üzülme canım geçiçek inşallah bir çok arkadaşımız hayırlısıyla atlattı bugünleri sende atlatıcaksın moralini yüksek tutmaya bak gece belki idrarın geliyosa ondan olabilir benimde oluyo bazen lavaboya gidince rahatlıyorum
Kizlar selam ilk haber benim minik erkekim mipisini gösterdi eee bu gunden sonra değişmez ise erkek geliyor bize ...
Benim civciv kıpır kıpır doktorum bayıldı cok hareketli diye , fok balığı gibi hic durmuyor , boy +ense + nazal burun kemiği ölçüsü alındı su anda sonuc süper , kan verildi test sonucu 3 gun sonr alınacak Rabbim buraya kadar gelmemize izin verdi insallah bundan sonrasında iyi olur.
Ay bir görseniz her sey tas tamam parmaklarına kadar , elleri kolları hic durmuyor keretanin , doktorum ona kereta diyor, insan minyatürü , Kizlar darisi sizin basınıza Allah hepimize saglikli huzurlu gunler nasip etsin.
Bunun disinda tam 3 aylik oldum , folik asiti kesti aldığım diger vitamin ilacın icinde varmis , çatlak kremi vermedi bol su ic istersen az miktarda badem yagi kullan dedi , güneş kremi vermedi 12 - 4 arasi günese çıkma dedi , hala diger kozmetikler full yasak, parolamız az kimyasal dogal yasammis :))
Mide bulantilarim icin ki hala cok fazla bende , zamanla azalacak ama tamamen kesilmesini bekleme ara ara olur dedi , ama benim 12 hafta bitti bulantı bitmiyor
ya ben ağdaya çekiniyorum..
tüy dökücü kremde zararlıdır diyorum..
jilet tek çözüm.doğumdan sonra lazer anca paklar
hadi yaa bende kendime kızıyodum lazeri ertelemeseydim şimdi rahat olacaktım diye
iyiki gitmemişim..tüh seninde kötü olmuş..az para da değil..
insallah canım bir an önce geçse de rahatlasam diyorum, aklım hep orda çünkü.. yatmaktan başka da bişey yapamadığım için sürekli düsünme halindeyim. idrarım olsa da olmasa da regl olcakmışım gibi bi ağrı oluyo. insallah geçer kısa zamanda
banada dokunmasa hiç düşünmeden kullanıcam ama makine jilet kıpkırmızı oluyorum kaşın kaşın ondan sonra mahvoluyorum yaa zaten bikini bölgesini ben eldivenle alıyorum daha rahat oluyo bacaklarımıda ağdayla :) valla böle giderse lazer bile paklamıcak bizi kız çoğalıyomu ne anlamadım milletin hamilelikte doğumda tüyleri dökülür benimki çoğalıyo sanki kafayı yicem
eklerım canım sımdıFilizcim benide eklermisin? sat 8 şubat tahmini doğum 15 kasım :)
daha cinsiyetimiz belli değil:)
Teşekkür ederim.
tamam cANIM EKLERIMHosbulduum:) ilk bebişim olucak canım. 18 kasım doğum tarihimiz:)
eklerım tabı canımmmmbenide eklermisin. SAT:9 Şubat Doğum tarihi:16 kasım
Teşekürler...
bende gecen zorladım kanadı baya baya hemde..kıslar bu arada cumartesı benım arkdan peceteye kan geldı baygdır tuvalete cıkamıyordum ondanmı oldu acaba szı dede oldumu?
tamam canım lıstede yokmusun sen? varsın sankı bakım bıryaa öyleymiş... bende düşünüyordum, hamilelikten sonra kıllanma oluyormuş dedikleri için vazgeçtim. aslında benim tüy yapım lazere de uygun değilmiş bir de öyle bir durum varmış..
canım ben yazmamıştım liste için 26 ocak , ilk bebiş, doğum 2 kasım görünüyor
Ee o zaman ye tatlıyı getir atlıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi lafını hurafe olduğu kanıtlanmiş oldu.
hadi yaa bende kendime kızıyodum lazeri ertelemeseydim şimdi rahat olacaktım diye
iyiki gitmemişim..tüh seninde kötü olmuş..az para da değil..
hıc bılmıyorum kuzum bu durumu ama netten arastır ıstersenkızlar tarama test sonucumu internetten alabildim. kontrolüm çarşamba test sonucu almış anlayan arkadaş varsa bakabilir mi acaba? Merak ettim
Sonuç Tar.
İKİLİ TEST_EGE
Sonuc
İkili Test (PAPP-A)
2.58
İkili test (SERBEST BETA
HCG)
87.6
eklerım canım sımdı
tamam cANIM EKLERIM
eklerım tabı canımmmm
bende gecen zorladım kanadı baya baya hemde..
tamam canım lıstede yokmusun sen? varsın sankı bakım bır
aman ne ıyı olmus gtmedıgın ben gıttımde ne oldu kıl ıcındeym
valla 1.600 falan vermıstım 3 sene evvelınde..
ıykı gıtmedın bılseydım bende gıtmezdım ..
kızlar tarama test sonucumu internetten alabildim. kontrolüm çarşamba test sonucu almış anlayan arkadaş varsa bakabilir mi acaba? Merak ettim
Sonuç Tar.
İKİLİ TEST_EGE
Sonuc
İkili Test (PAPP-A)
2.58
İkili test (SERBEST BETA
HCG)
87.6
normalde cok zrlayınca olurdu ama ogun pek zorlanmadım mıdem aclıktan kurdu zatı
hıc bılmıyorum kuzum bu durumu ama netten arastır ıstersen
hiç de anlamam ki..
inş. gayet normaldir..
insallah canım bir an önce geçse de rahatlasam diyorum, aklım hep orda çünkü.. yatmaktan başka da bişey yapamadığım için sürekli düsünme halindeyim. idrarım olsa da olmasa da regl olcakmışım gibi bi ağrı oluyo. insallah geçer kısa zamanda
ya bende zayıfladım diye oldu sanıyodum..
meğer herksete böyleymiş:)))
kollarımda tüy yoktu bildiğin ayı postu oldu:))
valla bacaklara eğilince belim ağrıyo bi ara kuaföre gidicem..
galiba şişmanlayınca azalacak..7.aya kadar mağara adamlığına devam
inşallah canım. sınırın altı anladığım kadarıyla.
bende bu seferlik kendim yapıcam ama önümüzdeki aydan itibaren mecbur kuaföre gidicem ama aşağısı için çok utanıyorum orayı yaptıramam artık nasıl hallederim bilemiyorum
allah allah nıe oldukı ozaman canımmm
druna gıttıgın zaman bır sor
Selam çilekeş analar ve davşanlarıBenim net sabahtan sorunluydu şimdi çözüldü. Uyumadım bugün direndim ve uyumadım çok mutluyum kalktım yemek yaptım midem de bulanmadı
Geçmişe bi ışınlanayım amma da kaynatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?