllanma oldumu cnm bıde :)) benımde sıvılce oldu yaa
Filiz canim benim bugun 12+6 oldu
Aynen oyle ama ne yapayim bir zipladi bariz gorundu zaten seyrederken onu oyle bir dalıyorum ki unutmuşum doktoru adam ne mipi meraklisi kadin diyecek :))
Canim mumkun oldugunca az topik gez ve kotu haber okumamaya çalış ben okuyunca günlerce kabus görüyorum cok etkileniyorum.
Canim Allah hayirlisini versin bende cok kiz istiyordum ama zaman geçtikçe sadece saglikli olmasiniistiyorum Rabbim gönlüne gore versin.
Sadece göbeğim degil ben acik tenkidim ve az kılırım normalde ama bir coktuki son zamanda sorma :))
Nergis canim darisi senin basina Rabbim seninde gönlüne gore versin :))
aynen ben bıde komple epılasyona gıttım kabak gbıydım saka gıbı sımdı kıl ıcındeyım cok uzuldum ama napalım..aynı durumdayım göbeğim kıllandı yüzümde sivilce çıktı tüylerim hemencecik çıkıyo tarzana döncem korkuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?