Kendini oyalayacak eğlenebileceğin birşeyler bul canım. Ben Poyraz için bebek şekerleri, takı yastığı, kapı süsü, sepeti falan derken bir kaç ay oyalanmıştım. Örgü de yaptım ama sıkılıyor bir süre sonra insan. Keyifli vakit geçirmenin yollarını ara. Emin ol yapabilirsin.
Poyraz 3 yaşına girecek inşallah Haziran'da. Kibar bir oğlum var çok şükür.İnşallah sağlıkla gelir ikincisi de.
merhaba kızlar.. nasılsınız?? ben haftasonu cok kotu oldum. bu zamana kadar bende çıkarmamıştım ama dün aldığım ilaca rağmen çıkardım. 2 gün ağzıma lokma girmeyince cok halsizleştim. doktorumla gorustum. serumun toparlamama yardımcı olacağını söyledi. evime en yakın hastaneye gittim. ancak kadın doğumcu görmeden doktorumun soyledgi ilaçları ve serumu takmayı kabul etmediler. nöbetçi doktora çıktık. sevimsiz bir adamdı. birkaç sorudan sonra üçüz gebelk dedim. bana OHAA dedi.görmek istiyorum dedi. ultrasonla baktı. ve üc bebeği de görünce ikinci OHAA geldi. sze redüksiyon öneren olmadı mı dedi. ne yapacaksınız pardon da üc çocuk bir anda dedi. hic cevap vermedim. ama sinir oldum. serumu yazdırdık çıktık. 4 saat serum aldım. bugun biraz daha iyi gibiyim.. bebişleri görmek mutlu etti tabii.. bir tanesi tam gününde 9+1 diğer ikisi 9+4 gorunuyo dedi. maşallah bebişlerime
slm hanımlar..benim iki gündür karnım bi tuhaf..sanki büyümüyo hatta küçülüyor..
uyurken sağa sola dönerken karnımuın sertliğinden rahatsız olurdum..şimdi sanki hiç bişey yok..
dün gece ağlamaklı oldum uykum kaçtı..bişeymi oldu bebeğime yaa.
perş.kontrolüm var..şu 3 gün geçsede Dr.a gitsem..çok kötü hissediyorum
evet canım ıcınde paraben var baktım ben cunku ona o yuzden kullanmak ıstemedım ..mustele catlak ıcınmı ??
eczanede satılıyormu tatlımmm gogus ucuna ne oldu canım hayırdır?
Kıyamam canım geçer inşallah kanamalrınbiz çok uzun çıkmadık ama kavgalarımızda arardı hep bu sefer çok gücüme gitti hamile olmasam neyse derim ama böle olunca kaldıramıom
O eve ait olmadığımı düşünüyorumeşim bile misafir için bana sorma zahnetinde bulunmuyo
Belki eşim değil ama sorun onun bunlara izin vermesihayırlısı olsun ama dönmeyi düşünmüorum
Kendini oyalayacak eğlenebileceğin birşeyler bul canım. Ben Poyraz için bebek şekerleri, takı yastığı, kapı süsü, sepeti falan derken bir kaç ay oyalanmıştım. Örgü de yaptım ama sıkılıyor bir süre sonra insan. Keyifli vakit geçirmenin yollarını ara. Emin ol yapabilirsin.
Poyraz 3 yaşına girecek inşallah Haziran'da. Kibar bir oğlum var çok şükür.İnşallah sağlıkla gelir ikincisi de.
kızlar benım akıntım hala daha devam edıyo sızınde devam edıyomu yoksa gectımı :26:
Merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum daha once migde bulantisi icin zofran kullanan arkadaslari okumustum ben simdi o ilactan aldim ama prospektusunde gebeler icin onerilmedigi yaziyor cok kullanan varmi bu ilaci size doktormu onerdi arada kaldim icsemi icmesemmi?
banada emedur vermişti..o da aynı..arştırılmamış..içmedim ben
S bedeni bile genis mi onlarin? ben yurtdisindayim kardesime aldirtip postalatacagim da onun icin kaliplarini merak ettim :)
benim gobus cikti erkenden anneme cektim onun da bana hamileyken cikmis hemen, hatta dun markette anladilar hamile oldugumu gobegime bakip gulduler bana hep :)
merhaba kızlar
benim biraz canım sıkkın prşembe doktora gittim randevum var diye meeğer eşim yanlış almış bakmadılar bir ay sonra gel dediler yani tam iki ay bakılmamış olcak plikıliniğe gidip baktırıym diyom nolur nolmaz hemm bebeişimide görmek istiyorum
ben de devam canim
merhaba kızlar
benim biraz canım sıkkın prşembe doktora gittim randevum var diye meeğer eşim yanlış almış bakmadılar bir ay sonra gel dediler yani tam iki ay bakılmamış olcak plikıliniğe gidip baktırıym diyom nolur nolmaz hemm bebeişimide görmek istiyorum
evet canım ıcınde paraben var baktım ben cunku ona o yuzden kullanmak ıstemedım ..mustele catlak ıcınmı ??
eczanede satılıyormu tatlımmm gogus ucuna ne oldu canım hayırdır?
canım neden 1 ay sonra dediler ki? 2 ay uzun bir süre sen başka bir doktorda git gör bebeğini. Yani sorun olacağından değil tabi de özlemişsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?