tamam bitanem eşime söledim alacak bakalım inş. iyi gelir. ya birde gebe olunca insan ilaç içmeye korkuyor
Olmayabilir canım. Ben dün gittim şimdi belirgin olmaz 3 hafta sonra 4lü taramada öğreniriz dedi. Belki yorum yapar ihmal üstüne ama...
hadi yaa ozaman bana da sölemezler. sana da çok sevindim cnm gözün aydınn
GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
şimdi netten bakındımda canım evet ilacın adı gavisconmuş buradada kullanan arkadaşlarımız vardı
filiz bu dediğin ilaç iğnemi? Aman gülüm yat hiç hava alayım falan deyip te kalkma yataktan. Az bir süre kaldı, azcık daha sabır göster. Yardımcı olan birileri var mı? aynı şehirde olsak valla gelir yardımcı olurdum sanaBak bebişin annesine tutunmuş sıkıca, sen de gayret göster biraz daha canım :)
tamam bitanem eşime söledim alacak bakalım inş. iyi gelir. ya birde gebe olunca insan ilaç içmeye korkuyor
Ne zamandır girmemiyordum kızlar ben çok kötü geçiriyorum. Dün gece serum yedim de o biraz kendime getirdi ama her şey her yer kokuyor deterjan deterjan her yer resmen. Mide bulantılarım akşamları artıyor ve hiç uyuyamıyorum. Ağzımda aftlar çıktı bişey yiyememekten. 9+0 bugün daha ne kadar çekeceğiz?
Gunayin arkadaslar ..
Dun gece cicegin durumu cok etkiledi beni , birde hastalik uyuyamadim
Bu olayi defalarca yasadigim icin uzuntum cok fazla( tekrardan gecmis olsun demek istiyorum cicege..
Icimde kocaman umut oldugu hald , o ultrasona uzandigimda gozumu 1-2 saniye kapali tutuyorum korkumdan ..
Kalbim cok fena carpiyor , doktor hersey yolunda diyene kadar ..
Dua ediyorum neolu allahim bebeklerimize kavusalim kotu haber almiyalim.
Puffy68 abla allah razi olsun sizden .. Rabbim dualarimizi kabu eder insallah..
Madamtusot merak etmistim seni .. Insallah cabucak gecer bulantilarin canim
Pufyy ablaa ve asyaeren gözünüz aydınçoookkk şükür güzel haberler verdiniz valla moralimiz düzeldi. Darısı başımıza
Filizzzzz filizzz hersey iyi olacak canim merak etme , rabbime emanet miniginminiklerimiz ...
ya seni birakmiyacak insallah sIkI sIkI tutunuyor annesine
Asyaren canim sonucu ogrendinmi birde puffyablamdami aldi sonucunu???
Sayfalari goremedim ??
Evet igne bu canım bazı arklarımda kullanıyor burda saol canım yaa bakan annem eşim falan var kalkmıyorum hiç inş benımle olur 9 ayda
Olacak gülüm olacak. ben inanıyorum, sende inancını kuvvetli tut! ...daha cinsiyet tahminleri yapacağız :))
Aynen ben de cok etkilendim fidele ve cicek'ten kotu kotu ruyalar gordum. Allah onlara sabir ve yeni saglikli bebisler versin. Bizimkileri de korusun.
Filizzzzz filizzz hersey iyi olacak canim merak etme , rabbime emanet miniginminiklerimiz ...
ya seni birakmiyacak insallah sIkI sIkI tutunuyor annesine
Asyaren canim sonucu ogrendinmi birde puffyablamdami aldi sonucunu???
Sayfalari goremedim ??
Allah nazarlardan saklasın canım güzel haberler geliyor ne güzelŞimdi doktordan geldik, risk durumu 1/10000 müş....
Yani kuzumun maşallahı var
İkili test sonucum mail olarak geldi bende mail olarak doktoruma yolladım kendisi yurt disinda , biraz once cevap geldi sonuc superrrrr
Detaylı gorusme icin Pazartesi gidecektik gelme 12 mayistaki randevuda görüşelim dedi , size oran , ölçü , deger yazmayacağım kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum , onemli olan risk yokkkkkkkk
Ayy canım yaaa zaten duygusalımRüya demişkennn aklıma geldi. Kızlar rüyamda çok güzel daha yeni doğmuş bir bebek vardı elimde. Ama bu kadar güzel bir bebek olamaz!Parmağımı ağzına götürdüm hemen emmeye başladı.
Amaaa bebek benim değil, aranızdan birininmiş... :) Güzel annesine bebeğini kendi ellerimle götürdüm, bir güzel karnını doyurdu.
Benim rüyalarım genellikle gerçek olur. Bu rüyamı da hayıra yorarak, anneyi Filiz olarak düşüneceğim ki Filizcim olumlu düşünsün. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?