bıtanem hala gelıyor sanırım ben 9 ay cekıcem bunlarıCanım lekelerin ne durumda geçmişe baktım ama tlfdan zor oluo pcde sorunlu arada açılmıo kaçırmış olabilirimmerak ettim. İisindir inşallah
(
Canım lekelerin ne durumda geçmişe baktım ama tlfdan zor oluo pcde sorunlu arada açılmıo kaçırmış olabilirimmerak ettim. İisindir inşallah
O gitmez canım daha önceki kavgalarımızda git dedim biraz ayrı kalalım yok dedi sen git. Ki benim ankarada gitcek kimsen yoköyleyken git dedi
Merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum daha once migde bulantisi icin zofran kullanan arkadaslari okumustum ben simdi o ilactan aldim ama prospektusunde gebeler icin onerilmedigi yaziyor cok kullanan varmi bu ilaci size doktormu onerdi arada kaldim icsemi icmesemmi?
Teşekkürler. Aslında arada takip ediyorum ama yazamadım daha önce. Bu benim ikinci hamileliğim. Aslında ileri bir PKO hastasıyım. Doktorlar hep aşılama deneriz olmazsa tüp bebek dediler. Ama çok şükür ikisinde de sadece Glikofen tedavisi ile hamile kaldım. Ama tabi hamilelik zor geçiyor. Düşük riski yüksek oluyor. İlk hamileliğimde 4 ay düşük riski ile ya hastanede ya evde yattım he. Sonrasında da plasenta previa yüzünden kanamalarla yattım. Çok şükür 37. haftada doğmuştu oğlum sağlıkla. Bu sefer de 1 hafta kanamam oldu. İğne ve progestan kullandım şimdi kestik. Allah herkese sorunsuz hamilelik ve sağlıklı bebekler versin inşallah.
Merhaba arkadaslar birsey sormak istiyorum daha once migde bulantisi icin zofran kullanan arkadaslari okumustum ben simdi o ilactan aldim ama prospektusunde gebeler icin onerilmedigi yaziyor cok kullanan varmi bu ilaci size doktormu onerdi arada kaldim icsemi icmesemmi?
Kızlar selamlar bu konuyu yeni keşfettim ben de Kasım annesi olacağım inşallah şuan 12. haftamıza girdik çarşamba ikili teste gideceğiz. Ankarada çağ hastanesine gidiyorum. Bulantı ve kusmalarla bir hamilelik geçiriyorum ve hala geçmedi malesef tek kurtarıcım Zof... diye bi ilaç ama kullanmaktan da çok huzursuzum açıkcası
Herkese sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar dilerim...
benım ılerı derecede olmadıgı halde kalamadım hamıle prolaktın hormonum yuksekti..
bende cok ıtım glıforu hatta 10 haftama kadar hep ıctım sımdı bıraktım .
hadı yaa benımde kanamam cok oldu asırı hemde. 1 bucuk aydır yatıyorum 1 gun yattım hastanede serum yedım.suan ıgne ve progestaNA DEVAM edıyorum lekelerım var suan kahverengı
ınsallah bızlerde erken dogum yapmayız.
aldım canım çarşambada tatil zaten. çarşamba dönerim büyük ihtimal. iş yerinde bi arkadaşım var eşi ş.dışında kalıcak uzun bi süre. büyük ihtimal ona gidicem eve dönmei düşünmüyorum. gündüz gidip alacaklarımı alırım evden bölelikle eşimle karşılaşmamış oluruz.
merhaba kızlar.. nasılsınız?? ben haftasonu cok kotu oldum.
adar bende çıkarmamıştım ama dün aldığım ilaca rağmen çıkardım. 2 gün ağzıma lokma girmeyince cok halsizleştim. doktorumla gorustum. serumun toparlamama yardımcı olacağını söyledi. evime en yakın hastaneye gittim. ancak kadın doğumcu görmeden doktorumun soyledgi ilaçları ve serumu takmayı kabul etmediler. nöbetçi doktora çıktık. sevimsiz bir adamdı. birkaç sorudan sonra üçüz gebelk dedim. bana OHAA dedi.görmek istiyorum dedi. ultrasonla baktı. ve üc bebeği de görünce ikinci OHAA geldi. sze redüksiyon öneren olmadı mı dedi. ne yapacaksınız pardon da üc çocuk bir anda dedi. hic cevap vermedim. ama sinir oldum. serumu yazdırdık çıktık. 4 saat serum aldım. bugun biraz daha iyi gibiyim.. bebişleri görmek mutlu etti tabii.. bir tanesi tam gününde 9+1 diğer ikisi 9+4 gorunuyo dedi. maşallah bebişlerime
slm hanımlar..benim iki gündür karnım bi tuhaf..sanki büyümüyo hatta küçülüyor..
