2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım o damar pıtırtısı bende de var kesin bebişşş
isim konusuna gelince. benim eşimde 1-2 yıl önce bi kızımız olduğunu ve ona IRMAK diye seslendiğini görmüş. o yüzden biz kız olursa ırmak koycaz

Öyle mutlu oluyorum ki onu hissedince anlatması mümkün değil. Çoğu diyor ki hissetmezsin ama tekme değil ki kıpırtı :) çok sevindim bak şimdi yanlız değilmişim :)

Benimde hiç aklımda olmayan bir isim daha cinsiyet bilmiyoruz ama bakalım artık hayırlısı olsun.

Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün...

Canım dayak falan o ne oluyor öyle şikayet et bak nasıl atıyolar evden 6 ay da uzaklaştırma... Hakettiği bu ama sana ve minik meleğine kıyamıyorum üzmemeye çalış kendini nasıl yapacaksın bilmiyorum ama bebeğin sana güç versin... Bugünler geçecek Allahın izniyle... KV derdini bilirim zordur. Allah yardımcın olsun

bitaneemmm nasılsın

iyi olmaya çalışıoyorum canım ya nasıl olayım alışmaya çalışıyorum. Zamansız plansız bana sormadan geldi bebeğim tam alıştım derken yine geldiği gbii bana sormadan zamansız gitti. Bu günüme çok şükür Rabbim dermansız dert vermesin. Nergisyasemine çok üzülüyorum ya akşam hep onu düşündüm Rabbim en kısa zamanda işlerini yerine koymayı nasip etsin şu zor zamanında böyle şeyler yaşaması çok üzüyor beni. Sen nasılsın bebeğim minik yeğenim nasıl? ben 3 ay sonra yeniden deneyebilecekmişim artık senin oğlun olursa benim kızımı alırsın :)

Günaydın hanımlar gününüz her zamankinden güzel ve mutlu geçsin bende devamlı saçma sapan rüyalr görüyorum yazsam rüyalarımı kitap olur :)) bu rüyalar bizi anneliğe hazırlıyormuş kuzenim rüyalarında doğum yapmadan önce bebeğini pazarda otobüsde misafirliğe gittiği yerde unuttuğunu görüyormuş :))

günaydın kızlarr:)

Nehar yine olaylı bir gece geçirmişsinn :)) kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu pazar günü ilk evlilik yıldonumumuz ama ben ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin bana nolursunuz

ooyyyy kuzum benim. Sen çok güzel yüreklisin.Yaşadığın sıkıntılara rağmen çok güçlüsün. Rabbimden önce hayırlısını dilicez. Sen her aklıma geldiğinde dua ediyorum, en kısa zamanda da yüzün gülecek canımmmm. unutma hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde bi hayır vardır. Bence meleğin çok uğurlu gelecek sana. Sen de bu süre zarfında inşallah her şeyi yoluna koyacaksın.
Kayınvaliden ne alemde?üzmüyo değil mi seni?

selam kızlarrr günaydınlarrr..

ben valla kötü bir güne uyandım sabahın 7 sinde müthiş bir gaz sancısıyla kalktım ne olduğunuda anlamadım ilk önce ..dünde aferdersiniz büyük tuvaletimi yapamamıştım onun rhatsızılığı vardı ..neyse tuvaletimi zorlada olsa yaptım sonra ishal gibi oldu falan anlamadım bir garip oldum yaa.moralim bozuldu şimdi rahatladım gerçi bir sorun yok ama içim içimi yiyiyr neden böyle oldu ki dün süt içip yatmıştım acaba o mu yaptı pöff..umarım bebişim iyidirrrrr

Son düzenleme:
güneş kremimi vardi benim geçen sene tatilden lama ama çatlak kremim yok çatlaklar için bedem yağı ve vazelin kullanmayı düşünüorum canım ben çatlaklar oluşmaya başladımı

Badem yağı tüyleri artırıyo diye duymuştum bende canım ondan kullanmak istemedim. Şu acıbadem sütünü bide bebe yağı falan kullanmayı düşünüyorum ama bakalım faydası olucakmı

Evet aslında daha rahat oluyordur canım. benim eşimin eşyaları çok yer kaplamadığından dolabı ben kapladım

Bende 6.ve 7. haftada aynı senin gibiydim canım geceleri bile uyuyamıyordum çıkarıyordum. Susamlı çubuğun kokusu bile rahatsız ediyordu. Tarhana çorbası ve muz yiyordum genelde. Tarhananın zaten çok besleyiciliği var diye öyle avutuyordum kendimi. Gerçi o da midemde durmuyordu ayrı mesele. İnşallah seninde bi an önce azalır ve düzene girer.

