Günaydın kızlar;
Birşey danışmak istiyorum karnımda birşeyler oluyor böyle kımıl kımıl sanki alttan tatlı tatlı kaşınıyor yada damar atması gibi tarifini yapamıyorum özellikle 2 gündür çok yoğun ne olabilir acaba bebişimden olabilir mi daha küçük ama içeride ondan başka kimse yok.
Birde rüya gördüm erkek çocuğun olursa ismini eymen koy dedi biri çok etkilendim acaba erkek olursa koymak zorunda mıyım bilemedim :)
canım o damar pıtırtısı bende de var kesin bebişşş
isim konusuna gelince. benim eşimde 1-2 yıl önce bi kızımız olduğunu ve ona IRMAK diye seslendiğini görmüş. o yüzden biz kız olursa ırmak koycaz
Günaydınnnn tospaaaa annişleri
Ben ve saçma rüyalarım part 65435234:
Dün gece rüyamda eşim güya bekar arkadaşlarıyla ayrı eve çıkıyodu. Dur yapma biz evliyiz ben nolcam üstelik de hamileyim,ne demek ayrı eve çıkmak diyorum.O da bana bişe olmaz hafta sonları sizi ziyerete gelirim hem evim çok uzak değill acil bişe olursa araba da var dedi valizi topladı ve gitti
Hala nöbetçi gelsin de sorayım hesabını, rüya olabilir ama benim sinirim çok gerçek
Dönmeyi düşünmüyorum canımonunda arayacağı yok. Ablam evine git sakın arkadaşına gitme orası seninde evin diyo ama gitmek istemiyorum. Kendimi o eve ait hissetmiyorum. Hayırlısı olsun ama başetmek çok zor. Onun ailesi yapıo yapıo sesi çıkmıo benim annem bişey yapmadıı halde anneme laf söylüyo en çokda buna dayanamıyorum annemi çok üzdü kadının düzenini bozdu bende bu yüzden çenemi tutamıyorum bazen ailesi konusunda. Ama güzel güzel söylüyorum. Benim hayata bakışım böyle zaten. Önce kendimi onu yerine koyarım benim annem kötüde olsa laf söyletme diye düşünüp onada öyle davranırım. Ama kıymet bilinmiyo. Burda yazdıklarımın çoğunu bilmez. Söylediklerimdede direk savunmaya geçer annemin huyu böyle ama kötü niyetli deil der. Basbayada kötü niyet madem huy niye ona yapmıo niye kızına da yapmıyo ama bunları söyliyemiyosun işte
Çok doğru söylüyorsun canım. Bende aynı düşüncedeyim. Benim eşime birşeyleri söyleme nedenimde sadece beni anlaması ve beni ezdirmemesi. Onlara hesap sormaya gitse başta ben kızarım öyle bişeye izin vermem. Yani ne kadar kötü olsada atadır anadır. Kesinlikle kırmasın ama benimde bir yerim olduğunu göstersin onlara yada onlara göstermek değilde bana hissettirsin. Yani ben elimden geldiğince güzel güzel anlatıyorum. Ben anlatıktan sonra yok sizinkilerdede var ben sölüyomuyum diyeceği yere tamam karım haklısın ama napalım onlarıda böyle idare edicez diyiverse hiçbir sıkıntı yok. Ben bunaldıımda kocamla paylaşamıcaksam neden var bu adam. Ki sizinkilerdede var dediinde söyle diyorum ben söylemem dio halbuki yok. Kendine göre yanlış olanları çataçat yüzlerine söyliyo zaten. Ben mesela ne kadar kuzgın olsamda ailesiyle yüzyüze gelip kesinlikle saygısızlık yapmamışımdır. Ama o ne olsa söler. Annem bi çok şeyi anlatmıyor bile. Anneme hep laf sölemiş bunu siz bu hale getirmişsiniz pohpohlaya pohpohlaya demişağzının ortasına yapıştırmamışsınız demiş öyle terbiye etmelilermiş beni ben evimde kavga gürültü nedir bilmeden büyüdüm benim babaannemde annemi hiç istemiodu ama babam ne annemi ne annesini hiç kırmadı hep dengeyi kurdu. Babamın gözbebekleriydik biz şimdi bizi görüosa nasıl üzülüyodur ben hep evlilikleri annemle babamınki gibi bilirdim taa ki ablam evlenene kadar oda çok çekti halada çekio 13 yıllık evli o yüzden benim yaşadığım çoğu şeyi normal karşılayabiliyor. Ben henüz öğrenemedim tek suçum kocamı hayatımın merkezine oturtup çok sevmem oldu o yüzden bu kadar etkileniorum babamı kaybettiimde 20 yaşındaydım ablamda evliydi sudan çıkmış balığa döndük annemle. O günden beri hep dik durdum evin erkeği oldum. İstedimki hem baba hem eş olcak biri olsun arkamda olsun sırtımı yaslayıp dinleneyim çünkü çok yorgundum ama hata etmişim keşke bu kadar dayamasaydım