ben progestan fitil,proluton iğne kullanıyorum ve yatıyorum doktor hatta çok sıkılırsan bi koltuktan diğerine geçersin dedi bana
dün sordum atlattık mı die yok diyor,inş.seninde hemencik geçer nasıl bi his oldugunu çok iyi bilirim geçen yıl 2düşük yaptım
rabbim korusun meleklerimizi valla hep yürreğim agzımda
ben ekstradan pıhtılaşma iğneside kullanıyorum artı corasprin
niye sen böle yaptın bakım neden kendini bukadar sıktın... canım benimm yapma böle üzme kendini allahın izniyle hiç bişeyin yoktur.
moralini yüksek tut hayırlısyla git gel güzel haberler getir emi dualarımız seninle kuzum...
ufff filiz hemen gelse bari artık ayrılcam orta yerimden hiç tırnaklarımı kemirmeyen ben tırnak kemirmeye başladım valla yaaa:26:
cnmm üzme tatlı canını yine birşey çıkmayacak. sen sadece fazla tedirginsin. rahat ol bi... bak ablanında 9 ay kanamalı geçmiş ve doğurmuş gözünün önünde öyle bir örnek varken korkmana gerek yok. hadi git gel biran önce hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Filiz 86 insallah guzel haberlerle gelirsin canim.. Dualarim seninle ..
Etkilenmemek elde değişki eşime anlattım çiçeğin durumunu bir alet var almak istiyordu ben aldırtmıyordum kesin alıcam diyor 2 mayısda kontrolüm var bir hafta geçmeyecek bana da iyi haberlerini bekliyorum
kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım ben cok ınanıım once rabbımın sonra bırılerının duasıyla sukur bebegım hala benımle idi cok korktum yuregım agzımdA elim ayagım tıtrıyordu ben cok zor kavustum ınanın bırdaha hamıle kalamam dıyede korkum cok fazla idi kanama alanım hala devam dusuk tehlıken hala var dedi..ıgne oldum ıns durdurur kanama alanımıinşallah hayırlı haberlerle gelirsin filiz'cim.lekelenmende inşallah bir an önce son bulur.daha mutlu ve huzurlu olursun
GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
abla öle deme ya sende zor kavustun anla okadar kotuydum ki ıgne oldum sukur ıns gecer kanama alanım hep okuyorum duaFiliz cok kızdım sana niye hem kendini ve bebeği uzuyorsun , yaptığın stres hic dogru degil sen o bebekten kendi canından cok sorumlusun yat evde rahat rahat , elini karnina koy Rabb'ine emanet et , zaten doktorun söylediğini yapıyorsun önlemde alıyorlar , bu yaptığın stres dogru degil , bir daha yapma lutfen sakin sakin dinlen evinde :))
hıc kalkmıyorum canım yaa aminnn kuzum ıns hepımızın saglıkla almasını nasıp eder rabbımfilizcim bol bol dinlen yat kalkma hiç tuvalet ihtiyacın dışında allahın izniyle hiç bisey olmaz iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah ..
evet canım ıcım rahatladı ne yapalım kı elımde deıl cok panık oldum bısey oldu dıye bıde lekelerım dahada arrttı dun gece sabah o yuzden gıttımÇok şükür bebek iyimiş canım hep duyuyoruzya 9 ay boyunca kanaması lup sağlıkla kucağına yavrusunu alanlar var sıkma canını sein moralindende etkileniyordur yavrucak çok zor biliyorum ama ne yapalım allaha sığınmaktan başka geçmiş olsun canım en azından için rahatlamıştır
evet canım cok yaktı ama ne yApalım dedıgın gıbı bebeklerımız ıyı olsunda dAYANIRIM BEN acıya..ohhh çok şükür cnm bende aynı iğneden oluyorum demiştim yaa biraz yakıyor ama olsun
meleklerimiz iyi olsunda ,geçicek bu günler
çok saol canım yuregım agzımdaydı ıcım sıkılmıstı dun gece uzuntu ıle yattmfilizcim çok şükür,rahat bi nefes almış oldun gözün aydın. doktor değiştirmen doğru mu canım. Yani farklı ilaçlar verip farklı şeyler söyleyebiliyorlar. Sana tavsiyem tek bir doktorla devam etmen ne olursa olsun. Yoksa oyuncağa çeviriyolar insanı
ohhh rabbime binlerce kez şükürler olsun.. bak iyiymiş kendi kendini paralıyorsun sen üzüldüğün için bebişininde üzülüyor annesi yoksa kaşları çatık bir bebişmi doğurmak istiyorsun. bebekler annenin sitresinden çok etkilenir ve doğduklarında da bunu devam ettirlermiş kuzenimin eşi hamileyken çok stres yapmış kızı 2,5 yaşında çocuk ne gece ne gündüz doğru düzgün uyumuyor. geçicek bunların hepsi allahın izniyle içini ferah tut
canım çok soguk yada sıcak yediğimde midem çok ağrıyo belki seninde ondan oluyodur ne iyi gelir bende bilmiyorum
o bende de vardı canım bu aralar geçti kızlar bi takım ilaçlar kullanıyordu bi şurup sölemişlerdi hatta iyi geliyor falan diye bide yediklerinden de kaynaklanıyor olabilir.
