Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler huzurlu rüyasız bir uyku diliyorum herkese :) allaha emanet olun bebişlerinizle
Guzel annelerim iyi geceler .. Pili bitmis bir halde okuyorum :)
Persembe gunu randevular cokmus , guzel haberlerle gelisiniz insallah , yavruslariniz el sallar pipi mipi ne varsa gosteritlrr :))
Rabbim yardimciniz / hepimizin yardimcisi olsun ..
Nehar o ruya ne oyle kiz :))...hayrolsun insallah ..
Ssana diyorum gerci ama bende benimkini butun paralari alms bulgaristana giderken gormustum :))) bulgaristan nerden cikti hicbir fikrimde yoktu :))
selam anneler ve kuzuları...
Biraz bakındım neler yapmışsınız diye sorun yok sanırım, her şey yolunda görünüyor. Benim 3 gündür rahimim oyuluyor gibi ağrıyor belime de vuruyor. Ayaklandığımda daha çok oluyor. Ne olur ne olmaz diye doktorumu çekinerek aradım. Korkma problem yok, ama yarında duruma bak devam ederse beni haberdar et dedi.
Boşuna çekinmişim o kadar. Başka bişeyler daha dedi ama o sırada yine bir bisikletli bana çarpmak üzereydidinleyemedim tamam doktor bey dedim.
Nezaman dışarı çıksam bir bisikletli bana çarpmak üzereyken duruyor. Hedef 12'yi bekliyor galiba... aman Allah korusun...
anca vakit bulabildim canlarim.cok yogun calisiyoruz hala.hatta yarin bileve istanbulda yollarin cogu kapali.bakalim napcazzz.herkesler iyidir insallah bebislerde keyiftedir insallahh.
Bugun doktora gittik.minnakim kocamaaan olmuss.4cm10+2 yiz ama 11+0 cikti bu sefer.hizli mi buyuyo anlamadim kiii
Eli ayagi kıpır kıpırdı.simdi simdi anliyorum anne olacagimi.Rabbim tez zamanda tum bekleyenlere yasatsin insallah.
11mayista 2li testimiz var.mecidiyekoyde bir uzmana gidicez.belki cinsiyetini bile soyleyebilirmis.ne olsakabulum zaten ama merak iste
Hepinizi opuyorum canlarimmmmm
Canim benide oraya yonlendirdi fatih medikal parc ama ben istanbul trafiginde burda ugrasmamk icin gebze medikal parcta yaptirdim ikili testimi hemde 50 tl cok ucuza.anca vakit bulabildim canlarim.cok yogun calisiyoruz hala.hatta yarin bileve istanbulda yollarin cogu kapali.bakalim napcazzz.herkesler iyidir insallah bebislerde keyiftedir insallahh.
Bugun doktora gittik.minnakim kocamaaan olmuss.4cm10+2 yiz ama 11+0 cikti bu sefer.hizli mi buyuyo anlamadim kiii
Eli ayagi kıpır kıpırdı.simdi simdi anliyorum anne olacagimi.Rabbim tez zamanda tum bekleyenlere yasatsin insallah.
11mayista 2li testimiz var.mecidiyekoyde bir uzmana gidicez.belki cinsiyetini bile soyleyebilirmis.ne olsakabulum zaten ama merak iste
Hepinizi opuyorum canlarimmmmm
1. bebek
sat: 06.02.2013
bdt: 13.11.2013
günaydın kızlar bugun son gunumuz persembecıler:)
bende erken kalktım bogazlarım yanıyor ya ben dondurma yedımnapıcam sımdı sıcak su bal yapıyım en ıyısı yumsatsın
Günaydın canım geçmiş olsun benim bademciğim yok o yüzden sık sık başıma gelir boğaz yanması en iyi ilaç sıcak suyun içine birkaç damla limon 2-3 saat arayla iç rahatlatır seni
Günaydın anne adayları,
Ben dün geceyi serum ve iğnelerle geçirdim.
Dayanacak gücüm kalmadı.
Geçmiyor bir türlü bu bulantı ve kusmalar.
Yesem de çıkartıyorum yemesem de.
Rabbimmmmmm tez vakitte sağlıkla atlatmayı nasip etsin artık napıcağımı bilmiyorum
günaydın kızlar bugun son gunumuz persembecıler:)
bende erken kalktım bogazlarım yanıyor ya ben dondurma yedımnapıcam sımdı sıcak su bal yapıyım en ıyısı yumsatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?