2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Filizcim merhaba, kesenin kenarindaki kanamadan bahsediyorsun dimi. Dr banada ayni igneden verdi 2 haftadir, haftada 1 kere oluyorum. C.tesi dr a gidicem bakalim ne olmus. Dr bana caisma dedi, surekli yatiyorum. Sanada yat ve calisma dedi mi. Bana oturma, yurume, calisma dedi.

ufff filiz hemen gelse bari artık ayrılcam orta yerimden hiç tırnaklarımı kemirmeyen ben tırnak kemirmeye başladım valla yaaa:26:

Filiz 86 insallah guzel haberlerle gelirsin canim.. Dualarim seninle ..

Etkilenmemek elde değişki eşime anlattım çiçeğin durumunu bir alet var almak istiyordu ben aldırtmıyordum kesin alıcam diyor 2 mayısda kontrolüm var bir hafta geçmeyecek bana da iyi haberlerini bekliyorum

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin filiz'cim.lekelenmende inşallah bir an önce son bulur.daha mutlu ve huzurlu olursun
kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım ben cok ınanıım once rabbımın sonra bırılerının duasıyla sukur bebegım hala benımle idi cok korktum yuregım agzımdA elim ayagım tıtrıyordu ben cok zor kavustum ınanın bırdaha hamıle kalamam dıyede korkum cok fazla idi kanama alanım hala devam dusuk tehlıken hala var dedi..ıgne oldum ıns durdurur kanama alanımı

ohhh rabbime binlerce kez şükürler olsun.. bak iyiymiş kendi kendini paralıyorsun sen üzüldüğün için bebişininde üzülüyor annesi yoksa kaşları çatık bir bebişmi doğurmak istiyorsun. bebekler annenin sitresinden çok etkilenir ve doğduklarında da bunu devam ettirlermiş kuzenimin eşi hamileyken çok stres yapmış kızı 2,5 yaşında çocuk ne gece ne gündüz doğru düzgün uyumuyor. geçicek bunların hepsi allahın izniyle içini ferah tut

abla öle deme ya sende zor kavustun anla okadar kotuydum ki ıgne oldum sukur ıns gecer kanama alanım hep okuyorum dua
gece hep kotu kotu ruyalar gordum bıde dun cıcek arkadasıma cok uzuldum
[/B]
filizcim bol bol dinlen yat kalkma hiç tuvalet ihtiyacın dışında allahın izniyle hiç bisey olmaz iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah ..
hıc kalkmıyorum canım yaa aminnn kuzum ıns hepımızın saglıkla almasını nasıp eder rabbım
evet canım ıcım rahatladı ne yapalım kı elımde deıl cok panık oldum bısey oldu dıye bıde lekelerım dahada arrttı dun gece sabah o yuzden gıttım
ohhh çok şükür cnm bende aynı iğneden oluyorum demiştim yaa biraz yakıyor ama olsun
meleklerimiz iyi olsunda ,geçicek bu günler
evet canım cok yaktı ama ne yApalım dedıgın gıbı bebeklerımız ıyı olsunda dAYANIRIM BEN acıya..
bana dr asprını kestırdı cunku kanamayı dAHADA arttırabılırmıs

çok saol canım yuregım agzımdaydı ıcım sıkılmıstı dun gece uzuntu ıle yattm
canım kendı dr 150 tl muayenesı bıde cok uzak 40 dk yol dayanamazdım sımdı gıttgım dr kendı dr tanıyordu zaten en azından bebegımın yasadıgını gormek bıle yetti.
ıgne verdı sadece oda kendı dr verdıgı ıgneyı verdı zaten okadar baska bısey vermedı canım

dogrudur canım ama dun cok uzuldum cıcek arkadasıma sonra gece hep kabus gordum uyuyamadım ıcıme sıkıntı gırdı gece lekelerım devam edıyordu o yuzden mecburdum gıtmeye..ins artık gecerde rahatlarım yaa

canım çok soguk yada sıcak yediğimde midem çok ağrıyo belki seninde ondan oluyodur ne iyi gelir bende bilmiyorum

cnm ben ne çok soğuk ne de çok sıcak bişi de yiyip içmedim ki

o bende de vardı canım bu aralar geçti kızlar bi takım ilaçlar kullanıyordu bi şurup sölemişlerdi hatta iyi geliyor falan diye bide yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir.

