2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kizlar iPad yine arıza yapti alıntı yapamıyorum tek tek cevap veremiyorum öncelikli kusura bakmayin. Tum tebrikler icin tesekkurler Rabbim sizede iyi haberler nasip etsin , gunlerden beri ilk defa derin rahat bir nefes aldim Rabbim sizede nasip etsin , tum dua ve dilekleriniz icin tesekkurler

slm kızlarrrrrrrr ıkılı testımızın sonucu cıkmıs doktorumuzdan geldık sımdı allahıma bınlerce kez sukur hersey yolunda 3 lu teste gerek yok artık dedı doktorum bu test daha detaylısı dedı zaten memlekete gıdıyorum 1 hafta sonra. bayadir doktora gitmem artikkkkkk veeeeeeee veeeeeee sehzademiz geliyorrrrrrrrrrrrrr

Oh ne güzel sende atlattın şükür darısı biZe inş canım senindemi şehzade amanın bu sene cogunluk erkekde demkki aman saglık olsunda gerisi boş

evet canım öğrendik. güzel haber aldık çok şükür. Darısı herkesin başına.

Ucunuzude tebrik edrim ... Cok sevindim... Insallah sirayla hep guzel haberler alacagiz ..

veeeeeee bir şehzade dahaaaaa hadi gözün aydın

kız yok mu kııııııııızzzzz milleeeeeeeeeeeeeeettt

Tebrikler hayirli olsun test sonucun darisi tum bekleyenlerin basina :))
Bir erkek daha galiba bir kac futbol takımı çıkaracağız bu gidişle :))))

insallah darisi sizlere kizlarrrrrrr guzel haberlerini alirsiniz yavrularinizin hala ilk gunku gibi kalbim cikacak gibi oluyor oraya yatinca allahim herkesin gonlune kalbine gore versin.

veeeeeee bir şehzade dahaaaaa hadi gözün aydın

kız yok mu kııııııııızzzzz milleeeeeeeeeeeeeeettt
Birinin vardı ama hatrlamadım snmd bölemiydi nicki sanırım gene tembellik ettm bu kafayla valla ah toplasam kendimi

Vay yine şehzade gözün aydın canım sonuçlarda iyi çıkmış :)) herkesde şehzade kızlar nerdesiniz :))

Tebrikler hayirli olsun test sonucun darisi tum bekleyenlerin basina :))
Bir erkek daha galiba bir kac futbol takımı çıkaracağız bu gidişle :))))

Bende kesin erkek hissedenlerdenim :)))..
Hernekadar doktor erken desede 90% diyorum :))

Sanada proluton 500 verdi degilmi doktor , bu kapatacaktir kisa zamanda kanama alanını insallah
İgneyi ihmal etme hep ayni gunde vurdur :)

Bende yemek yaparken cok fena oluyorum ;( yapamiyorum hatta

Kizlar özellikle midesi bulananla sizinde yedikleriniz sonradan aci tad veriyormu su an agzimin ici zehir yemis gibiyim bilgisi olan bilgilendirsin lütfen

gözün aydın ablacım rabbim oğluşunu korusun.inşallah darısı bizlere olsun

Sanada proluton 500 verdi degilmi doktor , bu kapatacaktir kisa zamanda kanama alanını insallah
İgneyi ihmal etme hep ayni gunde vurdur :)

evet ablacım proluton depot 500 verdı .progestanıda 4 sefer alıyorum gunde saf saf yatıyorum
ınanırmısın kendı dr 150 verıyorum suan gıttıgım dr 25 verdım bu dr bana her hafta olman gerekır dedı kendı dr hıc gerek yok dedi.ve suan lekelerım cok az gelıyor yaa madem bukadar etkılı ıgne neden bana kendı dr vermedı onca para dokuyoruz bıde şaka gıbı gıttıgım zaman ama cok solencem bıde aılemızın dr sayılır herkez bu dr gıdıyor sulalede

Aradada baya fiyat farki var Türkiyede insanin kafasida karisir doktor yönünden acaba para icinmi yapiyor diye her an aklina o soru gelir

Aradada baya fiyat farki var Türkiyede insanin kafasida karisir doktor yönünden acaba para icinmi yapiyor diye her an aklina o soru gelir

EVET BENIm dr oldukcA PAHALı gercı daha pahalı muayenesı olanlar var genede sukur
sımdı gıttıgımde 25 tl verdım bu dr bana dusuk tehlıken var hala devam ıgneyı mutlaka ol dedı ..
kendı dr vermedı 1 sefer verdı
dedım ıgne verırmısınız yok dıyor gerek yok dıyor kendı dr'um ne iş anlamadım

gözün aydın ablacım rabbim oğluşunu korusun.inşallah darısı bizlere olsun

Sivil canim darisi senin basina Rabbim senin meleğinide korusun

sen sakin ol canim yinede cok yüklenme doktoruna vardır bir bildigi de , ama cok kafana takiliyorsada sakince sor oda seni bu durumun üzdüğünü bilsin.
Benim doktorum kanamam oldugunda sehir dışındaydi bana hemen su hastaneye git ultrason yapılsın oradaki doktoru bana tel açıp benimle görüştürun dedi , bizde oyle yaptik iki doktor konuşup oyle ilac yazdılar , o igne yapildi zaten hemen durdu kanamam bir sonraki kontrolde kanama alanida kapanmıştı ama tedbir olarak yapılıyor igne.
Sen simdi öncelikli sakin ol doktorum ne zaman stres yapsam kızıyor cunku stres kanamaları tetikeyebiliyormus , bol suya devam , sık banyo yapma , bir de ıkinmak yok , bebegini dusun gülümse surekli ,nasipse hic bir sey olmayacak , Rabb'ime sigin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…