Kizlar iPad yine arıza yapti alıntı yapamıyorum tek tek cevap veremiyorum öncelikli kusura bakmayin. Tum tebrikler icin tesekkurler Rabbim sizede iyi haberler nasip etsin , gunlerden beri ilk defa derin rahat bir nefes aldim Rabbim sizede nasip etsin , tum dua ve dilekleriniz icin tesekkurler
slm kızlarrrrrrrr ıkılı testımızın sonucu cıkmıs doktorumuzdan geldık sımdı allahıma bınlerce kez sukur hersey yolunda 3 lu teste gerek yok artık dedı doktorum bu test daha detaylısı dedı zaten memlekete gıdıyorum 1 hafta sonra. bayadir doktora gitmem artikkkkkk veeeeeeee veeeeeee sehzademiz geliyorrrrrrrrrrrrrr
selam ben geldim..
kuzucuum iyiydi çok şükür büyümüş,kocaman olmuş :)
saat 2ye kadar aç olduğumdan pek oynamıyodu..
dr.ultrasonu bastırınca elleri kaldırp noluyo yaa gibi hareket yaptı
hepimiz koptuk...
burun kemiği için gayet iyi dedi..
ense ölçümü yapılır ama kan için erken o yüzden haftaya bu gün 2li için gün verdi...
bu gün bulantım yoktu ama ist.trafiği sağolsun arabada çkardıkça çıkardım:s
gelelim size..
puffy zuzu asyaeren sonuçlar güzel çıkmış
gözünüz aydın..çok şükür.. darısı hepimize inş..
filiz canım sen kendini çok yıpratıyosun
şükürler olsun yavrrun büydü..
küçük olsa düşük tehliken fazla olurdu..ama Allahın izniyle bişey olmaz artrık..
yat dinlen iğneni ol..geçecek bu günler inş..
bu gün merkeze zuhal topal geldi onlarda tüp bebek yapmışlar:)
ve galiba ikizlere hamile yanlış duymadıysam:))
sağol canım Allah razı olsun gördük cücüğü:))
hııı tüp yapmış atlaya zıplaya geziyodu..
ünlülerin bebekleride sağlam
ben 10 dak. bi adım atıyorum..
kadın full makyaj parfümlü..ben deodorantı bile vicdan azabıyla sürmüşüm..
halsizlikten tipim kaymış..
onu görünce kendimden tiksindim..ikiz olduğunu yanımdaki kadın söyledi..
kesinmi bilmiyorum
ben dun ki olaylardan etkilenerek sacma sapan bir ruya gordum: kasim olmus ama benim karnim hala bu kadar. ama diyorlar ki senin bebek duruyor ama karnin sismedi! neyse 11 kasim gecmis 20 kasim olmus benim ki hala cikmamis. agliyorum beni kandiriyorsunuz bebek gitti gene degil mi diye,yok valla biraz nazli sadece senin gibi cikti diyorlar (ben de 2 hafta gec dogmusum) diyorum kadinlar kulubu arkadaslarimin hepsi dogurdu bi ben kaldim dogurmayan. sonra sancim basliyor. baski gibi bir sanci resmen hissettim ruyada...
ikizmis canim ben dun okudum gazetede :)
hayrolsun canim insallah rüyan, Hep bebekle yatip bebekle kalkiyoruz... senin randevuna da az kaldi.. Insallah iyi haberler alirsinda icin ferahlar...
insallah canim, artik kotu haber olmasin topigimizde. dun 2 haber birden gelince hepimiz cok etkilendik. bir de randevu yaklasiyor bir hafta kaldi ondan iyice heyheylendim. esim de 3 gun sehir disinda olacak burda bi basima kalacagim insallah guzel oyalarim kendimi. benim ruyalar da cikar genelde de bunu pek yorumlayamadim gece uzgun yatinca boyle gordum herhalde
bende öyle oldum malesef canim(
amin insallah hep iyi haberler aliriz artik..
bende kontrole giderken zangir zangir titriyorum nerdeyse... simdiye kadar aralari yakinda simdi taaa 13 mayista benimkide hem testler hem kontrol...
esin yokken dikkatli ol bari ,tansiyonum cok düsüyor diyordun.. cagirabilecegin arkadas tanidik falan varmi yakinlarinda ??
VAHSIHATUN yazdimi son günlerde ben yazisina denk gelmedim ,insallah hersey yolundadir....
merhaba annelerrrr gribim sürmekle beraber hafif iyi hissediyorum kendimi ascık daha bugün sisler nasılsınız bebişler nasıll
gecmis olsun .. bende ayni sekilde gribim 2 günden beri .. cok fena yakalandim bu gribe..
günde 2 kere ihlamur iciyorum ... 2 kerede limonlu bal sicak suya sIKIp..
biran önce terketsin bizi bu virüs.. hic ugrasilmiyor..
basIMda agriyor ama hap almak istemiyorum
Neslee Birilerinin olmasina sevindim canim.. bende geceleri bazen yalniz kaliyorum (gerci oglum oluyor :) esimin isinden dolayi , kötü oluyor ..
burdada yapiyorlar öyle :)))arkadaslar esimle bugun kahvaltiya gittik cok baydim artik evde dinlen dinlen diye...bir anne geldi yanimiza,kucuk bir oglu ve bebek kizi var..salatasini yerken cikartti pat diye memeyi verdi bebise :))) bir de kimse bakmiyor. esim de dedi "burda emzirmek federal bina da bile serbest hayatta da kimse bakmaz memeye" diye. ay nasil hosuma gitti. ama tabii ben 30 senenin terbiyesi ve baskisiyla yapabilir miyim ilerde bu kadar rahat bilemedim ama cok hosuma gitti insanlarin dogalligi.
ya Selayhus Allah nazarlardan saklasin senin oglunun fotosuna bayiliyorum. tam bir balli corek :)) masallah.
sagol canım sanada geçmiş olsn valla fena yakalandık bende ballı süt zencefilli bal bolbol çorba içiyorum baş agrısı burun kötü agzımdada yara cıktı damaklarım kabardı of of
gecmis olsun .. bende ayni sekilde gribim 2 günden beri .. cok fena yakalandim bu gribe..
günde 2 kere ihlamur iciyorum ... 2 kerede limonlu bal sicak suya sIKIp..
biran önce terketsin bizi bu virüs.. hic ugrasilmiyor..
basIMda agriyor ama hap almak istemiyorum
sagol canım sanada geçmiş olsn valla fena yakalandık bende ballı süt zencefilli bal bolbol çorba içiyorum baş agrısı burun kötü agzımdada yara cıktı damaklarım kabardı of of
zaten bagisiklik sistemimiz zayif dusuyor bebekten oturu ondan hastalanmak daha kolay dikkat edin,gecmis olsun. agizda yara da cikabiliyor tabii bu durumda
sagol canım sorma ya evden cıkmıyorum ama eşim iş yerinde gribi kaptı onu iyileştirdim bana geçti oda cok üzüldü sunu yappım bunu yapım dönüyo yazık ama hepiniz dikkat edin cok kötü ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?