burçak cnm sagol,bende geçen yıl gitmiştim diyetisyene çok benzer bi liste vermişti bende ekliyorum ama anlaşılırmı yazı
bilemedim
ikizlerin hayırlı olsun bnm eşimde ikiz annesi dogumda öğrenmiş eski zmn tabi allahtan teknoloji ilerledide artık herşeyi takip ediyoruz
Eki Görüntüle 695491 Eki Görüntüle 695492
GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
tabiki kolay kavuşmadık yatarız tek. ama tek sorunnn maaş durumu nasıl olcak işte. acaba raporluyken tam maaşımızı alabilcekmiyiz? diyetisyen diyet listemi verdi. 1800kalori ile başladık. bana kilo aldırmadan bebekleri beslemeye yönelik bir diyet.kalsiyum ağırlıklı biraz. başta gördüğümde listeyi aç kaldım diye korkmuştum ama öyle güzel ayarlanmış ki ara öğünler fln çok doyurucu. dün diyetisyenle görüşünce ne kadar yanlış beslendiği anladım.iyiki başlamışım. her doktora randevu aldığımda diyetisyene de alacakmışım. ben 47 kilo ile hamile kaldım boy 1,70 çok zayıftım. 52 kg oldum. çok almışsın kilo ama zaten sen normalin altında bi kiloya sahip olduğun için şuan normale gemişsin. bundan sonra bebekleri besleriz dedi. 15 mayıs gibi gidicem bakalım detay ultrasona inş. cinsiyetlerini de öğrenebiliriz. hazır şuan dolaşabiliyorken bişiler alım istiyorum. sonrasında hiç kalkamıcaz kendi zevkime göre olsun istiyorum.
ha bu arada bebişlerin büyümleride eşit şükürler olsun. ikiside 25,8 santim mişbana hep yaz sni çok merak ediyorum. yol arkadaşımsın sen benim bende sana her gittiğimde bilgi veririm bitanem
valla cok evhamlıyım canım ama elımde deıl ınan senınkıde proluton depotmu? aynısımı aaa banada kendı dr vermedı 1 sefer verdı gerek yok dedi sınır oldum bu baska dr verdı mutlaka ol dıyor her hafta
bak ben sana demedimmiii elhamlısın yaa kendinide bebişide üzüyorsunn.. aynı iğneyi bana da dün verdi doktor düşün bak kanamam fln olmamasına rağmen önlem olarak verdi. haftada bir vurulcam. sen içini ferah tut herşey güzel olacakkkkk
dogrudur canım ama dun cok uzuldum cıcek arkadasıma sonra gece hep kabus gordum uyuyamadım ıcıme sıkıntı gırdı gece lekelerım devam edıyordu o yuzden mecburdum gıtmeye..ins artık gecerde rahatlarım yaa
amin canım yaa ama gene devam edıyor ıste tehlıke ıns ıgne durdurur bu alanıda ..filizcim çok sevindim.rabbime şükürler olsun.maşallahh allah elinizede versin inşallah
inşallah iğneyle lekelenmelerin kesilir.ne kadar huzursuz olduğunu tahmin edebiliyorum.feraha kavuştursun seni rabbim
amin canım inşallah geçer biran evvel çiçek hepimizi çok üzdü hakkında hayırlısı olsun.... ama özwellikle senin için stres hiç iyi bişey değil hem kendine hem bebeine zarar veriyorsun az daha sakin ol hırpalama kendini gerektiğinde yine git gitmene bişey demiyorum ama kendini bukadar strese sokma lütfen
Burcak0606, tatlim ben rennie diye bir surup var, mide bulantisindan mahfolana kadar beklerim ben yeterki ilac icmemek icin, son raddede bu surubu iciyorum aninda iyi gelip rahatlatiyor masallah. Dr bana metpamid diye bi hap vermisti onu hic kullanmadim, buşurubu icsem olurmu dedim, olur tabiki dedi. Tavsiye ederim.
