2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

tuylenme cok yapıyormus cnm ya arastırdım zaten benım tuy yoktu acayıp kıl oldu suan dahada artarsa bebek yagı alıcam sımdı kayısı cekırdegı yagı ve kakao yagı alıcam vazelınle kakao yagını karıstırcam baya arastırdım şimdi bıde su cok onemlıymıss
lierac ıcırıgınde paraben vardı sanırım
mustelanın ıcerıgene bakmak lazım

ben bakayım gerçeği hangisiyse söylerim burda..diğerleri petrokimya ürünü
aynen evet eskı kadınlar hep vazelın kullanmıs bazıları yazmıs hıc catlagım olmadı dıye
bende alıcam ama %100 gercek olanı alın dıyoo gul kokulu olanları almayın vs yazıodu
sımdılık bepanthol body surdum cıldımı yumsattı ama oda bıtmek uzere :)) alıyım en ıyısı

ıspatrada yaşayan yokmu
yollasa ya bize :))

kızlar ben ilk hamileliğimde başlarda ebru şallının tarifi vardı kayısı çekirdeği y.+fındık y.+badem y. ben bi de içine kakao y ile gliserin de eklemiştim onu sürdüm 6. ayda karnım hızlı büyümeye başladı mustelaya başladım son 2 hafta kala mustela bitti yenisini almıyım dsedim vazelin sürdüm çok şükür hiç çatlağım olmadı ama vazelin acayip kaşındırdı farkedip bırakınca kaşıntım durdu

kakao yağını bende duymuştum iyi geldiğini bir araştıralım bakalım tam olarak hangisini kullanmak lazımmm herkes söylesin en azından fikir edinelim:)

çiçeğimmm ayrı ev konusu süper olmuş hem böyle de kira derdiniz yok.gayganaya da her şeyi hazır ettikten sonra söylersiniz.
habersiz bırakma bizi tamam mı canımcımm

çiçeğimmm hg nasılsın kuzum çok iyi gördüm seni boşver aldırma sen kv nin dediklerine biran evvel ev işinzi eşyanızı halledin peşindende annesine meleği gelsin inşallah.

çiçek iyi olmana çok sevindim..
inş. kendi evinde yavruşunun müjdesini alırsın canım..

kızlar çokkkk çok çok teşekkür ederim hepinize. İyiyim çok şükür gelip geçecek Allahın izniyle. Sizleri çok seviyorumm

slm tatlım nbr nasılsın
kızlar çokkkk çok çok teşekkür ederim hepinize. İyiyim çok şükür gelip geçecek Allahın izniyle. Sizleri çok seviyorumm

bizde seni seviyoruz canım

Kızlar selam nasılsınız?
2 gündür kasığımın sol tarafına ağrı giriyor kramp şeklinde.
10 Mayısta kontrolümüz vardı beklesem mi gitsem mi bilemedim.
Sizlerde de oluyor mu?
Bir de bugün acayip bir baş ağrım var.Masamda dinlenmeye çalışıyorum ama geçmiyor.

Bu arada bende ilk hamileliğimde çatlak olmamıştı.
Şimdi tekrar olmaz diye umut ediyorum.Şimdilik birşey kullanmadım.
Olmaz inşallah.

annisler selam ..
bugun yine isteyim selam vereemedim simdiye kadar...
sabah doktordaydim igne icin..
bizahmet dopplerle bakalim kalp atisina dedim :))
at kosturuyordu yavrusum icerde tikitik tikitik tikitik ...
sevincimi sizlerle paylasmak istedim , hemen firsatini yakaladigim anda yaziyorum :)
Rabbim hepimize iyi haberler almayi nasip etsin.. Bebeklerimizi kucagimizda sevmeyi insallah

slm kızlar sabah eşimle giitik prenetal tanı için kan verdik
sonrasında bana çocuk gibi lolipop verdiler
ordda bi çift daha vardo onlarda karar vermeye çalışıyorlarmış kadın 41 yaşında oldugu
için istenmiş onlardan,neyse kanları verince bnm baya içim çekildi az bişey bişeyler
yiyip bi uyumuşumki kendime geldim resmen
filiz cnm ben dün demiştim mustela aldım ben oldukça dogal içerikli paraben fln yok içinde
bide dr bi daha 1 ay sonra gel dedi ne yaparım ben 1 ay yaaaaaaaaaaaa

Bir de geçen gün doktora gittim, ben de hepiniz gibi bebeğe bişey olacak diye çok endişeliyim. Doktorumla bunu paylaştım, sen Kadınlar Klubunu mü okuyorsun dedi
Adam artık bu işin piri olmuş Forumlara daha az takıl dedi. Pis adam

aa nerden anladıkii anlamadım ben

aa nerden anladıkii anlamadım ben

Ben çok soru soruyorum, forumlarda ne okusam sanki bende de varmış gibi hissediyorum. Her gittiğimde başka sorular sorunca adam anladı. Bir de adam daha ne yapacağını söylemeden ben söylüyorum, artık bana soruyor sence napıcaz diye
Sorunca birden KK diye nasıl dumura uğradım anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…