günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
Canım sen neden sıkıyorsun canını. onlar dusuncesizlk yapıyorsa sen de oyle ol hiç takma kafana. temizlikçi çagır yarım gün evini toparlasın kaynananı ve görümceni ara ben bişey yapamam de siz gelin yapın öğleden sonra de. doktor izin verirse de pzt izin al pazar sabahtan gidersin. senin üzülmen bebişinin uzulmesi demek hiç kimseyi tkma. demesi kolay biliyorum kv leri takmasa da insan eşinden bekliyor dşünceli olmasını ama erkekler böyle bence acık acık demeliydin eşine göstermeden ağlamak yerine. sen değil kabul ettiğine o üzülsün ve durumu kurtarsın sen neden üzüyorsun kendini.
bak bugün inşallah güzel haberlerle geliceksin yavrunu görüp mutlu olacaksın inş.
ya okurkenn sinir oldum o görümcen geri zekalısına malll ya ayyyyyy ....
alma kız onları doktora gidince doktor istirahat et dedi bana de sevgili görüümcenide ara çok üzgünüm ama
alamıycam misafirlerini de de bak kesin yoksa bir kere boyun eğersen hep üstüne gelirlerr
ezdirme kendini dedğin gibi yarın çocuğun olucak onuda ezerler hem o kocanda nie sana sormuo hayatım hayapabilirmisin die
ağladığını da görmemmiş hiçç sen vur kendini yerlere ağla hiiç kiimsenin umrunda olmasın yoook öylee
walla bak ara görümceni eşim kıramadığı için kabul etmiş beni arasaydın ben söylerdim kendimi ii hissetmediğimi de anlasın öküzz....
dikkat et kendine bak ben sana bişiy söyliyiim ne olursa olsun olan sana oluo gerçektten giden bizden gidio sakın sessiz kalıp onları ağırlama ....
Düşücesizlik etmişler gerçekten hamile olduğunu bir kenera bırak görümcenin arkadaşlarını neden sen ağırlıyorsun onu anlamadım eşin senin ailenin yanına gideceğini bile bile gelin demesi kötü olmuş hem evet o evin hanmı sensin sen neden aranmadın yangına körükle gittim sanırım ama bende sinirlendim. Allah yardımcın olsun ne diyim kötü bir durum
bnde başladm cnm mide ağrısı mahvtti beni. bnm doktorum hiç böyle şeyler söylemedi ya. ama ben yne de senin gibi dikkat etmeye çalışıyorum.
Canim daha oncede yazmistim sana bunu sanirim , o igneyi haftanin 2 gunu hep ayni gunlerde banada vuruyorlar .. Dusuk riskini azalltmak icin kanama olmamamasina ragmen .. ..
cnm bana da verdi doktorm haftaya başlayacam. haftada bir vurulcakmışım. bende de kanama fln yok ama tedbir amaçlı verdi sanırım. bu iğnenin tam olarak içeriği ne ki cnm? düşük tehdidi mi?
gönlünü ferah tut cnm. mutlu haberlerle geleceksinnn banada sen demiştin diceksinnn bak görürsn
hoşgeldinnnn aramıza hayırlı olsunnn
dularımız sizinle. hadi bakalım hemen yazın güzel haberleri bizee bekliyoruz dört gözleeeee
canımmm seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz foto da getirrrr hadi bakallımmm
ya bitanemmm sana o kadar çok kızıyorum ki anlatamam. 3 kuruş etmez insanlar yüzünden neden hem bebeişini hem de kendini üzüyosun sen ya! onların ne olduğunu başından beri zaten biliyorsun. artık nabza göre şerbet ver. hiçde bişi hazırlama zıkkım yesinler. anlayışsız insanlar. mübarek günn beni günaha sokuyorlar ya. sende doktorunla konuş bugün eğer izin verirse ara o aptal görümceni ben h.sonu yokum gidiyorum kusura bakmayın de kapat. gözyaşına kurban olsunlar. şu üzülmeyide kes bebişini göreceksin bak bugün. sadece ona odaklannn... anlaştık mııı kuzucukkkk
dua edin inşallah doktorum izin verirde giderimçok isterdim çata çat cevap verebilen bir insan olmayı ama öyle değilim malesef
Kıyamam sana ya çok sinir bozucu birşey gerçekten.Benim anlamadığm sizde niye ağırlanıyor çok saçma bunu eşinle açık açık konuşman gerekir erkekler bazen düşüncesiz olabiliyorlar. nedir bu kvle görümce ittifakından çektiğimiz :)
Nergis yapım ve tarzım geregi hep mantıklı ve ortalığı sakinleştiren bir insan olmuşumdur ama su an sana sakin ol demeyecegim su an sana özen gösterilmesi ve itina edilmesi gereken bir zamanken bu düşüncesizlik cok fazla , açıkça esine ben hamileyim bunlar benim icin fazla lutfen ailene görüş onlar ağırlasın de, nasil seni muhattap alıp aramadilarsa sende onlari muhattap alma, oğulları halletsin kabul eden oysa reddeden o olsun.