uyurken sağa sola dönerken karnımuın sertliğinden rahatsız olurdum..şimdi sanki hiç bişey yok..
dün gece ağlamaklı oldum uykum kaçtı..bişeymi oldu bebeğime yaa.
perş.kontrolüm var..şu 3 gün geçsede Dr.a gitsem..çok kötü hissediyorum
çok şükür cnmm darısı başına valla soguk terler döktüm resmen
bnm bikaç sorum olcak bu çatlak kremlerine başladınız mı?benim karın göbek altı ve bacakların üst bölümlerinde beyaz beyaz döküntüler var çok ama çok kurumuş 2günde bir bebeyagı sürüyorum ama gene aynı acaba başlasam mı kremlere?
birde serbest betaya göre cinsiyet tahminini bilen varmı nasıl oluyordu
cogu ınsan badem yagı suruyor cogu bebe yagı ne bılım ya bız napcaz bakalım o dedıgı ılacın ıcerıgınde paraben var
o yuzden ben almak ıstemıyorum
Allah yardmcımız olsun canım. Ama özellkle ilk gebeliği olan herkese tek söyleyebileceğim hamileliğiniz riskli bile olsa canınızı sıkmayın. İyi dinlenin, cinsel ilişkiden ne olursa olsun uzak durun ve hamileliğinizin keyfini çıkarmaya bir şekilde mutlu olmaya çalışın. Benim ilk hamileliğim hem kanamalardan sıkıntılıydı hem de çocuğumun boy ve kafa ölçümlerinde de sıkıntılar vardı. Doktor doktor gezdik. Ama yine de hamilelik kadar güzel bir süreç yok. Bir de ikinci hamilelik ilki gibi olmuyor. Keyfini çıkaramıyorum ilki kadar.
evet canım ıcınde paraben var baktım ben cunku ona o yuzden kullanmak ıstemedım ..mustele catlak ıcınmı ??canımmm sen lirac da paraben var deyince ben kullanmadım onu. araştırdım ve mustele aldım. zaten üzerinde de yazıyor pareben kesinlikle içermiyor. 150ml 80tl gibi bişiye aldım. kullanıyorum çokda memnunum. göğüs uçlarım benm çok kötü olmuştu onu bile iyileştirdi. tavsiye ederimm
Günaydın canım
Bende dün LCW den hamile pantolonu baktım ama hep büyükler banaHatta bi tane T-shirt beğendim S beden aldığım halde kalıbı nasılsa artık 9 aylıkken bile büyük gelebilir bana diye düşünüyorum Diğer t-shirtlere göre daha büyüjtü kesimi ama hoşuma gitti evde taytla falan çok şirin olur diye aldım eve gelir gelmez dayanamayıp giydim bile Benim karnım daha hiç çıkmadı eşime diyorum belli mi diye dalga geçiyo o da ah sorma herkes anlamıştır senin 13 haftalık hamile olduğunu diyo
Günaydın güzel annişler ve onlarınn tomurcuk gülleri....
gününüzün hayırlı bulantısız ağrısız geçmesi dileğiyle...
bende bugün ilk defa hamile pantalonumu giydim çünkü aynen senin gibi düğmem açık dolaşıyordum biraz büyük gibi sanki bize ama yapcak bişey yok katlanıcaz artık bende lcw den aldım ama nar çiçeğini görmemişdim..işte giymek için siyah almışdım. bidaha gittiğimde nar çiçeğine de bir bakayım :) o kalçadaki ağrı bende de oluyor canım normal bir durum olmasına sevindim.
