2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ayyy n egüzelll maşşallhh canıımm maşşallh
darısı başımızaa

Canim insallah sirayla ve hayirlisiyla atlatacagiz bu gunleri Allah sanada iyi haberler nasip etsin

ayy süpeeeer çok sevindim ne güzel mipili dmek allahım inşallah bende böyle haber veririm yaa şimdi sen bi mipili annesi olarak belirtilerini söyle bakalım bide tedaviylemi olmulştu senin

Ya aslinda bana fark etmiyordu Rabbim saglikli versin derdindeydim , bu yasta cok buyuk risk aldim cunku gecen seferden erkek gibi demisti doktorum ama bu gun yine erkek dei , arada yinede bir sonrakinde bakalim diyor ay dedim mipiyi gorduk daha ne olsun guldu.Rabbim sanada icinden geceni saglikli versin insallah
Benim tup bebek , belirti olarakta sunlar oldu bana cok erken mide bulantım basladi , yüzüm sivilce doldu , tuzlu ve eksi seyler yedim hep , tatlıdan tiksindim bariz bunlar oldu

nasipse bu perşembe gün verecek..amin hepimiz inş...şimdi başka topicte kötü bi haber okudum içim burkuldu..
hepimiz için dua ettim..
biz eşimle kız istiyoruz normalde..ama niyeyse hep erkek doğuyodu içime..
geçen takvimdeki cinsiyet tahminine baktım kız gibi görünüyodu..bi tuhaf oldum:))
bende fazla duramıycam galiba..3.ayı bitireyimde gidip kestireyim inş.

aynı ben gobegınde kıllanma oldumu cnm bıde :)) benımde sıvılce oldu yaa
kesın erkek benımde %99 emınım yaaa tuzlu eksı bende hep yedım tatlıyı sevmeme ragmen pek yemedım

inşallah göbüşün çıktımı canım yaa benim kızlarımda çok çabuk blli olmuştu bunda zayıflıyorum farklı ama bakalım kanamaların olmuştu galiba geçti değilmi şimdi iyisin inşallah

maşallah ablacım çok sevindim darısı bekleyen herkesin başına inşallah yavaş yavaş cinsiyetler başlar yazılmaya. hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin RABBİM

kesın erkek benımde %99 emınım yaaa tuzlu eksı bende hep yedım tatlıyı sevmeme ragmen pek yemedım

filiz ikinci kızımda bende hep erkek erkek dedim doktorda erkek dedi 8.ayımda kız olduğunu öğrenince hönkoldukama şimdi olsa alıştım artık kız nublarına yemem mipilisizse daha 11.haftada anlarım

oy cok ıyıymıs maşallah abla darısı basımıza ıns senın suan kacıncı haftandasın benım 12+5 de cagırdı bakalımmm

Filiz canim benim bugun 12+6 oldu

ayyy allah iyiliğini versin patlattım kahkahayı işyerinde valla millet deli dicek demek mipisi diye bağardın

Aynen oyle ama ne yapayim bir zipladi bariz gorundu zaten seyrederken onu oyle bir dalıyorum ki unutmuşum doktoru adam ne mipi meraklisi kadin diyecek :))

Canim mumkun oldugunca az topik gez ve kotu haber okumamaya çalış ben okuyunca günlerce kabus görüyorum cok etkileniyorum.
Canim Allah hayirlisini versin bende cok kiz istiyordum ama zaman geçtikçe sadece saglikli olmasiniistiyorum Rabbim gönlüne gore versin.