Aman bana bozulurlar küserler diyede uzulme yada esim soğur falan yasimdan dolayi Tecrübeyle sabit binirsen olmuyor vallaha. Susarsan senelerce sustuğunda kalıyorsun ben hic susmam yani edepsizlik yapmam ama tavrımı körüm benden kıymetlisi yok vallaha bir dahada aglayip bunlar icin kıymetli bebisi uzme
bence en buyuk suc eşinin ..başkasının deıl senın yerıne cevap vermesını gectım sorma nezaketınde bulunmadımı sana.. senın yerıne olsam eşime zorla arattırırım mıgdesı bulanıyor bu kızın nasıl yemek yapsın gunlerdır acız bız desın
Kizlar hepinizin ablası hatta bazılarının annesi yasindayim bazen es veya esın alileside ile ilgili sıkıntılarınızı okuyorum ve inanın cok canim sıkılıyor"
Size buyasta gelmiş bir suru sey gormuş bir insan tavsiyesi HAYIR demeyi bilin , asla vir vir tartışmayın , açıklamaya neden oyle yaptim sebebi suydu diye kendinizi anlatmaya çalışmayın , anlamak istemeyen anlamaz ve anasının ıslah edemediklerini siz hic edemezsiniz.
Bir sey isinize gelmiyormu HAYIR deyin , istemiyorum deyin konuyu uzatmayın kestirin atın bakın neler oluyor , size soyliyeyimmi ilk fırtına dinsin hic bir sey olmuyorrrrrrrrr. Her sey ayni devam ediyor hatta kararlı karakterli hatun oluyor kıymetli bile oluyorsunuz.
Ama arada ayarlarlarsa fazla oynamayın bozuluyorlar :))
Ananem derdi ki kızım yan yatanda birrrrr kendini yirtandaaaaa
Kendinizi yırtsan olmayın
Ders bitti dagilabilrsiniz
günaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
gunaydınlar hayırlı cumalar rabbım gonlumuzden gecenı nasıp etsın saglıkla sıhhatle bızı bebeklerımıze kavustursun ınsallah sorunsuz gecsın her gunumuz
Kizlar hepinizin ablası hatta bazılarının annesi yasindayim bazen es veya esın alileside ile ilgili sıkıntılarınızı okuyorum ve inanın cok canim sıkılıyor"
Size buyasta gelmiş bir suru sey gormuş bir insan tavsiyesi HAYIR demeyi bilin , asla vir vir tartışmayın , açıklamaya neden oyle yaptim sebebi suydu diye kendinizi anlatmaya çalışmayın , anlamak istemeyen anlamaz ve anasının ıslah edemediklerini siz hic edemezsiniz.
Bir sey isinize gelmiyormu HAYIR deyin , istemiyorum deyin konuyu uzatmayın kestirin atın bakın neler oluyor , size soyliyeyimmi ilk fırtına dinsin hic bir sey olmuyorrrrrrrrr. Her sey ayni devam ediyor hatta kararlı karakterli hatun oluyor kıymetli bile oluyorsunuz.