Kıyamam canım ya çok zor gerçekten. Ben atanamadım özelde de iş bulamadım diye üzülüyordum ama çalışıyo olsam yapamazmışım heralde. Bazen azıcık ayakta kalıyım kötü oluyorum nefes nefese kalıyorum çok iş yapmışım gibi. çalışan arkadaşlara Allah kolaylık versin. İş arkadaşlarının bari düşünceli olması lazım. sonuçta sen muhasebecisin hamal değil ki. Fazladan eleman almamak için her işe koşturan patronlara sinir oluyorum.

benimde geçen gün oldu..
zaten kabızlık vardı hafiften..sonra aç karnına erik yiyince bağırsaklarım şişti resmen..
çok sancı yaptı..sütte gaz yapıyo..ben yoğurt yiyorum onun yerine..
öff melodi benim o dediğim şişlik halen yok..dümdüz oldu karnım..
içimde hissetmiyorum sbebeğin sertliğini..deliricem şu perşembe gelsede Dr.a gitsem..
ay kafayı yedik 3 ayda :))

:)dün yediklerimi saysam acı bbiber turşusu erik vs...en sonda sütt tavan yaptıı heralde..bende doktora sordum geçen herkesde kabızlık oluyor bende olmuyor diye kişiye özgü şeyler dedi .valla aman 3 ayda böyleysek ne olcaz sonra bilemiyorum ..o sertlik sanki bende de kayboldu bugünn..herzaman olmuyor sanırım .mesela dün gece yatmadan önce tam patlayacak bomba gibiysim yaa..sabah söndüm neyse az kaldı perşembeye kuzucuğunu görünce rahatlarsın allahın izniyle :)

Eşim de öyle olduğumu söylüyo :) bu pozitif olma huyunu çok seviyorum herşeye rağmen gülebiliyorsun diyo. ençok bu yanımı seviyormuş :) Rabbim beterinden korusun napalım oldu bi kere hem meleğim cennette gelecek annesine. İnşallah hayır vardır bunda da... KV cadısı üzmez miiiii. Bebek düştü dediğim anda yok beni dinlemedin yok gezmeler tozmalar bilmem ne dedi sanki bebeğim ben eşimle gezdim diye oldu. Gerizekalı ya. Dedim bebeğin kalbi duralı 1 hafta olmuş ne gezmesi. (gezmeye de bir gün önce gitmiştik 1 tur attık yürüyerek he lafını ettiği de o...) neyse evde cumartesiye kadar yattım herşey iyiydi o da üzüldüğü için benimle uğraşmıyodu yattım sofralar yatağıma geliyodu falan. neyse ben iyileştim ya yine içindeki canavar ortaya çıktı. Ablam geldi ablama beni şikayet ediyo tam cadı ya süpürgesiz :) ama az kaldı başına gelecekleri bilmiyo zannediyormuş ki biz ev işini unuttuk millete diyomuş ki sorup da hatırlatmayın Saf mı yoksa bizi mi aptal sanıyo acaba... Neyse tatlım biz eşimle babamların bize verdiği eve geçme kararı aldık daha doğrusu eşim söyledi. Başka çare kalmadı eşyaları alıp oraya taşınalım diye. İşe de gitme dinlen yeniden bebek yaparız sen toparlanınca dedi. :) Ama kv bilse bu planları delirir yine. Bu evden gidersen sana sütümü de hakkımı da helal etmem demiş eşime. deli ya

yok ben o kadar yiyemiyorum Allahtan :))
öf çok kötü içerde ne olduğunu bilmemek..
sabah kalkar kalkmaz aynada karnıma bakıyorum..
ama en çok uyurken yan yattığımda karnımdaki sertliği hissetmemek korkutuyo..
geçen hafta yastık koyuyodum o kadar iyi hissediyodum..
inş. kötü bişey yoktur..kuzucuk iyidir inş..

selamm kızlarrr nasılsınızz
dün teyzem dogum yaptı oraya gıttım dısarı cıktım ben anlıyacagınız arabayla gıttık arabayla geldık ama olsun genede dısarının kokusunu aldım bebiş okadar tatlı kı anlatamam yaa bembeyaz kucucuk burnu var ve şok oldum 10 dk dogurmus gıttıgınde 5 cm acılmıs zaten.bide bebek bişeyın ıcınde yaa onunla bırlıkte cıkmıs dısarı dr dısarda patlatmıs suyu herkeze nasıp olmaz ole olan cocuklar cok sanslı oluyormus ole demıs darısı bıze yaa cok duygulandım
dun hıc leke yoktu bugun gene geldi benımkıler neyse randevumuza az kaldı son 2 gun
--nehar ruyana cok guldum yaaa bende oleyım ınan kotu ruya goruyum esımı falan dıyorum naptın
nergıscım yazını hayretler ıcınde okudum şiddet varsa ne dıyım kı ben o adama!!

canımmmmmm nasılsınnnn ıyı gıbı gordum senı
ay cok süper olur ayrı ev senın ıcın ohhhhh ıyı fıkır dusunmussunuz

gözünüz aydın canım..Allah analı babalı büyütsün ..böyle doğmuş demek bebiş kesesiyle birlikte

ay allah seni korktum kız aynen ole dogmuss dısarda patlatmıs dr ve bebek tertemız hıc kan yokmuşş ne guzel
en guzelıde 10 dk dogurmus 2 sancı cekmıs gelmıs hemen

ne korkuyon sendeki de böyle
evet suyunu patlatmadan almışlar..maşallah herkese böyle kolay doğum nasip etsin Allah

canımmmmmm nasılsınnnn ıyı gıbı gordum senı
ay cok süper olur ayrı ev senın ıcın ohhhhh ıyı fıkır dusunmussunuz

tatlım toparlanmaya çalışıyorum işe başladım işyerinden arkadaşlar bana çiçek yollamışlar aramıza tekrar hoşgeldin diye :) özlemişler beni yerin çok belliydi diyolar :)

ev işi de kv çok çok büyük bi sorun çıkarmazsa olacak inşallah :) dua edin :)
sen nasılsın bebişin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…