2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ne korkuyon sendeki de böyle
evet suyunu patlatmadan almışlar..maşallah herkese böyle kolay doğum nasip etsin Allah
ne bılım yaa ben hıc arastırmıyorum bakmıyorum bıle korkmuyum dıye normal dogum yaptı nasıl oldu ole anlamadıkk valla bazen ole olabılıyormus dr ole demıs :))aminn inş bızdee kolay yaparız
oh ne guzel ısede basladın hee ii ii sevındım cnm
ayy cıkartırsada esın ıstıyor sonuctaa! ne olcak ıns cıkarsın cnm
ben eh ıdare ederım yatmaya devam lekeler benı bırakmıyor hala onun dısında sorun yok sımdılık

çiçeğimmm ayrı ev konusu süper olmuş hem böyle de kira derdiniz yok.gayganaya da her şeyi hazır ettikten sonra söylersiniz.
habersiz bırakma bizi tamam mı canımcımm

çiçeğimmm hg nasılsın kuzum çok iyi gördüm seni boşver aldırma sen kv nin dediklerine biran evvel ev işinzi eşyanızı halledin peşindende annesine meleği gelsin inşallah.
ne korkuyon sendeki de böyle
evet suyunu patlatmadan almışlar..maşallah herkese böyle kolay doğum nasip etsin Allah
aminnn kız benim yengem okadar kolay doğum yaptıki anlatamam evde suyu geldi arabaya bindiler hastaneye gittiler sedyeye yatırdılar hoppp bebiş geldi hemen iki çocuk doğurdu ikiside aynı şekilde maaşallah bir de hiç ne çatladı ne patladı kız allah herkese nasip eder inşallah böylesini.

bende tüylenme yapıyor diye biliyorum ama aktarda bir arkadaşa acıbadem yağı önermişler canım...

bazılarının çok kolay oluyo..
ben sezeryan olacağımdan hiç düşünmüyorum kolay mı zormu diye :))

kızlar dün akşam ilk defa nokta şeklinde kanamam oldu. perşembe günüydü kontrolüm ama bu akşam gidicem. böyle bir durum yaşayan oldu mu?

çiçek iyi olmana çok sevindim..
inş. kendi evinde yavruşunun müjdesini alırsın canım..

kafam karıstı sımdı bız ne kullanıcaz badem yagımı
ben kesın catlıycam cunku zaten ben kılo alıp vermekten bacaklarımın ust tarafında catlak var bel bolgemdede var annem ablamda cok catladı off napsam acaba ne kullansam sımdıden baslıcammm :26:

kızlar dün akşam ilk defa nokta şeklinde kanamam oldu. perşembe günüydü kontrolüm ama bu akşam gidicem. böyle bir durum yaşayan oldu mu?

benım cok cok cok cok fazla oldu pembe su seklınde basladı kanama olarak devam ettı hemde parca seklınde dustu bıseyler reglı kanamasından bıle fazla idi
kese kenarında kanAMA varmıs ıgne progestan ve serum yedım cnm 1 gun hast yattm
mutlaka git cnm dr

vazelin kullanıcam ben..zaten çatlıycaksan çatlıyomuşsun..
kilo alımı birden artmazsa fazla olmuyomuş..
bebek yağıda olur..ben öyle badem yağı zeytin yağı kullanamam..
vazelin candır :)

Kızlar ben de dün acı badem yağı aldım. Ek olarak bebe yağı ve nemlendirici kullanıyorum.Öyle pahalı kremlerden almaya niyetim yok

canım benim de aynı şekilde pembe nokta şeklinde oldu bir kaç kez. progestana devam ettim. şu an kesildi. benim adetim de hep nokta şeklinde başlardı. korkuyorum çok.

vazelin kullanıcam ben..zaten çatlıycaksan çatlıyomuşsun..
kilo alımı birden artmazsa fazla olmuyomuş..
bebek yağıda olur..ben öyle badem yağı zeytin yağı kullanamam..
vazelin candır :)

benım sımdıden kurumus gobegım ve etrafı evde var vazelın ama bıldıgın ole vazeln sen ne alıcan markası kı arastır banada de:))
bebek yagı alıcam nıvea ıcerıgı ıyı onun:))

canım benim de aynı şekilde pembe nokta şeklinde oldu bir kaç kez. progestana devam ettim. şu an kesildi. benim adetim de hep nokta şeklinde başlardı. korkuyorum çok.

mmutlaka gıt canım bıde ıkız bebıs ya sakın ıhmal etme benım 1 de basladı gece ama 4 e kadar durur vs dedım dedıkce cogaldı 4 de gıttım gece dusun yanı sakın ıhmal etme

basim benim de berbat bugun 5. gunum, midem biraz hafifledi basim basladi.

kizlar mide az hafiflese bas agrisi basliyor. Bunlar azalsa bel agrisi kisacasi hamilelikte 1 gun 1 gunu tutmuyor bi sikyate azalsa digeri artiyor. 13+3 um hala mide, bas agrisi devam..

asya yazdıklarını okudum ağlattın beni resmen varya içim gitti... yazdıklarının çıktısını aldım akşam eşimin eline vericem birazda o ağlasın

canım ben aktardan acıbadem yağı almayı düşünüyorum şimdilik daha sonrada mustelanın kremini falan alırım herhalde biz tedbiri alalımda artık çatlarsakda elimizden geleni yaptık deriz napalım hiç bişey yapmayıp keşke yapsaydım demekten iyidir.

bende bir petlik kanama oldu doktor kontrol ettı kese içinde değil ama kosulsuz yat dedı
cok sukur sımdı ıyıyım ıse bıle basladım

bebeği rahmı koruması ıcın ıgne verdı benım doktorum
'bişi olmaz herhalde' denecek bı konu degıl ama cok da panıklemene gerek yok

benım sımdıden kurumus gobegım ve etrafı evde var vazelın ama bıldıgın ole vazeln sen ne alıcan markası kı arastır banada de:))
bebek yagı alıcam nıvea ıcerıgı ıyı onun:))

ben bakayım gerçeği hangisiyse söylerim burda..diğerleri petrokimya ürünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…