ne bılım yaa ben hıc arastırmıyorum bakmıyorum bıle korkmuyum dıye normal dogum yaptı nasıl oldu ole anlamadıkk valla bazen ole olabılıyormus dr ole demıs :))aminn inş bızdee kolay yaparızne korkuyon sendeki de böyle
evet suyunu patlatmadan almışlar..maşallah herkese böyle kolay doğum nasip etsin Allah
oh ne guzel ısede basladın hee ii ii sevındım cnmtatlım toparlanmaya çalışıyorum işe başladım işyerinden arkadaşlar bana çiçek yollamışlar aramıza tekrar hoşgeldin diye :) özlemişler beni yerin çok belliydi diyolar :)
ev işi de kv çok çok büyük bi sorun çıkarmazsa olacak inşallah :) dua edin :)
sen nasılsın bebişin nasıl?
çiçeğimmm hg nasılsın kuzum çok iyi gördüm seni boşver aldırma sen kv nin dediklerine biran evvel ev işinzi eşyanızı halledin peşindende annesine meleği gelsin inşallah.Eşim de öyle olduğumu söylüyo :) bu pozitif olma huyunu çok seviyorum herşeye rağmen gülebiliyorsun diyo. ençok bu yanımı seviyormuş :) Rabbim beterinden korusun napalım oldu bi kere hem meleğim cennette gelecek annesine. İnşallah hayır vardır bunda da... KV cadısı üzmez miiiii. Bebek düştü dediğim anda yok beni dinlemedin yok gezmeler tozmalar bilmem ne dedi sanki bebeğim ben eşimle gezdim diye oldu. Gerizekalı ya. Dedim bebeğin kalbi duralı 1 hafta olmuş ne gezmesi. (gezmeye de bir gün önce gitmiştik 1 tur attık yürüyerek he lafını ettiği de o...) neyse evde cumartesiye kadar yattım herşey iyiydi o da üzüldüğü için benimle uğraşmıyodu yattım sofralar yatağıma geliyodu falan. neyse ben iyileştim ya yine içindeki canavar ortaya çıktı. Ablam geldi ablama beni şikayet ediyo tam cadı ya süpürgesiz :) ama az kaldı başına gelecekleri bilmiyo zannediyormuş ki biz ev işini unuttukmillete diyomuş ki sorup da hatırlatmayın Saf mı yoksa bizi mi aptal sanıyo acaba... Neyse tatlım biz eşimle babamların bize verdiği eve geçme kararı aldık daha doğrusu eşim söyledi. Başka çare kalmadı eşyaları alıp oraya taşınalım diye. İşe de gitme dinlen yeniden bebek yaparız sen toparlanınca dedi. :) Ama kv bilse bu planları delirir yine. Bu evden gidersen sana sütümü de hakkımı da helal etmem demiş eşime. deli ya
aminnn kız benim yengem okadar kolay doğum yaptıki anlatamam evde suyu geldi arabaya bindiler hastaneye gittiler sedyeye yatırdılar hoppp bebiş geldi hemen iki çocuk doğurdu ikiside aynı şekilde maaşallahne korkuyon sendeki de böyle
evet suyunu patlatmadan almışlar..maşallah herkese böyle kolay doğum nasip etsin Allah
çok sıkıntılı bir konu ben kullanmasam hemen çilleniyorum :26: yaz kış kullanıyorum mecbur
içeriklerini araştırmaktan kafam allak bullak oldu
badem yağı tüylenme yapmaz mı peki ben eskiden kirpiklerime sürerdim?
çiçeğimmm hg nasılsın kuzum çok iyi gördüm seni boşver aldırma sen kv nin dediklerine biran evvel ev işinzi eşyanızı halledin peşindende annesine meleği gelsin inşallah.
aminnn kız benim yengem okadar kolay doğum yaptıki anlatamam evde suyu geldi arabaya bindiler hastaneye gittiler sedyeye yatırdılar hoppp bebiş geldi hemen iki çocuk doğurdu ikiside aynı şekilde maaşallahbir de hiç ne çatladı ne patladı kız allah herkese nasip eder inşallah böylesini.
kızlar dün akşam ilk defa nokta şeklinde kanamam oldu. perşembe günüydü kontrolüm ama bu akşam gidicem. böyle bir durum yaşayan oldu mu?
kızlar dün akşam ilk defa nokta şeklinde kanamam oldu. perşembe günüydü kontrolüm ama bu akşam gidicem. böyle bir durum yaşayan oldu mu?
kafam karıstı sımdı bız ne kullanıcaz badem yagımı
ben kesın catlıycam cunku zaten ben kılo alıp vermekten bacaklarımın ust tarafında catlak var bel bolgemdede var annem ablamda cok catladı offnapsam acaba ne kullansam sımdıden baslıcammm :26:
benım cok cok cok cok fazla oldu pembe su seklınde basladı kanama olarak devam ettı hemde parca seklınde dustu bıseyler reglı kanamasından bıle fazla idi
kese kenarında kanAMA varmıs ıgne progestan ve serum yedım cnm 1 gun hast yattm
mutlaka git cnm dr
vazelin kullanıcam ben..zaten çatlıycaksan çatlıyomuşsun..
kilo alımı birden artmazsa fazla olmuyomuş..
bebek yağıda olur..ben öyle badem yağı zeytin yağı kullanamam..
vazelin candır :)
canım benim de aynı şekilde pembe nokta şeklinde oldu bir kaç kez. progestana devam ettim. şu an kesildi. benim adetim de hep nokta şeklinde başlardı. korkuyorum çok.
Kizlar iyi geceler :) sık sık giremiyorum mide bulantilarina bas agrisi eklendi beraber oldular canıma okuyorlar
Doktorum 12 hafta bitsin geçecek deyip durdu ama bu bulantilarin hic geçesi yok yapıştı uzerime genelde seste etmiyorum alıştım ama bas agrisi eklenince bazen canıma tak diyor ama bebis iyi olsunda çekerim diyorum :)
Gecmisi okudum her kes iyi gibi gozukuyor , ben yatacağım bas agrim çekilmez halde
Hepinize ve bebislere iyi geceler bol uykulu , huzurlu bir gece dilerim :)
basim benim de berbat bugun 5. gunum, midem biraz hafifledi basim basladi.
Aksam bas ağrısıyla , yattim sabah bas ağrısıyla kalktım ve bas ağrısına alıştımmmmm
Bu gun guzel bir gun olur umarim her sey yolunda gider sorunsuz atlatiriz insallah
Benim temizlik gunum birazdan yardımcım gelir her sali temizlik ve ütü var bizde :)
Bebislerinizi opuyorum
kafam karıstı sımdı bız ne kullanıcaz badem yagımı
ben kesın catlıycam cunku zaten ben kılo alıp vermekten bacaklarımın ust tarafında catlak var bel bolgemdede var annem ablamda cok catladı offnapsam acaba ne kullansam sımdıden baslıcammm :26:
benım sımdıden kurumus gobegım ve etrafı evde var vazelın ama bıldıgın ole vazeln sen ne alıcan markası kı arastır banada de:))
bebek yagı alıcam nıvea ıcerıgı ıyı onun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?