acaba neydi şurubun adı bnde alsam ya. sabahları aç karnına kan hapı içiyorum acaba o mu ağrıtıyor die düşünüyorum ama onuda aç içmem şart. ben midemin yerni bilmezdim bu yaşıma kdar. daha ik kez mide ağrısı çekiyorum canım ya

evet oldukça benzer. teşekkür ederm seninde bebişin hayırlı olsun

bak ben sana demedimmiii elhamlısın yaa kendinide bebişide üzüyorsunn.. aynı iğneyi bana da dün verdi doktor düşün bak kanamam fln olmamasına rağmen önlem olarak verdi. haftada bir vurulcam. sen içini ferah tut herşey güzel olacakkkkk

maşallah canım bebişlerine. gelişimlerinin aynı olmasına çok sevindim gerçekten. benim biri hala 5 gün geriden geliyor. bende seni çok merak ediyorum inan. dün çok yoğun olmama rağmen senin kontrolün olduğunu bildiğim için topiğe bakındım. yazmadığını görünce de çok merak ettim. canım normalde çok zayıfmışsın. normal kilonun altında hamile kalanlar gebelikte çok hızlı kilo alıyor. o yüzden doktorun en güzelini yapmış seni diyetisyene yönlendirmekle. heyet raporu nasıl oluyor. bende çok merak ediyorum. bir de her hastane vermiyor sanırım. senin doktorun üni hastanesinde prof sanırım. o yüzden veriyor olabilir. her yerde duyuyorum ikiz gebelikte 15-16.haftalardan itibaren yatak istirahati gerektiğini ama benim doktorum ben sormadan bi şey söylemiyor bu konuda. ben de rahat olamıyorum bu yüzden. ne gerekiyorsa yapmak istiyorum. ama doktorum bu konuda yönlendiren bir doktor değil.[/QUOTE]

evet cnm başkent üniv.de prof. ama özel sonuçta. senin doktorun da 15.haftalar gelince bence söyler. şimdi tam karar verememiş olabilir. sen sıkıntı yapma. birde ben endometriosiz hastası olduğum için belki yatışa çabuk karar vrdi. ve erken doğum kesin %100 diyor kasımda doğurmayacağım kesin yani

Burcak0606, tatlim ben rennie diye bir surup var, mide bulantisindan mahfolana kadar beklerim ben yeterki ilac icmemek icin, son raddede bu surubu iciyorum aninda iyi gelip rahatlatiyor masallah. Dr bana metpamid diye bi hap vermisti onu hic kullanmadim, buşurubu icsem olurmu dedim, olur tabiki dedi. Tavsiye ederim.

valla cok evhamlıyım canım ama elımde deıl ınan senınkıde proluton depotmu? aynısımı aaa banada kendı dr vermedı 1 sefer verdı gerek yok dedi sınır oldum bu baska dr verdı mutlaka ol dıyor her hafta

filizcim çok sevindim.rabbime şükürler olsun.maşallahh allah elinizede versin inşallah
inşallah iğneyle lekelenmelerin kesilir.ne kadar huzursuz olduğunu tahmin edebiliyorum.feraha kavuştursun seni rabbim

dogrudur canım ama dun cok uzuldum cıcek arkadasıma sonra gece hep kabus gordum uyuyamadım ıcıme sıkıntı gırdı gece lekelerım devam edıyordu o yuzden mecburdum gıtmeye..ins artık gecerde rahatlarım yaa

amin canım inşallah geçer biran evvel çiçek hepimizi çok üzdü hakkında hayırlısı olsun.... ama özwellikle senin için stres hiç iyi bişey değil hem kendine hem bebeine zarar veriyorsun az daha sakin ol hırpalama kendini gerektiğinde yine git gitmene bişey demiyorum ama kendini bukadar strese sokma lütfen

filizcim çok sevindim.rabbime şükürler olsun.maşallahh allah elinizede versin inşallah
inşallah iğneyle lekelenmelerin kesilir.ne kadar huzursuz olduğunu tahmin edebiliyorum.feraha kavuştursun seni rabbim
amin canım yaa ama gene devam edıyor ıste tehlıke ıns ıgne durdurur bu alanıda ..
ınan anlaman lazım pkolu oldugum ıcın zor kavustum zaten bırdaha sankı hamıle kalamıcam gıbı gelıyor bıde aynı tedavıler vs benı cok yıpratmıstı

