canımmm bencede rapor al dınlen dr ne dıo pekı sorun olurmuymuss .
benımde polıkıstlık over yuzunden kucuk kucuk kıstler vardı onlar buyuktu tedavıyle oldugu ıcın
bana sadece bol su ıc yoksa bunlar testlerımızı etkıler dedi
bol bol su ıc ve dınlen
dr evet gebeliğini etkiler çünki bebeğini miyom büyüdükçe sıkıştırıcak dedi ve benim daha önceden 2 düşük ve1 dış gebeliğim var böyle bi geçmişin olmasa işine devam et diyeceğim ama bunuda kaybetme dedi drum ... ama bazı miyomlar 4 aydan sonra küçüle biliyomuş inşallah benimkiside küçüklür raporumu alıcam gerekirse işden ayrılırım hiçmir şey yavrumdan önemli değil.
Iyi dusunmeye calis lutfen illa kotu bisi olacak degil daha onceden oldu diye. Sen cok yorma kendini de..
Mrb arkadaslar nasılsınız durumlar iyidir inşallah benim baş ağrıları var ve bulantılar azalmaya başladı günün çoğunu rahat geçiriyorum ve artık yemek yapabiliyorum :)
Iyi dusunmeye calis lutfen illa kotu bisi olacak degil daha onceden oldu diye. Sen cok yorma kendini de..
tşk ederim canım iyi düşünüyorum her zaman çünki bu hamilelğim hepsinden farklı bundan sonra hep dinleneceğim ben ağrıya razıyım bebişime bişicik olmasın rabbim korusun onu.
anladım cnm aynen bencede gerekırse ısıde bırak onemlı deıl cocuktandr evet gebeliğini etkiler çünki bebeğini miyom büyüdükçe sıkıştırıcak dedi ve benim daha önceden 2 düşük ve1 dış gebeliğim var böyle bi geçmişin olmasa işine devam et diyeceğim ama bunuda kaybetme dedi drum ... ama bazı miyomlar 4 aydan sonra küçüle biliyomuş inşallah benimkiside küçüklür raporumu alıcam gerekirse işden ayrılırım hiçmir şey yavrumdan önemli değil.
Bende çok merak ediyorummm ugramadı bugunde hiç inş hersey yolundadırarkadaslar nergisten bi ses yok galiba çok merak ettım ben bugün ankaraya geri dönecekti ne yaptı ki acaba??umarım herşey yolundadır.
arkadaslar nergisten bi ses yok galiba çok merak ettım ben bugün ankaraya geri dönecekti ne yaptı ki acaba??umarım herşey yolundadır.
kızlar ben görüştüm nergisle evine dönüyor.eşi aramış.şu an yolda.
kız kaynanam verdı napım alamam dıyemedım eşime dıyorum bazen al annene ver yün yorgan bide hıc ortemem ben cok agır
6 yorgan var uyku setı yatak ortusu bıde 3 battanıye dusun ben nereye sokuyum
anneme vercem verdıgı yorganları zaten .
o ıdasınkılerde kullandım 2 tanesını
ben söyledim valla..nereye koyucam o kadar yorganı sen kullan dedim :))
cadı gelin oldum belki ama cidden buranın evlerini biliyosun çok küçük...
zaten kombili ev..kışın kalabalık misafire battaniye bile yetiyo..
ay ben dıyemedım bı dunyA SEy verdı bana kaldı olece baza altında
ayy benım ev kuzeyde cok soguk oluyor donuyoruz ama yazında esıyor cok fena serın serın oturuyoruz ohh
benım ev 3 oda 1 salon ama cok buyuk deıl 100m falan işte:))
filiz bu gece uyku tutarmı bizi
Çok heycanlıyım aklıma bi dünya şey gelio offfben progestanı alınca küt gidiom ama:)
:)) valla birini içtim birinide yarım saat sora alcam kuzey güneyde var uyumasam bare:)))) duşta almam lazım puffff bugun uyuyamayız heycandansorma yaa.
yakında bebek dile gelecek yeter stres oldum içerde diye:)
bendemi atsam iki tane progesteron :)
:)) valla birini içtim birinide yarım saat sora alcam kuzey güneyde var uyumasam bare:)))) duşta almam lazım puffff bugun uyuyamayız heycandan
Benim erken 10.30 çıkarım evden :) inş güzel sonuclarla döneriz en önemlisi bu..bende çok erken uyandm döndüm durdum neyse çıkıyım cnm duşa giriyim öptümmm dua edelim inş birbirimizeAllahtan benim randevu geç..duşu sabaha bıraktım hiç halim yok..
ben dün gecede uyumadım dönüp durdum..
Benim erken 10.30 çıkarım evden :) inş güzel sonuclarla döneriz en önemlisi bu..bende çok erken uyandm döndüm durdum neyse çıkıyım cnm duşa giriyim öptümmm dua edelim inş birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?