2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bence en buyuk suc eşinin ..başkasının deıl senın yerıne cevap vermesını gectım sorma nezaketınde bulunmadımı sana.. senın yerıne olsam eşime zorla arattırırım mıgdesı bulanıyor bu kızın nasıl yemek yapsın gunlerdır acız bız desın

gunaydınlar hayırlı cumalar rabbım gonlumuzden gecenı nasıp etsın saglıkla sıhhatle bızı bebeklerımıze kavustursun ınsallah sorunsuz gecsın her gunumuz

eşim sabaha başka birşeyden dolayı laf söylemişti o yüzden küsüm. onu bahane edip bu düşüncesizliklerinide sölicem arasın gelmesinler. onlar nasıl oğullarıyla hallediolarsa bende öyle yapıcam. onlar yüzünden değilde eşimin yaptığına çok kırıldım. yoksa kv umrumda bile değil

hatunların umrunda değil zaten. hamileymişim bulantım varmış. siz daha iyi bilirsiniz. ben zaten eve zor atıyorum kendimi çoğu zaman yemek dahi yapamıyorum yapabildiğim zamanda en iyi olduğum zaman ondada yemeği yiyip atıyorum kendimi. eşim topluyor. ben bu halimle nasıl temizlik yapıcam nasıl çeşit çeşit yemek yapıcam nasıl hizmet edicem gecenin 12 sine 1 ine kadar hiç düşünmüyor.

Kizlar hepinizin ablası hatta bazılarının annesi yasindayim bazen es veya esın alileside ile ilgili sıkıntılarınızı okuyorum ve inanın cok canim sıkılıyor"
Size buyasta gelmiş bir suru sey gormuş bir insan tavsiyesi HAYIR demeyi bilin , asla vir vir tartışmayın , açıklamaya neden oyle yaptim sebebi suydu diye kendinizi anlatmaya çalışmayın , anlamak istemeyen anlamaz ve anasının ıslah edemediklerini siz hic edemezsiniz.
Bir sey isinize gelmiyormu HAYIR deyin , istemiyorum deyin konuyu uzatmayın kestirin atın bakın neler oluyor , size soyliyeyimmi ilk fırtına dinsin hic bir sey olmuyorrrrrrrrr. Her sey ayni devam ediyor hatta kararlı karakterli hatun oluyor kıymetli bile oluyorsunuz.
Ama arada ayarlarlarsa fazla oynamayın bozuluyorlar :))
Ananem derdi ki kızım yan yatanda birrrrr kendini yirtandaaaaa
Kendinizi yırtsan olmayın
Ders bitti dagilabilrsiniz

kv nin evi kirlenmesin. zaten kapısını kimse açmaz. bu hocalarıda huyunu bilmedikleri için gelmek istemişler onuda bizde ağırlıcakmış. sanki kendi ağırlıycak. sinir oluyorum. gelip bi salata yapıolar sonrada yardım ettik diyip çıkıolar. bi keresinde akrabaları geldi 20 kişi yemeğe gelcez demişler pazar pazar öğlenin 12 sinde geldiler bende doğal olarak mutfaktan çıkamadım kv gelip gidip hadi acıktılar dedi. 4 te oturttum yemeğe topla et yine mutfakta yanlız başıma. öyleyken laf ettiler neymiş yanlarına çıkmamışmışım bidaha gelmezlermişmiş. bende çok meraklıydım. o zamanda o kadar gücüme gitmiştiki anlatamam

şimdi sölicem eşime. kv kendi evi kirlenmesin diye yapıo. başkada bi açıklaması yok bence. yada bana garezine yapıyo

hala ağlıyorum ablam ya elimde değil. ben insan evladı değilim sanki. öncedende böylelerdi ama şu an hamileyim hiç mi acımıyorlar anlamıyorum. şimdi kendimi toplayıp sölicem eşime arasın sölesin. bende onunla halledicem. hiç arayıpta görümcemle muhattap olmıcam

inşallah sölicem birazdan kendimi bi toparlayabilsem geceden beri içim çıktı

aynen dediğini yaptım ablacım yok o yok bu diye ayrıntıya girmeden. ablanı arayı misafir kabul edemiyeceğimi söyleyiver bi zahmet dedim. doktor izin verirse bu gece veya yarın sabah ablamalara gidecem dedim. ben arıcaktım ama onlar seninle halletmeyi tercih ediyorlar dedim. kestirip attım bakalım napcak. ama adım gibi eminim aramaz. valla kendisi bilir kafaya koydum gidicem 5 gün gelmicem. inşallah doktorum izin verir nolur dua edin benim için

