2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım içini ferah tut sen. sanırım kanamanda bebişten uzakta yine dimi. tez zamanda geçer inşallah üzme kendinide bebişide

Şimdi doktordan geldik, risk durumu 1/10000 müş....

Yani kuzumun maşallahı var

Allahın izniyle hiç bişey olmaz canım içini ferah tut sen. sanırım kanamanda bebişten uzakta yine dimi. tez zamanda geçer inşallah üzme kendinide bebişide
kendı dr uzakta dedı ama bu sımdıkıde dıyor bebegın eşinin orda nebılım ıste ama ıgne gecırır dıyorlar bıde progestanı cok alıyorum ya oda cok etkılı imiş. nasıb ne dıyım valla canım

inşşş canım benım ya allaha hamd olsun senın ne guzel gecmiş şükür bıde benım gecse ahh
Gecer canim insallah , dedigim gibi kanamayla hamileligini sürdürenlerde var , stress yapma .. Bak bebegin ne güzel seninle

Hadi gözün aydin ..

burçak

sütle içsen ilacını nasıl olur acaba neydi ya gavisconmuydu bişeydi sanki yaaaaa

anladım cnm ozaman sen şimdiki doktorun dediklerini uygula bakalım kalkma hiç yerinden. zaten kendi doktoruna da az kalmış. dualarım seninle filizim sağ salim doğurcaksın iş.

anladım cnm ozaman sen şimdiki doktorun dediklerini uygula bakalım kalkma hiç yerinden. zaten kendi doktoruna da az kalmış. dualarım seninle filizim sağ salim doğurcaksın iş.

saol bebegım inşş rabbım nasıp ettıyse olur inşallahh az kaldı gun sayıyorum valla ..

İkili test sonucum mail olarak geldi bende mail olarak doktoruma yolladım kendisi yurt disinda , biraz once cevap geldi sonuc superrrrr
Detaylı gorusme icin Pazartesi gidecektik gelme 12 mayistaki randevuda görüşelim dedi , size oran , ölçü , deger yazmayacağım kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum , onemli olan risk yokkkkkkkk

Kizlar daha simdiden bacaklarima kramp giriyor.. Bir gün cok iyi oluyorum ikinci gün kaldigim yerden devam , dün gece cok korktum belirtilermi azaldi diye , sabah uyanir uyanmaz solugu lavobada aldim kussam bir dert kusmasam ayri bir dert

canım ben anladım ki bulantılar tamamen geçmiyor. şu bir kaç gündür yine bulantı başladı ama çok yoğun değil. Öğlen yemek yaparken fena oldum. Midem bulandı, başım döndü , gözlerim karardı. Dikkat ettim de ayakta sabit durduğumda böyle oluyorum. Saatlerce yürüsem problem değil ama nasıl bir şeyse artık? Senin de hafifler inşallah. hiç değilse aralarda beslenmiş olursun.

biraz daha sık dişini canım 3 ayını doldurmak üzeresin. en yakın zamanda geçer inşallah da rahat rahat devam edersin. yatmakta çok zor ama dediğim gibi. geçicek bak burda bir sürü anniş dua edio senin minik tavşan için Allahın izniyle doğduktan sonra bunları konuşup güleriz bize ne günler yaşattılar diye. benim sıpa bi doğsun totişine totişine vurcam bana neler çektirdin diye :) gerçi kucağımıza alınca bunların hepsini unutucaz inşallah. Rabbim bundan sonra burdaki kimseye kayıp vermesin. kaybedenlerde yeniden bebişlerine kavuşsunlar inşallah.

abla gozun aydın ne guzel darısı ınsallah bıze olsun..

gözün aydın ablacım maşallah paşaya darısı hepimizin başına inşallah

Haline üzülen abla fırçasıydi o alınma sakin :)) iyi olmana cok sevindim yat o totosunun ustune kalkma , ben simdi bu gazla midem bulunmasına ragmen yemek yapacagim kocisimde sevinsin birazcık degilmi

3 ayı deıl de 4 ayımı bıtırsem nasıp olursa rahatlıcam azdA OLSa..
saolun valla dualara cok ınanırım ben..
valla ah bır dogsa saglıkla kavussak koklasak daha ne ısterız kiii
aminn canım ınsallah rabbım kımseye yasatmasın bır daha
[/B]

Haline üzülen abla fırçasıydi o alınma sakin :)) iyi olmana cok sevindim yat o totosunun ustune kalkma , ben simdi bu gazla midem bulunmasına ragmen yemek yapacagim kocisimde sevinsin birazcık degilmi

yok be abla alınmam merak etme dogru soluyorsunda ah elımde olsa keske esım kadar sakın olabılsem.. benım dr ıgne verseydı basta bole olmıycaktı belkıde oldum ıgnemı sımdı ınsallah kanama alanımda durur :2:

Olmayabilir canım. Ben dün gittim şimdi belirgin olmaz 3 hafta sonra 4lü taramada öğreniriz dedi. Belki yorum yapar ihmal üstüne ama...

ohh valla güzel haberler aldıkça içim rahatlıyor yaaaa çok şükür.

Bende rahatladım canım. Kendime kızmaya başladım artık, boşu boşuna bir tedirginlik bir telaş. ilk çocuğun getirdiği acemilik belki de ama böyle olmaz ki? Hadi bebiş sağlıkla doğdu bu pimpiriklik sonra da devam edecek belli ki. Kızdım kendime valla. Kurcalamayacağım artık.

maşallah canım gözün aydın. darısı burdaki tüm bebişlerin başına

Amin canım. Artık kötü haber hiç almayalım, herkesin kuzusu sağlıkla kavuşsun anneciğine.

Gözün aydın, Çok şükür... Herkes böyle güzel haberler getirsin inşallah!

ayyy çook sevindimmm darısı hepimize olsun inşaallahhh havada uçuyosundur artık

oh be akşam üstü akşam üstü ne güzel haberler verdiniz artık biraz daha içim rahat evin yolunu tutabilirm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…