hoşgeldın canım hayırlı olsun inş. saglıklı kucaklarımıza alırız bebişinin minik kesesını görursun inş.
Seninle aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen bende tedavi için gittiğimde hamileler eşleriyle gelmiş yüzlerinde kocaman gülümseme haklı olarak bense tek başıma eşim çalıştığı için her seferinde benimle gelemiyorduallaha şükür
canım kese kesin görünür de bebek görünmüyo daha. 5+2 de gittim bende... insan o yüzden genede bi buruk kalıyo sanki... ama dayanamıyorum gene gitcem on gün sonraaa
günaydın kızlar,bugün nasılsınız,ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum yaa :).ne mide bulantısı ne de uyku var şimdilik.oğluma hamileyken sürekli uyuyordum
günaydın kızlarrrrr
biz dün kesemizi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için randevumuz varrr
Aranıza yeni katıldım kızlarr.. hepimizin bebişleri hayırlı olsun inşallah.. bende bugün öğleden sonra gidicem doktora çok merak ediyorum bakalım ne diyecek...
tahmini doğum tarihimiz 8 Kasım 2013 görünüyor heyecanla doktor saatini bekliyrm..
Selam kızlar
dün keseyi gördük, 10 gün sonra tekrar gel bebeği de görürüz dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer 10 gün bilemiyorum
bu arada ultrasona girmeden 2-3 bardak su içmeye çalışın...su mesaneyi şişiriyor ve rahmin yükselmesini sağlıyor ve ultrasonda ne var ne yok daha rahat görülüyor böylece, aklınızda bulunsun
yavrum kaynanam bizi sevmez
eltimle beni cok iyi anlastigimiz icin
kizlarinin cocuklarini sever
bizimkilere igne dahi almadi
O nedenle diyorum kuduracak diye
iki elti anlasmislar cocuk yaptilar diyecek
cnm öyle düşünme aramıza hoşgeldinkızkardeşim bebeğini doğum yapacagı gün kaybetti hiç bir sebep yokken ne tansiyonu vardı ne bişiyi, olcağı varmış öyle düşün, iyi şeyler düşünmeye çalış Allah saklasınn
canım allah tamamına erdirsin darısı bana ve bekleyenlere olsun kalp atışlarını bi duysam içim öyle rahatlayacakki.
kızlar bu arada bi sorum olacak size. benim kendi dr la randevum 3 nisanda. idareten gittiğim dr bu ayın 19 için gel keseyi bakalım demişti ama kan testini yaptırdığım gün yarından için gel bakalım ben 19 unda izine çıkcam dedi... ben bugün 5+3 günlüğüm, biraz da kilom var, gözükmeyebilir diyo çevremdikiler... asıl randevum da dediğim gibi 3 nisanda beklesemmi diyorum o günü. günü benden daha ileri olan arkadaşlar keselerinizi ne zaman görmüştünüz. bu arada 3 nisanda 8. haftamın içinde olacağım Allah ın izniyle
Canim ben 4. Hafta tam dolmuştu keseyi gordum , ama benim erken dollenme onun icin erken gorduk , 6. Hafta tam doldugundada kapatırsınız duyduk , umarim yardimci olmusumdur
ayy canımm ya oyle tedırgınım sana anlatamam dıken ustunde oturuyorum devamlı her an bısey olucak korkusu allahımm allahımmmAy nekadar sanslisin canim ya sen hafta gormene ragmen inanamiyorsan benimki gayet normal ozaman))oda dogru parayi veren dudugu calar hesabi kendine dikkat et canim normal lekenlemeler ama yinede hareketleri kisitla bence benim oyle biseyde yok ama yinede bol dinleniyom bi yemegimi yapiyom gerisi kocama kaliyor gordukden sonra kalkarim diye dusunuyorum ama kocaya bakarsak zor adam hic kibirdama diyor wc gittigimde dahi niye kalkiyon diyo )))Allah gule gulekucagimiza almayi nasip etsin rabbim yavrularimizi korusun insallah ona emanet ediyoruz
hımmm anladım canımmmmmbeşiktaş canm kızkardeşim çekmecede :)
canımmmm bennnde goremedım karından vajınal gordummmmmm ılk zamanlar vajınal baktırabılırsın hıcbır zararı yokmussskan testinde beta hcg 2038 olmasına ragmen keseyi göremedikbugün doktotra gideceğim inşallah bugün görürüm.ultrasonda kesesi görünmeyip vajinal muayene yaptıran var mı?
allaha sukur benım gelmıyor dahaaaaa kuzummmmm crıone jel al gunde 2 adet kullanngunaydin anne kasm anneleri .cok bunaldim ben hergun 1 damla kahverengi gormekten( ne zaman gececek bu yaa (
canım eskı makınelerde oyle yenı makınelerde wc cıkartmadan almıyorlar yaaaSelam kızlar
dün keseyi gördük, 10 gün sonra tekrar gel bebeği de görürüz dedi çok heyecanlıyım nasıl geçer 10 gün bilemiyorum
bu arada ultrasona girmeden 2-3 bardak su içmeye çalışın...su mesaneyi şişiriyor ve rahmin yükselmesini sağlıyor ve ultrasonda ne var ne yok daha rahat görülüyor böylece, aklınızda bulunsun
Kizlar ben hala kimseye söylemedim bir tek esim biliyor, siz söyledinizmi???
Benim biraz saglik durumlari karisik diye her an her sey olabilir ondan sakliyorum
ilkinde hemen herkese yaymistik
hesapta bızde demıycektık sadece aılelere dıcektık kaynanam saolsun 7 sulalasıne yaymısss
Benim biraz saglik durumlari karisik diye her an her sey olabilir ondan sakliyorum
Biz ailelere bile söylemedik, gecen kaynanam aradi, seni rüyamda gördüm hamile diye, icine dogmus kadinin,
ama yinede söylemedim, zor tuttum kendimi :)
kızlar benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda kilo kontrolü için önerisi olan var mı
Bosver canim , onemli olan sen ve eşin doğacak bebeginiz , siz birbirinizi sevin saglikli olun yeter , gerisi sevmiş sevmemiş bos.
Ama eltiyle iyi zamanlama yapmışsınız , ikinize birden ayni anda kızacak enerjiyi bulamaz
Benim yasima gelince bir suru sey gormuş ve yasamış oluyorsun , o yuzden cokta dünya umrunda olmuyor , benim oglum su anda rahatlıkla evlenip cocuk yapacak yasta , yani torun sahibi olacakken cocuk sahibi oluyorum :))))
Benim kayinvaldem , gorumcelerim duyduklainda heykel gibi kaldılarAy hala soktalar cok eğleniyorum bu duruma
Canim ben 4. Hafta tam dolmuştu keseyi gordum , ama benim erken dollenme onun icin erken gorduk , 6. Hafta tam doldugundada kapatırsınız duyduk , umarim yardimci olmusumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?