2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Cok şükür 1 ay 4 gün sonra yavrumu gördüm.
Kizlar gormeliydiniz taklalar ellee kollar havada sanirsin diskoda sipam. Doktor teyzesini bile güldürdü şuna bak nekadar keyifli diskoda sanki ooohh eller havaya diye tempo tuttu :-D boyumuz 6.5 cm olmuş burun kemigimiZ var ensemizde 1.5, 2 li test için kanimizida verdik.
Ensesini zor ölçtü döndü popiskosunu ceviremedi doktor teyzesi, annesi cik biraz dolaş hava al tekrar bakalim dans etti yoruldu tabi dedi güldük, 10 dakka sonra tekrar girdim odayada öyle ölçüldü ama yine dönmedi :-D cinsiyeti suan gözükmüyor belki haftaya gösterir dedi ama bana kiz gibi geldi, ne mipi ne kuku göstermedi yani teyzeleri :-D
Bugün 12+1 dik ama 12+6 cikti kocaman etmissin annesi dedi. Folikasit i biraktik elevit e basliyoruZ artik, balik yiyemedigim içinde balik yağı icebilirsin kapsül dedi.
Balla aimdilik boyle teyzeleri

bugün bi çok kişinin randevusu var inşallah herkes güzl haberlerle gelir benimde yarın 2.5ta randevum var yarın 11+1 oluyorum acaba cinisyet tahmininde bulunurmu
pek umudum yok ama yinede acaba söylermi demektende kendimi alamıyorum..

ohhh ilk güzel haberimizi de aldık sabah sabah morallerimiz yerine gelsin... hadi kızlar gidin gelin bizde burda kopiciz

Son düzenleme:
günaydın..kontrole eşim olmadan gidicem..
izin vermemişler nasıl sinir oldum..
sanki ülkeyi kurtaracak 2 saatte insafsızlar..
pöff bu heyecanla yalnız gitmek de kötü olacak

hayırlı olsun canım aman sağlıklı olsunlarda naz yapsınlar napalım biz merak ettikçe onlarda naz yapıyorlar

oh canım maşallah meleğine ilk güzel haber senden sonra sırasıyla hepimizden inşallah.

ohhhhh hadi maşallh bakalımmm :))

ohhh ilk güzel haberimizi de aldık sabah sabah morallerimiz yerine gelsin... hadi kızlar gidin gelin bizde burda kopiciz

Valla biz sipamla sabah sabah kop kop yaptik teyzesi
Rabbim herkeze yasatsin bu mutluluğu muhteşem bişey yaaa
Hadiiii teyzeleri hepiniz güzel haberlerle gelin Rabbim yar ve yardimciniz olsun
Sizi Çok seviyoruz teyzeleri

kızlarr ya en geç randevu bende heralde saat 3.30 da randevum akşama gelince inşallah sizin güzel haberlerinizi okuyup bende güzel haberler verebilirim.rabbim herkesin yavrularını korusun içinde benimkinide..

Çocuk gibbiler yaa

kuzuuuuuuuu bana inanılmaz moral oldun. Gözün aydın. Oyyy nasıl tatlıdır şimdi inşallah bizimki de öyle hareket eder de güldürür bizi

Canım yaa kıyamam... Sakin ol Rabbim hayırlı güzel haberlerle dönmeni nasip etsin. Hiiiç sıkma canını. Sen gül ki bebişin de gülsün...

Kuzum çok sevindim adına. Maşallah disko demek he :)))) ne güzel annesi Rabbim size bağışlasın bebeğinizi...

günaydın..kontrole eşim olmadan gidicem..
izin vermemişler nasıl sinir oldum..
sanki ülkeyi kurtaracak 2 saatte insafsızlar..
pöff bu heyecanla yalnız gitmek de kötü olacak
Günaydın zuzum sinirlenme bu seferlik sen bu heyecanı tek yaşayacaksın eşine anlatacak çok şeyin olacak işte ne güzel :)

kızlarr ya en geç randevu bende heralde saat 3.30 da randevum akşama gelince inşallah sizin güzel haberlerinizi okuyup bende güzel haberler verebilirim.rabbim herkesin yavrularını korusun içinde benimkinide..

Aminnn... Rabbim hepinizin miniklerini korusun...

CANIMMM HEPİMİZ BÖYLE PİMPİRİKLİ OLUYORUZ DOKTOR GÜNÜ ALLAHIN İZNİ İLE SİZLERDEN DE GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ

bugun gıdenler ben nehar burcu bade kuzum başka kımdı 7 kısı vardı sanırım aklıma gelmedii ayy heycandan
ıns hepımız guzel haberlerle gelelımmm benım randevum 11.30 11 de cıkıcam trafık yokmus

FİLİZCİM GÜNAYDINNNN HEPİNİZDEN ÇOK GÜZEL HABERLER ALACAĞIZ İNŞALLAHHH

KUZUMMMMMMMM YERİM SENİN MİNNAK KUZUNU BEN ÖNDEN ÖNDEN DE GİDİYOMUŞ MAŞŞALLAHHH NASIL RAHATLADIN DEĞİLMİ? İNSANIN GÖZÜNÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO O HALİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…