2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

filiz bu dediğin ilaç iğnemi? Aman gülüm yat hiç hava alayım falan deyip te kalkma yataktan. Az bir süre kaldı, azcık daha sabır göster. Yardımcı olan birileri var mı? aynı şehirde olsak valla gelir yardımcı olurdum sana Bak bebişin annesine tutunmuş sıkıca, sen de gayret göster biraz daha canım :)

Pufyy ablaa ve asyaeren gözünüz aydın çoookkk şükür güzel haberler verdiniz valla moralimiz düzeldi. Darısı başımıza

Evet igne bu canım bazı arklarımda kullanıyor burda saol canım yaa bakan annem eşim falan var kalkmıyorum hiç inş benımle olur 9 ayda

tamam bitanem eşime söledim alacak bakalım inş. iyi gelir. ya birde gebe olunca insan ilaç içmeye korkuyor

canım gaviscon u ben kullanıyorumm likit formunda olanı nerdeysse gebeliğimin başından beri...midem rahatsızdı benim sürekli yanma oluyordu...doktora sordum oda kullanabilirsin dedi...gebelikte a kategorisinde zararı olmayan ialçmış bi sakıncası yok dedi. gribal enfeksiyon olursa yada titreme gelirse soğuk algınlığından dolayı hemen 1 tane parol iç dedi. başka ilaç kullanmamamı söyledi bana..çünkü gebelikteki yüksek ateş bebekte dudak yarılmalarına sebebiyet veriyormuş..bende aldım yanımda taşıyorum..gavisconla ayrılmaz ikili olduk zaten. birde doktorum kimyasal hiç bişeye elini sürme demişti beyaz sabunlka yıkıyorum elimi nemlendirici yerine vazelin kullanıyorum..saçlarım için bebek şampuanı kullanıyorum. temizlik yapma dedi ama bulaşık deterjanına mecburen temas ediyorum ama çamaşır suyuna ve tuz ruhuna dokunma koklama falan dedi..birde hamam sauna gibi aşırı sıcak yerlere gitmiceksin aşırı sıcak su kullanmıcaksın dedi bana

Merak ettik seni canim. Ah dayan birazcik daha hafifleyecek gitgide insallah.

Aynen ben de cok etkilendim fidele ve cicek'ten kotu kotu ruyalar gordum. Allah onlara sabir ve yeni saglikli bebisler versin. Bizimkileri de korusun.

Pufyy ablaa ve asyaeren gözünüz aydın çoookkk şükür güzel haberler verdiniz valla moralimiz düzeldi. Darısı başımıza

teşekkürler canım :) Hepimiz şu ayı bir tamamlasak daha olumlu, güzel şeyler konuşacağız. Bebeklerimizin cicilerini göstereceğiz daha :) Dilerim ki artık hep güzel haberler alırız.
Size güzel bir haber verirken içim daha rahat söylemek istiyorum. Daha bugün üzülmüş bir annenin üstüne olumlu haberi vermek buruk oluyor.
Allah hepimizin bebeğini bize bağışlasın.

Filizzzzz filizzz hersey iyi olacak canim merak etme , rabbime emanet miniginminiklerimiz ...
ya seni birakmiyacak insallah sIkI sIkI tutunuyor annesine

Asyaren canim sonucu ogrendinmi birde puffyablamdami aldi sonucunu???
Sayfalari goremedim ??

Filizzzzz filizzz hersey iyi olacak canim merak etme , rabbime emanet miniginminiklerimiz ...

Sayfalari goremedim ??

Saol canım inş yaaa rabbime emanet ettim yapcak bişeyim yok allahım saglık versin inş

Evet igne bu canım bazı arklarımda kullanıyor burda saol canım yaa bakan annem eşim falan var kalkmıyorum hiç inş benımle olur 9 ayda

Olacak gülüm olacak. ben inanıyorum, sende inancını kuvvetli tut! ...daha cinsiyet tahminleri yapacağız :))

Aynen ben de cok etkilendim fidele ve cicek'ten kotu kotu ruyalar gordum. Allah onlara sabir ve yeni saglikli bebisler versin. Bizimkileri de korusun.

Rüya demişkennn aklıma geldi. Kızlar rüyamda çok güzel daha yeni doğmuş bir bebek vardı elimde. Ama bu kadar güzel bir bebek olamaz! Parmağımı ağzına götürdüm hemen emmeye başladı.
Amaaa bebek benim değil, aranızdan birininmiş... :) Güzel annesine bebeğini kendi ellerimle götürdüm, bir güzel karnını doyurdu.

Benim rüyalarım genellikle gerçek olur. Bu rüyamı da hayıra yorarak, anneyi Filiz olarak düşüneceğim ki Filizcim olumlu düşünsün. :)

Sayfalari goremedim ??

evet canım öğrendik. güzel haber aldık çok şükür. Darısı herkesin başına.

Şimdi doktordan geldik, risk durumu 1/10000 müş....

Yani kuzumun maşallahı var
Allah nazarlardan saklasın canım güzel haberler geliyor ne güzel

Çok sevindim ablacım süper valla ne güzel haberler böyle allah herkese nasip etsin böyle güzel haber almayı bana da nasip etsin :))

Ayy canım yaaa zaten duygusalım kıyamam ne güzel inş hepımız kavusuruz saglıkla sıhhatle tek istedigim o hiç sorun yasamadan 9.aya kadar hepbirlikte ilerlemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…