keşke herşeye tamam demeseydim sonuç tamam dedikçe ezilen hırlanan bir insan. Aptal salak bile ne demek bilmezken hayatımda duymadığım küfürler annemin babamın tek bir tokadını görmeden yediğim dayaklar hangi birini sayayımki. Bütün sülale 8 yıl annesini kimseye muhtaç etmeden baktı diye imrenirken her yaptığını aşağılayan bir koca ve ailesi. Ben şindiki işimi bile tırnaklarımla kazıya kazıya öalışarak buldum. Eşimlede orda tanıştık. Sonra o ayrıldı. Şu an babası kalkıp oğlunun sayesinde işyerimde rahat olduğumu söylüyor. Hangi birini anlatayımki kusura bakma uzun oldu destekleriniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hakkınızı helal edin zamanınızı alıyorum
bitaneemmm nasılsın
iyi olmaya çalışıoyorum canım ya nasıl olayımalışmaya çalışıyorum. Zamansız plansız bana sormadan geldi bebeğim tam alıştım derken yine geldiği gbii bana sormadan zamansız gitti. Bu günüme çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin. Nergisyasemine çok üzülüyorum ya akşam hep onu düşündüm Rabbim en kısa zamanda işlerini yerine koymayı nasip etsin şu zor zamanında böyle şeyler yaşaması çok üzüyor beni. Sen nasılsın bebeğim minik yeğenim nasıl? ben 3 ay sonra yeniden deneyebilecekmişim artık senin oğlun olursa benim kızımı alırsın :)
güneş kremimi vardi benim geçen sene tatilden lama ama çatlak kremim yok çatlaklar için bedem yağı ve vazelin kullanmayı düşünüorum canım ben çatlaklar oluşmaya başladımı
Sağol canım... Bir yığın ütü yaptım daha bitmedi.Bende evlendiğimde ilk senelerde dolabımın bir kanadını kışlık yada yazlık olarak bırakıyordum. Böyle çok dert olmuyordu ama o zaman dolap çok yığın yığın oluyordu sığmıyordu. Ben tüm badilerimin bile askıda ütülü olmasını istediğimden mecbur böyle yapmaya başladım. zor oluyor ama sezonda da elimin altın da oluyor hepsi.
Kızlar pek giremiyorum artık internet bile midemi bulandırıyor.
Bugün doktora gittim kalp atışını duydum maşallah barekallah ama hala 7+4 diyorlar, daha önce doğum yapanlar da sen onu boşver sat tarihine göre bak diyorlar. Sat olunca moralim yerine geliyor. Çünkü vakit bi türlü geçmiyor. 3.haftadır işe gidemiyorum. Rapor aldım bugün 1 haftalık.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Mide bulantıları geçmek bilmiyor. Gece artıyor.
Adam akıllı uyuyamıyorum.
Neler yiyebiliriz kızlar artık kuru şeylerden gına geldi.
Tost, makarna yağsız, cacık, terbiyeli çorba içebildiğiö tek çorba. 3 haftadır artık bunlardan da gına geldi.
Ne yiyeceğiz biz?
Hiç bişey içemiyorum.
Nolur fikir verin
kızlar bugün iş yerinde çok yoruldum kasıklarım çok ağrıdı...muhasebeciyim sözde ama sevkiyatada yardım ediyorum..yerden belki 10 kere 20 kere ürün alıyorum ağır taşıyorum..ve sağolsun iş arkadaşlarım o kadar rahatlar ki....karnım nasıl ağrıyor....ağlamak istiyorum ya(( keşke evde yatarak dinlenme imkanım olsa keşke maddiyat falan herşey yolunda olsa..ne yerime adam alıyolar ne bana izin veriyolar ( bugün eşimin teyzesinin oğlu vardı onun eşi çocuk düşürmüş onu öğrendim...aileler yorum yapıyo..neymiş daha küçük bişey hissetmezmiş falan....insan ilk öğrendiği andan itibaren nasıl kopabilirki bebeğinden..onada canım sıkıldı (( kendim içinde endişelendim..off off offff
selam kızlarrr günaydınlarrr..
ben valla kötü bir güne uyandım sabahın 7 sinde müthiş bir gaz sancısıyla kalktım ne olduğunuda anlamadım ilk önce ..dünde aferdersiniz büyük tuvaletimi yapamamıştım onun rhatsızılığı vardı ..neyse tuvaletimi zorlada olsa yaptım sonra ishal gibi oldu falan anlamadım bir garip oldum yaa.moralim bozuldu şimdi rahatladım gerçi bir sorun yok ama içim içimi yiyiyr neden böyle oldu ki dün süt içip yatmıştım acaba o mu yaptı pöff..umarım bebişim iyidirrrrr
benimde geçen gün oldu..
zaten kabızlık vardı hafiften..sonra aç karnına erik yiyince bağırsaklarım şişti resmen..
