canım ben aktardan acıbadem yağı almayı düşünüyorum şimdilik daha sonrada mustelanın kremini falan alırım herhalde biz tedbiri alalımda artık çatlarsakda elimizden geleni yaptık deriz napalım hiç bişey yapmayıp keşke yapsaydım demekten iyidir.
aynen evet eskı kadınlar hep vazelın kullanmıs bazıları yazmıs hıc catlagım olmadı dıyeben bakayım gerçeği hangisiyse söylerim burda..diğerleri petrokimya ürünü
aynen evet eskı kadınlar hep vazelın kullanmıs bazıları yazmıs hıc catlagım olmadı dıye
bende alıcam ama %100 gercek olanı alın dıyoo gul kokulu olanları almayın vs yazıodu
sımdılık bepanthol body surdum cıldımı yumsattı ama oda bıtmek uzere :)) alıyım en ıyısı
kakao yağını bende duymuştum iyi geldiğini bir araştıralım bakalım tam olarak hangisini kullanmak lazımmm herkes söylesin en azından fikir edinelim:)tuylenme cok yapıyormus cnm ya arastırdım zaten benım tuy yoktu acayıp kıl oldu suan dahada artarsa bebek yagı alıcam sımdı kayısı cekırdegı yagı ve kakao yagı alıcam vazelınle kakao yagını karıstırcam baya arastırdım şimdibıde su cok onemlıymıss
lierac ıcırıgınde paraben vardı sanırım
mustelanın ıcerıgene bakmak lazım
çiçeğimmm ayrı ev konusu süper olmuş hem böyle de kira derdiniz yok.gayganaya da her şeyi hazır ettikten sonra söylersiniz.
habersiz bırakma bizi tamam mı canımcımm
çiçeğimmm hg nasılsın kuzum çok iyi gördüm seni boşver aldırma sen kv nin dediklerine biran evvel ev işinzi eşyanızı halledin peşindende annesine meleği gelsin inşallah.
çiçek iyi olmana çok sevindim..
inş. kendi evinde yavruşunun müjdesini alırsın canım..
tuylenme cok yapıyormus cnm ya arastırdım zaten benım tuy yoktu acayıp kıl oldu suan dahada artarsa bebek yagı alıcam sımdı kayısı cekırdegı yagı ve kakao yagı alıcam vazelınle kakao yagını karıstırcam baya arastırdım şimdibıde su cok onemlıymıss
lierac ıcırıgınde paraben vardı sanırım
mustelanın ıcerıgene bakmak lazım
ablam kullanmıştı mustela ama bilmiyorum şuan içinde praben varmıdır. ozaman dikkat etmemişdim buna
slm tatlım nbr nasılsınSelam kızlar
kızlar çokkkk çok çok teşekkür ederim hepinize. İyiyim çok şükür gelip geçecek Allahın izniyle. Sizleri çok seviyorumm
ıspatrada yaşayan yokmu
yollasa ya bize :))
bişey yiyiyince geçiyor sonra gene başlıyor bende aynıyıımm berbatağzımın içindeki tattan bıktım artık
bişey yiyiyince geçiyor sonra gene başlıyor bende aynıyıımm berbat
günaydın anneler,
bugun güneş kremi ve çatlak kremi almayı düşünüyorum,siz ne kullanıyorsunuz?
Bir de geçen gün doktora gittim, ben de hepiniz gibi bebeğe bişey olacak diye çok endişeliyim. Doktorumla bunu paylaştım, sen Kadınlar Klubunu mü okuyorsun dedi
Adam artık bu işin piri olmuşForumlara daha az takıl dedi. Pis adam
aa nerden anladıkii anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?