2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slmmm bebeğimin ense kalınlığına bugü bakıldı çok şükürrr inde dedi drum 1.3 mm bide kan sonucuna bakacak bir hafta on güne çıkacakmış bebişim bayağı büyümüş kıpır kıpırdı druma dedim kıpırdıyomu diye inanamadım bian kıpırtıcak tabi o bir canlı dedi

canım,bak bebeğin iyiymiş,artık sorumluluk sen de öyle her şeye kafanı takıp stres yaparsan olmaz ama.yat dinlen kendini oyalayacak bir şeyler bul,mesela kitap oku.beni biliyorsun sıkıntılı durumlardan geçtim ben de,kendimi okumaya verdim sürekli kitap okurdum zaten ama o sıkıntılı 3 haftamda her gün bir kitap okudum.Allah yardımcın olsun hayatım.

Nesleee yaa ayıptır söylemesi ben bi kadın emzirirken midem bulanıyo çok rahatsız oluyorum akrabalarım arkadaşlarım yanımda emziriken hemen odayı terk ediyorum.Birisi bebeği emziriyorum dediği zaman bile bi tuhaf oluyorum.emzirme örtüleri var boyuna asmak için onlardan alırım ben.inşallah bu hassaslığım da bebeğim olduğunda ortadan kalkar. neden böyle iğreti oluyorum anlamıyorum

Cok uzuldum...cok uzgunum...topigin ilk isimlerinden ilk koyu sohbet ettiklerimden.kasim topigi denince ilk aklima geleceklerden.cok giremiyorum artik ben,bi goz atayim dedim sok oldum.
Rabbim kimseye yasatmasin bende ilkimi kaybettim hala ondan bana kalanlari sakliyorum.rabbim sabir versin,o donemlerde beni en rahatlatan sey <melegin seni cennette bekleyecek, melek annesi> cumlesi olmustu. Herseyin hayirlisi demekten baska birsey bulamiyorum kardesim. Allah sana ve esine bol sabir ihsan eylesin.

canim bence biz alisik degiliz iste ondan. bu kadin cok dogal cikartti ama memesi ortada degil yani bir bezi vardi onu orttu yukari dogru bebek de alismis hemen kapti memeyi. kadin cok dogaldi. etraftan kimse bakmiyordu ne oluyor diye. bir ben baktim tabii ki Turk olarak :)))

ne guzel yazmissin...ben abisi/ablasi kardesini koru diyorum bazen cennetteki yavruma

arkadaşlar yarın sabah ikili test için hastaneye gideceğiz tabi yapacaklar mı bilmiyorum ve inanılmaz korkuyorum :18:
Hem özelde hem de çapa da yaptıracağım
ilk gebeliğimdeki o ikili test olduğum günü unutamıyorum ve öğlene kadar hastanede ağlamıştım
LÜTFEN dua edin de bu defa sevinçten ağlayayım, şimdi bunları yazarken bile içime sıkıntılar basıyor inşallaaaaaah güzel haberlerle evime dönerim :18:

Allah sağlıklı eli ayağı düzgün,aklı tam bedeni tam ,güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin hepimize..amin..
inş. herşey yolunda gidecek canım..korkmamak elde değil sadece dua edebilirzi..
rabbim dualarımızı kabul etsin

merhaba arkadaşlar 9 + 5 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihimde 24 kasım bende 2013 kasım ayı annesi olarak aranızakatılmak istiyorum.

Kızlar vahsihatunun bugün kontrolü vardı, perşembeye kadar gelmem demişti.inşallah yarın sabah güzel haberle gelir

kizlar kafam karisti 12 hafta 5 gunluk hamileyim ben simdi 1. trimesterde miyim yoksa 2 mi? hala enerjimde, sorunlarda cok degisme yok da..

dualarimiz senle canim benim

belimin ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum..
sanki sabah Dr.a yürüyerek gitmiş gibiyim..
ağrı kesici alsammı bilemedim ..

belimin ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum..
sanki sabah Dr.a yürüyerek gitmiş gibiyim..
ağrı kesici alsammı bilemedim ..

Günaydin , bende ayni dertteyim belim mahvediyor beni , ama agri kesici almak hic istemiyorum , sende bol bol ayaginin altina yastik koyup dinlenmeye calis

günaydın kızlar inş bugünümüz hayırla geçer benim bugün ikili testim var o yüzden biraz endişeliyim inş güzel haberler alırım lütfen benim için dua edin buna çok ihtiyacım var bakalım hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…