2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

insallah canım bir an önce geçse de rahatlasam diyorum, aklım hep orda çünkü.. yatmaktan başka da bişey yapamadığım için sürekli düsünme halindeyim. idrarım olsa da olmasa da regl olcakmışım gibi bi ağrı oluyo. insallah geçer kısa zamanda

Çok sevindim canım paşa geliyor yani size allah sağ salim kucağınıza almayıda nasipmetsin ne güzel ya bende görmek istiyorum of geçsin artık günler

banada dokunmasa hiç düşünmeden kullanıcam ama makine jilet kıpkırmızı oluyorum kaşın kaşın ondan sonra mahvoluyorum yaa zaten bikini bölgesini ben eldivenle alıyorum daha rahat oluyo bacaklarımıda ağdayla :) valla böle giderse lazer bile paklamıcak bizi kız çoğalıyomu ne anlamadım milletin hamilelikte doğumda tüyleri dökülür benimki çoğalıyo sanki kafayı yicem

inşallah canım dua et içini ferah tut hiç bişey olmıcak de kendi kendini ikna et

ya bende zayıfladım diye oldu sanıyodum..
meğer herksete böyleymiş:)))
kollarımda tüy yoktu bildiğin ayı postu oldu:))
valla bacaklara eğilince belim ağrıyo bi ara kuaföre gidicem..
galiba şişmanlayınca azalacak..7.aya kadar mağara adamlığına devam

kızlar tarama test sonucumu internetten alabildim. kontrolüm çarşamba test sonucu almış anlayan arkadaş varsa bakabilir mi acaba? Merak ettim

Sonuç Tar.
İKİLİ TEST_EGE
Sonuc

İkili Test (PAPP-A)
2.58

İkili test (SERBEST BETA
HCG)
87.6

Filizcim benide eklermisin? sat 8 şubat tahmini doğum 15 kasım :)
daha cinsiyetimiz belli değil:)

Teşekkür ederim.
eklerım canım sımdı
Hosbulduum:) ilk bebişim olucak canım. 18 kasım doğum tarihimiz:)
tamam cANIM EKLERIM
benide eklermisin. SAT:9 Şubat Doğum tarihi:16 kasım

Teşekürler...
eklerım tabı canımmmm
kıslar bu arada cumartesı benım arkdan peceteye kan geldı baygdır tuvalete cıkamıyordum ondanmı oldu acaba szı dede oldumu?
bende gecen zorladım kanadı baya baya hemde..
tamam canım lıstede yokmusun sen? varsın sankı bakım bır
aman ne ıyı olmus gtmedıgın ben gıttımde ne oldu kıl ıcındeym

Ee o zaman ye tatlıyı getir atlıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi lafını hurafe olduğu kanıtlanmiş oldu.

hadi yaa bende kendime kızıyodum lazeri ertelemeseydim şimdi rahat olacaktım diye
iyiki gitmemişim..tüh seninde kötü olmuş..az para da değil..

valla 1.600 falan vermıstım 3 sene evvelınde..
ıykı gıtmedın bılseydım bende gıtmezdım ..

hıc bılmıyorum kuzum bu durumu ama netten arastır ıstersen

normalde cok zrlayınca olurdu ama ogun pek zorlanmadım mıdem aclıktan kurdu zatı

hiç de anlamam ki..
inş. gayet normaldir..

Selam çilekeş analar ve davşanları Benim net sabahtan sorunluydu şimdi çözüldü. Uyumadım bugün direndim ve uyumadım çok mutluyum kalktım yemek yaptım midem de bulanmadı
Geçmişe bi ışınlanayım amma da kaynatmışsınız

bende bu seferlik kendim yapıcam ama önümüzdeki aydan itibaren mecbur kuaföre gidicem ama aşağısı için çok utanıyorum orayı yaptıramam artık nasıl hallederim bilemiyorum

inşallah canım. sınırın altı anladığım kadarıyla.

bende baktım..adam akıllı şu olmalı diye bi değer yok
anca kötü senaryoları yazmışlar..
dediğin gibi sınır 3 galiba..
Allah hepimizin yavrusunu sağlıklı eli ayağı düzgün aklı tam bedeni tam güzel ahlaklı etsin ..amin..

bende bu seferlik kendim yapıcam ama önümüzdeki aydan itibaren mecbur kuaföre gidicem ama aşağısı için çok utanıyorum orayı yaptıramam artık nasıl hallederim bilemiyorum

yok bende sadece bAcak için gidicem..diğer türlü aynen devam yapacak bişey yok

Kızlar size biraz özel bişey danışmak istiyorum. Çok şükür özel hayatımız iyiydi eşimle. İçerdeki kanama alanları dolayısıyla ilişki yasakladı doktorumuz ve yaklaşık 2 aydır kankayız. Ama yine de eşime soruyorum, açıyorum bu konuyu, özlemedin mi diye soruyorum.Özledim ama aklıma gelince hep bebek de geliyo o yüzden isteğim geri gidiyo diyo. Yani hiç konuyu bile açtırmıyo bana. Bebek de bebek... Doktor yasağı kaldırınca da mı böyle olcak diyorum. Yok o zaman düzeliriz diyor ama sürekli bebek diyo bana. Annesin sen kutsalsın diyo. Ben de kızdım senin annen miyim be diye Ama üzülüyorum da yani böyle düşünmesine.
Bakıyorum bazılarınızın eşleri hala isteklerinden bişe kaybetmemiş benimki niye böyle bi moda girdi anlamadım.:44:

hos geldın canım ohhh ne gusel mıden bulanmamıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…