GELDIM kızlar bu gıttıgım kendı dr deıldı ama kendı dr aynı hastanede calısmıs bır dr du daha onceden baktık bebegı gorduk ıyi sukur olsun kiii bebek kanama alanın var hALA dedi proluton depot mu ne ole bısey verdı haftada 1 ol mutlaka dedı dusuk tehlıken var cunku dedi..rabbıme emanet ettım ne yapayım kı hersey rabbımden
arkadaslar esimle bugun kahvaltiya gittik cok baydim artik evde dinlen dinlen diye...bir anne geldi yanimiza,kucuk bir oglu ve bebek kizi var..salatasini yerken cikartti pat diye memeyi verdi bebise :))) bir de kimse bakmiyor. esim de dedi "burda emzirmek federal bina da bile serbest hayatta da kimse bakmaz memeye" diye. ay nasil hosuma gitti. ama tabii ben 30 senenin terbiyesi ve baskisiyla yapabilir miyim ilerde bu kadar rahat bilemedim ama cok hosuma gitti insanlarin dogalligi.
Nesleee yaa ayıptır söylemesi ben bi kadın emzirirken midem bulanıyo çok rahatsız oluyorum akrabalarım arkadaşlarım yanımda emziriken hemen odayı terk ediyorum.Birisi bebeği emziriyorum dediği zaman bile bi tuhaf oluyorum.emzirme örtüleri var boyuna asmak için onlardan alırım ben.inşallah bu hassaslığım da bebeğim olduğunda ortadan kalkar.neden böyle iğreti oluyorum anlamıyorum
Cok uzuldum...cok uzgunum...topigin ilk isimlerinden ilk koyu sohbet ettiklerimden.kasim topigi denince ilk aklima geleceklerden.cok giremiyorum artik ben,bi goz atayim dedim sok oldum.
Rabbim kimseye yasatmasin bende ilkimi kaybettim hala ondan bana kalanlari sakliyorum.rabbim sabir versin,o donemlerde beni en rahatlatan sey <melegin seni cennette bekleyecek, melek annesi> cumlesi olmustu. Herseyin hayirlisi demekten baska birsey bulamiyorum kardesim. Allah sana ve esine bol sabir ihsan eylesin.
arkadaşlar yarın sabah ikili test için hastaneye gideceğiz tabi yapacaklar mı bilmiyorum ve inanılmaz korkuyorum :18:
Hem özelde hem de çapa da yaptıracağım
ilk gebeliğimdeki o ikili test olduğum günü unutamıyorum ve öğlene kadar hastanede ağlamıştım
LÜTFEN dua edin de bu defa sevinçten ağlayayım, şimdi bunları yazarken bile içime sıkıntılar basıyor inşallaaaaaah güzel haberlerle evime dönerim :18:
merhaba arkadaşlar 9 + 5 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihimde 24 kasım bende 2013 kasım ayı annesi olarak aranızakatılmak istiyorum.
arkadaşlar yarın sabah ikili test için hastaneye gideceğiz tabi yapacaklar mı bilmiyorum ve inanılmaz korkuyorum :18:
Hem özelde hem de çapa da yaptıracağım
ilk gebeliğimdeki o ikili test olduğum günü unutamıyorum ve öğlene kadar hastanede ağlamıştım
LÜTFEN dua edin de bu defa sevinçten ağlayayım, şimdi bunları yazarken bile içime sıkıntılar basıyor inşallaaaaaah güzel haberlerle evime dönerim :18:
kizlar kafam karisti 12 hafta 5 gunluk hamileyim ben simdi 1. trimesterde miyim yoksa 2 mi? hala enerjimde, sorunlarda cok degisme yok da..
Kızlar vahsihatunun bugün kontrolü vardı, perşembeye kadar gelmem demişti.inşallah yarın sabah güzel haberle gelir
belimin ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum..
sanki sabah Dr.a yürüyerek gitmiş gibiyim..
ağrı kesici alsammı bilemedim ..
belimin ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum..
sanki sabah Dr.a yürüyerek gitmiş gibiyim..
ağrı kesici alsammı bilemedim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?