çok sancı yaptı..sütte gaz yapıyo..ben yoğurt yiyorum onun yerine..
öff melodi benim o dediğim şişlik halen yok..dümdüz oldu karnım..
içimde hissetmiyorum sbebeğin sertliğini..deliricem şu perşembe gelsede Dr.a gitsem..
ay kafayı yedik 3 ayda :))
ooyyyy kuzum benim. Sen çok güzel yüreklisin.Yaşadığın sıkıntılara rağmen çok güçlüsün. Rabbimden önce hayırlısını dilicez. Sen her aklıma geldiğinde dua ediyorum, en kısa zamanda da yüzün gülecek canımmmm. unutma hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde bi hayır vardır. Bence meleğin çok uğurlu gelecek sana. Sen de bu süre zarfında inşallah her şeyi yoluna koyacaksın.
Kayınvaliden ne alemde?üzmüyo değil mi seni?
:)dün yediklerimi saysam acı bbiber turşusu erik vs...en sonda sütt tavan yaptıı heralde..bende doktora sordum geçen herkesde kabızlık oluyor bende olmuyor diye kişiye özgü şeyler dedi .valla aman 3 ayda böyleysek ne olcaz sonra bilemiyorum ..o sertlik sanki bende de kayboldu bugünn..herzaman olmuyor sanırım .mesela dün gece yatmadan önce tam patlayacak bomba gibiysim yaa..sabah söndümneyse az kaldı perşembeye kuzucuğunu görünce rahatlarsın allahın izniyle :)
Eşim de öyle olduğumu söylüyo :) bu pozitif olma huyunu çok seviyorum herşeye rağmen gülebiliyorsun diyo. ençok bu yanımı seviyormuş :) Rabbim beterinden korusun napalım oldu bi kere hem meleğim cennette gelecek annesine. İnşallah hayır vardır bunda da... KV cadısı üzmez miiiii. Bebek düştü dediğim anda yok beni dinlemedin yok gezmeler tozmalar bilmem ne dedi sanki bebeğim ben eşimle gezdim diye oldu. Gerizekalı ya. Dedim bebeğin kalbi duralı 1 hafta olmuş ne gezmesi. (gezmeye de bir gün önce gitmiştik 1 tur attık yürüyerek he lafını ettiği de o...) neyse evde cumartesiye kadar yattım herşey iyiydi o da üzüldüğü için benimle uğraşmıyodu yattım sofralar yatağıma geliyodu falan. neyse ben iyileştim ya yine içindeki canavar ortaya çıktı. Ablam geldi ablama beni şikayet ediyo tam cadı ya süpürgesiz :) ama az kaldı başına gelecekleri bilmiyo zannediyormuş ki biz ev işini unuttukmillete diyomuş ki sorup da hatırlatmayın Saf mı yoksa bizi mi aptal sanıyo acaba... Neyse tatlım biz eşimle babamların bize verdiği eve geçme kararı aldık daha doğrusu eşim söyledi. Başka çare kalmadı eşyaları alıp oraya taşınalım diye. İşe de gitme dinlen yeniden bebek yaparız sen toparlanınca dedi. :) Ama kv bilse bu planları delirir yine. Bu evden gidersen sana sütümü de hakkımı da helal etmem demiş eşime. deli ya
selamm kızlarrr nasılsınızz
dün teyzem dogum yaptı oraya gıttım dısarı cıktım ben anlıyacagınızarabayla gıttık arabayla geldık ama olsun genede dısarının kokusunu aldım bebiş okadar tatlı kı anlatamam yaa bembeyaz kucucuk burnu var ve şok oldum 10 dk dogurmus gıttıgınde 5 cm acılmıs zaten.bide bebek bişeyın ıcınde yaa onunla bırlıkte cıkmıs dısarı dr dısarda patlatmıs suyu herkeze nasıp olmaz ole olan cocuklar cok sanslı oluyormus ole demıs darısı bıze yaa cok duygulandım
dun hıc leke yoktu bugun gene geldi benımkılerneyse randevumuza az kaldı son 2 gun
--nehar ruyana cok guldum yaaa bende oleyım ınan kotu ruya goruyum esımı falan dıyorum naptın
nergıscım yazını hayretler ıcınde okudum şiddet varsa ne dıyım kı ben o adama!!
gözünüz aydın canım..Allah analı babalı büyütsün ..böyle doğmuş demek bebiş kesesiyle birlikte
Eki Görüntüle 699247
ay allah seni korktum kız aynen ole dogmuss dısarda patlatmıs dr ve bebek tertemız hıc kan yokmuşş ne guzel
en guzelıde10 dk dogurmus 2 sancı cekmıs gelmıs hemen
canımmmmmm nasılsınnnn ıyı gıbı gordum senı
ay cok süper olur ayrı ev senın ıcın ohhhhh ıyı fıkır dusunmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?