canım benim,hiç kendini üzme,eşine de restini çek benim bunlarla uğraşacak gücüm yok de,en büyük suç eşinde.onun seni kollaması düşünmesi lazım,hiç öyle ona belli etmemezlik de yapma sinirlendiğini ya da üzüldüğünü.şimdiden böyle yaparsan çocuk doğunca hiç baş edemezsin.kendi canın sıkılacağına onun canı sıkılsın,sen kendini düşünmezsen hiç kimse seni düşünmez ben bunu bilir bunu söylerim

günaydın annişler nasılsınz;

herkes ne güzel ruyalar goruyoo,ben kaç gündür hiç ruya görmedim ya( bide sanki benım bütün belirtilerim giiti gibi akıntım su gibi geliyodu.bu sabah açık yeşil geldi çok az şu iltihap olayından bir kurtulamadım zaten.Hiç bişey yapasım gelmiyo giyiniyorm süslenmeye çalışıyorum ama yinede hiç güzel olamıyorum gibi geliyo çok sinir oluyorum.Bunalımdayımm galibaaa.Bu aralar zaten bir korkum var sanki bebeğim yaşamıyo gibi geliyo hiçbişey hissedemiyorum çünküü ( doktora gidicem ama korkuyorumm(

gunaydınlar hayırlı cumalar rabbım gonlumuzden gecenı nasıp etsın saglıkla sıhhatle bızı bebeklerımıze kavustursun ınsallah sorunsuz gecsın her gunumuz

saol filizim sana da hayırlı cumalarrr. sen nasılsın bakalım bugün??

ablacım okadar güzel izah etmişsinki aynen öyle valla. ben artık hiç takmıyorum. hepsinin canı cehenneme valla... bana 1 adım gelene ben 10 adım giderim.

dua edin inşallah doktorum izin verirde giderim çok isterdim çata çat cevap verebilen bir insan olmayı ama öyle değilim malesef [/QUOTE]

YA CANIMMMM ARTIK DEĞİŞME ZAMANIN GELMEDİ Mİ YAAA ARTIK ÖYLE BİR İNSAN OLACAKSIN OZAMANN. DİĞER TÜRLÜ HEP EZİLİRSİN. SENİ ANAN BABAN BU 3 KURUŞLUK İNSANLAR AĞLATSIN DİYE Mİ BÜYÜTTÜ. BU DEVEYİ GÜDECEKSİNNNNNN

Zor hayatım ama senin kocada kabahat ben yerinde olsam görümceni ara gel yemekleri yap de bi de bir gün önce yat aşağıya kalkma ne hali varsa görsünler ben sinir oldum yaa

Ah canım sen hamileyken sana bunu yapan normal zamanda neler yapmazki şimdi koydun koydun tavrını ilerde çocuk olacak iş güç bir yandan ir yandan bunlarla uğraşıcaksın hiç altda kalma eşine de hormonlarım dengesiz ondandır hayatım gül geç ona. Üzülmemeye çalış kendin için değilse yavrun için stres bizim için en kötü düşman sen onlarla uğraşacağına bırak onlar seninle uğraşın. Bende bir görümce var yapacını yapar tüm sülale peşinde ah vah der onun umrunda değil kimseyi aramaz sormaz ondan mutlusuda yok boşver takma kafana

zaten en iyi gören kendisi. ki benim canım öyle kıymetli değildir. çok kötü olmadığım sürece her işimi kendim yaparım etrafıma yansıtmam. acı eşiğim yüksektir yani. ama hamilelik mahvetti beni. kendide görüyor. bazen üzerimi zor değiştiriyorum. akşama kadar iş yerinde dişimi sıkıyorum sıkıyorum eve gelince bildiğin bayılıyorum. göre göre bunu yapması benim canımı yakan da. yok kv miş görümceymiş onların düşüncesiz olduğunu zaten kabullenmiş durumdayım. eşimin yaptığı yüzünden üzüldüm bu kadar

canım öncelikle üzülme ama sabah sabah o karafatmalar nasılda sinirimi bozdu o gerizekalı görümceni elime verseler saçlarını yolcam o kadar neyse canını sıkmak istemem sen bunları duyma ama bence kabul etme eşinde iki gün küser bozulur sonra düzelir hani bir laf varya tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı kusura bakma ben sinirlenince biraz kabalaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…