- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
Şimdi doktordan geldik, risk durumu 1/10000 müş....
Yani kuzumun maşallahı var
kendı dr uzakta dedı ama bu sımdıkıde dıyor bebegın eşinin orda nebılım ıste ama ıgne gecırır dıyorlar bıde progestanı cok alıyorum ya oda cok etkılı imiş. nasıb ne dıyım valla canımAllahın izniyle hiç bişey olmaz canımiçini ferah tut sen. sanırım kanamanda bebişten uzakta yine dimi. tez zamanda geçer inşallah üzme kendinide bebişide
Gecer canim insallah , dedigim gibi kanamayla hamileligini sürdürenlerde var , stress yapma .. Bak bebegin ne güzel seninleinşşş canım benım ya allaha hamd olsunsenın ne guzel gecmiş şükür bıde benım gecse ahh
burçak
sütle içsen ilacını nasıl olur acaba neydi ya gavisconmuydu bişeydi sanki yaaaaa
ıste ben hıc olumlu olamıyorum kı cok kızıyorum kendıme ama elımde deıl cok korkuyorum drlardan cok cektm 2 bucuk sene bekledım ..eşim cok sakın allaahtan sımdı bıle dr goturmıcektı ama dayanamadı aglıcaktım nerdeyse
benı en ufak olaylar bıle cok etkılıyor cok duygusallastım buara kendı dr daha ii ama ıgne falan vermedı sınır oldum yaaa
bende cok karsıyım 2 cı dr canım ama dedım ya muayenesı 150 hadı onu gectım uzak bana yol olarakta
gıttıgım dr da zaten kendı dr umu tanıyordu işte mecburdum ıcıme sıkıntı dustu gıdıcek adam akıllı dr da yok cevremde
kendı dr 2 mayısta cANIM randevum 2 lı test olucak ozamandA..KENDI DR yapacak bısey yok kanama alanın var yatmaya devam dıyor nebılıyım kuzum yaa bende napcamı sasırdımm iştee
kendı dr yurtdısında suan o yuzden erkenede vermedı randevumu
anladım cnm ozaman sen şimdiki doktorun dediklerini uygula bakalım kalkma hiç yerinden. zaten kendi doktoruna da az kalmış. dualarım seninle filizim sağ salim doğurcaksın iş.
Kizlar daha simdiden bacaklarima kramp giriyor.. Bir gün cok iyi oluyorum ikinci gün kaldigim yerden devam , dün gece cok korktum belirtilermi azaldi diye , sabah uyanir uyanmaz solugu lavobada aldimkussam bir dert kusmasam ayri bir dert
kendı dr uzakta dedı ama bu sımdıkıde dıyor bebegın eşinin orda nebılım ıste ama ıgne gecırır dıyorlar bıde progestanı cok alıyorum ya oda cok etkılı imiş. nasıb ne dıyım valla canım
İkili test sonucum mail olarak geldi bende mail olarak doktoruma yolladım kendisi yurt disinda , biraz once cevap geldi sonuc superrrrr
Detaylı gorusme icin Pazartesi gidecektik gelme 12 mayistaki randevuda görüşelim dedi , size oran , ölçü , deger yazmayacağım kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum , onemli olan risk yokkkkkkkk
şimdi netten bakındımda canım evet ilacın adı gavisconmuş buradada kullanan arkadaşlarımız vardı
İkili test sonucum mail olarak geldi bende mail olarak doktoruma yolladım kendisi yurt disinda , biraz once cevap geldi sonuc superrrrr
Detaylı gorusme icin Pazartesi gidecektik gelme 12 mayistaki randevuda görüşelim dedi , size oran , ölçü , deger yazmayacağım kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum , onemli olan risk yokkkkkkkk
biraz daha sık dişini canım 3 ayını doldurmak üzeresin. en yakın zamanda geçer inşallah da rahat rahat devam edersin. yatmakta çok zor ama dediğim gibi. geçicek bak burda bir sürü anniş dua edio senin minik tavşan içinAllahın izniyle doğduktan sonra bunları konuşup güleriz bize ne günler yaşattılar diye. benim sıpa bi doğsun totişine totişine vurcam bana neler çektirdin diye :) gerçi kucağımıza alınca bunların hepsini unutucaz inşallah. Rabbim bundan sonra burdaki kimseye kayıp vermesin. kaybedenlerde yeniden bebişlerine kavuşsunlar inşallah.
Haline üzülen abla fırçasıydi o alınma sakin :)) iyi olmana cok sevindim yat o totosunun ustune kalkma , ben simdi bu gazla midem bulunmasına ragmen yemek yapacagim kocisimde sevinsin birazcık degilmi
kızlar merhabalarrrrr 1 haftadır giremiyorummm. çok özledim sizleriii napıyosunuzzz nasılsınızzz. sayfalar uçmuşşşş okuyamadım geçmişi.. ben dün kontrole gittim bebişlerim çok iyilerdi rabbime şükürler olsun. ayaklarını çırpıyodu birisi. doktorum dediki sınıfıgeçtinn artık ikizlerii doğurabilirsin dedi. çoook mutlu oldummm. 15.haftadan itibaren heyet raporu verecek hep yatacakmışım. 3 hafta sonra detay ultrason için randevu verdi. kızlarr detay ultrasonda 3 hafta sonra cinsiyet belli olurmu sizceee
ohh valla güzel haberler aldıkça içim rahatlıyor yaaaa çok şükür.
maşallah canımgözün aydın. darısı burdaki tüm bebişlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?