Kıyamam canım geçer inşallah kanamalrınbıtanem hala gelıyor sanırım ben 9 ay cekıcem bunlarınapıyım valla alıstım yavas yavas kabullendım
bebegım ve testlerı etkılemesse ıyı olur ablamında kanaması cok olmustu benden fazla 2 lı testınıde etkılemısdi 4 lu testı ıyıydı AMA..
o yuzden korkum fazla..
senın moral nasıl valla sana anlatsam ben yasadıklarımı hayret ıcınde kalırsın
o yuzden sızın kavganız bana cok hafif geldı umarım en kısa zamanda barısırsınızzzzzz
benım kocamda kavga zamanında asla aramazdı msj atardım bende tabi cıkarken daha evlı deıldık..
eger atmassam 1 hafta o msj atardı mutlusun vs dıye ahh ahh bıde ben 8 sene cıktım esımle dusun :)
O eve ait olmadığımı düşünüyorumcnm hoşgeldin valla okudukça sinirleniyorum aman ne olcak dön evine diyenlere de kızıyorum
ne demek kadına se git evden demek yaaa heleki gitcek yerin yokken bende senle aynı tavrı sergilerdim
hem face de şifre değiştirmeler fln ne oluyoruz yani 2gün ayrı kaldınız die hayatınızmı değişti
neden buna gerek duydu neyi şifrelemesi gerekti anlayamadım
bence süründür hak etmiş çoktan kapına gelip özür dilesin dön evine die
nergisim evlilikte bitaraf hep yapıcı olmalıdır. genelde de o yapıcılık biz bayanlara düşüyor malesef. bence çarşamba normal bi şekilde dön evine; eşin arasada aramasa da.... bir evlilik yapmak kolay değil bunu yıkmak ise hiç kolay değil. hele de karnında eşinden bir melek varken... onun günahı ne... ayrıca senin sorunun eşin değil en başta onun ailesi. hep onlara doldunn ve eşine patladın. hamilelik zor bi süreç psikolojik olarak çok zor bi dönem. çok hassas olduğumuz, çok asi olduğumuz dönemler. seni çok çok iyi anlıyorum ama sabredeceksin bu deveyi güdeceksin canım arkadaşım. face miş şifreymiş amannnn takılma onlara erkek milletinin basit çıkışları. sen bebeğine odaklan sadece onu düşün. öfkeyle kalkan zararla oturur. öyle evden ayrılmak kolay iş değil. kimseye açığını verme o arkdaşın senin en yakının olabilir ama olsun evden ayrıldım diye niye açığını vereceksin. git evne yine konuşma yine tribini at ama evinden çıkma. meydanı o cadaloz kaynanana ve görümcene bırakma. onlara fırsat verme! iyi kötü neyse bi tercih yaptın evlendin arkasında ol. kader de geç. aldatma ve dayak olmadığı sürece bi evlilik bitmemeli.
evet kocam odun ama katlanıcam de. bebek doğunca eve neşe gelicek herşey çok güzel olacak canım arkadaşımmm sabırrrr sadece....
güldürdün beniii yaa manyak doktor. bende de ikiz olmasına rağmen tepki veriliyor seni düşünemiyorum canım benim.ama çoğul gebelikte bir ayrıcalıkkk ben öyle düşünüyorum. zor ama süper bişii
tamamen psikolojik cnm ya. hiç ilgisi yok bence. ha için rahat etmiyorsa bekleme randevunu git bi doktora
canımmm sen lirac da paraben var deyince ben kullanmadım onu. araştırdım ve mustele aldım. zaten üzerinde de yazıyor pareben kesinlikle içermiyor. 150ml 80tl gibi bişiye aldım. kullanıyorum çokda memnunum. göğüs uçlarım benm çok kötü olmuştu onu bile iyileştirdi. tavsiye ederimm
cnm bnm doktorumun dediği her yediğini çıkartıyormusun bende yoo dedim o zmn gayet normal ilaçlık bi surum yok dedi
sende durum nasıl ben mesela günde 1 kere çıkartıyorum ama hergün olmayabiliyor
Kıyamam canım geçer inşallah kanamalrınbiz çok uzun çıkmadık ama kavgalarımızda arardı hep bu sefer çok gücüme gitti hamile olmasam neyse derim ama böle olunca kaldıramıom
(
bende de oluyor o kalca kemigindeki agri ozellikle sag tarafta ama yurumemekten diye dusunuyorum. cok agriyinca yandan carkli gibi yamuk yamuk yuruyorum :)
ahh canımızı sıkmasak zaten sorun kalkıcak ortadan canm yaa benım lekeler canımı sıkıyor 1 bucuk aydır kalkmadan yatıyorum wc dısında ..benım bıde parca parca geldı kanamalar dusun ama cok deıldı parcalar kanama durdu lekeler devam hala..
bebısın 1 yasındamı canım? maşallah cok tatlı resımdekı bebekse:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?