2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar adını lısteye ekletmeyenler soylesınde eklıyımmmmm
cınsıyetelrıde yazmaya basladımmm suana kadar 3 kısının bellı oldu

tüyler çoğaldı..epilasyon işini nasıl yapıyosunuz?

epılasyona gıttıgım ıcın bana agda yasak koklerı gerı cıkmasın dıye..
ben erkeklerın tras makınesı varya onlardan aldım kendıme onunla alıyorum zaten bacaklarımda yok.
genıtal gobekte cıktı benım

arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım ama dr boş gebelik olabilir dedi kese görünüyo ama yolk kesesi ve bebek yok gebelik kesesi 13mm olduktan sonra yolk kesesi görünme ihtimali var mı sata göre 8 hafta ultrasona göre 6 hafta bi fikriniz var mı bebeğimin gözükme ihtimali var mı

aa lazerden sonra gerimi çıktı:26:

Arkadaslar aranıza yeni katıldım. 10haftalık hamişim. Nasip olursa ben de kasım annesi olucam. Bu ilk hamileliğim. Beni de listeye ekler misiniz sat 11şubat:)

aa lazerden sonra gerimi çıktı:26:
hıhı valla canım komple gıttım kabak gıbydım suan kıl ıcındeyım sankı jıletlemısım gıbı cıktı genıtalde
verdıgım parayamı yanıyım neye yanıyım

Arkadaslar aranıza yeni katıldım. 10haftalık hamişim. Nasip olursa ben de kasım annesi olucam. Bu ilk hamileliğim. Beni de listeye ekler misiniz sat 11şubat:)
hosgeldın canımmmmm eklerım senıde lısteye kacıncı bebıs son adet tarıhın dogucagı zamanıda yazarsan eklerım

bu konuda hıc fıkrım yok canım ama benım 6+3 de kalp atısı duyuldu gec dollenme olduysa belkıde ondan gozukmemıs olabılır
ıns oledır canım

bende epilasyonu yarım bıraktım ne rahattım aynı yolu kullanıyorum. bacaklarımda benimde hiç yok olanı da makine ile alıyorum zaten. tek genital.

tüy falan diyonuz ya bu bende hiç yok bide ekşi yiyorum sürekli ağzıma tatlı da almıyom artık kız olmazsa ekşi=kız teoremi bende suya düşecek :):)

azıcık anneme ınıyım ben kızlar opuyorum sızı cok degısıklık olucak 2 kat asagıma o bıle degısıklık gelıyor dusunun artık pskolojımı

ya cevap yok mu lütfen

merhaba;
seninle sat ımız aynı :) en son ne zaman kontrole gittin.ben c.tesi gittim 22.93 mm çıktı da bana biraz küçük gibi geldi o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:

benımde son seanslarım kalmıstı ..
valla baya baya kıllandım ben canımm:)) benım erkekdır ondandır belkıde senın kzıdır

bugün doktor kontrolümüz var. 15:30 da çok heyecanlıyım.
hayırlı haberlerle dönerim inşallah

Canım naber.
Bende yine hamileyim 2. Cocuğum yolda bende inşallah Aralık annesi olucam
Bebeğini sağlıkla kucağına Alman'ı diliyorum arkadasım.
Opuyorum

tüyler çoğaldı..epilasyon işini nasıl yapıyosunuz?

ağdadan başka bişey kullanamıyorum ben cildim çok hassas makine falan beni mahvediyo çıktılar çok yok ama ama elim değip alamıyorum korkuyorumda allah korusun bişey olursa böleyim die ödüm patlıyo yarın doktora gidicem bi şeyler yapcam artık bu aksam sen napıyosun ?

hayırlı olsun canım ordan bizi sessiz sessiz dinliyosun şükür sesini duyabildik

hosgeldın canımmmmm eklerım senıde lısteye kacıncı bebıs son adet tarıhın dogucagı zamanıda yazarsan eklerım [/QUOTE]

Hosbulduum:) ilk bebişim olucak canım. 18 kasım doğum tarihimiz:)

oyyyy MAŞLLAHHHHHH şehzadene senınnn canım HATIRLI UGURLU OLSUN

gunaydın canlar.ıyı bır hafta olsun hepımıze ınsallah.persembe gunu ıkılı testım var ınsallah guzel gecer.belkı cınsıyetını bıle ogrenırız

Bu hafta çok kişi doktorda oucak herhalde bende çarşamba gidicem çok heyecanlıyım umarım benim de herkezin yolunda gider siz de dualarınızı esirgemeyin.

hayırlı olsun canım ordan bizi sessiz sessiz dinliyosun şükür sesini duyabildik[/QUOTE]

Cnm yeniyim daha dün üye oldum okuyorum yazılanları büyük bi merakla. :) tanımaya calisiyorum herkesiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…