- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
günaydın kızlar inş bugünümüz hayırla geçer benim bugün ikili testim var o yüzden biraz endişeliyim inş güzel haberler alırım lütfen benim için dua edin buna çok ihtiyacım var bakalım hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler inş.
Hosgeldin annecik :).. Masallah subat cok bereketli bir ay oldu :))merhaba arkadaşlar 9 + 5 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihimde 24 kasım bende 2013 kasım ayı annesi olarak aranızakatılmak istiyorum.
Insallah iyi haberlerle gelirKızlar vahsihatunun bugün kontrolü vardı, perşembeye kadar gelmem demişti.inşallah yarın sabah güzel haberle gelir
Günaydin , bende ayni dertteyim belim mahvediyor beni , ama agri kesici almak hic istemiyorum , sende bol bol ayaginin altina yastik koyup dinlenmeye calis
günaydın kızlar inş bugünümüz hayırla geçer benim bugün ikili testim var o yüzden biraz endişeliyim inş güzel haberler alırım lütfen benim için dua edin buna çok ihtiyacım var bakalım hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler inş.
günaydın canım benimkide bugün Rabbim yardımcımız olsun
Rabbim seninde yardimcin olsun caim .. Sende iyi haberlerle gel insallah ..
Hepimiz icin ediyorum dua kabul olur insallah .
amin canım inş saat 2 de randevum
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
canım gaviscon u ben kullanıyorumm likit formunda olanı nerdeysse gebeliğimin başından beri...midem rahatsızdı benim sürekli yanma oluyordu...doktora sordum oda kullanabilirsin dedi...gebelikte a kategorisinde zararı olmayan ialçmış bi sakıncası yok dedi. gribal enfeksiyon olursa yada titreme gelirse soğuk algınlığından dolayı hemen 1 tane parol iç dedi. başka ilaç kullanmamamı söyledi bana..çünkü gebelikteki yüksek ateş bebekte dudak yarılmalarına sebebiyet veriyormuş..bende aldım yanımda taşıyorum..gavisconla ayrılmaz ikili olduk zaten. birde doktorum kimyasal hiç bişeye elini sürme demişti beyaz sabunlka yıkıyorum elimi nemlendirici yerine vazelin kullanıyorum..saçlarım için bebek şampuanı kullanıyorum. temizlik yapma dedi ama bulaşık deterjanına mecburen temas ediyorum ama çamaşır suyuna ve tuz ruhuna dokunma koklama falan dedi..birde hamam sauna gibi aşırı sıcak yerlere gitmiceksin aşırı sıcak su kullanmıcaksın dedi bana
Canim daha oncede yazmistim sana bunu sanirim , o igneyi haftanin 2 gunu hep ayni gunlerde banada vuruyorlar .. Dusuk riskini azalltmak icin kanama olmamamasina ragmen .. ..
cnm bana da verdi doktorm haftaya başlayacam. haftada bir vurulcakmışım. bende de kanama fln yok ama tedbir amaçlı verdi sanırım. bu iğnenin tam olarak içeriği ne ki cnm? düşük tehdidi mi?
arkadaşlar yarın sabah ikili test için hastaneye gideceğiz tabi yapacaklar mı bilmiyorum ve inanılmaz korkuyorum :18:
Hem özelde hem de çapa da yaptıracağım
ilk gebeliğimdeki o ikili test olduğum günü unutamıyorum ve öğlene kadar hastanede ağlamıştım
LÜTFEN dua edin de bu defa sevinçten ağlayayım, şimdi bunları yazarken bile içime sıkıntılar basıyor inşallaaaaaah güzel haberlerle evime dönerim :18:
gönlünü ferah tut cnm. mutlu haberlerle geleceksinnn banada sen demiştin diceksinnn bak görürsn
merhaba arkadaşlar 9 + 5 günlük hamileyim muhtemel doğum tarihimde 24 kasım bende 2013 kasım ayı annesi olarak aranızakatılmak istiyorum.
hoşgeldinnnn aramıza hayırlı olsunnn
dularımız sizinle. hadi bakalım hemen yazın güzel haberleri bizee bekliyoruz dört gözleeeee
günaydın canım benimkide bugün Rabbim yardımcımız olsun
canımmm seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz foto da getirrrr hadi bakallımmm
ya bitanemmm sana o kadar çok kızıyorum ki anlatamam. 3 kuruş etmez insanlar yüzünden neden hem bebeişini hem de kendini üzüyosun sen ya! onların ne olduğunu başından beri zaten biliyorsun. artık nabza göre şerbet ver. hiçde bişi hazırlama zıkkım yesinler. anlayışsız insanlar. mübarek günn beni günaha sokuyorlar ya. sende doktorunla konuş bugün eğer izin verirse ara o aptal görümceni ben h.sonu yokum gidiyorum kusura bakmayın de kapat. gözyaşına kurban olsunlar. şu üzülmeyide kes bebişini göreceksin bak bugün. sadece ona odaklannn... anlaştık mııı kuzucukkkk
Kıyamam sana ya çok sinir bozucu birşey gerçekten.Benim anlamadığm sizde niye ağırlanıyor çok saçma bunu eşinle açık açık konuşman gerekir erkekler bazen düşüncesiz olabiliyorlar. nedir bu kvle görümce ittifakından çektiğimiz :)günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
Burcu -81 hayrolsun canim ruyam :))
Benimde ruyamda bebek karnimda 360 derece donuyordu :))
Cok ruyalar gorecegiz daha :)))
Nergisyasemin canim uzme canini butun cesaretini topla ara kayinvalideni veya gorumceni .. Agirlayamam de canim .. Afedersin enayi yerine koymalarina izin verme .. Burda ben sinir oldum yaa ..
1 duzunede fazla insan , evi temizlemeye calissan ikindi olur zaten .. Sasirmismi bunlar !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?