2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba;
seninle sat ımız aynı :) en son ne zaman kontrole gittin.ben c.tesi gittim 22.93 mm çıktı da bana biraz küçük gibi geldi o yüzden soruyorum.

Ben her hafta kontrole gidiyorum fakat kanama yaşadığım icin 3haftadır yatiyorum. Simdilik bebişle ilgili tek bildigim kalbinin attığı.. Drum bu konuda bişey söylemedi, benim de bu telaşla sormak hiç aklıma gelmedi. Bi de tecrübem yok ilk bebeğim olcak onda da böle sorun yaşamak cok zor oldu

geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu.
benim de ilk bebeğim ve 4.kontrole gidişim oldu ama ilk kez bu sefer ölçüm verdi dr.biraz küçük gibi geldi ama o an bebeğin kıpırdayışını izleme heyecanıyla bu durumu algılayıp da dr.sormak aklıma gelmedi :)

canım çok geçmiş olsun şimdi durumun nedir kontrolun nezamn tekrar burda biz hepimiz kafamıza takılanları birbirimize sorup destek oluyoruz sende mutlaka sor bildiğimiz varsa elbet destek olmaya çalışırız

kıslar bu arada cumartesı benım arkdan peceteye kan geldı baygdır tuvalete cıkamıyordum ondanmı oldu acaba szı dede oldumu?

saolasın. insallah 3 haftadan beri yatıyorum hiç kalkmadan. biz gittiğimizde anca bebeğin kalp atışlarını duyup rahatlıyoruz. başka birşey sormak hiç aklıma gelmiyo inan. bu gidişimde sorup sana bilgi vereceğim:) senin de mi ilk bebeğin olucak?

canım çok geçmiş olsun şimdi durumun nedir kontrolun nezamn tekrar burda biz hepimiz kafamıza takılanları birbirimize sorup destek oluyoruz sende mutlaka sor bildiğimiz varsa elbet destek olmaya çalışırız

canım çok sağol. çarşambaya tekrar kontrole gidicem. her hafta kontrole gidiyorum ve proluton depot yapıyolar. şimdi 10. haftamdayım. 7. haftadan beri kanamam var, gerçi artık kırmızıdan kahverengiye döndü. dr wc dışında kalkmayı yasakladı. hep yatıyorum. günde 2 kez de progestan kullanıyorum. geçiceği günü iple çekiyorum. bir de yumurtalıklarımda çok ağrı oluyo gece bu normal mi? dr.um herşeye normal diyo bi bilgisi olan var mı?

kızlar adını lısteye ekletmeyenler soylesınde eklıyımmmmm
cınsıyetelrıde yazmaya basladımmm suana kadar 3 kısının bellı oldu

canım cinsiyet listesi mi ? beni de ekleyebilirsin bu hafta öğrenmek kısmet olursa benim de belli olur belki

yaa öyleymiş... bende düşünüyordum, hamilelikten sonra kıllanma oluyormuş dedikleri için vazgeçtim. aslında benim tüy yapım lazere de uygun değilmiş bir de öyle bir durum varmış..

canım ben yazmamıştım liste için 26 ocak , ilk bebiş, doğum 2 kasım görünüyor

bende cinsiyet öğrenmeye gittim ama belli olmadı dönüyordu sürekli göremedik yalnız ben aşrı baş ağrısı çekiyorum dayanılacak gibi değil doktor bi dolu ilaç verdi benim gibi olan var mı

evet benim de ilk bebeğim.hamilelik sorunsuz ilerliyor olsa da insan sürekli tedirginlik yaşıyor tabi senin durumunda bunun daha fazla olması çok normal.
kontrole gittiğimde ultrason açılır açılmaz ilk söylediğim "hıh kalbi atıyor" oldu :) boyutunu da takmayım,düşünmeyim diyorum ama pek başarılı olduğum söylenemez :)[/QUOTE]

ilk kanamam olup dr.a gittiğimde o kalbini duyana kadar geçen saniyeler inan ömrümden bi 5 sene götürmüştür rahatlıkla. 2 gün sonra kontrolüm var. dr.a sorup sana söylerim bakalım bizimki kaç mm'miş:)

ilk kanamam olup dr.a gittiğimde o kalbini duyana kadar geçen saniyeler inan ömrümden bi 5 sene götürmüştür rahatlıkla. 2 gün sonra kontrolüm var. dr.a sorup sana söylerim bakalım bizimki kaç mm'miş:)[/QUOTE]

umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın.
ben forumda aktif değilim ama sürekli röntgenliyorum.sen yazdığın an okurum mutlaka :)

üzülme canım geçiçek inşallah bir çok arkadaşımız hayırlısıyla atlattı bugünleri sende atlatıcaksın moralini yüksek tutmaya bak gece belki idrarın geliyosa ondan olabilir benimde oluyo bazen lavaboya gidince rahatlıyorum

ya ben ağdaya çekiniyorum..
tüy dökücü kremde zararlıdır diyorum..
jilet tek çözüm.doğumdan sonra lazer anca paklar

hadi yaa bende kendime kızıyodum lazeri ertelemeseydim şimdi rahat olacaktım diye
iyiki gitmemişim..tüh seninde kötü olmuş..az para da değil..

ilk kanamam olup dr.a gittiğimde o kalbini duyana kadar geçen saniyeler inan ömrümden bi 5 sene götürmüştür rahatlıkla. 2 gün sonra kontrolüm var. dr.a sorup sana söylerim bakalım bizimki kaç mm'miş:)

umarım sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın.
ben forumda aktif değilim ama sürekli röntgenliyorum.sen yazdığın an okurum mutlaka :)[/QUOTE]

insallah canım hepbirlikte kucaklarımıza alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…