2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hıc anlamam bebek sekerlerınden canım:))
bende orgu yaptım bı yelek bı patık sıkıldım onlardanda:))
nazarlardan korusn rabbım 1 yas gozukuyor takvımdede ondan sordum:=)
hadı hayırlısı olur ıns saglıkla gelsın oburude..

aaa terbiyesize bak,sana ne deseydin keske. ya ne bicim insanlar var,tarza seviyeye bak. bir anneye denir mi boyle seyler. aman canim senin bebeklerine masallah!

ya canim bana da arada oyle geliyor sonra duzeliyor, korkma. benim de doktor cuma. iple cekiyorum valla 1 ay olacak gormeyeli evladimi.

evet canım ıcınde paraben var baktım ben cunku ona o yuzden kullanmak ıstemedım ..mustele catlak ıcınmı ??
eczanede satılıyormu tatlımmm gogus ucuna ne oldu canım hayırdır?

canım mustela ablam kullandı eczanede satılıyor ama belki belii eczanelerde bulunuyor olabilir bir araştırmak lazım

Yaşadıkların gerçekten çok zor Allah yardımcın olsun. Pek çoğumuz evliliklerinde böyle sorunlar yaşıyor. Ben de 5 sene gerçekten zorlandım. Şimdi daha iyiyiz. Seni anlayabiliyorum. Eşinin ailesinin niyeti ne olursa olsun eşin seni düşünsün, savunsun, senin yanında olsun istiyorsun ama yapmıyorlar işte. Ama ben şunu öğrendim. Kesinlikle herşeyi kabullenip oturmayacaksın ama sürekli dırdır edip ailesini eleştirisen de ters tepiyor. Savunmaya geçiyor adamlar. Sadece ne kadar üzüldüğünü ve yıprandığını, evliliğinin de etkilendiğini göstereceksin mümkün olduğunca kırıcı olmadan. Tabi ki söylemesi kolay yapmak zor ama deneyip sonucunu görmüş biri olarak söylüyorum. Biraz zaman alıyor ama yavaş yavaş erkekler de ailelerindeki yanlışları görüp seni memnun etmek için daha dikkatli oluyorlar.
Ben de senin yerinde olsam çıkardım evden. Şimdi dönmemek de en doğru karar bence. Böyle bir olayın üstüne geri adım senin açından hiç mantıklı olmaz. Geri adım atma hatalı olduğunu anlasın. Ama sorunun üstünü kapatarak barışma. Hissettiklerini tam anlamıyla bilmeli.

merhaba kızlar
benim biraz canım sıkkın prşembe doktora gittim randevum var diye meeğer eşim yanlış almış bakmadılar bir ay sonra gel dediler yani tam iki ay bakılmamış olcak plikıliniğe gidip baktırıym diyom nolur nolmaz hemm bebeişimide görmek istiyorum

masallah fotograftaki oysa cok tatli zaten,Allah nazarlardan saklasin :)

selam annecikler...
Geçmiş pek bir dolu okuyamadım son birkaç sayfaya bakayım inşallah herkesin keyfi iyidir.
Ben yazlık-kışlık uğraşına girdim ara verdim size bir bakayım dedim. çok yorucu bu işler

banada emedur vermişti..o da aynı..arştırılmamış..içmedim ben

Emeduru falan reçetesiz veriyorlar zaten canım. ben Dramamine kullanıyorum içinde 12 tablet olduğu için çabuk bitiyor. Geçende yazdırmadan almak istedim vermiyorlar Dr. yazmadan ama emedur falan istersen verebiliriz dedi eczane bende istemedim başka bir ilaç kullanmak. Prospektüsünde de B kategorisi bir ilaç olduğu yazıyor.

Dramamine (dimenhydrinate) B kategorisinde yeralan bir ilaçtır ve bu yüzden de gelişmekte olan fetus üzerinde olumsuz bir etki yaratması beklenmez.

Canım benim aldığım modelin S bedeni baya bi genişti diğer modellere göre. Diğerleri normaldi diyebilirim ben normalde de XS falan giyiyorum bide bol bi model olunca ben içinde iyice kayboldum diyebilirim

Benim aldığım t-shirt bu arkası gri üzerinde minik beyaz kalpler var. Taytın üzerine giyilen salaş t-shirtler falan oluyo ya öyle. ne kadar büyük dursada Benim hoşuma gitti :)

2 ay cok uzun bir sure bence baktir bu ara baska bir yerde sonra gene kendi doktoruna devam edersin

nergisyasemin geçmişi okumadım tatlım o yüzden tam bi yorum yapamıyorum ama allah hakkında en hayırlısını versin tatlım ve yuvanı senin istediğin şekilde urtarsın. tek söyleyebileceğim savaşman erektiği öle papuç bırakma kimseye o yuvada senin kocada, kafalarına vura vura bu gerçeği kocan dahil herkese gösterebilirsin ama yöntem çok önemli yanlış tek bir söz bi tavır bile durumu hiç istemediğin noktalara getirir, eşinle gerilmeden ailesine karşı zıtlaşmadan ona doğruları göstermelisin.
ben eşinin ağzına bakarak annesini babasını kıranada kızarım, tam tersini yapanada. belki eşinin seni yanlış anlamasına neden olacak birşeyler söylemişsindir oda ailesini korumaya çalışmıştır, nolur yanlış anlama dediğim gibi geçmişi okumadım, sadece yorum yapıyorum bazen dışardan insanların bize söyledikleri olaylara daha tarafsız bakmamızı sağlıyor, eşinin yerine kendini koymaya çalış kendine hak veriyorsan haklı olduğunu herkese göster ve yuvanı kurtar tatlım
üzüldüm gerçekten aslında ne söylesek boş şimdi içinde ne fırtınalar kopyor kim bilir senin

canım neden 1 ay sonra dediler ki? 2 ay uzun bir süre sen başka bir doktorda git gör bebeğini. Yani sorun olacağından değil tabi de özlemişsindir

evet canım ıcınde paraben var baktım ben cunku ona o yuzden kullanmak ıstemedım ..mustele catlak ıcınmı ??
eczanede satılıyormu tatlımmm gogus ucuna ne oldu canım hayırdır?

evet cnm çatlak için; karın, göğüs ve bacak için kullanılıyor. eczanelerde var cnm yoksa bile getirtiyorlar. benim göğüs uçlarım sanki doğum yapmış gibi yara oldu, karardı. sızım sızım sızlıyordu ve ağzıma gircek kadar da büyüdü. meme ucumda süt gözenekleri açıldı. kimi insanda erken olabiliyormuş. mustela ona bile çok iyi geldi. karnım soyuluyordu kerme kerme oluyordu oda geçti canımcım

canım neden 1 ay sonra dediler ki? 2 ay uzun bir süre sen başka bir doktorda git gör bebeğini. Yani sorun olacağından değil tabi de özlemişsindir

ayyy bilmiyorumki canım kan tahlii sonuçlarıma baktı hepsi güzel dedi, üçlü testin var biray sonra ona geldiğinde bakarız dedi, bebişide görmek istiyorum
hem oradayken bi kadınla konuştum ilk bebeğini kaybetmiş kafatası yokmuş çocuğun, ben içerdeykende görümcem duymuş iki kadının daha yokmuş bebeklerinin kafa tası zamanı geçtiği içinde almıyorlarmış çok korktum gerçi öle birşey olsaydı 7 haftalıkken gittiğimde anlaşılırdı herhal demi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…