2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

O gitmez canım. Öncesinde bi kavgamızda sölemişti ben gitmem sen nereye gidiosan git diye. Bide şu an dönüp dolaşıp geleceimi düşünüo ama gitmicem

günaydın canım çankaya tıp merkezine gidiyorum geçen perşembe 2 li testi yaptırdım. 95 tl verdim bu hafta sonuçları alıcam nt si 1,8 çıktı normal inş kan testimde birşey çıkmaz ALLAH ın izni ile...

O gitmez canım. Öncesinde bi kavgamızda sölemişti ben gitmem sen nereye gidiosan git diye. Bide şu an dönüp dolaşıp geleceimi düşünüo ama gitmicem

canım benim şuan sağlıklı düşünemiosun bak ne olursa olsun sen evinde olmalısın bence hatta kesinlikle o gider
hem evine dönmek demek onu affetmen anlamına gelmez ama bence kesinlikle evine dönmelisin hem nereye kadar arkadaşında kalabileceksin git evine o çıksın gitsin neymiş öle sen nere gidersin yok öle yamaaca o ev seninde evin sonradan pişman olmanı istemem ama bence kesinlikle evine dön hakkında en hayırlısı olsun hem şuan bebeğini de etkiliosun nasıl hamilelik geçirirsen bebeğinde öle olacak bunu unutma sıkıntı üzüntü stres bunlar bebeğini etkileyecek unutma annelik biyerde fedakarlık değilmi bence evinde olmalısın...tabiki senn ne yaşadıklarını hiçbirimiz bilemeyiz ama yinede ben evine git derim..

günaydın anneler,
bugun güneş kremi ve çatlak kremi almayı düşünüyorum,siz ne kullanıyorsunuz?

güneş kremimi vardi benim geçen sene tatilden lama ama çatlak kremim yok çatlaklar için bedem yağı ve vazelin kullanmayı düşünüorum canım ben çatlaklar oluşmaya başladımı

günaydınnnn günaydınnnn günaydınnnn anneciklerrr ve minnak yiğenlerim. yarın tatil olacağı için nası bi enerjiyle işe başladım anlatamam

güneş kremimi vardi benim geçen sene tatilden lama ama çatlak kremim yok çatlaklar için bedem yağı ve vazelin kullanmayı düşünüorum canım ben çatlaklar oluşmaya başladımı

güneş kremi clinique kullanıyorum şuan ama çok huzurlu değilim doktora da sormayı unutuyorum hamilelikte ne kullanılır bilemedim canım doktora soran varsa diye bi size sorayım dedim
çatlaklar oluşmadı daha ama cildim çok kuru çabuk oluşur diye düşünüyorum,şimdilik bebe yağı kullanıyorum bi çatlak kremi şart bana galiba

Aksam bas ağrısıyla , yattim sabah bas ağrısıyla kalktım ve bas ağrısına alıştımmmmm

Bu gun guzel bir gun olur umarim her sey yolunda gider sorunsuz atlatiriz insallah

Benim temizlik gunum birazdan yardımcım gelir her sali temizlik ve ütü var bizde :)

Bebislerinizi opuyorum

günaydın anneler,
bugun güneş kremi ve çatlak kremi almayı düşünüyorum,siz ne kullanıyorsunuz?

Ben hic bir sey kullanmıyorum doktoruma sordum

Güneş keremi ne kullanayim. Saat 12 - 16 arasi güneşe çıkma dedi

Çatlaklar icin ne kullanayim bol su iç dedi sıkıştırdım ama kaşınıyorum diye badem yagi kullan dedi :26:

Peki sacımı boyasam ne zaman dedim otur oturdugun yerde sac zamanımı simdi dedi

Yasakkkkk her sey yasakkkk bana

slm herkese epeydir giremedim eeee işe başlayınca eve pert bir şekilde gidiyorum işlerde yoğun

bugün biraz hafifledim bakıyım dedim neler oluyor diye

umarım herkesin keyfi iyidir derdi olanlarada alllah sabır versin

geçmişe donük okumaya calısıcam

bebişler göbüşlerde baharda geldi haydi kolay gelsın herkese

çok sıkıntılı bir konu ben kullanmasam hemen çilleniyorum :26: yaz kış kullanıyorum mecbur

içeriklerini araştırmaktan kafam allak bullak oldu

badem yağı tüylenme yapmaz mı peki ben eskiden kirpiklerime sürerdim?