Ama arada ayarlarlarsa fazla oynamayın bozuluyorlar :))
Ananem derdi ki kızım yan yatanda birrrrr kendini yirtandaaaaa
Kendinizi yırtsan olmayın
Ders bitti dagilabilrsiniz
günaydın kızlar,,benim bugün kontrolüm yok ama yine de hepimiz mutlu haberler alırız bugün inşallah
kv nin evi kirlenmesin. zaten kapısını kimse açmaz. bu hocalarıda huyunu bilmedikleri için gelmek istemişler onuda bizde ağırlıcakmış. sanki kendi ağırlıycak. sinir oluyorum. gelip bi salata yapıolar sonrada yardım ettik diyip çıkıolar. bi keresinde akrabaları geldi 20 kişi yemeğe gelcez demişler pazar pazar öğlenin 12 sinde geldilerbende doğal olarak mutfaktan çıkamadım kv gelip gidip hadi acıktılar dedi. 4 te oturttum yemeğe topla et yine mutfakta yanlız başıma. öyleyken laf ettiler neymiş yanlarına çıkmamışmışım bidaha gelmezlermişmiş. bende çok meraklıydım. o zamanda o kadar gücüme gitmiştiki anlatamam
canım benim,hiç kendini üzme,eşine de restini çek benim bunlarla uğraşacak gücüm yok de,en büyük suç eşinde.onun seni kollaması düşünmesi lazım,hiç öyle ona belli etmemezlik de yapma sinirlendiğini ya da üzüldüğünü.şimdiden böyle yaparsan çocuk doğunca hiç baş edemezsin.kendi canın sıkılacağına onun canı sıkılsın,sen kendini düşünmezsen hiç kimse seni düşünmez ben bunu bilir bunu söylerim
canım öncelikle üzülme ama sabah sabah o karafatmalar nasılda sinirimi bozdu o gerizekalı görümceni elime verseler saçlarını yolcam o kadar neyse canını sıkmak istemem sen bunları duyma ama bence kabul etme eşinde iki gün küser bozulur sonra düzelir hani bir laf varya tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı kusura bakma ben sinirlenince biraz kabalaşıyorumgünaydın annecikler. benim moralim çok bozuk. geçmişi okumadan hemen paylaşmak istedim çevrem düşüncesiz insanlarla dolu dün o kadar bunaldımki dün gece ağla ağla içim çıktıkaç gündür başımın ağrısından gözümü açamıodum bide çalışınca eve zor atıyorum kendimi. dünde belim çok ağrıdı. akşam eve gittik markete uğradık. ordayken görümcem eşimi aradı eşimde marketteyiz diince görümcem kapadı birazdan ararım diye. neyse eve geçtik yine aradı. görümcem öğretim görevlisi. neymiş hocaları kv lere gelmek istemişlerde kv dede demişki nergislerde ağırlayalım eşimde olur dedi. ben niye aranmıyorum artı onlara gelmek isteyen misafir neden bizde ağırlanıyor. ben hamileyim ne temizlik yapabiliyorum ne yemek. azcık ayakta dursam başım dönüo zor atıyorum kendimi. bu kadar düşüncesizlik olurmu ya. artı haftaya 1 mayıs diye iki günüde izin alıp ablamlara gitcektim hafta sonu yiğenimin doğum günü. bugün doktora sorup izin çıkarsa gidicektim eşim bunu bile bile kabul etti o kadar üzüldümki 14 kişi yemeğe gelicekler ev dandini c.tesi gelicekler bide erkenden gelirler. ben yemekmi yapıcam temizlikmi bilmiyorum. ben kendime bakamıyorum onlara nasıl hizmet edicem. dediğim gibi bide beni aramıyorlar sanki evin hanımı eşim. sinirlerim bozuldu. bide diyoki görümcem telefonda duyuyorum ben. şimdi hamile diye gelmek istemezler bende ağırlaşmadan gelsinler dediler derim diyor. hepsinden nefret ediyorum ben aylardır annemi ablamı görmüyorum masus yapar gibi bide misafir kabul edio eşim yine sesimi çıkarmadım gücüm ağlamaya yetti kendi kendime ağladım eşim görmedi bile. sabahta kalktık kahvaltı yapıyorduk birşeyden konu açıldı alakasız. bana şaka yaparken ağır bir kelime etti. iyce kötü oldum onu bahane edip küstüm. şimdi özür dileyip duruyo ama dedim bugün sorucam doktora izin verirse gidicem sen ağırla artık misafirleri dedim. çok kötüyüm bugün. ben bu düşüncesiz insanlarla nasıl başedicem bilmiyorum yarın öbür gün çocuk doğuncada aynısını yapıcaklar. kv diomuş ben bişey yaparım diye (şimdi canı isteyen olur diye yazmıyorum) eşimde bana onu söylüyo iyi dedim bi onla yemekli misafirmi ağrlanır. şaka gibiler yemin ediyorum. Allahından bulsunlar hepsi dicek hiçbirşeyim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?