tüyler çoğaldı..epilasyon işini nasıl yapıyosunuz?
epılasyona gıttıgım ıcın bana agda yasak koklerı gerı cıkmasın dıye..
ben erkeklerın tras makınesı varya onlardan aldım kendıme onunla alıyorum zaten bacaklarımda yok.
genıtal gobekte cıktı benım
hıhı valla canım komple gıttım kabak gıbydım suan kıl ıcındeyım sankı jıletlemısım gıbı cıktı genıtaldeaa lazerden sonra gerimi çıktı:26:
hosgeldın canımmmmmArkadaslar aranıza yeni katıldım. 10haftalık hamişim. Nasip olursa ben de kasım annesi olucam. Bu ilk hamileliğim. Beni de listeye ekler misiniz sat 11şubat:)
arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım ama dr boş gebelik olabilir dedi kese görünüyo ama yolk kesesi ve bebek yok gebelik kesesi 13mm olduktan sonra yolk kesesi görünme ihtimali var mı sata göre 8 hafta ultrasona göre 6 hafta bi fikriniz var mı bebeğimin gözükme ihtimali var mı
epılasyona gıttıgım ıcın bana agda yasak koklerı gerı cıkmasın dıye..
ben erkeklerın tras makınesı varya onlardan aldım kendıme onunla alıyorum zaten bacaklarımda yok.
genıtal gobekte cıktı benım
arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım ama dr boş gebelik olabilir dedi kese görünüyo ama yolk kesesi ve bebek yok gebelik kesesi 13mm olduktan sonra yolk kesesi görünme ihtimali var mı sata göre 8 hafta ultrasona göre 6 hafta bi fikriniz var mı bebeğimin gözükme ihtimali var mı
Arkadaslar aranıza yeni katıldım. 10haftalık hamişim. Nasip olursa ben de kasım annesi olucam. Bu ilk hamileliğim. Beni de listeye ekler misiniz sat 11şubat:)
bende epilasyonu yarım bıraktım ne rahattımaynı yolu kullanıyorum. bacaklarımda benimde hiç yok olanı da makine ile alıyorum zaten. tek genital.
tüy falan diyonuz ya bu bende hiç yok bide ekşi yiyorum sürekli ağzıma tatlı da almıyom artık kız olmazsa ekşi=kız teoremi bende suya düşecek :):)
kızlar adını lısteye ekletmeyenler soylesınde eklıyımmmmm
cınsıyetelrıde yazmaya basladımmmsuana kadar 3 kısının bellı oldu
bugün doktor kontrolümüz var. 15:30 da çok heyecanlıyım.
hayırlı haberlerle dönerim inşallah
tüyler çoğaldı..epilasyon işini nasıl yapıyosunuz?
Arkadaslar aranıza yeni katıldım. 10haftalık hamişim. Nasip olursa ben de kasım annesi olucam. Bu ilk hamileliğim. Beni de listeye ekler misiniz sat 11şubat:)
Kizlar selam ilk haber benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Bunun disinda tam 3 aylik oldum , folik asiti kesti aldığım diger vitamin ilacın icinde varmis , çatlak kremi vermedi bol su ic istersen az miktarda badem yagi kullan dedi , güneş kremi vermedi 12 - 4 arasi günese çıkma dedi , hala diger kozmetikler full yasak, parolamız az kimyasal dogal yasammis :))
Mide bulantilarim icin ki hala cok fazla bende , zamanla azalacak ama tamamen kesilmesini bekleme ara ara olur dedi , ama benim 12 hafta bitti bulantı bitmiyor
gunaydın canlar.ıyı bır hafta olsun hepımıze ınsallah.persembe gunu ıkılı testım var ınsallah guzel gecer.belkı cınsıyetını bıle ogrenırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?