içimden o eşin için o kadar kötü şeyler yazmak geliyor ki ama haddime değil deyip susuyorum.benım ablamda çok çekiyor şuan.aldatma,şiddet,adam gibi çalışıp eve para getirmeme (ki 3 çocuğu var) adamda kötü ne ararsan var.bana kalsa hemen boşanmasını istiyorum.diyorum ki evlenmek kadar boşanmak ta normal eğer mutsuzsan.ama onun yapacak bişeyi yok gibi hissediyor çünkü ortada 3 çocuk ve ablam ilkokul mezunu biz de babamızdan çok çektik.şiddet doruktaydı hem bize hem anneme.hayatımızın hergününü zehir ederdi.hala nefret ediyorum.emin olun çocukların huzursuz bir ortamda büyümesindense ayrılmış anne ve babaların çocukları olarak büyümesi daha iyi.bunu yaşamış bir çocuk olarak söylüyorum.sana ayrıl demiyorum ama anlattıklarına bakarak çok iyi düşün diyorum.çaresiz değilsin bi işin var kendıne bakabilecek durumun var.kendini ezdirmek zorunda değilsin.bugüne kadar olumsuz yorum yapmamaya çalıştım seni etkilememek için ama bugün dayanamadım kusura bakma lütfen.

bende kağıt havlu kulnıyorum selpak filler çok güzel hem kalın hemde nemi çok ıyı alıyor günde 6 7 kere değiştirince bi sorun olmuyor doktor akıntının cok normal olduğunu söyledi günde 2 kerede camasır değiştiriyorum sanırım bıraz pimpirikliyim

yazdıklarını cok uzulerek okudum

Allah kolaylık versin Allah sabrını da versin insallah

Bebişin boyle stresli bı ortama maruz kalması kotu olmus

sen kendini sakınlestır hayırlısı de ya sabır de

ne yapmak ıstıyorsan onu yap ama kendını de cok yıpratma

Rabbim kuzucuğunun hatrına sana kolaylık versin güzel kapılar açsın

Günaydınnnn tospaaaa annişleri
Ben ve saçma rüyalarım part 65435234:
Dün gece rüyamda eşim güya bekar arkadaşlarıyla ayrı eve çıkıyodu. Dur yapma biz evliyiz ben nolcam üstelik de hamileyim,ne demek ayrı eve çıkmak diyorum.O da bana bişe olmaz hafta sonları sizi ziyerete gelirim hem evim çok uzak değill acil bişe olursa araba da var dedi valizi topladı ve gitti
Hala nöbetçi gelsin de sorayım hesabını, rüya olabilir ama benim sinirim çok gerçek

cnm sen gebe bir bayansın kendini ezdirme lütfen. iş kanunda biz gebelerin birsürü yasal hakları var. ben hamileyim kaldıramam de geç yerine. gebeyken seni işten de çıkartamazlar. o bebeklere öyle kolay kavuşulmuyor yazık günah. dikkat et kendine. sen bakmadığın sürece kimse sana acımaz.

evet benimde proluton depot 4 tane verdi. haftada bir vurulcam. tüp bebekte onlarca iğne vuruldum ki artıkkk dayanamıyorum.. ama bebişlerim için katlanıcam. bu iğne düşük tehlikesi olanlara mı veriliyor canımcım?

sen takılma ona cnm bol bol dua et inş. hakkında hayırlısı olsun... rabbim yar ve yardımcın olsun

cnm seni evine dön diye çok ikna etmeye çalıştım. ancak şimdi bunları da okuyunca dayak fln yok artık dedim. sonuçta kaç yaşına gelmiş bi insansın cahil değilsin herşeyin farkındasın ve kararlarını alabilecek durumdasın. onun için içinden nasıl yapmak geliyorsa öyle yap. sna okadar çok üzülüyorum ki anlatamam. rüyamda bile gördüm dün gece. hakkında hayırlısı olsun allah kalbine gönlüne göre versin. o eşini de ailesinide allah ıslah etsin, hikmet versin... ama şunu unutma ki karnında günahsız bir melek var kendini üzüpte onuda üzme. sadece onu düşün onun için yoluna devam et.

Günaydın kızlar;

Birşey danışmak istiyorum karnımda birşeyler oluyor böyle kımıl kımıl sanki alttan tatlı tatlı kaşınıyor yada damar atması gibi tarifini yapamıyorum özellikle 2 gündür çok yoğun ne olabilir acaba bebişimden olabilir mi daha küçük ama içeride ondan başka kimse yok.
Birde rüya gördüm erkek çocuğun olursa ismini eymen koy dedi biri çok etkilendim acaba erkek olursa koymak zorunda mıyım bilemedim :)

aman diim kullanmayın onları..
beyazlatmak için kimyasal kullanılıyor
nemli oluncada teninize işler..
çamaşır değiştirin veya Amerikan bezi alıp kesin
kullanıp atın..
hem günlük ped hem selpak zararlı

300 tl çok demişler ben 95 tl ye yaptırdım. bu hafta sonuçları alıcam. nt si 1,8 çıktı normal bakalım kan değerlerim nasıl çıkıcak merak ediyorum ALLAH ın izniyle inşallah herşey normaldir.

yok canım muayene 300
testide Allah bilir..
haftaya görücez hanyayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…