amin canımmm elımde deılkı ne yapayım ıste evham yapıyorum rabbım saglkla bıran once kavusmamızı nasıp etsın

bende alayım hemen o şuruptan ozaman mavetti bu mide ağrısı beni

anlıyorum seniii benimde tedaviyle olduğu içinn ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. ama olumlu düşünmek çok önemli ben hep olumlu düşündüm başından sonuna kadar. hep olacak tedavi dedim olumlu sonuçlancak dedim şükürler olsun öyle de oldu. dün doktora giderkende annemler çok panikti korkuyolardı ama ben hiç korkmadım biliyordum meleklerimin benle olduklarını, iyi olduklarını. biraz kendini motive etmeye çalış. hep korku ile nereye kadar bitanem. herşey rabbimden geliyor. ondan gelen herşeye razıyız. hayırlısını versin hakkımızda

evet cnm aynı iğne haftaya başla vurulmaya dedi, haftada bir dedi. riskli gebelik riske atmayalım bu iğne iyi olur dedi. ama sen yine de kendi doktoruna bi danış derim bitanem. sonuçda onla başladın onla da devam et. ben hiç 2.bi doktora gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. anladım uzak ama bebiş için ve senin gönül rahatlığın için kendi doktoruna bi git derim. en başından beri senin durumunu en iyi o biliyor.her doktorun yoğurt yeme sitili farklı çünkü

ıste ben hıc olumlu olamıyorum kı cok kızıyorum kendıme ama elımde deıl cok korkuyorum drlardan cok cektm 2 bucuk sene bekledım ..eşim cok sakın allaahtan sımdı bıle dr goturmıcektı ama dayanamadı aglıcaktım nerdeyse
benı en ufak olaylar bıle cok etkılıyor cok duygusallastım buara kendı dr daha ii ama ıgne falan vermedı sınır oldum yaaa
bende cok karsıyım 2 cı dr canım ama dedım ya muayenesı 150 hadı onu gectım uzak bana yol olarakta
gıttıgım dr da zaten kendı dr umu tanıyordu işte mecburdum ıcıme sıkıntı dustu gıdıcek adam akıllı dr da yok cevremde
kendı dr 2 mayısta cANIM randevum 2 lı test olucak ozamandA..KENDI DR yapacak bısey yok kanama alanın var yatmaya devam dıyor nebılıyım kuzum yaa bende napcamı sasırdımm iştee
kendı dr yurtdısında suan o yuzden erkenede vermedı randevumu

progestanı birden mi bıraktın.ben de günde 2 doz kullanıyordum dr.yavaş yavaş bırakacaksın dedi.şimdi 1 doza düşürdüm sonra gün aşırı sonra 3 günde 1 falan alarak bırakmam gerekiyormuş.

ben günde 3 tane kullanıodum canım. geçen cuma kontrolüm vardı ama ben 2 gün öncesinden kendim bırakmıştım çünkü bana acaip yan etki yapıodu. gider gitmez sordum bırakayımmı diye bişey demedi önce. sonra bebişe baktı gayet iyi görünüo yarından itibaren bırakabilirsin dedi. bende zaten bıraktım demedim öylelikle kurtulmuş oldum canım. bilsem öle olcaını iç başlamazdım. bana hem baş ağrısı yaptı hem halsizlik hemde bulantımı tetikliodu. her doktor farklı işte doktorum bana keike başlamasaydın dedi. ama acildeki doktorda kanama olunca hemen onu dayadı. bilemedim. ama kurtulduğum için çok mutluyum darısı kullananların başına. bende tüylenme bile yaptı

Filizcim biraz daha sabret canim bak cok sükür bebegin seninle zaten 3. aydan sonra düsük riski cok aza iniyor su zaman biraz daha gecsin hareketlerini hissetmeye basladiginda cok rahat edersin canim

Filizcim biraz daha sabret canim bak cok sükür bebegin seninle zaten 3. aydan sonra düsük riski cok aza iniyor su zaman biraz daha gecsin hareketlerini hissetmeye basladiginda cok rahat edersin canim

inşşş canım benım ya allaha hamd olsun senın ne guzel gecmiş şükür bıde benım gecse ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…