valla cok evhamlıyım canım ama elımde deıl ınan senınkıde proluton depotmu? aynısımı aaa banada kendı dr vermedı 1 sefer verdı gerek yok dedi sınır oldum bu baska dr verdı mutlaka ol dıyor her hafta
burçak
sütle içsen ilacını nasıl olur acaba neydi ya gavisconmuydu bişeydi sanki yaaaaa
anlıyorum seniii benimde tedaviyle olduğu içinn ne hissettiğini tahmin edebiliyorum. ama olumlu düşünmek çok önemli ben hep olumlu düşündüm başından sonuna kadar. hep olacak tedavi dedim olumlu sonuçlancak dedim şükürler olsun öyle de oldu. dün doktora giderkende annemler çok panikti korkuyolardı ama ben hiç korkmadım biliyordum meleklerimin benle olduklarını, iyi olduklarını. biraz kendini motive etmeye çalış. hep korku ile nereye kadar bitanem. herşey rabbimden geliyor. ondan gelen herşeye razıyız. hayırlısını versin hakkımızda
evet cnm aynı iğne haftaya başla vurulmaya dedi, haftada bir dedi. riskli gebelik riske atmayalım bu iğne iyi olur dedi. ama sen yine de kendi doktoruna bi danış derim bitanem. sonuçda onla başladın onla da devam et. ben hiç 2.bi doktora gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum. anladım uzak ama bebiş için ve senin gönül rahatlığın için kendi doktoruna bi git derim. en başından beri senin durumunu en iyi o biliyor.her doktorun yoğurt yeme sitili farklı çünkü
Canımcım kan ilacı olduğ için bırak sütle içmeyi, ilacı içtikten sonra 4-5 saat süt-peynir tüketmemem gerekiyor.
progestanı birden mi bıraktın.ben de günde 2 doz kullanıyordum dr.yavaş yavaş bırakacaksın dedi.şimdi 1 doza düşürdüm sonra gün aşırı sonra 3 günde 1 falan alarak bırakmam gerekiyormuş.
ıste ben hıc olumlu olamıyorum kı cok kızıyorum kendıme ama elımde deıl cok korkuyorum drlardan cok cektm 2 bucuk sene bekledım ..eşim cok sakın allaahtan sımdı bıle dr goturmıcektı ama dayanamadı aglıcaktım nerdeyse
benı en ufak olaylar bıle cok etkılıyor cok duygusallastım buara kendı dr daha ii ama ıgne falan vermedı sınır oldum yaaa
bende cok karsıyım 2 cı dr canım ama dedım ya muayenesı 150 hadı onu gectım uzak bana yol olarakta
gıttıgım dr da zaten kendı dr umu tanıyordu işte mecburdum ıcıme sıkıntı dustu gıdıcek adam akıllı dr da yok cevremde
kendı dr 2 mayısta cANIM randevum 2 lı test olucak ozamandA..KENDI DR yapacak bısey yok kanama alanın var yatmaya devam dıyor nebılıyım kuzum yaa bende napcamı sasırdımm iştee
kendı dr yurtdısında suan o yuzden erkenede vermedı randevumu
Filizcim biraz daha sabret canim bak cok sükür bebegin seninle zaten 3. aydan sonra düsük riski cok aza iniyor su zaman biraz daha gecsin hareketlerini hissetmeye basladiginda cok rahat edersin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?