Sadece göbeğim degil ben acik tenkidim ve az kılırım normalde ama bir coktuki son zamanda sorma :))

bende erkek hissediorum kendimi ama benim doktorum 10. hafatda sölemesiyle meşhurmuş bana 11. haftamda sölemeyince kız heralde dedim :) bakalım bu cuma 2li tarama için gidicem belki belli olur. erkekse erken belli olur diolar ama bakalım hayırlısı

filiz ikinci kızımda bende hep erkek erkek dedim doktorda erkek dedi 8.ayımda kız olduğunu öğrenince hönkoldukama şimdi olsa alıştım artık kız nublarına yemem mipilisizse daha 11.haftada anlarım

aaaaa kız ıcıme hep erkek doguyor ya nıeyse tedavı ıle olanların hep ole okudum cogunluk bızım eskı topıktede .bıde eş belırlıyormus ya cınsıyetı
benım esımın spermlerı cok ıyıyken asılama zamanı bıranda dustu morfolojısı sperm sayısı vs o yuzden erkekdır dıyorum

benimde ablamın arkadaşına doğana kadar kız dedi doktoru. bebiş bi doğdu erkek benim oğlum pembelerle büyüdü derdi hep.

hayırlısı ıns canımmm saglıklı olsunda ne farkeder aslında oda evlat sonucta.gonlumuzden gecenı rabbım versın ıns hıssettıgımızı deıl

inşallah göbüşün çıktımı canım yaa benim kızlarımda çok çabuk blli olmuştu bunda zayıflıyorum farklı ama bakalım kanamaların olmuştu galiba geçti değilmi şimdi iyisin inşallah

Ben 50 kilo ile hamile kaldım o yuzden cabuk cikti göbeğim hatta hamile pantolonu giymeye basladim bile

maşallah ablacım çok sevindim darısı bekleyen herkesin başına inşallah yavaş yavaş cinsiyetler başlar yazılmaya. hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin RABBİM

Nergis canim darisi senin basina Rabbim seninde gönlüne gore versin :))

Filiz canim benim bugun 12+6 oldu

Sadece göbeğim degil ben acik tenkidim ve az kılırım normalde ama bir coktuki son zamanda sorma :))
hehe gobegı kıllanan annelerın oglu olur dıyorlar hurafe tabı ama nebılım bakıcaz goruces he ozaman benım normal 12+5 de ıyı bare

Kizlar yazdıklarınız icin hepinize tesekkurler Rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin hep birlikte guzel gunler görelim
Ben doktordan geldim hemen size yazdim iyikide varınız simdi üstümü falan degistirecegim

aynı durumdayım göbeğim kıllandı yüzümde sivilce çıktı tüylerim hemencecik çıkıyo tarzana döncem korkuyorum:)

valla doktor ne derse desin insanın umrunda olmuyoki

Nergis canim darisi senin basina Rabbim seninde gönlüne gore versin :))

amin ablacım cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı elleri ayakları düzgün hayırlı uzun ömürlü evlatlarımız olsunda kız olmuş erkek olmuş farketmez. bizim sülalemizde benden sonra kız yok. 15 tane erkek var ablamdada hep kız olsun istedik erkek oldu ama o kadar akıllıki. hayırlı evlat olsun. çoğu insan hep erkek olsun ister ya sonra bize baksın falan diye. benim annemler 2 kız 2 erkekti. dedeme anneanneme annem baktı. hatta annemden geçtin babam baktı. dayımın bir kızı bir oğlu var kız büyük oğlu benle yaşıt. doğduğunda neler demişler öyle el bebek gün bebek büyüdü. kız olan değme erkeklere taş çıkartır oğlan olanda evlendi çocuğu oldu. hala tembel hala ailesine kambur. yani iki kardeş ters olmuşlar gibi. hep de onları örnek gösteririm. benim babaannemde erkek torun delisiydi. babamda hep derdi iyki ikiside kız olmuş diye. erkek adamın erkek damadı olur derdi hep :) eniştem çok iyidir şimdi anneme onlar bakıyorlar. eşimde sağolsun o da iyidir. eniştem kadar olmasada. yani kız erkek hiç farketmiyor. hayırlı evlat olsun anasına babasına milletine.

aynı durumdayım göbeğim kıllandı yüzümde sivilce çıktı tüylerim hemencecik çıkıyo tarzana döncem korkuyorum:)
aynen ben bıde komple epılasyona gıttım kabak gbıydım saka gıbı sımdı kıl ıcındeyım cok uzuldum ama napalım..
demekkı bıze erkek gelıo ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…