bebegınızın cinsiyet tahmini
rus takvimi,rus takvimi cinsiyet,rus takvimi cinsiyet hesaplama,rus takvimi hesaplama | Hamilelik Gebelik Hesaplama - Hamilelik Belirtileri
cook merak ediyorum ... dogrumu çıkıcak :)) %50 sans sonucta tutadabilir....
Kizlar Selayhus'u goremedim bir kac gundur, siz gordunuz mu yoksa benim mi gozumden kacti, merak ettim??
ayyy bilmiyorumki canım kan tahlii sonuçlarıma baktı hepsi güzel dedi, üçlü testin var biray sonra ona geldiğinde bakarız dedi, bebişide görmek istiyorum
hem oradayken bi kadınla konuştum ilk bebeğini kaybetmiş kafatası yokmuş çocuğun, ben içerdeykende görümcem duymuş iki kadının daha yokmuş bebeklerinin kafa tası zamanı geçtiği içinde almıyorlarmış çok korktum gerçi öle birşey olsaydı 7 haftalıkken gittiğimde anlaşılırdı herhal demi yaaa
Kizlar Selayhus'u goremedim bir kac gundur, siz gordunuz mu yoksa benim mi gozumden kacti, merak ettim??
kız cıktı hürriyetın vardı bole bı testı onda kıs cıktı çin takvımındede kız gorunuyor ALLAH bılır tabıkı sağlıklı olsunda
benim bunda da çin takviminde de erkek çıktı bende öyle hissediyorum herkes de öyle söylüyor bide ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir hafta önce erkek bebek doğurduğumu gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim.
YAW BENIMDE ICIMDEN ERKEK GIBI GECIYOR ASLINDA KIZ DELISYIM.ruyamda erkekde gordum kızda en son kızım olmustu adı bıle vardı yaa sımdı bana ısmını gormussun koymalısın dıyorlar:26:
canım sen duyduklarını önemseme. zamanı geçtiği için nasıl alamıyorlarmış? bebekte sorun olduğunda alıyorlar benim bildiğim, kv.nin çalıştığı yerdeki kızın 6. ayda almaya karar vermişlerdi. Kulaktan kulağa şekil değiştirmiştir söylenen. Bak doktor her şey yolunda demiş hem. sen bir polikliniğe git, ben bebeğimi görmek istiyorum de. İçin rahatlar, kimse sana göremezdin diyemez.
bebegınızın cinsiyet tahmini
rus takvimi,rus takvimi cinsiyet,rus takvimi cinsiyet hesaplama,rus takvimi hesaplama | Hamilelik Gebelik Hesaplama - Hamilelik Belirtileri
cook merak ediyorum ... dogrumu çıkıcak :)) %50 sans sonucta tutadabilir....
selam annecikler...
Geçmiş pek bir dolu okuyamadım son birkaç sayfaya bakayım inşallah herkesin keyfi iyidir.
Ben yazlık-kışlık uğraşına girdim ara verdim size bir bakayım dedim. çok yorucu bu işler
nasıl gececek kı acaba ya cok sıkıldım akıntıdan sureklı çamasır degıştırmkten bıktım valla
YAW BENIMDE ICIMDEN ERKEK GIBI GECIYOR ASLINDA KIZ DELISYIM.ruyamda erkekde gordum kızda en son kızım olmustu adı bıle vardı yaa sımdı bana ısmını gormussun koymalısın dıyorlar:26:
kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı
elçin di canım
Bende ismini gördüm canım rüyamda ama rüyamda bile diyorum hayır ben bu ismi koyamam niye diyeÜniversiteden eski ev arkadaşımın ismi bu arada isim. Ayrılırken pek iyi ayrılmadıkta heralde onun etkisi. Ama rüyamda bile sorgulama gereği duydum acaba ben mi yanlış yaptım hatalı olan benmiydim diye. Ne zaman aklıma gelse huzursuz olurum çünkü hiç bir arkadaşım böyle üzmemiştir beni. Ben de kimsenin hakkına girmek istemeyen biri olduğum için kendi içimde çok muhakemesini yapmışımdır bunun.
bizde o işlere eşim bakıyor canım bide ben yumuşatıcı işini kaldırdım o çok kokuyor ya eşime koydurmuyorum yumuşatıcı
iki isim koyarsın canım yada göbek adı olarak kulağına okutturursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?