slm kızlarrrrrrrr ıkılı testımızın sonucu cıkmıs doktorumuzdan geldık sımdı allahıma bınlerce kez sukur hersey yolunda 3 lu teste gerek yok artık dedı doktorum bu test daha detaylısı dedı zaten memlekete gıdıyorum 1 hafta sonra. bayadir doktora gitmem artikkkkkk veeeeeeee veeeeeee sehzademiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
Kizlar iPad yine arıza yapti alıntı yapamıyorum tek tek cevap veremiyorum öncelikli kusura bakmayin. Tum tebrikler icin tesekkurler Rabbim sizede iyi haberler nasip etsin , gunlerden beri ilk defa derin rahat bir nefes aldim Rabbim sizede nasip etsin , tum dua ve dilekleriniz icin tesekkurler
slm kızlarrrrrrrr ıkılı testımızın sonucu cıkmıs doktorumuzdan geldık sımdı allahıma bınlerce kez sukur hersey yolunda 3 lu teste gerek yok artık dedı doktorum bu test daha detaylısı dedı zaten memlekete gıdıyorum 1 hafta sonra. bayadir doktora gitmem artikkkkkk veeeeeeee veeeeeee sehzademiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
evet canım öğrendik. güzel haber aldık çok şükür. Darısı herkesin başına.
Birinin vardı ama hatrlamadım snmd bölemiydi nicki sanırım gene tembellik ettmveeeeeee bir şehzade dahaaaaahadi gözün aydın
kız yok mu kııııııııızzzzz milleeeeeeeeeeeeeeettt
Tebrikler hayirli olsun test sonucun darisi tum bekleyenlerin basina :))
Bir erkek daha galiba bir kac futbol takımı çıkaracağız bu gidişle :))))
canım ben anladım ki bulantılar tamamen geçmiyor. şu bir kaç gündür yine bulantı başladı ama çok yoğun değil. Öğlen yemek yaparken fena oldum. Midem bulandı, başım döndü , gözlerim karardı. Dikkat ettim de ayakta sabit durduğumda böyle oluyorum. Saatlerce yürüsem problem değil ama nasıl bir şeyse artık? Senin de hafifler inşallah. hiç değilse aralarda beslenmiş olursun.
Bende kesin erkek hissedenlerdenim :)))..
Hernekadar doktor erken desede 90% diyorum :))
Bende yemek yaparken cok fena oluyorum ;( yapamiyorum hatta
Kizlar özellikle midesi bulananla sizinde yedikleriniz sonradan aci tad veriyormu su an agzimin ici zehir yemis gibiyimbilgisi olan bilgilendirsin lütfen
İkili test sonucum mail olarak geldi bende mail olarak doktoruma yolladım kendisi yurt disinda , biraz once cevap geldi sonuc superrrrr
Detaylı gorusme icin Pazartesi gidecektik gelme 12 mayistaki randevuda görüşelim dedi , size oran , ölçü , deger yazmayacağım kimsenin kafasını karıştırmak istemiyorum , onemli olan risk yokkkkkkkk
Sanada proluton 500 verdi degilmi doktor , bu kapatacaktir kisa zamanda kanama alanını insallah
İgneyi ihmal etme hep ayni gunde vurdur :)
Bende oluyor garip bir tat ve agzima surekli acı su geliyor
evet ablacım proluton depot 500 verdı .progestanıda 4 sefer alıyorum gunde saf saf yatıyorum
ınanırmısın kendı dr 150 verıyorum suan gıttıgım dr 25 verdım bu dr bana her hafta olman gerekır dedı kendı dr hıc gerek yok dedi.ve suan lekelerım cok az gelıyor yaa madem bukadar etkılı ıgne neden bana kendı dr vermedı onca para dokuyoruz bıde şaka gıbı gıttıgım zaman ama cok solencem bıde aılemızın dr sayılır herkez bu dr gıdıyor sulalede
Aradada baya fiyat farki varTürkiyede insanin kafasida karisir doktor yönünden acaba para icinmi yapiyor diye her an aklina o soru gelir
gözün aydın ablacım rabbim oğluşunu korusun.inşallah darısı bizlere olsun
evet ablacım proluton depot 500 verdı .progestanıda 4 sefer alıyorum gunde saf saf yatıyorum
ınanırmısın kendı dr 150 verıyorum suan gıttıgım dr 25 verdım bu dr bana her hafta olman gerekır dedı kendı dr hıc gerek yok dedi.ve suan lekelerım cok az gelıyor yaa madem bukadar etkılı ıgne neden bana kendı dr vermedı onca para dokuyoruz bıde şaka gıbı gıttıgım zaman ama cok solencem bıde aılemızın dr sayılır herkez bu dr gıdıyor sulalede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?