2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Bu arada kızlar çatlaklarla ilgili geçende bende kafaya çok takmıştım araştırıyımda ona göre olmadan önlem alıyım diye. Bir sürü yorum okudum ve çoğu Dr.unda söylediği şey ne yaparsanız yapın eğer genetikse çatlıyorsunuz. Tabi nasılsa çatlaklar olucaksa olur olmucaksa olmaz diye salmak olmaz yinede önlemimizi almalıyız ama dediğim gibi bazıları 8. ayına kadar krem kullandığı için bişi olmadı derken 9. ayda birden çatlaklar oluşanlar olmuş bir sürü önlem almalarına rağmen. Kimi basit yöntemlerle zeytin yağı, bebe yağı ya da herhangi bir nemlendiriciyle hiç çatlaksız atlatırken kimi tüplerce lierac kullandığı halde çatlakların önüne geçememiş. Bende başlarda bu tür kremleri almayı düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim. Önemli olan cildimizi olabildiğince nemlendirip esnek tutmak. Mesela BEBAK acı badem sütünün çok işe yaradığını duydum. Siz de bir araştırın isterseniz belki faydalı başka şeylerde bulursunuz. Umarım bide çatlaklarla boğuşmak zorunda kalmayız

Son düzenleme:

canım sen duyduklarını önemseme. zamanı geçtiği için nasıl alamıyorlarmış? bebekte sorun olduğunda alıyorlar benim bildiğim, kv.nin çalıştığı yerdeki kızın 6. ayda almaya karar vermişlerdi. Kulaktan kulağa şekil değiştirmiştir söylenen. Bak doktor her şey yolunda demiş hem. sen bir polikliniğe git, ben bebeğimi görmek istiyorum de. İçin rahatlar, kimse sana göremezdin diyemez.

kız cıktı hürriyetın vardı bole bı testı onda kıs cıktı çin takvımındede kız gorunuyor ALLAH bılır tabıkı sağlıklı olsunda

benim bunda da çin takviminde de erkek çıktı bende öyle hissediyorum herkes de öyle söylüyor bide ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir hafta önce erkek bebek doğurduğumu gördüm sonra hamile olduğumu öğrendim.

YAW BENIMDE ICIMDEN ERKEK GIBI GECIYOR ASLINDA KIZ DELISYIM.ruyamda erkekde gordum kızda en son kızım olmustu adı bıle vardı yaa sımdı bana ısmını gormussun koymalısın dıyorlar:26:

bilmemki canım öle söylemişler bu zamana kadar neredeyddiniz diyeede azarlamışlar birini, artık aldırmak yasak ya ben ona bağlamıştım
allah korusun yaa ufffff, alam randevudda gidem barem

bu arada ben çatlaklar için badem yağını ve saf zeytinyağını karıştırnıştın hiç çatlamadım ilk gebelikte annemddede çok çatlak var hatta yarık bile diyebiliriz o derece yani ama çok şükür bende olmamıştı inşallah bundada olmaz

selam annecikler...
Geçmiş pek bir dolu okuyamadım son birkaç sayfaya bakayım inşallah herkesin keyfi iyidir.
Ben yazlık-kışlık uğraşına girdim ara verdim size bir bakayım dedim. çok yorucu bu işler

kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı

nasıl gececek kı acaba ya cok sıkıldım akıntıdan sureklı çamasır degıştırmkten bıktım valla

valla hamilelik suresince suruyor diyor bendeki kaynak kitaplar kimi zaman cogalip kimi zaman normallesiyormus. aynen ben de valla devamli gunluk ped kullanip ic camasiri degistirip duruyorum.

YAW BENIMDE ICIMDEN ERKEK GIBI GECIYOR ASLINDA KIZ DELISYIM.ruyamda erkekde gordum kızda en son kızım olmustu adı bıle vardı yaa sımdı bana ısmını gormussun koymalısın dıyorlar:26:

Bende ismini gördüm canım rüyamda ama rüyamda bile diyorum hayır ben bu ismi koyamam niye diye Üniversiteden eski ev arkadaşımın ismi bu arada isim. Ayrılırken pek iyi ayrılmadıkta heralde onun etkisi. Ama rüyamda bile sorgulama gereği duydum acaba ben mi yanlış yaptım hatalı olan benmiydim diye. Ne zaman aklıma gelse huzursuz olurum çünkü hiç bir arkadaşım böyle üzmemiştir beni. Ben de kimsenin hakkına girmek istemeyen biri olduğum için kendi içimde çok muhakemesini yapmışımdır bunun.

kolay gelsın acım mıdem agzımda mesai bıtsın dıye beklıyorum...
ya ben nassı yapcam o ısı camasır yıkamak benı delı edıyor detrjan kokusu cok kotu yapıyor benı

bizde o işlere eşim bakıyor canım bide ben yumuşatıcı işini kaldırdım o çok kokuyor ya eşime koydurmuyorum yumuşatıcı

elçin di canım

iki isim koyarsın canım yada göbek adı olarak kulağına okutturursun..

BAK YA NE ZOR DURUM DIMI?

ben ısımı sevdım ama aklımda baska ısımler var oomadı ıkı ısım koyarımmm ama cok tatlıydı yaaa bebıssımmm

oyle yapıyımmm osaman ya aklımda bı kac ısım var
yumusatızı benıde mahvedıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…