2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

anladım cnm aynen bencede gerekırse ısıde bırak onemlı deıl cocuktan
inş kuculur canımmm

İyi akşamlar kızlar oh herkesde bahar temizliğine başamış ben yarınki kontrolden sonra naipse başlıcam heycan bastı iyice durduğum yerde duramıyorum llahdan bu gece komşular toplanıyoruz en azından bir müddetde olsa unurum yarın inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz

mrb kızlar,
sıcaklıklar yükselince daha bi hassaslaştım ben daha şimdiden..
bu yüzden birkaç gün önce inanılmaz bir baş ağrısı yaşadım serum yedim hastanede..sıcağa tahammülüm yok pek...sıcaklar daha da artacak napıcaz bilmiyorum ((
ayrıca halsizlik hala devam ediyor bende zinde olmayı çok özledim ve az da olsa ne zaman enerjim yerine gelicek merak ediyorum ((

arkadaslar nergisten bi ses yok galiba çok merak ettım ben bugün ankaraya geri dönecekti ne yaptı ki acaba??umarım herşey yolundadır.

ben söyledim valla..nereye koyucam o kadar yorganı sen kullan dedim :))
cadı gelin oldum belki ama cidden buranın evlerini biliyosun çok küçük...
zaten kombili ev..kışın kalabalık misafire battaniye bile yetiyo..

ben söyledim valla..nereye koyucam o kadar yorganı sen kullan dedim :))
cadı gelin oldum belki ama cidden buranın evlerini biliyosun çok küçük...
zaten kombili ev..kışın kalabalık misafire battaniye bile yetiyo..

ay ben dıyemedım bı dunyA SEy verdı bana kaldı olece baza altında
ayy benım ev kuzeyde cok soguk oluyor donuyoruz ama yazında esıyor cok fena serın serın oturuyoruz ohh
benım ev 3 oda 1 salon ama cok buyuk deıl 100m falan işte:))

Son düzenleme:

benim 2+1 ama 100m2 :)
bizimde kışın soğuk yazın sıcak oluyo..
misafir olunca köklüyorum doğalgzı :)

sorma yaa.
yakında bebek dile gelecek yeter stres oldum içerde diye:)
bendemi atsam iki tane progesteron :)
:)) valla birini içtim birinide yarım saat sora alcam kuzey güneyde var uyumasam bare:)))) duşta almam lazım puffff bugun uyuyamayız heycandan

:)) valla birini içtim birinide yarım saat sora alcam kuzey güneyde var uyumasam bare:)))) duşta almam lazım puffff bugun uyuyamayız heycandan

Allahtan benim randevu geç..duşu sabaha bıraktım hiç halim yok..
ben dün gecede uyumadım dönüp durdum..

Allahtan benim randevu geç..duşu sabaha bıraktım hiç halim yok..
ben dün gecede uyumadım dönüp durdum..
Benim erken 10.30 çıkarım evden :) inş güzel sonuclarla döneriz en önemlisi bu..bende çok erken uyandm döndüm durdum neyse çıkıyım cnm duşa giriyim öptümmm dua edelim inş birbirimize

Benim erken 10.30 çıkarım evden :) inş güzel sonuclarla döneriz en önemlisi bu..bende çok erken uyandm döndüm durdum neyse çıkıyım cnm duşa giriyim öptümmm dua edelim inş birbirimize

inş. canım güzel haberler nasip etsin rabbim..
bende öptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…